donderdag, augustus 24, 2017

De Arcturiaanse Raad - Het Verwachten van Grote Veranderingen - 24 Augustus 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Het Verwachten van Grote Veranderingen
24 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij bespeuren jullie verwachting voor iets groots om zich op jullie wereld voor te doen, om grote veranderingen op gang te brengen. En wij willen dat jullie herkennen dat het pad naar grote veranderingen op jullie wereld is via de erkenning van de groei en evolutie waar jullie je binnenin jullie zelf bewust van kunnen worden. Het is absoluut belangrijk voor jullie om jullie zelf de erkenning toe te staan die jullie verdienen.
Welnu, als je zoekt naar grote veranderingen binnenin jezelf voordat je deze woorden van waardering uitdeelt, zal je door blijven gaan met wachten. Eerst moet je bereid zijn om te zien dat iedere kleine stap voorwaarts voor jou waardig is van je eigen lofuiting. Dan zal je, met die waardering, grotere veranderingen binnenin jezelf beginnen te zien. En dan kan je een grote verandering in de externe wereld ervaren.
Naar buiten te kijken naar de verandering van jullie zelf terwijl je regelrecht voorbij kijkt aan alle positieve veranderingen die jullie in je eigen levens gemaakt hebben, is niet de manier om waar jullie naartoe gaan te bereiken. Denk eraan dat de buitenwereld altijd een reflectie zal zijn van wat er binnenin jou gaande is, en het is veel belangrijk voor jou om je bewust te zijn van wat er binnenin jou gaande is dan dat het voor jou is om naar bewijs te zoeken buiten jou dat de mensheid zich aan het ontwikkelen is.

Je kunt jezelf synchroniseren met een versie van het menselijke collectief dat gestage vooruitgang boekt, door eenvoudig de vooruitgang te erkennen die jij maakt, de vooruitgang die je in degenen om je heen ziet, degenen die jou het meest na staan. En dan zal het menselijke collectief ermee beginnen dat ook naar jou te reflecteren.
Jullie allemaal co-creëren deze wereld die jullie zien en die jullie ervaren, en wij weten dat jullie graag een zeer andere wereld buiten jullie zelf zouden willen zien. En wij willen gewoon dat jullie weten dat jullie daar dichterbij zitten dan jullie denken. Vertrouw ons wanneer wij zeggen dat het altijd een werk van binnenuit zal zijn.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten