woensdag, april 27, 2016

Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Aantrekking en Afstoting - 12 November 2013 / 27 April 2016 - Linda Dillon


Hemelse Zegeningen
12 November 2013 / 27 April 2016 - Linda Dillon
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Aantrekking en Afstoting

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Het onderwerp van vandaag is de immer populaire Wet van Aantrekking en Afstoting, en wederom zal Sanat Kumara zich bij ons aansluiten om een fris perspectief aan te bieden over een veel besproken Universele Wet. De Raad van Liefde vertelt ons dat wanneer wij ons uitlijnen met de Wet van Aantrekking wij hulp inroepen van bronnen waar wij ons zelfs niet bewust van mogen zijn. De wet van Afstoting gaat hand in hand met de Wet van Transmutatie en beide zijn betrokken bij het terugkeren van disharmonische energieën naar de Ene voor recycling.
Het is prachtig om terug te springen in onze verkenning van de Universele Wet. Zoveel is er gebeurd en zo snel, dat voor mij de informatie en energie onmiddellijk geclassificeerd, opgeslagen en weggezet wordt om ruimte te maken voor meer Licht om door te komen. Ik voel me als een ruimtelijke wazigheid en de weken snellen gewoon voorbij. Goedemorgen Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen Suzi en sjonge is dat een toepasselijke manier om het onder woorden te brengen; het doet als tijd aanvoelen…, en feitelijk is het versneld. En deels komt het omdat de ervaring van de tijd in de 5de, 6de, 7de, en hogere dimensies, een andere ervaring is dan dat het in de 3de dimensie is.
Dus, wij neigen ernaar om die vertaling te doen, die overgang, dat Ascentieproces, waar er tijden zijn wanneer wij voelen dat de tijd zich echt voorsleept en wij wachten en wachten op de dingen om te gebeuren, en dan is daar dit andere deel van ons dat gewoon aanvoelt als, "Waar blijven de dagen, de weken en de maanden?" Ik kan niet geloven dat we midden in november zitten; het is gewoon verbazingwekkend.
Dus, hier zijn we weer en ik wil jou en onze luisteraars bedanken … Ik denk dat jouw idee om iets van een time-out te nemen en niet iedere week een nieuwe Wet te doen ons enige integratie en enige ademtijd heeft gegeven.
Weet je, het hele idee toen wij met Hemelse Zegeningen begonnen was om fundamenteel een "hoe-te" show te hebben, en in Een Uur Met Een Engel spreken we met de Meesters, de Aartsengelen, de Machtigen, het Gezelschap van de Hemel, wij spreken met iedereen en zo vaak zullen zij zeggen, "doe dit, doe dat" dus met een informele conversatie kunnen zij tegen ons zeggen, Aartsengel Michael kan zeggen, "Wel, gebruik de Universele Wet van Aantrekking en Afstoting" en dat is dan alles dat er gezegd wordt.
En de begeleiding, met wat jij en ik gedaan hebben - met heel veel plezier -, heeft deze concepten genomen en we hebben echt de kans gekregen om hen uit te leggen, om hen te verkennen en om met hen te werken. En deze zijn niet gemakkelijk; dit is de uitleg van hoe de dingen werken. Dus, ik denk dat het idee om die tussentijdse week te hebben, om in staat te zijn om soms over enige dingen na te denken, heeft feitelijk….., is zeer zeker heilzaam voor mij, maar ik denk dat het heilzaam voor ons allemaal geweest is.

SM: Oh, dat is het zeker voor mij geweest.
LD: Weet je, ik denk dat een deel van wat wij, jij en ik en iedereen die luistert/leest, gedaan hebben is het nemen van de Wet … en het is één ding om het in theorie te begrijpen, weet je, 'dit is dat concept' maar dan om de praktische toepassing te hebben, de hoe-te, en hoe werkt het in mijn leven, hoe gebruik ik het feitelijk, is gigantisch. En het is specifiek gigantisch wanneer wij denken, "Wel, niet alleen werken we met één Wet maar we werken met dit tapijtwerk, dit raster van alle Universele Wetten, omdat zij allemaal met elkaar wisselwerken en zij zijn allemaal met elkaar verbonden en zij gaan allemaal over balans. Dus het is niet gemakkelijk wat wij aan het doen zijn. Dus, dank je wel iedereen voor het niet opgeven.
SM: Dat is het en wij zijn er gereed voor. Oh absoluut. Ik geniet hier echt heel veel van en het is een uitgebreide ervaring voor mij geweest. En de oefeningsmogelijkheden zijn ook zeer behulpzaam geweest omdat, wel, je de kans krijgt om aan jezelf te bewijzen dat dit echt is en dit niet slechts denkbeeldig, vooruitziend werk is, het werkt feitelijk. Ik heb het op mijn vechtende katten uitgevoerd en de verschuiving was verbazingwekkend. Dus, de dingen waar ik aan werk, waar de verschuiving in de overgang niet net zo duidelijk is, is het gemakkelijker voor mij om te vertrouwen en te weten dat het onzichtbare werk dat ik doe feitelijk een verschil maakt.
LD: Ja, het is fijn om deze te hebben, niet slechts de ontastbare maar ook de tastbare tekenen, de dingen die we kunnen zien en aanraken en ruiken en proeven. Ik denk dat één van de andere dingen die in deze serie gebeurde is…, ik herinner het me niet - wel het gebeurde nooit - om Sanat Kumara te hebben of wie van de Meesters dan ook, en dat zij zoveel tijd op een intensieve basis met ons doorbrengen en ik denk dat wij allemaal dit innige gevoel hebben jegens Sanat Kumara. Ik denk toen we begonnen dat het was zoals, "Wie is deze knaap?", "Waar past hij in het verhaal?", "Wat wil hij?" en "Waarom neemt hij zoveel tijd?"
SM: Hij komt nu in mijn visioenen, dus, ja, ik voel me zeer zeker zo en het voelt bijna alsof…, hoewel dit over weken uitgespreid is en we soms een oefenweek overslaan, het voelt als een huiselijke workshop waar we allemaal ertoe komen om echt innig te zijn en samen te leven en elkaar begrijpen, en de dag-na-dag met elkaar begrijpen. Ik kan dat niet verklaren omdat het duidelijk de situatie niet is, maar dat is de manier waarop het aanvoelt.
LD: Het voelt inderdaad op die manier voor mij en op sommige manieren voelt het ook dat Sanat Kumara, Raj, fundamenteel bij ons in is komen wonen. En het betekent iets in termen van alle Geascendeerde Wezens of hogere energie Wezens, Verlichte Wezens waar wij mee werken, en hij is degene die de Planetaire Logos is, hij is degene die feitelijk de leiding heeft van het overzien van de ontvouwing van het Plan hier voor Gaia en voor ons. Dus, deze innige relatie, het heeft betekenis maar sjonge, het is intens en het is gloednieuw.
SM: Dat is het en het is echt interessant, omdat voorheen kon ik de Planetaire Logos horen en het betekende echt niet zo heel veel voor mij, maar nu wordt het echt veel duidelijker voor mij van hoe enorm dat is, wat soort van Wezen hij is waar wij tijdens een koffietafel deze vriendelijke discussies mee hebben; het is gewoon verbazingwekkend.
LD: Ja, het is verbazingwekkend. Toen ik voor het eerst Aartsengel Raphael zichzelf hoorde identificeren, zichzelf introduceerde, als de Aartsengel die verantwoordelijk is voor het herstel/de healing van het Universum, het herstel/de healing van de planeet, en het herstel/de healing van de mensheid, dacht ik, "Oh, mijn God." Wanneer je erover nadenkt, is dat zo een zware, zware rol en toch op zoveel manieren is SK in precies dezelfde soort rol. Dus dat hij zijn tijd voor ons neemt is echt respectabel.
SM: Oh het is echt respectabel, maar het zorgt dat ik me afvraag hoeveel van ons mensen, "de troepen op de grond soort van mensen" er zijn voor elke Meester. En dat brengt me dan in/naar dit gehele ding zoals dit verweven tapijtwerk, omdat er zoveel Aartsengelen en Meesters zijn waar ik me mee verbonden voel die gewoon één grote, prachtige, blijmoedige, gloeiende groep van Wezens is, maar het zorgt dat ik me afvraag hoeveel, zeg Aartsengel Gabrielle, hoeveel mensen zij heeft, weet je, die doen.., die haar energie channelen of Sanat Kumara's energie channelen of….dus het voelt als dit verweven tapijtwerk omdat een ieder van ons onze verwisselbare teams van energie mag hebben waarvoor wij erdoorheen lopen … klinkt dat logisch?
LD: Dat doet het absoluut. Weet je, wanneer wij over gidsen spreken, wanneer ik over dit onderwerp spreek waar wij over spreken, spreek ik over, de Raad spreekt over, fundamenteel twee categorieën. En daar zijn jouw persoonlijke gidsen, die cirkel, gewoonlijk van ongeveer vijf tot zeven Engelen of Wezens, verlichte Wezens, die jou door de tijd heen omringen. Weet je, mensen spreken over hun gidsen en dat zij veranderen, maar in feite, doen zij dat niet, zij mogen naar voren komen of terugtreden op verschillende tijden, maar jouw gidsen veranderen echt niet.
Maar benevens dat hebben wij wat ik noem "de grote jongens" en deze zijn de Wezens waar een ieder van ons deze liefde en toewijding en verbinding mee heeft. Dat is voor mij, Gabrielle, en ik heb dit zo vaak gezegd, Gabrielle, Susanna Michaela Gabrielle, is mijn "waar-ik-naartoe-ga" meisje; zij is mijn leraar, mijn mentor, mijn trooster, mijn verzorgster, maar benevens dat heb ik ook zo'n verbinding met de Universele Moeder, specifiek Moeder Mary en Yeshua.
Maar je kunt het merken wanneer je naar mensen kijkt, zelfs als je slechts met een oogopslag naar hen kijkt, kan je zien dat zij die Boeddha energie vasthouden of dat zij de Michael energie vasthouden welke zeer veel de strijder, de vreedzame strijder energie is, of zij houden de Quan Yin energie vast. En dus, hebben wij gewoonlijk, deze meervoudige verbindingen met deze Wezens, deze Geascendeerde Meesters en deze Aartsengelen alsook de Goddelijken … en daar zijn Yahweh mensen, je ziet deze mensen die alleen maar volgens de regels zijn, ik bedoel, het is de Hemelse Vader de gehele weg, zij willen met die mannelijke energie werken.
Nu worden wij allemaal die balans gewaar maar een ieder van deze Geascendeerden heeft, zoals jij het uitdrukt, deze "grondtroepen", en ik denk dat wat er gebeurt met onze overgang en met onze Ascentie is, dat wij allemaal steeds meer beseffen wie het zijn waar wij mee samenwerken.
Toen ik me gereed maakte, de meditatie en zo deed, me gereed maakte voor deze ochtend, dacht ik na over dat er dingen zijn waar ik niet over zou kunnen praten omdat zij echt deel uitmaken van het uitgebreide lichaam van kennis dat in De Nieuwe Jij is … hier is mijn plugin voor mijn boek … maar dat is er niet het doel van, het is dat er nieuwe begrippen en nieuwe uitbreidingen zijn. Maar de basis van alles dat wij doen is om dat werkelijk duidelijk te hebben, eindig begrip van onze fundering van wie wij zijn omdat wij niet uit kunnen breiden als we niet dat heldere begrip hebben van wie wij zijn om mee te beginnen.
En een deel van dat begrip is, natuurlijk, aan wie wij verbonden zijn, wat is onze missie en doel en hoe ziet de vervulling van die missie van dat doel eruit, omdat het volledig anders is, er mogen overeenkomsten zijn, maar het is voor een ieder van ons anders.
Dus om dat beginpunt te hebben is echt belangrijk, dus ik denk dat dit een belangrijke conversatie is die wij hebben.
SM: Het is ook een belangrijke conversatie en terwijl jij sprak en je over de Boeddha sprak, luisterde ik naar een deel van de Dalai Lama's webcast, hij sprak over ons allemaal en dat wij Boeddha's worden en dat we dan een lied doen of een gebed door te zeggen, "Laat mij een Boeddha worden voor de hoogste evolutie van de mensheid", en ik vond dat werkelijk interessant. Ik kon niet naar dat gehele gedeelte luisteren maar het was … dat was het gedeelte dat er voor mij het meeste uitsprong, dus, zeer interessant.  
LD: Ik denk dat van alle leraren die werkelijk, fysiek verankerd en aanwezig zijn op de planeet, de Dalai Lama, in mijn boek, staat bovenaan op de lijst. Hij is zo een fenomenaal Wezen en zo bescheiden en zo barmhartig en zo echt.
SM: Ja, precies. Prima, dus wij zijn klaar voor een meditatie?
LD: Ik denk dat we dat zijn, wat zeggen jullie?
Dus, laat ons beginnen door comfortabel te raken, door te beginnen in je stoel of je kussen of je autostoel of je bed of de vloer weg te zakken en de dag los te laten, laat de dag en de week of het weekeinde dat net geëindigd is los, laat jouw te-doen lijst los en alle drukte in je leven. Verzeker je ervan comfortabel te zijn en laat jezelf echt je lichaam loslaten zodat je eenvoudig in deze tijd voor je heilige zelf kunt zijn.
We gaan beginnen door niet alleen het prachtige goud van Sanat Kumara, of Aartsengel Gabrielle, van Gabriel, Van Yahweh, van jouw Goddelijke Mannelijke in te ademen, maar we gaan het nuanceren met roze. En het is het roze-goud van zuiverheid, van gratie/genade, en van Venus, dus het is dat roze-goud. Open je kroonchakra, die zachte plek, je fontanel op de top van jouw hoofd en sta gewoon dit roze-goud toe, het goud van Venus, van de Steden van Licht, specifiek van Hana op Hawaï, om bij jou binnen te komen.
Het is sterk en het is zachtaardig tegelijkertijd, en voel hoe het gewoon als dit warme gesmolten goud dat naar binnen komt via je kroon en je hypofyse, je hypothalamus, je pijnappelklier liefkoost en omringd, en net zoals lava stroomt, alle tussenruimtes vullend en activerend, de kloof, de hemisferen, rechts en links van je brein, en adem roze-goud. En laat die lavastroom verder omlaag naar je nek gaan, je sleutelbeen, je hoger hart, de centrale kolom van je ruggenwervel vullend, in/naar je hart, omlaag in het goud van je zonnevlecht, je navel, je buik, omlaag in/naar je benen, je knieën, je schenen, je voeten, totdat je voelt dat jij dit prachtige vloeibare roze-goud bent. En haal adem en ontspan.
En we vragen deze dag om de hulp van alle Gouden Zielen door alle systemen heen, het Gezelschap van de Hemel, om te komen om ons te helpen met onze uitbreiding, met onze zuiverheid, en met onze gratie/genade dat wij gevuld, overstroomd en genezen mogen worden.
Kom nu terug, zachtjes, naar je hart, naar dit centrum waar je leeft, naar het centrum van jouw hartbewustzijn waar je werkelijk in de hogere dimensies verankert, en voel je hart uitbreiden. En adem dat roze-goud. En ga dieper.
Nu nog één keer met mij, zie dat piepkleine speldenprikje van wit licht in het centrum van je hart, het portaal naar je hart en je hartbewustzijn, naar wie je bent en voel je vleugels ontvouwen … laat hen ontvouwen. En voel jezelf naar die spelenprik van wit licht in het centrum van je hart vliegen, door dat portaal in/naar de gouden kamers van je Wezen, in/naar jouw heilige ruimte. En adem. Dieper.
En kijk naar de muren in deze prachtige gouden kamer waar je eonen geleden en gisteren jouw intenties, jouw heilige doel, jouw creaties, de verlangens van jouw hart opgeschreven hebt. En neem de tijd om de symbolen te zien, de oude symbolen en de nieuwe, want je zult vandaag opmerken dat er nieuwe informatie op je muren staat. Dus neem een minuut en kijk ernaar, kijk naar wat jij aan jezelf vertelt. Ga nu en vind je stoel, je kussen, je plaats om op te zitten en om in je heilige ruimte te zijn en ontspan je.
En we gaan dieper in je hart, in/naar de kern van wie je bent. Ik wil dat je voelt, niet denkt, maar dat je voelt wat het dierbaarste verlangen is van wat je wenst te creëren? Wat is die verborgen droom, de actie of de ervaring, de situatie, de energie die je voelt welke jou zeer aanzienlijk zou kunnen helpen, precies nu, in de vervulling van je heilige missie en doel? Wat is het dat je voelt zou zorgen dat je gelooft, dat het jou zou uitrusten om deze reis precies nu te voltooien? En ga dieper.
En als je denkt dat het iets is zoals geld, financiële ondersteuning, een betere gezondheid, een betere woning of levensomstandigheid, pel het een klein beetje dieper af, kom met mij mee en doe dat. Wat doen deze fysieke dingen waar je volledig gerechtigd toe bent te ontvangen, maar wat is er binnenin dat verzoek opgenomen? Is het het gevoel van geliefd te zijn en voor gezorgd te worden, van veilig te zijn, van vrij te zijn? Be/veroordeel het niet, sta gewoon toe wat het ook is om slechts naar boven te komen zodat je de volledigheid van het plaatje hebt. Sta jezelf nu toe, met die wetenschap van wat je wenst te creëren en om naar jezelf in dit ware moment aan te trekken, om volledig bewust en wakker in je hart te zijn en houd ervan.
En roep met mij aan de Wet van Aantrekking. In dit geval zijn wij gigantische magneten en wij trekken dwars door het Universum heen wat wij verlangen. Als het niet al in de vorm was, in het bestaan, zou je het niet wensen/verlangen. Dus voel jezelf nu naar buiten toe uitbreiden in/naar je diverse lichamen, je mentale, je emotionele, je causale, in/naar de volledigheid van jouw gebied, naar buiten zover als jouw Salomonszegel, en voel hoe groot je bent en zie tezelfdertijd dat je deel uitmaakt van dit prachtige gouden raster, dat je een vlinder op het gouden raster bent. En voel deze uitgebreide zelf, neem je rechterhand alsof het een gigantische magneet is, en reik uit waar je op het raster ziet waar je om vraagt en reik eenvoudig uit en begin om het naar jezelf toe te trekken. Zie het bewegen en het maakt niet uit of het een partner is of een gevoel van welzijn of balans of een nieuwe auto, trek het in jou. Sterker.
Neem nu die hand en breng het in/naar je hart waar alle energie, alle creatie verankerd is, en zet als het ware de timer, de universele timer, dat deze sensatie van het trekken, van het magnetiseren dwars over het raster in/naar jouw hand, in/naar jouw hart niet zal ophouden totdat het voltooid is. En rust in de wetenschap dat het voltooid zal zijn en geef dank, wetende dat het al gedaan is, de afleveringen zijn onderweg, en dat je hier iedere dag kunt komen en nakijkt en nog iets meer trekt, aantrekkend en gebruik makend van de Wet van Aantrekking; en rust.
Sanat Kumara: Groeten, Ik Ben Sanat Kumara…
SM: Welkom.
Raj: … Opzichter van de Universele Wet. Welkom mijn vrienden van goud, mijn mede Venusianen, mijn mede Gaianen, mijn familie, want dat is wat er zich voordoet en dat is waar ik naar wil refereren zelfs voordat we de Wetten bespreken. Ik ben niet de één of andere entiteit die veraf is, de één of andere vreemdeling gestuurd vanaf een verre planeet om met jullie en Gaia te werken. Wij zijn familie en dat is wat jullie beginnen te voelen en het is niet eenvoudig familie met mij, veel belangrijker, is het familie met elkaar. En dit gevoel van eenheid en verbinding, van broederschap, van zusterschap, van broer en zus, van Moeder/Vader/Eén, dit is groeiende.
Welnu, hoe relateert dit met de Universele Wet? Hoe relateert dit met de Zegeningen en Deugden, met de Goddelijke Kwaliteiten? Lief Hart, het is hoe wij zijn, het is niet louter hoe wij werken, hoe wij denken, hoe wij voelen, het is hoe wij zijn en in toenemende mate, zeer tot mijn vreugde en de vreugde van allen die deelnemen, realiseren jullie je dit, jullie realiseren je dat wij nochtans één familie zijn, één collectief, dat er niet dit collectief is en niet dat collectief, maar dat wij verenigd zijn op één raster, in één Universum, in één Omniversum. Wij zijn niet uiteen gebroken en gescheiden, dat is niet de manier waarop het is.
Dus hoe relateert dit met de Wet van Aantrekking en Afstoting? Wel, met Aantrekking is het zeer eenvoudig; allereerst, wat je verlangt/wenst, wat je in waarheid verlangt, niet als een vals raster of een uitdrukking van het oude rijk, maar wat je waarachtig verlangt roep je naar jezelf toe omdat, in de meest fundamentele termen, het jou toebehoort, het is een deel van je opmaak, je geboorterecht, je formule, je ontwerp. En niets, niets, luister alsjeblieft naar wat ik zeg; niets wordt ooit van jullie onthouden dat, in feite, jullie toebehoort.
Wel, zijn er rimpelingen, zijn er onderbrekingen geweest? Ja. Maar zou ik ook aan jullie mogen suggereren dat dit ook is omdat jullie misschien niet volledig de onvervalste aard van jullie hart diens verlangens toepassen of dat het aanroepen van deze Wet van Aantrekking en Afstoting geen beperking is in het Universum van de Goddelijke Moeder, geen enkele, en dat deel uitmaakt van het besef waar jullie tot toe komen. Dus kan je niet denken in termen van beperkingen, dat iets van jullie teruggehouden wordt omdat er misschien niet genoeg is. De Schepping is constant; er is altijd, eeuwig, oneindig meer dan genoeg voor iedereen, in ieder Universum, in iedere werkelijkheid, zo lang als dat de creatie van de moleculen en de codes van Liefde is.
Dus, wat jullie werkelijk naar jullie zelf toe roepen wanneer je de Aantrekking beoefend is meer Liefde. Dat is waarom het kanaal, dat is waarom ik haar in deze meditatie gevraagd heb om dieper te graven naar wat het is waar jullie waarlijk naar zoeken/streven, het is meer Liefde; meer Liefde voor/van zelf, meer Liefde voor/van anderen, meer gevoel van eenheid, meer gevoel van gemeenschap. Wanneer je aanroept, niet alleen mijn naam maar de Wet van Aantrekking, roep je niet eenvoudigweg de energie aan, roep je niet eenvoudig het ding aan, het milieu/de omgeving, de situatie, of het nu een chocoladereep is of wereldvrede, wat je aan het doen bent is dat je jouw volledige Universele familie aan/oproept, jullie Sterren broeders en zusters, de Intergalactische wezens, het Gezelschap van de Hemel, de Aartsengelen, de Serafijnen en Wezens waar jullie zelfs nog geen idee over hebben, je roept iedereen aan en je zegt, "Kunnen jullie mij helpen?" En iedereen, alle energieën van alle vormen snellen zich naar jouw ondersteuning.
Dit is geen geringe oefening van, "Oh, ik zal het denken en dan zal het gebeuren," het komt vanuit de kern, de ware kern van je wezen, van je ziel. En het komt met de waarheid van toestemmingen en acceptatie en niet het forceren van het getijde, niet dictatoriaal te zijn, niet te proberen om het hoe, het waar, het waarom te controleren. Dus, in Aantrekking is ook de Goddelijke kwaliteit van vertrouwen. Jullie kunnen zelfs niet beginnen te doorgronden hoeveel macht jullie hebben hierin, maar als je hier iedere dag mee werkt zal je beginnen om het te zien. Nu, is het de volledigheid? Nee. Alle Wetten, alle energieën werken in samenhang.
Dus laat mij hier praktisch zijn, en ja, ik weet dat ik maar door ga maar je gaf me een hiaat, dus laat mij zeggen, je hebt gezegd, "Ik trek een volledig gevoel van veiligheid aan, van het veilig zijn op mijn planeet, in mijn leven, in mijn lichaam, in mijn werkelijkheid." Welnu, hier zijn wij allemaal in jou richting stromend en bezielen die energie in jou. Maar daarmee en binnenin dat zal dat ook betekenen dat je zult beginnen af te stoten, terug te sturen naar de bron, alle angst, alle gevoel van verplaatsing, alle gevoel van onzekerheid, alle gevoel van ongepaste kwetsbaarheid. Dus je zegt, "Ik bad om veiligheid en hier voel ik dat ik met mijn tanden knars," omdat jouw kwesties naar de voorgrond komen om afgestoten te worden terug naar de Ene. Het is de balans, het is de weegschaal van gerechtigheid en het werkt in de persoonlijke betekenis en het werk in de globale betekenis en de universele betekenis en de oneindige betekenis.
Dus, wend je niet naar mij en zeg, "Raj, ik deed dit en het werkte niet; de dingen werden erger." Wel dat allemaal betekent, mijn geliefde vriendin, mijn familie, daar was enig huishouden gaande, daar waren enige spinnenwebben en stofkonijntjes die er behoefte aan hadden om losgelaten te worden. En denk aan hen als niet belangrijker dan dat, want je wilt niet verstrikt raken in het spinnenweb, je wilt niet verstrikt raken in het stofkonijntje, je zou geen stofkonijntje willen zien onder je bed of onder je stoel en zeggen, 'Ik denk dat ik daar naartoe kruip en daar ga wonen." Dus, laat het los, laat ons met de schoonmaak en ook met de afstoting helpen.
Dus is het deze betekenis van het naar binnen trekken en tegelijkertijd van het naar buiten duwen. Nu, dit is een zeer fysiek voorbeeld en een werkelijkheid welke wij met jullie delen zodat jullie die gewaarwording hebben, want jullie duwen ook jullie creaties eruit, wanneer zij werden bevrucht, wanneer jullie dat stiltepunt van implosie/explosie hadden. Maar begrijp, wanneer je met de Wet van Afstoting werkt stoot je nooit, nimmer mensen of naties af; jullie stoten de energie direct af, rechtstreeks terug naar het hart van de Ene, niet naar wat voor kamer voor een schoonmaak dan ook, rechtstreeks naar het hart van de Ene omdat het net zoals jij begonnen is, als de energie van zuiverheid en Liefde. Dus je stuurt het terug, het wordt gerecycled, en dan wordt het naar jou teruggestuurd. Dus denk eraan als een etherische stomerij zonder chemicaliën.
Welnu, ik ben maar doorgegaan, Ik weet dat je vragen voor me hebt lieve engel.
SM: Die heb ik, Raj, mijn vriend. Ik ben zo blij om weer met u te spreken op deze manier en ik waardeer echt de verschuiving in de relatie die ik de laatste tijd gevoeld heb. Dus echt, dank u wel daarvoor en voor het meer aanwezig zijn in mijn leven.
Dus, wij blijven de boodschap krijgen dat onze gewaarwordingen onze werkelijkheid bepalen, dus het hoogste en het beste dat ik voor mezelf kan voorstellen bestaat al ergens en wanneer ik me daarop focus in de meditatie, roep ik dan niet actief deze aspecten van mezelf in/naar mijn huidige voertuig? En is dit een overlapping met de Wet van Onmiddellijke Transmissie?
Raj: Ja, dat is het. Je begrijpt het nu perfect. En wanneer je erover nadenkt, is het in overeenstemming met je intentie, met je doel, met de balans van alles. Dus ja, wanneer je dat hoogste inzicht vasthoudt, die visie, de waarheid van wie je bent, dan ben je onmiddellijk aan het verzenden, aan het transmuteren, aan het transubstantiëren, en breng je sneller dan de snelheid van het Licht, op de snelheid van Liefde naar de voorgrond, de waarheid van wie je bent.
SM: Wow. Oké, dat is een prachtig iets. Als alles dat wat wij verlangen is om de Goddelijke Moeder te dienen, kan ik me voorstellen dat wij erop kunnen vertrouwen dat ons zielontwerp is wat zich zal manifesteren en dat alles zich op natuurlijke wijze zal ontvouwen. Tot dusverre heb ik nog geen handvat gekregen aangaande wat ik vervolgens zal gaan doen, maar met deze meditatie nu net kreeg ik een glimp. Ik ben niet met veel traditie of gemeenschap opgevoed en de volmaaktheid daarvan mag zo zijn dat ik nu een ambassadeur tussen de culturen op Aarde en daaraan voorbij kan zijn.
Voor sommigen van ons mag het pad zichzelf snel openbaren maar ik denk dat het voor anderen een meer, alles in één keer naar voren trekken zal worden van de menselijke evolutie in/naar een dieper weten? Ik heb het gevoel dat na dat punt ik zelfs geen geld meer nodig zal zijn; bedrieg ik mezelf met het nu hebben van visioenen die ver verwijderd zijn van deze visie? 
Raj: Nee, je bedriegt jezelf niet en ja het is waar dat niet iedereen tegelijkertijd deze ervaring heeft, zodat het niet, zullen we zeggen, op dezelfde snelheid voor iedereen gebeurt. En het is ook afhankelijk van hoe diepgaand jij die waarheid en dat visioen/die visie vasthoudt van wie je bent. Laat ons ook zeggen, de Gebeurtenis, zoals jullie het noemen, is nog steeds een serie van gebeurtenissen omdat jullie niet allemaal op hetzelfde moment in het Nu werken. Ja, er is slechts één moment, maar binnenin dat moment is daar de eeuwigheid en de oneindigheid. Dus denk eraan als dat het meer een portaal is, als een activering, als een serie van gebeurtenissen.
Wanneer jullie het niveau van creativiteit bereiken, van creatie, van het opnieuw opeisen van wie jullie zijn als een schepper ras, dan hebben jullie wat jullie nodig zijn. Welnu, als je het gevoel hebt dat je met valuta wilt spelen of het wilt creëren, dan hebben wij daar geen problemen mee; wij geven er echt niet om en we bedoelen dat niet op een ongeïnteresseerde manier, wij bedoelen dat het een keuze is. Er zijn uiteenlopende intergalactische culturen die uiteenlopende vormen van valuta gebruiken omdat zij dat leuk vinden. Maar de kern hiervan is het begrip, en dit is waarom wij jullie gevraagd hebben om jezelf te scheiden van de focus op de valuta van jullie eigen valuta, en waartoe jullie in staat zijn om voort te brengen, het is een keuze. Dus als je wenst om de moleculen van Liefde voort te roepen welke een woning vormen, een gemeenschap, een Stad van Licht, dan is dat het wat je doet. Maar het is niet afhankelijk van de eenvoudige manifestatie van waar jij, in de huidige werkelijkheid, aan denkt in de oude 3D omdat de valuta in de 5de anders is.   
Dus de oude valuta, is niet eenvoudig daarvan afhankelijk. Wat wij gezegd hebben en waarmee wij door zullen gaan om te benadrukken als veranderingen in valuta, financiële systemen, bestuurssystemen, politieke instituten, gerechtelijke instituten, zij zijn hartsbewustzijn, standpuntbepalingen, spirituele verschuivingen; deze dingen doen zich niet eenvoudig voor vanwege de beschikbaarheid van geld, zij zijn hartsveranderingen, zij zijn een verandering in jullie bewustzijn.
Dus, sommigen zullen er altijd van houden om met valuta te spelen en dat is prima. En het idee dat de valuta gedurende de volgende vijf jaren of zo zal veranderen; waar het voor gebruikt wordt, hoe het beschikbaar is, hoe het voor diegenen beschikbaar is die wensen om te creëren, want waar de valutakwestie binnenkomt, is werkelijk slechts in de overgangsfase. Maar het is nooit het Plan van de Moeder geweest om eenvoudig te zeggen dat iedereen op de planeet een overvloed aan valuta/financiën zou hebben. Nee, haar overvloed is veel groter dan dat. Kan het valuta omvatten als dat deel uitmaakt van jullie bezittingen? Ja, maar het is zoveel groter. Ik kan jullie vertellen, dat ik niet omga met valuta.
SM: Prachtig. Ik heb nog één extra vraag en dan zullen waar naar de bellers gaan. Het viel me op gedurende de laatste week of zo dat mijn besef van de huidige wereldsituatie en aangaande de alledaagse taken die vereist zijn voor mijn leven door zullen gaan en dat ik op een dag over zal schakelen naar wat al gecreëerd werd in de nieuwe wereld en werkelijkheid, met wat wij kennen en ervaren dat dit nu in bewustzijn en besef zal vervagen? Wilt u daarover spreken alstublieft?
Raj: Ja, en velen van jullie hebben deze ervaring dat jullie je steeds minder aanwezig voelen, of kunnen wij zeggen, gehecht aan de oude werkelijkheid. Welnu, we hebben gedurende enige tijd gezegd, in feite bijna een jaar, dat Gaia zichzelf stevig in Haar hart met de 5de verankerd heeft, naar boven naar de 7de reikend, de 3de schampend zodat jullie, natuurlijk, niet vrijelijk in de ruimte vielen. Dus wat jullie aan het doen zijn, hoe het voor jullie aanvoelt is; jullie hebben een expressie in de film waar de scène vervaagd en dan is daar een nieuwe scène en dat is precies wat jullie ervaren.
Dus, sommigen van jullie voelen zich steeds minder bekwaam, geïnteresseerd, beschikbaar om je te verbinden met de routine van de 3de. Want sommigen van jullie, ja, dit kanaal heeft het herhaaldelijk tot uitdrukking gebracht, dat de wisselwerkingen met de oude 3de jullie je letterlijk ziek laten voelen, misselijk, dat jij je om wilt keren en weg wilt rennen. Dus ja, dat zijn diegenen van jullie die al door het portaal heen zijn, die op sommige manieren heen en weer balanceren omdat jullie Wegwijzers zijn en jullie mensen door het portaal heen helpen. Dus op vele manieren, Lief Hart, is een "gebeurtenis" niet noodzakelijk voor jou omdat het al onderweg is. Dus ja, je hebt het juist met jouw begrip.
SM: Wel, dat is prachtig. Dus, dat zal gewoon doorgaan zich te ontvouwen, het begrip zal dieper en dieper groeien en zal hebben …. Ik bedoel, de visioenen die ik heb zijn gewoonweg gigantisch over met wie ik verbonden ben en waarom ik hier ben en om eerlijk te zijn, is het een aanpassing voor mij….
Raj: Het is een aanpassing, maar wij zouden je willen vragen, en wij zouden jullie allemaal willen vragen, … vertrouw jullie visioenen, vertrouw jullie dromen. Velen van jullie verwerken en maken deze overgang in de droomstaat, in de droomfrequentie omdat jullie dagen zeer druk zijn en jullie geen tijd hebben. Vertrouw/geloof wat jullie in de meditatie horen; vertrouw/geloof jouw intuïtie en vertrouw/geloof het niet alleen, volg het feitelijk. Dat is hoe wij met jullie praten. Ja, het is altijd onze vreugde wanneer aan ons dit soort van kans/mogelijkheid gegeven wordt, maar op een dagelijkse basis, Lief Hart, is dit hoe wij met jou/jullie praten.
SM: Dat is prachtig en ik kijk zo uit naar de tijd wanneer de communicatie meer aanwezig en beschikbaar is. Ik weet dat jullie de gehele tijd rondom mij heen zijn, ik zie het alleen nog niet en ik hoop dat ik dat op een dag zal doen.
Raj: En omdat je het verklaard heb en omdat je het verlangt, weet je dat het een deel van jouw bezittingen uitmaakt.
SM: Ja, ja, dat is waar. Dank u wel. Oké, zijn we gereed voor een aantal bellers dan?
Raj: Dat zijn wij inderdaad.
SM: Oké, hier gaan we … gebiedscode 248, ben je bij ons?
GC248: Ja, dat ben ik. Dank je wel, Raj en Linda en Suzanne. Ik wilde zeggen dat ik de ruimte vastgehouden heb voor een diep verlangen hier in de dimensionale wereld en de tijdlijn verstrijkt aan het einde van de maand. Ik kom zonder ideeën te zitten aangaande hoe te werk te gaan op een fysieke manier om afsluiting te brengen aan dit verlangen. Is er wat dan ook meer dat u zou kunnen voorstellen?
Raj: Wat bedoel je, Lief Hart, met dat jouw tijdlijn verstrijkt?
GC248: Ik heb een wettig contract voor enige bezittingen en technisch gezien komt die tijdlijn tot een einde, dat contract komt tot een einde aan het einde van de maand en het vereist fysieke valuta en ik heb gekeken naar manieren om dat naar voren te brengen en ik heb opgemerkt dat ik momenteel laag zit op wat voor andere ideeën dan ook met tot hoe het contract te vervullen.
Raj: Breid niet alleen de tijd uit, lieve engel, maar breng jezelf buiten de tijd. Dus dat is het eerste. Heb dan de zielconversatie met de contractanten omdat die er zijn, wat jij doet is dat je naar voren roept waar wij naar gerefereerd hebben in deze conversatie als één van jouw bezittingen en het is feitelijk niet alleen een bezit voor jou maar voor het collectief. Dus, ga door met het naar voren roepen van jouw bezit maar heb een zielconversatie met de contractant, en heb dan ook de fysieke conversatie, en wacht niet tot aan het laatste moment, en verleng het contract als dat nodig is. Maar wij geloven niet dat het nodig is of noodzakelijk zal zijn.
Nu, wij willen ook dat je iets anders doet: kan je het aan mij overhandigen? Jij bent een zeer drukke kleine fee, maar er zijn tijden, hoe hard het ook is, dat je een klein beetje hulp zou kunnen gebruiken. Dus ik bied jou aan, buiten de tijd, zielconversaties, fysieke conversaties en mijn hulp.
GC248: Dank u wel, dank u wel.
Raj: Graag gedaan, Lief Hart..
SM: Prima, we gaan verder met gebiedscode 810, ben je bij ons?
GC810: Ja, dat ben ik. Een snelle vraag: Hoe kan iemand ontdekken wie zij werkelijk zijn? Iemand zoals ik, ik houd ervan om te denken dat ik een Sterrenzaad ben, maar het zou wensdenken kunnen zijn en een volgend deel, hoe verbindt men zich met wie zij werkelijk zijn en kunnen we het proces versnellen van het aantrekken van gelijkgestemde mensen?
Raj: Je ontdekt wie je werkelijk bent, Lief Hart, via meditatie, door naar binnenin te gaan, het is feitelijk niet zo ingewikkeld als dat je wenst te denken dat het is, het is een kwestie van jouw straal te kennen, je gidsen, je voorkeuren. Wat je wenst te doen is de waarheid van wat je bent en wie je bent en waarom je hier bent. Dus, het is om enige tijd te nemen omdat, zoals het kanaal gezegd heeft, deze fundering, deze fundering van het weten is zeer belangrijk.
Dus, gebruik meditaties die beschikbaar gemaakt zijn voor jullie om dit te weten en hiermee te werken. En dan, om gelijkgestemde mensen te vinden, is het tweevoudig; ja, natuurlijk, roep de Wet van Aantrekking aan voor gelijkgestemde mensen, mogen wij zelfs suggereren gelijkgestemde mensen van het hart. Maar onderneem dan actie; plaats jezelf, fysiek in de gemeenschap, in situaties waar je diegenen tegen mag komen die van een gelijk hart zijn. Dus het is niet simpelweg een kwestie van alleen maar te hopen dat zij jou zullen vinden, jij hebt ook behoefte om je te verbinden met jouw familie van de mensheid. Begrijp je wat ik zeg?
GC810: Ja. Wat is de beste meditatie hiervoor? Ik wil niet alle tijd op gebruiken….
Raj: Wij zouden er sterk op aan willen dringen om de Raad van Liefde Meditaties te gebruiken aangaande de Zielkleur en voor het Ontmoeten van Jouw Gidsen.
GC810: Oké. Dank u wel.
Raj: Vaarwel.
GC810: Vaarwel.
SM: Oké, prachtig. Prima wij gaan verder naar gebiedscode 604. Ben je bij ons?
GC604: Dat ben ik. Hallo Suzanne en hi Linda en hi Sanat, het is Kathleen die belt. Ik heb een vraag over waardigheid en of u het feitelijk zou kunnen definiëren, waardigheid definiëren, het belang, en enige praktische tips hoe deze kwaliteit te verankeren in de fundering en of dit in Liefde is vervat?
Raj: Allereerst, is waardigheid een deel van je spirituele opmaak en je fysieke opmaak. Het is niet iets waar je naar moet streven of waarnaar je zoekt. Nu, kan het uitbreiden? Absoluut. Waardigheid is weten dat je een deel en een vonk, en een integraal stukje van de Goddelijkheid bent.
Wanneer je werkelijk dit weten accepteert dan heb je de plaats bereikt van het kennen van jouw waarde en dan wat daarmee gebeurt is, dat er een opgetogenheid is om te verkennen. Dat is waarom wij gesproken hebben over het belang van het kennen van je essentie, van wie je bent, omdat daarin je waardigheid is.
Dit is de kanker, de primaire kanker van het menselijke ras, het gebrek aan zelfwaarde, het gebrek aan zelf-waardering, het gebrek aan zelf-liefde en te vaak, omdat dit één van de sterkste valse rasters geweest is van de oude 3de dimensie, is het het geloofsysteem dat jij je waarde moet verdienen, dat je waardig moet worden. Hoe, Lief Hart, kunnen jij en ik geboren worden vanuit het hart van de Ene, de essentie van de Ene dragend en niet waardig zijn? Dat is als te zeggen dat je essentie vernietigd werd toen je een vorm aannam. En als jouw essentie vernietigd werd, en wij zullen volgende week spreken over de Wet van Eliminering, als jouw essentie vernietigd werd zou je niet ademhalen, in geen enkele werkelijkheid.
De waarde, jouw waarde, is oneindig, oneindig. In dit leven en in deze Ascentie en in deze Verschuiving is wat jullie leren kennen jullie waarde, jullie betekenis, en jullie potentieel. Nu, zelfs terwijl je verschuift, werk je in de volledigheid van je potentieel? Nee. Het zal doorgaan te groeien en te groeien en te groeien. Dat is de manier van de spirituele evolutie. Maar zal je gelukkig, vreugdevol, in een staat van gelukzaligheid zijn als jij je realiseert, dat je in een voortdurende staat van wording en uitbreiding bent? Ja, dat zal je omdat vreugde ook de sleutel voor creatie is. Je creëert niet, je wordt niet je zelfwaarde en waardigheid in ellende gewaar.
Welnu, triggeren ellende of gebrek soms die essentiële gewaarwording? Ja, dat doet het. Het is als het omlaag vallen in een donkere zeer diepe put en daar te zitten, soms voor wat aanvoelt als eonen en er is geen licht en er is geen hoop en er is een gevoel dat jij niet eens herinnerd wordt, boven of beneden. En dan besef je op de bodem van die put dat waar je op zit een valdeur is en je opent die deur en je vliegt vrij omdat je dat eist, omdat je ofwel uitdooft en bezwijkt, omdat je niet onbepaald kunt leven zonder enig gevoel van zelfwaarde, of je vliegt eenvoudig vrij en vind en ontdekt wat altijd binnenin jou gezeten heeft. Die gloeiende sintel, die vlam, is binnenin jou. Net zoals die vlam van vreugde binnenin jou is.
Nu, wanneer het uitbreidt, roept het jou naar buiten, het deelt het mee door het gehele Universum heen en de uitbreiding en de energie welke naar jouw toegestuurd wordt, jou complementeert, groeit en groeit en groeit. Het is een fenomeen. Jullie hebben vaak gedacht van de creatie van jullie Universum in de oude wetenschap; hebben jullie gezegd dat deze planeet gecreëerd werd door de "Big Bang". Wel voor ons, is de Big Bang wanneer jij je waarde/betekenis erkend en accepteert. Is dat duidelijk?
GC604: Ja. Heel veel dank.
Raj: Vaarwel.
GC604: Vaarwel.
SM: Oké, we gaan naar een andere beller en ik weet niet zeker hoe ik deze beller noemen moet dus ik ga je "geel" noemen. Hallo Geel, je bent in de uitzending, ben je bij ons?
Yellow: Hi, Hallo daar, hallo Raj, dank je wel voor het aannemen van mijn telefoontje.
Raj: Hallo Lief Hart. En wat is jouw vraag?
Geel: Mijn vraag is dat ik drie creaties heb die ik probeer te integreren om één te worden, maar ik heb het gevoel dat als ik één van mijn creaties volg ik nochtans mogelijk de andere verlies, dus, ik weet niet wat ik daaraan moet doen.
Raj: Beperk jezelf niet. Nu, één van de dingen die jij doet is dat jij denkt dat, en ik gebruik het woord "denkt", dat al deze creaties er behoefte aan hebben om tegelijkertijd te zijn. En terwijl, nu ga ik over de kwantum fysica spreken, terwijl in onze werkelijkheid zij allemaal tegelijkertijd zijn, in jullie werkelijkheid van wat jij aan het doen bent, kan je met deze werken als opeenvolgend en helemaal niets verliezen. Begin met wat je het meest na aan het hart ligt omdat dat de energie zal voeden voor de andere creaties om naar voren te komen, zoals een supernova. Dus, voel je niet dat je op moet offeren; kies de ene boven de andere. Begrijp je wat ik tegen jou zeg?
Geel: Ik begrijp het. Heel veel dank.
Raj: Ga met mijn liefde. Vaarwel.
SM: Oké, zo we zijn bij gebiedscode 520, ben je bij ons?
GC520: Ja, dat ben ik. Hoe gaat het vandaag met je, Suzanne?
SM: Fantastisch. Hoe gaat het met jou deze ochtend?
GC520: Goed, dank je. En Raj en Linda, hallo, goedemorgen. Betreffende de Wet van Aantrekking en Afstoting met je zielfamilie, kunt u, Raj, een klein beetje spreken over timing en zielkameraden?
Raj: Kunnen wij zeggen 'gisteren'? Kunnen wij zeggen '22 eonen geleden'? Kunnen wij zeggen 'Morgen'? Ik wens niet om niet serieus met jou te zijn, mijn vriend. Er gebeurt veel op jullie planeet en dat is één van de redenen waarom, vandaag, ik gekozen heb om te beginnen te spreken over hoe wij samenkomen, jij en ik en jullie allemaal die luisteren en deelnemen, steeds meer innig samenkomen als zielfamilie en de her/erkenning hiervan omdat zielfamilie, zielpartners, die waarheid ook in de her/erkenning is.
Welnu, wat bedoel ik hiermee? Wanneer je met de Wet van Aantrekking werkt, trek je de energie aan, de codes. Nu, je mag hebben - laat ons het praktische voorbeeld van een zielpartner gebruiken, van een heilige vereniging, wat momenteel het thema van de mensheid is, en ja, wij spreken er in overvloed over - je mag een visioen hebben van hoe dat eruit ziet en dat is prima voor het gebruiken van de Wet van Aantrekking, voor wat jij naar jouw heilige zelf trekt. Maar wat wij zeggen is dat een deel van de Wet van Aantrekking binnenin dat afleveringssysteem van jouw bezittingen is waar wij naar zouden refereren als de herkenningsfactor. Dus je moet begrijpen en herkennen met je hart, met je hartbewustzijn, en dan met je volledige gebied, wat het is waar je naar kijkt.
Dus, bijvoorbeeld, als je een auto verwacht creëer je een auto, en je hebt een volmaakte Jetta gevisualiseerd en wij hebben aan jou een BMW afgeleverd. Kan je op dat moment herkennen dat dit is wat je aangetrokken hebt en dat dit de vervulling van jouw aantrekking is; en omgekeerd, als jij een BMW gevisualiseerd hebt en wij brengen jou een Ford, weet dan dat dat de perfecte match is. Dus er is een element van herkenning van ook het loslaten van de vooropgezette mening en de controle. En het is een proces van open zijn en ontvangen en dan ook te beseffen dat je uit kunt breiden op die creatie. 
GC520: Hoe verbeteren we op onze bekwaamheid om te herkennen?
Raj: Het is acceptatie en goedvinden en echt te kijken, met je hart, met de ogen en de kennis van jouw hart, maar ook met je derde oog, het centrum van het voorhoofd, je vierde oog, tussen je wenkbrauwen, en dat waar wij naar refereren als het vijfde oog, welke op je haarlijn is, wat de bekwaamheid is om met de ogen van de Moeder te zien. Dus wanneer iemand of iets recht voor jou is, stop, eenvoudig stop en kijk en sta jezelf toe de waarheid te zien van wat er recht voor jou staat en dan zal je het weten, niet denken, niet oordelen, maar de waarheid daarvan onderscheiden en kennen.
Welnu, er is een deel hiervan waarvan ik blij ben dat je dat naar voren bracht. Je hoeft niet alle verstrekkingen te accepteren "zoals het is". Nu, we spreken niet over een gebrek aan dankbaarheid, waar wij over spreken is de energie aanvullen en steeds maar opbouwen en opbouwen en opbouwen.
Dus je mag zien, bijvoorbeeld met een zielpartner, de waarheid van zuiverheid, de schoonheid van de persoon die recht voor jou staat. Maar je mag ook zeggen, "Maar wacht eens eventjes, er zijn gebieden die misschien niet voltooid zijn, ofwel bij mezelf of bij die persoon of met de hulp van het Universum, het Gezelschap van de Hemel, dus wij willen er een grotere communicatie aan toevoegen, meer overzichtelijkheid in de communicatie, meer openheid van hart, grotere zekerheid, om die waarheid te zijn, om geen verkeerde afscheidingen of lijnen in het zand te creëren."
Zodat je op de creatie verder kunt bouwen die ook recht voor jou is, het is niet dat het daar is en dat het dan gedaan is en dat je dan verder moet gaan, je kunt bouwen, in de vorm, alsook in het etherische. Maar je moet eerst met je hart onderscheiden, met je 3de, 4de en 5de oog wat de waarheid hiervan is. En als de waarheid is dat het niet overeenkomt en niet aanvoelt dat het werkelijk is wat jou toebehoort, laat het dan los, laat het in dankbaarheid en in Liefde los en ga dan verder.
Omdat alle dingen die door jouw energiegebied heengaan, tastbare of ontastbare, niet bedoeld zijn om met jou verankerd te zijn; soms is het een symbool, het is een katalysator, het is een moment in het Eeuwige Nu maar het is niet bedoeld om je eraan vast te klampen. Soms is er een neiging in de menselijke wezens om zich aan iets vast te klampen omdat zij denken dat het alles is dat zij gaan krijgen en wat dat doet is, dat het de spirit van de creatie uitzet en het beperkt waar jij open voor bent om te ontvangen, dus die waarheid met jezelf en met de creatie is zeer belangrijk. En wij raken op geen enkele manier, gestalte of vorm beledigd als je zegt, "Dank je, maar dit is niet helemaal voldoende."
AC520: Wel, heel erg veel dank Raj, ik wil niet teveel tijd van anderen afnemen. Heel veel dank.
Raj: Ga met mijn Liefde, Lief Hart, en dank je wel voor je werk.
SM: Oké David, ik neem jou nu in de uitzending. We hebben slechts een paar minuten over.
David: Hallo, hallo Linda, hallo Suzi, oké dus ik zal dit snel maken. Ik wil weten, zover als ik het begrijp, zijn wij, of ben ik….., de grote IK BEN is de Wet van Aantrekking omdat het alles is en wij dat worden waar wij ons bewust van worden, dat waar wij ons op focussen, dus wat ik echt wil weten, hoe kan ik kalm zijn in deze tijd waar ik soms weet dat ik alles ben en dat wij allemaal Eén zijn, maar er nog steeds een tijdsverloop is in deze illusie dat een gevoel creëert dat er nog steeds deze afscheiding is tussen dat in wat ik wil en dat wat ik in dit moment van Nu ben.
Raj: De grootste manier, en ik dank je voor deze vraag omdat het een belangrijke manier is waarop we eindigen, de grootste, meest snelle manier waarop je de Wet van Aantrekking toestaat om in de volledigheid te komen, is allereerst de Wet van Afstoting te gebruiken. Stuur de illusies terug naar het Licht, dat gevoel van afscheiding, dat gevoel van tijdverschil, dat gevoel van afscheiding van wie je wenst te zijn en wie je in dit werkelijke moment bent. Dat is een illusie. Je bent niet in die oude werkelijkheid, dus kijk er zelfs niet naar, verstuur het eenvoudig, de volledigheid ervan - een collectie van dingen, zou je zeggen? - stuur het terug naar de Bron omdat de oude 3de, deze plaats van beperking, de 3de dimensie is een prachtige plaats van de fysieke ervaring van het ruiken van de bloemen van het hebben van een vorm.
Maar de oude 3de, de bezoedelde 3de welke gevuld is met deze valse rasters heeft geen plaats. Dus hoe je dat doet is voortdurend deze Wet van Afstoting uit te oefenen; neem deze beperking en stuur het naar huis. Niets kan Gaia en de mensheid sneller transformeren dan deze ene eenvoudige actie.
SM: Dank je wel David. Oké, is er in de laatste 30 seconden nog iets dat u toe wilt voegen?
Raj: Heb hier plezier mee, speel hiermee, beoefen dit en roep jullie familie aan omdat wij bij jullie zijn, lieve engelen, Ik ben bij jullie. Laat mij jullie hart en hand begeleiden. Vaarwel.
SM: Heel veel dank, Raj.
Raj: Heel graag gedaan. Vaarwel.  


Vertaling: Cobie de Haan: http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten