zondag, oktober 21, 2012

Het Fotograferen van Orbs.....

Het Fotograferen van Orbs
 

Orbs fotograferen doe ik al vanaf begin juni 2012. In de tijd dat ik dit nu (bijna iedere avond) doe heb ik veel door het oog van de camera gezien, en ook veel geleerd.
 
Ik wil graag die diverse ervaringen met jullie delen.
 
Orbs worden gefotografeerd met een Digitale Camera. De beste resultaten krijg je wanneer het donker is. Je zet de camera op vol automatisch en zorgt dat het flitslicht het ook doet en dan knippen maar.
 
Wat je er inmiddels mogelijk ook over gelezen mag hebben, voor mij staat het vast dat Orbs intelligente wezens zijn. In feite, zijn zij wezens vanuit de Hogere Rijken. Zij zijn onze vrienden, familie, zielgroep, leraren, gidsen, engelen ...... Hoe je ze ook noemen wilt. Al het andere dat erover dit 'fenomeen' verteld wordt, is naar mijn bescheiden mening "onzin". Ik communiceer met hen, en weet gewoon dat zij degenen zijn die mij tijdens dit leven volgen en helpen. Bevriende zielen dus.
 
Over het algemeen laten Orbs zich zien zoals hierboven staat afgebeeld. Fel verlicht met een aura, en zij laten zich in diverse kleuren en afmetingen zien. Er zijn echter ook orbs die niet zo heel helder te zien zijn, maar slechts een beetje vaag, desalniettemin zijn ze er wel. In deze specifieke orbs zijn dan ook vaak vrij duidelijk figuren te zien, zoals gezichten van mensen of dieren. Ik weet niet of één enkele orb ook één enkele ziel is of dat zij bestaan uit een groep zielen. Bij de fel verlichte orbs is het vrij moeilijk om iets te zien, maar het kan ook zo zijn dat er een soort van 'uitstralings aura' te zien valt waarin een gezicht te ontdekken valt.
Uiteraard zag ik dat alles in het begin helemaal niet, totdat de manifestaties begonnen te veranderen, ze wilden een stapje verder gaan. Maar daar vertel ik later wel over. Ik wil nu eerst het één en ander laten zien van de beginperiode.
Onderstaande foto, is de foto waar de orb op staat die bovenaan dit artikel geplaatst is. Duidelijk zijn ook de ietwat 'zwakkere' orbs te zien. (Wanneer je op een foto klikt, kan de foto in een groter formaat bekeken worden)

 

Hieronder volgen nog een paar foto's met daarop uitvergrotingen van de orbs.
 
 
=====
 
 ======
 
Orbs bestaan dus in verschillende kleuren zoals: diverse tinten blauw of groen, baksteenrood, roze, lila, geel, oker, grijs, wit, bruin en ga zo maar door. Je hebt ze van piepklein naar behoorlijk groot. De grootste tot nu toe was ongeveer de vuistgrote van een klein kind.
 
Maar ze laten zich niet altijd als een ronde orb zien, ze komen in allerlei vormen en maten. Hieronder zie je er eentje die dermate snel beweegt dat hij een 'uitroepteken' weet te manifesteren. De vergroting van diezelfde 'orb' staat eronder.
 
 
======
 
====
 
En ik kreeg op een gegeven moment ook dunne lichtstrepen, of zoals hieronder, insectachtige lichtmanifestaties.
 
 
====
 
Deze kwam echt heel dichtbij de lens van de camera... Duidelijk wordt zo in ieder geval wel, dat het hier geen echt insect betreft.

De volgende stap voor mij was, dat ik ontdekte dat in regenbuien de Orbs zich, zogezegd, uitleven. Ik heb daar een theorietje over, maar of dat de reden is weet ik niet. Wanneer het regent dan vindt er een reiniging plaats. De energieën zijn hoog in ieder geval, en misschien vinden ze dat prettig en 'dansen' ze erop/ermee... of ze helpen met de reiniging... Zoiets in ieder geval. In ieder geval, fotografeert dat wel leuk......

 
======
 
 
En voordat je denkt..., dat zal de regen wel zijn... Nee, regen toont zich op foto's namelijk niet als druppels en zij laten ook geen opwaartse beweging zien. Alle stipjes en rondje en langerekte lichtpilaren, gekleurd of niet....., zijn onze vrienden. Regen laat zich op een foto zien als een langgerekte streep..., en dan ook nog alleen overdag....
 
 
Nog een spectaculaire foto van orbs in de regen.
 

===
 

Rechter bovenhoek uitvergroot......
En de, zoals ik ze noem, engelenorb uitvergroot.
 
Deze laatste bestaat uit drie orbs tezamen. De middelste wordt vergezeld door twee ander orbs, die de vleugels van een engel voor zouden kunnen stellen. In het begin noemde ik de witte 'komeetachtige' orbs, engelen, en meteen kreeg daarop begon ik deze variatie voor de lens te krijgen.
 
Ze zijn niet dom, helemaal niet dom... Hieronder een foto van regen overdag, en een aantal orbs wensten een 'insecten manifestatie' te laten zien... Ze zochten daarvoor een perfecte plaats uit......
 

=====
 

Mooi hè?
 
Ja, jullie kunnen begrijpen dat ik laaiend enthousiast was geworden en maar doorging met fotograferen in de nachtelijke uren... Echter op een gegeven moment, moest ik weer iets meer gaan zien en begrijpen.... De Orbs begonnen 'wolken' te manifesteren.
 
 
======
 
 
Maar dat is een verhaal voor een volgend artikel... Geloof me maar rustig dat dit geen rook, mist of wat dan ook is. Dit zijn orbs die heel snel heen en weer bewegen of trillen, terwijl ze zichzelf voor de lens van de camera zichtbaar laten zijn.
 
21 Oktober 2012 - Geschreven door Cobie de Haan.  

5 opmerkingen:

 1. super handig artikel! maar als je er nou eentje wilt fotograferen moet dat dan binnen of buiten? en kan het ook met je mobiele telefoon of alleen met een camera??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Juliette,

   Je krijgt de beste resultaten buitenshuis. Binnen kan het ook wel, maar dan zijn ze vaak erg vaag te zien, en je moet, tenminste zo was het bij mij, in het donker in huis gaan zitten en dan maar zien of je er iets op krijgt. Dus buitenshuis als het donker is fotograferen.

   Ik weet niet of je mobiele telefoon een digitale camera heeft. Dat zou je even voor jezelf na moeten zoeken, maar anders is een digitale camera, uiteraard met flitslicht, want dat is wel een vereiste erbij, het juiste gereedschap om Orbs te fotograferen.

   Bij mij was het mijn persoonlijke Team dat zich liet zien, en dan ook welwillende zielen/entiteiten die er graag aan mee wilden werken om je de ervaring te geven dat er nog veel meer bestaat dan het blote oog ons laat zien.

   Veel succes,
   het is beslist een spannend en leuk avontuur!!

   Verwijderen
 2. ik heb gemerkt dat ze snel te fotograferen zijn als je s,avonds eerst met een hand even hard wrijft tegen je kleding zodat je hand warm en "geladen"is en dan houd je je hand in de nachtelijke lucht en maak dan een foto waarop je hand te zien is en doe dit een paar keer en wat je dan zult zien ,zal je verbazen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo

  Hele mooie foto's.

  Ik had een keer orbs gefilmd toen ik aan experimenteren was met Telekinese.
  Was in staat om met mijn Chi een blaadje te laten draaien.
  Je zag toen orbs voorbij schieten

  Hierbij mijn YouTube kanaal waarbij de filmpjes te zien zijn.

  https://youtu.be/zl7gLe9Xwqg

  Gr
  ZaZen

  BeantwoordenVerwijderen