maandag, maart 05, 2018

De Arcturiaanse Raad - Je Goddelijkheid met het Fysieke Samenvoegen - 5 Maart 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Je Goddelijkheid met het Fysieke Samenvoegen
5  Maart 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer jullie je bewustzijn ontwaken terwijl jullie nog steeds in een fysiek lichaam zijn, gaat er altijd een aanpassingsperiode zijn. Wat jullie gewoonlijk het meest voelen is een verlangen om meer te worden dan wat jullie in het huidige moment zijn. Wanneer jullie je eenmaal realiseren dat het mogelijk is om je Goddelijkheid te actualiseren, neigen jullie ernaar om te willen ervaren hoe dat zou zijn. Doch, jullie eerste stappen zijn gewoonlijk in de richting van naar boven en uit jullie fysieke lichamen.
Het schijnt het meeste zin voor jullie te maken, logischerwijs, alsof de combinatie van Goddelijkheid en fysicaliteit onmogelijk is. Het is, echter, zeer mogelijk, en het is niet slechts door één individu bereikt, degene die jullie kennen als Jezus Christus. Er zijn velen geweest die deze ervaring gehad hebben, en nu hebben jullie een volledige planeet van wezens die het kennen van die Goddelijkheid gaan ontwaken en dan, natuurlijk, die informatie moeten assimileren.

Wat de taak van jullie - die al ontwaakt zijn -  is om te doen, is te leiden door het goede voorbeeld te geven. Jullie zijn degenen die als eersten dat onbekende terrein binnengaan, doch jullie gaan het op een zeer geaarde manier doen. Jullie gaan meer Bron Energie in jullie fysieke voertuigen aarden, het transformeren en het geeft jullie een zeer ander perspectief van het fysieke.
Het fysieke rijk zonder aldus vele beperkingen is een prachtige plaats om in te verblijven. Jullie zullen geconfronteerd worden met nieuwe uitdagingen, zoals altijd het geval zal zijn, derhalve zullen jullie deze uitdagingen verwelkomen met de wetenschap dat jullie gaandeweg door zullen blijven gaan met leren. Jullie zullen betere navigators zijn van jullie fysieke voertuigen terwijl jullie een enorme hoeveelheid aan kracht bezitten, en jullie zullen de weg leiden.
Jullie zullen ontdekken hoe gemakkelijk het is om anderen te helpen omdat jullie hen eenvoudig zullen helpen te worden wat zij al zijn.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten