dinsdag, april 19, 2016

De Universele Moeder Mary - “Kies Waar Je Wilt Zijn” - 5 April 2016 / Linda Dillon


De Universele Moeder Mary
“Kies Waar Je Wilt Zijn”
5 April 2016 / Linda Dillon

Suzanne Maresca: Wij zijn hier vandaag en zeer opgetogen om de Universele Moeder Mary naar de show te verwelkomen. De mensheid is op een zeer interessante plaats aangaande onze evolutie en het voelt alsof alles dat wij wisten waar te zijn voorheen, nu aan het morfen en verschuiven is in/naar vormen die nieuw voor ons zijn. Ik leef alsof de wetten van de fysica niet langer meer van toepassing zijn!
Terwijl we ontspannen in een dieper weten van te weten wie we zijn, wordt het gemakkelijker om praktisch alles los te laten. Geen-gehechtheid schijnt de orde van de dag te zijn.
Goedemorgen, Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi. Ik heb een klein beetje een schorre stem, dus vergeef mij als ik mijn keel schraap of hoest. Anders dan dat, is het geweldig om hier te zijn op deze zonnige ochtend in Florida.
Suzi: Oh ja, hier is het ook zonnig.
Linda: Het maakt zo een verschil.
Suzi: Oh hemel, dat doet het volledig … prachtige blauwe luchten, geen sporen, geen nevel; ik ben daar zo blij om.
Als ik mag, zou ik graag deze kans willen nemen om mijn dankbaarheid tot uitdrukking te brengen aan Paul Backes, die het aspect van de technische productie overgenomen heeft van de Inlight Universal Shows.  Ik begon de shows te produceren toen ik binnenkwam als gastvrouw, en gelukkig is alles in orde geweest en verliep soepel sinds die tijd.
Maar spirit had andere plannen, en de fouten en frustratie die kwamen met te proberen de show gemixt en gepost te krijgen twee weken geleden, bracht mij ertoe om eindelijk om hulp te vragen - en dat is alles dat het nam. Ik bracht mijn staat van zijn tot uitdrukking aangaande het, en het Inlight Team riep de perfecte persoon binnen voor de taak. Ik ben er verrukt over en het is een verbazingwekkende demonstratie geweest van waar de Moeder vandaag met ons over wil spreken.
Linda: Ja, ik wil Paul ook graag verwelkomen. Hij is een fantastische, geweldige kerel en zeer zeker een welkome toevoeging in iedere betekenis van het woord voor ons team … Welnu Suzi, is dit niet precies omstreeks de tijd van jouw jubileum bij ons?
Suzi: Oh, mijn hemel ja, dat is juist! Op 9 april, zal ik dit voor drie jaren gedaan hebben, nou sowieso het optreden als gastvrouw.

Linda: Wel, hartelijk gefeliciteerd! Uit naam van iedereen, niet slechts het Inlight Team, maar van alle luisteraars daarbuiten die jou zo waarderen - je eerlijkheid, je openhartigheid, je inzicht, je zachtaardigheid, je vriendelijkheid, je mededogen. Dank je wel, zuster!
Suzi: Oh, het is zo heel graag gedaan. Ik houd ervan dit te doen, en het technische aspect loslaten is echt een zeer groot opwindend en verrukking-genererend iets voor mij! [gelach]
Linda: Ik ben ook geen techneut; ik heb webinars helemaal zelf gedaan, maar ik ben zo blij om technische ondersteuning te hebben!
Suzi: Absoluut; als de dingen soepel gaan is het allemaal goed, maar wanneer er een probleem is, kan ik het niet maken; weet ik niet wat te doen!
Linda: [Gelach] Je hoeft niet meer te weten wat te doen, het is perfect!
Suzi: Dat is juist, dat hoef ik niet! Ik had dit vreselijke frustratieniveau waar ik niets aan deed, en spirit kwam om een schop tegen mijn achterste te geven met te zeggen, “Alsjeblieft help, ik wil dit niet…” en in minder dan 24 uren hadden we een vervanging - oh mijn hemel!
Linda: Er is een grote nadruk bij alle Geascendeerde Meesters - en ik denk zeer zeker van de Moeder en van Jezus Sananda - die ons verstellen om onze specifieke talenten, capaciteiten, bekwaamheden enzovoorts die uniek voor ons zijn te eren. Wat ik begrijp dat dat betekent is, dat het niet is dat wij het niet allemaal kunnen doen; maar als het niet ons dagelijkse werk is, waarom onze tijd dan verspillen met te proberen het te doen?
Suzi: Precies. Het is een verspilling van tijd en het is allemaal gebaseerd op onjuiste inzichten. Mijn inzicht was, “Ik ben de enige; ik ben hier om te helpen en er is niemand anders, enzovoorts …” en het is eenvoudig niet waar.
Linda: Het is niet waar, en het is de expertise van iemand anders. En niet alleen dat - het gaat tot die betekenis van te proberen onze waardigheid te winnen; dat wij verondersteld worden in staat te zijn alles te doen. Ik denk niet dat in het collectief dat ooit het Plan was, omdat we allemaal ineen passen zoals een jigsaw puzzel.
Suzi: Ja, het is waar. En echt, het gaat allemaal over het in ere houden van jezelf en te zeggen, “Wat ik doe is zeer de moeite waard, en ik hoef niet alle andere ruimtes/plaatsen in te vullen. Het is gewoon prima.”
Linda: Het is absoluut prima. Je hebt een prachtige taak gedaan met het invullen van al deze ruimtes/plaatsen gedurende drie jaren - dus nogmaals, dank je wel!
Suzi: Dank je wel, Linda; dat is prachtig. Waardering is zoals brandstof.
Linda: Het is brandstof. Het is verbazingwekkend wanneer iemand zich gewoon omdraait en zegt, “Dank je wel!” in de menselijke vorm, hoeveel het echt betekent.
Suzi: Het betekent echt heel veel. En aangezien wij hier in dankbaarheid zijn, dank je wel aan onze luisteraars voor het mogelijk maken voor ons om deze shows te doen en voor jullie ondersteuning - wij waarderen het echt!
Linda: Jullie allemaal zijn ongelooflijk prachtig geweest, en ja, wij bedanken jullie!
Suzi: Oké, zo … hebben we een fantastische meditatie waarmee wij de Moeder verwelkomen?
Linda: Ik denk het wel. Dit is een doorgaande conversatie die de Moeder en sommige anderen met ons hebben over dit herdefiniëren - het herdefiniëren in termen van de Nieuwe Tijd, herdefiniëren in termen van onze Zijnheid en hoe wij creëren en de dingen voorwaarts brengen, van hoe wij veranderen en het collectief veranderen, en onverschilligheid en apathie genezen … Het is een enorme grote conversatie, dus ik ben net zo verlangend als jij dat bent om aan de slag te gaan. Hier gaan we!
 [Meditatiie van 6:34 to 13:00 - niet in het transcript opgenomen]
Universele Moeder Mary: Groeten, Ik Ben Mary, Ik Ben Mare.
Suzi: Welkom.
UMM: En welkom aan jou, welkom aan jullie allemaal. Ik kom vandaag als, Moeder van Alles/Allen. Moeder van Eén, Moeder van het Nieuwe en Moeder van het Oude, Moeder van Verandering en ja, Moeder van Koestering, want dat is wat ik met elk en iedereen van jullie vandaag wens te doen.
Ik heb recentelijk gesproken van mijn Nieuwe Tijd en van de nieuwe manier van Zijn/bestaan. En dit, mijn geliefde kinderen, is belangrijk voor jullie om mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel, causaal en op iedere manier te begrijpen.
Dus als we vandaag en iedere dag beginnen, zou ik jullie willen vragen om in te stemmen om het geluid, de energie, de vibratie, de frequentie toe te staan van wat ik aan jullie geef in dit moment van het eeuwige Nu om jullie waarachtige kern te penetreren, zodat de wetendheid toeneemt en uitbreidt met het gemak en de gratie en zuiverheid, niet waar jullie allen gerechtigd tot zijn, maar dat het de essentie van jullie wezen is.
Mijn geliefden, jullie zijn een nieuwe manier van Zijn aan het leren, en zelfs het leren is anders dan waar jullie aan gedacht hebben als onderwijs of het leren van een nieuwe taak in voorbije tijden. Dit leren is subtiel en groots en het bezield jullie met subtiel weten; maar ook met de wetende deelname aangaande jullie groei, jullie vereniging, verbondenheid en het evenwicht met ons en met het Al, en met jullie collectief op geliefde Gaia in deze tijd.
Jullie bestaan in de tijd tussen de ‘brackets’* van de eeuwigheid en eindeloosheid - dat is de definitie van een levensspanne. En daar binnenin, hebben jullie er voorheen aan gedacht als statisch, als onveranderlijk, als lineair, als lopen of marcheren door cement dat in het proces van het uitharden was. Dat is niet langer meer waar. (Cobie - Ondanks het vinden van vertalingen voor het woord “Brackets” was de juiste vertaling van dit woord in deze context niet te vinden)
Dus herhaal ik vandaag en vaak: in mijn Nieuwe Tijd wens ik voor jullie om aan de tijd te denken als zijnde vloeibaar, als beweging toe te staan terug, vooruit, omhoog en omlaag te gaan, het is niet van belang, zodat jullie uit mogen pakken en uit mogen kiezen waar de energie op te pikken, waar de energie te verhogen, waar de energie te herhalen in/naar het Nu en in/naar de toekomst.
Velen van jullie hebben verkondigd en vragen aan Mij waarom jullie je zo onthecht voelen. Sommigen van jullie gebruiken het woord “ontkoppeld”. Zelden zal ik jullie corrigeren, maar ontkoppeld is niet de juiste benaming - “onthecht” is dat wel.
Voor jaren, en zou ik mogen zeggen zelfs voor eonen, hebben wij tegen jullie gesproken, velen van ons, om de Waarnemende-deelnemer te worden, te zijn en te blijven, dat dit belangrijk is voor Creatie. Ja, wij hebben jullie de formule gegeven, maar de positie, de houding waar jullie dit met jullie zijnheid mee benaderen is eenvoudig die van de deelnemende-waarnemer of waarnemende-deelnemer.
Verlichting, de verschuiving, ascentie is wanneer je van een plaats van mentale-emotionele gehechtheid naar ideevorming gaat, naar gevoelens gaat die vaak in dualiteit zijn, naar een plaats van balans en weten.
Wat jullie leren om te doen is om compleet onthecht te zijn van het menselijke drama dat aldus diep gebaseerd, ingeworteld, getrouwd werd met ideeën, valse rasters en valse paradigma’s. Jullie onthechten je van het oude, jullie laten deze gevoelens los zodat jullie niet aan die energie deelnemen, en jullie verhuizen naar een plaats van pure Liefde omdat dat de essentie is van wie jullie zijn.
Het is het patroon wat ik binnenin u ingeprent heb, en het is het Plan en het patroon van niet alleen Terra Gaia, maar van het collectief op deze planeet van Liefde, gecreëerd als een plaats voor mijn engelen om te spelen en de ervaring van de fysicaliteit te hebben. Jullie kunnen de vreugde niet kennen van het zijn in de vorm op aldus een hoge frequentie, als jullie omlaag gesleurd worden door gevoelens en gedachten die niet van waarheid zijn.
Dus dit gevoel van onthechting dat velen van jullie al voelen en waar velen van jullie in/naar verhuizen, is het nieuwe gevoel van Zijn, van het zijn van de Liefde, van het zijn van de Waarheid van jullie uitgebreide Zelf, jullie inter/multidimensionale Zelf, vrij om de ervaring van alles dat beschikbaar is voor jullie te hebben binnenin het menselijke Rijk van 12 dimensies, 12 werkelijkheden. Het is een verrukking!
Welnu, wanneer ik zeg dat jullie “onthecht” zijn, bedoel ik niet dat jullie ophouden deel te nemen. De deelname, dierbaren engelen van het Licht, ongeacht van ofwel als een mens, hybride, aardeopzichter, portaal, poortopzichter, het is niet van belang - jullie deelname is de deelname van Liefde. En in die liefde, dat is alles dat jullie zijn, dat is alles dat jullie delen, het is alles dat jullie uitsturen, het is alles waar jullie om geven te weten.
Dat betekent niet dat jullie geen actie in overeenstemming met die Liefde ondernemen. Maar het is geen actie geboren vanuit drama; het is geen actie van druk of obsessie of pijn of lijden te voelen. Het is actie die in uitlijning is met jullie unieke patroon, jullie stukje van die puzzel waar het kanaal naar gerefereerd heeft, om een compleet portret of landschap van Gaia, van het collectief, van de vernieuwde mens te maken - van de Nieuwe Jij.
Dit gevoel van onthechting geeft je een duidelijker perspectief - en in dat duidelijkere perspectief, kom je ertoe om te begrijpen wat ik zou willen benoemen “de oude obsessie met het weten”; de benaming die jullie gebruikt hebben voor te weten of ik wil het weten, ik moet het weten, is niet van overzichtelijkheid.
Als ik aan jullie uit zou leggen alle variabelen, alle elementen, alle items, alle verschuivingen, veranderingen, opwaarderingen in het ascentieproces, in de verschuiving, in de ontvouwing van Mijn Plan, zouden jullie niet in staat zijn om het te begrijpen. Jullie verstand zou overdonderd zijn en jullie zouden belast zijn in plaats van opgetild, omdat jullie zouden zeggen, “Maar Moeder, ik begrijp het niet.”
Je hoeft niet alles te begrijpen, kind. Wat je moet begrijpen, waar je echt naar streeft is te weten dat je geliefd en beminnelijk bent, en dat je de Liefde bent. Dit weten is de waarheid, het willen om dit of dat te weten, ja, datums - het kanaal lacht! Het is niet van belang; het verandert, het morft, het verschuift.
Wat jullie aan het doen zijn, dierbare engelen, als de katalysatoren, de agenten van verandering voor het collectief, is de Liefde vasthouden, niet de informatie van het moment, niet de informatie van de huidige nieuwscyclus, ja, of het nu publiekelijk, privé, inwendig of uitwendig is - jullie houden de frequentie van het Nieuwe vast, wat origineel is en van het oude wat gloednieuw is.
Het niveau van gelukzaligheid, van extase, van besef, van het uitgebreide hartbewustzijn werd niet gekend op deze planeet sinds het allereerste begin. Welnu, de boodschap, de ware boodschappen, werden nooit veranderd of gewijzigd, ongeacht of je keek in de richting van oost of west, noord of zuid.
Alle Meesters, in en uit de vorm, hebben altijd over de waarheid van Liefde en vrijheid gesproken. Vrijheid komt van jezelf te zijn; het komt niet door te streven, je ergens druk over te maken. Het komt vanuit vrede, dierbaar hart.
Welnu, laat het ons daarbij laten. Dierbare Suzi, waar wens je om te beginnen?
Suzi: Oh, ik wens om u te bedanken voor bij ons aan te sluiten. Het is altijd een prachtig genoegen om deze conversaties te hebben. Ik ben in overeenstemming met niet te weten; het is gemakkelijker om los te laten en op uw Plan te vertrouwen voor mij en voor het Gaiaanse collectief. Ik ben niet precies zeker wanneer ik dat besloot, maar het leven is zoveel gemakkelijker.
Iets dat voor mij naar boven komt is wanneer deel te nemen en wanneer waar te nemen? Het voelt alsof wij die informatie van nature in onze lichamen hebben, en dat zij de uitlijning of de onjuiste uitlijning ergens in onze lichamen zullen voelen, om in staat te zijn te weten wat te doen in iedere specifieke situatie?
UMM: Je bent correct. Deze vraag van wanneer deel te nemen en wanneer waar te nemen is interessant, omdat wat je gedaan hebt is het op het spectrum te plaatsen. Welnu, wat ik aan jou suggereer - en jullie allemaal, is wat ik bedoel, allen die op Gaia zijn in deze tijd - is dat jullie zowel de waarnemer als de deelnemer zijn. Welnu, laat het me uitleggen.
Eerst en altijd … ja, er zijn tijden wanneer jullie zeggen, “Maar ik sprong er net in; het is een vecht of vlucht reactie”. Zelfs in de meest gevaarlijke omstandigheden van vechten of vluchten, is er een moment van waarneming waar je kijkt en je iets ziet dat verkeerd is; ofwel overduidelijk of inwendig, je weet het.
Dus er is altijd het element van de waarneming en in die waarneming is niet alleen informatie; het is een download van de frequentie die aan het plaatsvinden is, ‘Wat is er echt gaande?’ Dat is een belangrijk onderdeel van de inschatting.
Welnu, te vaak, ja, zelfs met vluchten of vechten, maar te vaak in de algemene gebeurtenissen van iemand diens dag, is er een haasten om deel  te nemen zonder dat waarnemende inschatten van wat voor het hoogste en beste voor jou en voor de situatie is, voor de omgeving, het betrokken individu of de groep.
Deze obsessie - en het is een menselijke obsessie geworden met actie - dit gevoel dat “waarde” op de één of andere manier gebonden is aan het doen, is onjuist. Dus wanneer je naar een situatie kijkt en wat er vereist is, is het antwoord altijd … denk na over wat ik zeg … het antwoord gaat altijd zijn om Liefde te zijn - meer Liefde is nodig.
Dus dan wordt de vraag, “Hoe beziel ik deze situatie met Liefde?” De eerste vraag in die opeenvolging is, “Ben ik in oordeel?” omdat als je dat bent, dan ben je zeer zeker niet in Liefde. Dus als je in oordeel bent, stop. Kom wederom terug naar je waarnemende zelf.
En dan denk je. “Moet ik Liefde sturen? Is het feit dat ik Liefde vasthoudt en dat het de volledige omgeving en atmosfeer vult met Liefde voldoende? Is een woord noodzakelijk of een actie?” Zeer vaak, zou ik kunnen zeggen in de meerderheid van tijden, is de energie, de aanwezigheid van Liefde, van acceptatie, van mededogen, voldoende.
Je gedachten, je energiegebied, je gevoelens wanneer zij werkelijk in uitlijning zijn met het Al, hebben de macht, de creatie macht, om alles te veranderen; als je intentie is om eenvoudig de Liefde te zijn of de Liefde te sturen of de Liefde te spreken, is dat voldoende.
Jullie zeggen, “Maar Moeder, hoe kan dat zijn?” En ik zeg tegen jullie, dierbare harten, hebben jullie het geprobeerd? Wanneer je in de stilte van je wezen bent, in de waarheid van je wezen, wanneer je alleen Liefde doorgeeft en vasthoudt, dan verander je de volledige opmaak van een situatie of een omgeving of een planeet.
Dus, jullie kijken naar het nieuws … en ja, wij kennen de menselijke obsessie met het nieuws! Maar dat is oké, omdat wat er gebeurd is met de telecommunicaties die aldus royaal geweest zijn, en soms stilletjes achter de schermen, met jullie gedeeld door jullie galactische en intergalactische broeders en zusters, is, dat jullie een planeet gecreëerd hebben die waarlijk een dorp is.
Dus jullie kijken naar het nieuws en het schijnt weerzinwekkend te zijn, en jullie zien de onverschilligheid, de apathie, de wreedheid … Vallen jullie daarvoor, sluiten jullie je erbij aan, of houden jullie de ruimte van Liefde vast? En zeggen jullie zelfs hardop en recht tegen de TV, “Ik houd van jullie. Jullie hoeven niet zoals dat te zijn. Ik stuur jullie alles dat ik heb, en alles dat ik aan te bieden heb aan jullie is waarheid en vrede en mededogen. Laat mij jou/jullie vasthouden, mijn broeder, mijn zuster, mijn vrienden. Laat mij jullie Liefde geven.”
En dat is wat jullie doen. Jullie brengen hen in/naar jullie gebied, jullie optimaliseren hen, jullie verkondigen hun vrijheid om de waarheid te zijn van wie zij zijn, en dan blijven jullie in jullie staat van Zijnheid - jullie blijven in jullie wezen. Jullie zijn de waarnemer geweest, jullie zijn de deelnemer geweest. Je injecteert jezelf nooit op een rechtgeaarde manier in wat voor situatie dan ook; het is niet aardig, het is niet liefdevol.
Begrijp je wat ik zeg?
Suzi: Dat doe ik. En het collectieve werk waar ik over spreek, als iemand er een uitdaging mee ervaart, zou ik willen zeggen, begin met intentie en verbeeldingskracht, en pretendeer en neem aan dat wij de macht hebben om uit te stralen en de macht hebben om Licht te sturen, omdat ik denk dat een heleboel mensen daarmee worstelen.
UMM: Dat is waarom ik het aanhaalde. Velen voelen niet dat zij de macht hebben om waarlijk het diepe niveau van de verschuiving, van verandering waar ik over spreek, te beïnvloeden. Voorheen, en ik spreek over een kwestie van jaren, niet decennia of millennia - voorheen, waren jullie niet volledig bewust of voorbereid om zo effectief te zijn als  jullie kunnen zijn.
Sommige van deze spinnenwebben van valse overtuigingen moesten opgeruimd worden. Jullie dachten dat het egoïstisch was om een dergelijke macht tot uitdrukking te brengen omdat het ego zo een sterke en destructieve, in de negatieve betekenis, rol op jullie planeet gespeeld heeft. Dus schroomden jullie terug. Maar nu, mijn geliefden, eisen jullie de waarheid op van wie jullie zijn.
Jullie eisen geen “macht-over” op; jullie eisen macht “inwendig en met” op. Wij co-creëren de nieuwe werkelijkheid, de nieuwe ervaring. Dus ja, pretendeer, visualiseer, verbeeld, denk na over wat mogelijk is. Speel ermee, streef niet. Speel ermee en zie hoe je verandering beïnvloedt. Je hebt er geen eer voor nodig.
Suzi: Juist, het is niet persoonlijk.
UMM: Het is niet persoonlijk, het is collectief.
Suzi: Precies. Eén vraag die naar de gedachte komt: Ik weet dat een gigantisch deel van wat wij aan het doen zijn momenteel is het herinneren van onszelf, dingen die wij in het verleden geleerd hebben die wij al van nature binnenin ons wezen hebben, en dat de sluier eraf komt. Iets ervan voelt echter alsof het compleet nieuw is. Zou dat accuraat zijn?
UMM: Ja. Ja, er is veel dat naar voren aan het komen is dat de mensheid voorheen nooit ervaren heeft.
Suzi: Dat is opwindend.
UMM: Het is opwindend in jullie Rijk, en lief hart, het is opwindend doorheen het gehele omniversum!
Suzi: Yippee!
UMM: Denk erover na: Toen deze planeet gevormd was, toen Gaia morfte en ermee instemde dat Haar Aartsengelachtige Zelf planetair zou worden, was het binnenin de context dat dit een planeet van Liefde zou zijn.
Welnu, velen van jullie … en ik heb jullie gehoord en ik straf jullie niet … hebben gezegd, dat jullie geleden hebben en dat jullie ongeduldig zijn. Het lijden is niet voordelig behalve om mededogen te leren, en ongeduld kan voordelig zijn. Maar denk aan waar Gaia op gewacht heeft, wat zij waargenomen heeft en wat Zij doorstaan heeft. Nu, daar is geduld!
Toen het gecreëerd was, toen Gaia, De Aarde planeet, deze vorm miljarden jaren geleden aannam, was het Plan om een volgende planeet van Liefde te zijn van een brede diversiteit van de fysicaliteit, zodat jullie vorm aan zouden kunnen nemen en zien hoe het zou zijn om met de talrijke, de brede, brede variëteit van ervaringen van de fysieke vorm, niet louter menselijke, te spelen.
En diegenen van jullie die Aardeopzichters zijn, zijn hier dichterbij dan sommige anderen. Maar denk erover na. Veel van het Plan werd snel terzijde geschoven met de arrogantie, de hebzucht, de controle die de menselijke wezens ontwikkelden, dat zij wensen om de leiding te hebben in plaats van in het collectieve stromen te zijn van geven en nemen en delen.
Welnu, er is veel dat gezegd werd, en het kan een andere conversatie zijn, over de Gevallen Engelen. Wat curieus is, is dat er geen discussie op de planeet is over de gevallen menselijke wezens, hoe de mensheid viel in deze valstrik van de oude 3de dimensie en de andere dimensies, en de beschikbaarheid vergat van aldus een ervaring die bedoeld was.
Suzi: Kan ik u voor een seconde daar vragen … Is het mogelijk dat dat deel van het Plan uitmaakte, voor ons, om echt alles te vergeten en dan onze weg terug te vinden en dat er kracht was in die ervaring die wij daardoor met anderen zouden kunnen delen?
UMM: Je kunt veronderstellen dat het deel van het Plan uitmaakte, omdat een deel van het Plan de voortzetting was van de Vrije Wil. Dus met de Vrije Wil, schrijf je niet altijd het volledige script. Dus is er ruimte voor variabiliteit en beweging, en ja, omleidingen van wat misschien oorspronkelijk gevisualiseerd was.
Maar een deel van het Plan was, dat ongeacht wat er gebeurt, dat er een terugkeer zou zijn naar waarheid, naar Liefde. Dus net zoals de Gevallen Engelen naar huis gebracht werden, aldus, mijn geliefden, worden jullie naar huis gebracht; niet om uit het lichaam te zijn maar terug naar het originele Plan. Dus beantwoordt dat je vraag?
Suzi: Dat doet het. Ik moet zeggen dat met u te praten mij een klein beetje ruimtelijk maakt, dus zal ik gewoon moeten zeggen, ja. [gelach]
Als ik iets toe zou mogen voegen dat in mijn gedachten geweest is … We waren ons gewoon aan het ontspannen op een Zondag, toen op de televisie “The Neil deGrasse Tyson Cosmos” was. Mijn dochter en ik waren ernaar aan het kijken toen, op onverklaarbare wijze, terwijl hij sprak over het belang van de ademhaling, wij beide in tranen gebracht werden door wat hij zei.
We werden gewoon in al deze diepgaande informatie getrokken, wat om de één of andere reden, in een gevoelige plaats zijnde, plotseling onze harten open deed barsten en wij begonnen te huilen. Ik weet niet wat voor soort vraag dat is, maar het komt gewoon naar buiten op dit moment…
UMM: Wel, ik zal je vertellen wat voor soort vraag het is - het is oprecht en prachtig. Welnu, deze - specifiek sommige gevoelige, geselecteerde, intuïtieve, briljante wetenschappers - kennen de aard van het grotere Plan. Deze zelfde wetenschapper, deGrasse, spreekt over hoe je samengesteld bent van sterren materiaal - en dus dit alles is van waarheid.
Wanneer je ademt, adem je Liefde. Wanneer je uitademt, adem je Liefde uit. Dat is waarom in de Zijnheid van je waarheid het aldus belangrijk is om eenvoudigweg in die ruimte te zijn. Dat is waarom wij tegen jullie zeggen: jullie gedachten, jullie gevoelens, jullie uitlijning heeft noodzaak om te zijn … niet omdat Ik het ontwerp, maar omdat het is wie jullie zijn … in de Vrije Wil zijn jullie Liefde - en dat is alles dat jullie zijn!
Al het andere is een afleiding geweest, een illusie, en nu keren jullie daarnaar terug. En jullie keren terug naar wat jullie zouden zeggen en Ik zou zeggen - het comfortabele niveau van eenvoudig toestemming om te zijn.
Suzi: Ja, en het voelt precies in uitlijning met wie wij zijn; en het voelt voor mij dat dat is wat de terugkeer van Christus, de terugkeer van het Christus Bewustzijn voor ons allemaal is wat Yeshua ons probeerde te vertellen en te laten zien, dat wij al deze dingen kunnen doen die hij doet - hij zegent iedereen, en wel, aldus kunnen wij; het is gewoon de blauwdruk die hij probeerde aan ons te geven en het is nu allemaal naar ons aan het terugkomen.
UMM: Dat is absoluut correct. Mijn geliefde zoon, Yeshua, hij kwam om het patroon opnieuw te verankeren, de blauwdruk zoals je het genoemd hebt. De boodschap is nooit veranderd en de boodschap is Liefde. En het begint, geliefden … ben geliefd … aldus is het die Liefde te zijn die jullie zijn.
Ik houd geen verwachting vast; ik houd compleet, eindeloos, eeuwig weten vast. En in dat weten, beweeg Ik, zoals jullie eraan zouden denken, beweeg Ik in energie en beweeg Ik energie om voort te brengen wat gewenst en wenselijk is. Dat is Creatie. Maar het wordt niet uit verwachting geboren; het wordt niet uit noodzaak geboren; het wordt zelfs niet geboren uit noodzakelijkheid. Het wordt eenvoudig geboren vanuit het weten.
Dus, terwijl jullie verhuizen in/naar dit nieuwe gevoel van Zijn, is het de wetendheid. Ik suggereer niet aan jullie dat jullie het nodig zijn om gevoelens of gedachten kwijt te raken of te elimineren, maar het is de tijd waar jullie mogen kiezen … en ik zou oprecht hopen dat jullie dat doen.
Waarom zouden jullie wensen je druk bezig te houden met gedachten of gevoelens of acties die niet reflectief zijn van wie jullie zijn, van die Liefde. Het maakt geen zin in wat voor werkelijkheid dan ook. Dus als jullie dat dwars over jullie planeet heen demonstreren, verschuift het collectief.
Suzi: Ja, als meer van ons ontwaken en meer bedachtzaam worden aangaande onze acties, beïnvloedt het de rest van ons. Zou u wat dan ook te zeggen hebben over de staat van de mensheid in deze tijd of het bewuste besef, hoeveel van ons … wel, ik kan geen nummer geven, maar begrijpt u wat ik vraag?
UMM: Ja, je zou graag van mij willen om 332 te zeggen?
Suzi: Nee! [Gelach]
UMM: Ik plaag je, lief hart!
Luister naar wat Ik zeg. Wij zouden deze conversatie niet hebben over niet alleen jullie voorbereidheid, maar ook jullie actualiteit van te verhuizen in/naar een nieuwe staat van Zijn/bestaan, ontdaan van negatieve gedachten en emoties, van comfortabel te zijn in de Zijnheid, van in onthechting en gehechtheid te zijn aangaande wat waar en goed en verzorgend en liefdevol is, als je daar al niet bent.
Dus wat ik zeg is, Ik geef jullie de bevestiging dat jullie de sprong al gemaakt hebben. Ascentie is niet iets dat morgen gebeurt en het is niet iets dat drie jaren geleden gebeurde. Jullie zijn precies nu in jullie ascentie, en dat is waar voor miljarden van jullie.
Suzi: Ik heb dit visioen van het menselijke collectief in een sla-centrifuge en dat deze materie gewoon van ons af vliegt, zoals het afstrippen van de illusie en te beseffen wie wij zijn!
UMM: Jullie nemen deze druppels en jullie geven hen aan Mij terug, aan jullie beschermengelen die ik eonen geleden aan jullie toevertrouwd heb, aan jullie cirkel van Liefde, aan de mens en aan het goddelijke, aan de meesters, aan de Aartsengelen. Wij hebben een volledige collectie van bemanning voor Gaia, en dus centrifugeer erop los, lief hart!
Suzi: Fantastisch! Het is zo een vreugde om deze conversatie te hebben. Heeft u wat dan ook te zeggen ter afsluiting?
UMM: Ja. Welnu, velen van jullie zijn op het punt waar jullie dit gevoel van onthechting voelen en jullie zeggen, “Wat gebeurt er? Ik was gewend om zo hartstochtelijk ergens om te geven. Wat is er gebeurd?”
Jullie zijn aan het veranderen en verschuiven, ascenderen en morfen … gebruik wat voor terminologie dan ook die jullie kiezen. Maar daar binnenin, her/erken het grote gevoel van gemak, van vreugde, van gelukzaligheid, van goedgunstigheid. Jullie zullen verhuizen in/naar waar jullie aan denken als actie, niettemin herinner je wat ik gezegd heb.
Vanuit de plaats van de waarnemer te zijn, voorafgaand in/naar de actie te springen, vertrouw je weten. Wat is het beste en hoogste dat de transformatie kan helpen, zij het met een individu, een geliefde, een vreemdeling, een groep of een volledige planeet?
Ben niet haastig. Kom vanuit die plaats van het hartbewustzijn, dat alleen maar wil zijn van de collectieve Liefde. Oordeel niet, niet jezelf of anderen. Dit drama, de chaos die naar de oppervlakte gekomen is voor de schoonmaak, voor de verwijdering, voor die sla-centrifuge, lief hart - het is allemaal in Goddelijke Orde.
Wij sturen voortdurend toenemende snelheden van totale frequentie uitlijning - niet zo nu en dan, voortdurend. Dus jullie worden niet eenvoudig opgewaardeerd of gedegradeerd of zijn neutraal. Er gaat geen seconde voorbij dat jullie niet gepenetreerd worden, en dat is met jullie individuele en collectieve instemming geweest.
Dus sta jezelf toe in deze ruimte te zijn, in deze brackets tussen eindeloosheid en eeuwigheid. Maar kies - dit is jullie Vrije Wil. Kies waar je wilt zijn.
Ga naar de gelukkigste, meest vervullende momenten van je leven, niet de meest ellendige, en kies om in die energie te zijn. En pak het dan op, zoals een vogel een vis oppakt, en breng het en laat het in je Nu vallen, laat het in je toekomst vallen, laat het in de collectieve tijdlijn vallen en laat het zijn - laat het zijn.
En weet dat wij bij jullie zijn, dat wij dit samen co-creëren. Het is al onderweg. Dus is de mensheid bijna daar? Ja. Dus ontspan, lieve harten, en geniet ervan!
Suzi: Ik doe mijn best. Heel veel dank.
UMM: Ga met mijn Liefde, elk en iedereen van jullie. Jullie zijn kostbaar. Jullie zijn heel. Jullie zijn Liefde. Vaarwel.
Suzi: Vaarwel.

Channeled by Linda Dillon
© 2016 Council of Love, Inc.
http://counciloflove.com/
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten