maandag, november 07, 2016

Planetaire Ascentie - Iets om Over Na te Denken - 7 November 2016 / Cobie de Haan


Planetaire Ascentie - Iets om Over Na te Denken
7 November 2016 / Cobie de Haan

Onze Ascentie is Uniek, dat weten we. Wij allemaal Ascenderen samen met de Planeet. De Planeet en al haar koninkrijken zijn aan het ascenderen naar de hogere dimensies, inclusief haar Mensheid dus. Maar wat houd dat nu precies in?
Tijdens een ‘praatje’ dat ik hierover had met mijn Spirit Team, spraken we eerst over Venus. Zoals wij weten is Venus de zusterplaneet van de Aarde en is naar de Hogere Dimensies Geascendeerd. Wij zien in onze werkelijkheid -- en wij verblijven momenteel in het eerste niveau van de vierde dimensie -- de planeet Venus (het leven bestaat er binnenin) als een onbewoonbare planeet …  naar onze maatstaven en begrippen welteverstaan. In de Vijfde dimensie is een geascendeerde versie van Venus, in de 6de en ook in de 7de dimensie. De planeet splitste zichzelf op toen de tijd daar was om te ascenderen, en het leven dat binnenin Venus bestond kreeg daar nauwelijks iets van mee, want wat hoger trilt of een hogere frequentie heeft, kan men met een lager trillend bewustzijn niet zien.
Dus de planeet Venus ascendeerde met achterlating van het 3D planetaire lichaam, haar bevolking … enzovoorts, en komt afgesplitst tevoorschijn in het eerste niveau van de vierde dimensie en stijgt verder op tot aan het 12de niveau en splitst zichzelf vervolgens wederom op, als zij gereed is om te ascenderen naar het eerste niveau in de vijfde dimensie, en ga zo maar door. Mensen die binnenin Venus leven, ascendeerden niet met haar mee, maar als zij ascenderen (individuele ascentie), komen zij op de versie van Venus in de vierde dimensie terecht, en vanuit de vierde dimensie komen zij op de versie in de vijfde dimensie terecht en ga zo maar door… Alle niveaus van werkelijkheid zijn op één planetair lichaam aanwezig, de mens die geascendeerd is naar de vierde dimensie, kan op één en dezelfde planeet ascenderen via alle twaalf niveaus in die dimensie. Dus Venus als een planeet ascendeerde op ‘eigen kracht’ zonder haar mensheid.
Wij op de Aarde, alles in en op de Aarde, ascendeert met Haar mee. Dat betekent, dat Moeder Aarde/Gaia zich niet opsplitst en ook niets achterlaat. Zij ascendeert als één planeet naar een volgend niveau en wij gaan met haar mee. De gehele planeet en alles in en op haar moet gereed zijn voor een volgend niveau.


Dus, toen wij bijna gereed waren voor de vierde dimensie creëerden de Hogere Dimensionale Wezens een nieuw Energetisch Raster voor Haar in de vierde dimensie. Dit raster draagt de frequentie van alle 12 niveaus in de vierde dimensie, en de Aarde verschuift dan gemakkelijk in/naar het eerste niveau van de vierde dimensie en kan aan haar evolutionaire reis naar het 12de niveau beginnen. Als wij in het eerste niveau van de vierde dimensie aankomen en dit raster treedt voor ons in werking, wordt het oude raster van het 12de niveau van de derde dimensie verwijderd. En zien wij dat alles dat niet langer meer resoneert met de hogere frequentie oplossen/ontbinden (chaos enzovoorts). Wij gaan verder met ons te ontwikkelen en kunnen dat nu gemakkelijk doen in het nieuwe energetische raster met de hogere frequentie.
Conclusie, de Aarde bevindt zich niet meer in de derde dimensie, zoals er nog wel steeds een Venus in de derde dimensie aanwezig is. De Aarde is daar gewoonweg niet meer. Wij verblijven in de vierde dimensie in het eerste niveau en beginnen nog maar net met onze reis doorheen de vierde dimensie, en zijn nog bij lange na niet in de vijfde dimensie.
Dus, de volgende conclusie kan gemaakt worden, de Aarde bevindt zich nog niet in de vijfde dimensie. Boodschappen die melden dat wij ascenderen naar de Nieuwe Aarde in de vijfde dimensie, hanteren de ascentie van een planeet zoals Venus. Dit doen wij dus niet. Dergelijke boodschappen kunnen niet van waarheid zijn… Wij reizen, evolueren tegelijk met Gaia. Zij bestaat niet langer in de derde dimensie, en bestaat nog niet in de vijfde dimensie.
Moeder Aarde, Gaia, zal niet eerder ascenderen naar de vijfde dimensie totdat alles in en op haar daar gereed voor is. Dan zal een energetische 5D raster gecreëerd worden en zal Zij uit de vierde dimensie verdwijnen en verschuiven naar de vijfde dimensie en daar haar rechtmatige plaats innemen.
Dus vraag; waarom zien wij zoveel artikelen en boodschappen die ons vertellen dat wij ascenderen naar een NIEUWE Aarde die al in de vijfde dimensie is? Waarom lezen wij zoveel boodschappen dat wij snel zullen ascenderen naar de vijfde dimensie? Is dit misschien om ons aan het lijntje te houden … zodat wij uiteindelijk onze kennis of vergaarde wijsheid bij moeten stellen, met een grote teleurstelling? Wij zijn nog niet in de vijfde dimensie en zullen daar voorlopig eerst ook nog niet naar ascenderen, daar zijn wij nog lang niet gereed voor.  
Onze Ascentie is Uniek. Wij ascenderen met de planeet mee, de planeet ascendeert niet vooruit en wacht dan op ons om daarop te arriveren. Wij breiden ons bewustzijn uit en creëren de NIEUWE Aarde met iedere stap op ons pad van Ascentie. Het is DAAROM dat heel veel onwaarheid aan ons verteld wordt … Het is DAAROM dat degenen die niet willen dat wij ascenderen, ons dit aspect vertellen, dat we er bijna zijn en dat het bijna zal gebeuren enzovoorts, enzovoorts. Dit werkt ongeduld in de hand, teleurstelling, frustratie, irritatie en kwaadheid. Het haalt je uit je hart vandaan … Dat is iets dat we niet willen nietwaar?
Ik wil jullie voorstellen om met dit te gaan zitten en erover na te gaan denken. Heel veel boodschappen klinken fantastisch en geweldig, maar we moeten reëel blijven. Nuchter blijven … Ons Kristallijnen lichaam is nog steeds in ontwikkeling, en zal in de vierde dimensie nodig zijn als een soort van ‘overbrugging’ naar het Lichtlichaam van de vijfde dimensie. Dit kristallijnen lichaam is nog steeds ‘in de maak’. Wij ervaren dat door de symptomen die wij voelen … bijvoorbeeld, de vermoeidheid van het transformeren/transmuteren van ons lichaam. Het is zelfs nog niet ‘doorgebroken’ zoals dat heet. Je zou toch denken dat dat eerst nog moet gaan gebeuren…
Een ander fabeltje dat ik hier ook graag uit de wereld wil helpen, en dat ik ook van mijn Spirit Team / Spirit Familie geleerd heb is, dat … als jij een bepaalde frequentie van bewustzijn bereikt hebt, je daar niet uit vandaan kunt vallen. Als jij je bijvoorbeeld eens depri of kwaad voelt, teleurgesteld enzovoorts, behoud jij je trillingsfrequentie, je behoud het bewustzijn dat je bereikt hebt door je harde werken om je bewustzijn te verhogen/uit te breiden. Dus als er straks een grote teleurstelling zal zijn bij velen omdat niet uitgekomen is wat er min of meer voorspeld werd, of verteld werd … zit er dan niet al te zeer over in dat we dan terugvallen naar een lagere frequentie. Dit is een fabeltje…. Je kunt gerust eens kwaad zijn, of teleurgesteld of geïrriteerd, noem maar op. Je hoeft niet onmiddellijk in de stress te schieten dat jij je gevoelens geuit hebt. Dat is een normaal gebeuren van het menselijke leven. Je behoudt je trillingsfrequentie, dus zit er niet langer meer over in … Waarschuwingen daarover zijn gebaseerd op het feit om er angst voor te creëren. En angst zorgt ervoor dat jij je niet verder ontwikkelt. Je blijft op het niveau van je ontwikkeling...
Blijf aan jezelf werken, verhef je, verhoog je bewustzijn. Er wordt ons zoveel zand in de ogen gestrooid … Ben in Vreugde, vind jouw Vreugde. Ontwikkel Zelf-Liefde en eigen je alle Hogere Dimensionale Kwaliteiten en Eigenschappen toe. Je mag je best wel eens wat minder verheven voelen … Het heeft geen invloed op je staat van bewustzijn … Het hoort gewoon bij het proces van Ascentie.
In Liefde,
Cobie

Vind hier deel 2/de aanvulling op dit artikel, want de informatie bleek naderhand nog niet helemaal volledig te zijn... 

Copyright © 2016, Cobie de Haan. Alle Rechten Voorbehouden. http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Voel je alsjeblieft vrij om deze inhoud met anderen te delen, met vermelding van de auteur en de link van het originele artikel.

5 opmerkingen:

 1. Fijn om dat te lezen. ��
  Ken je toevallig de boeken en de stoel van Monique Timmers?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt nog een klein vervolg, want ik heb alweer meer ontdekt, of beter gezegd beseft met behulp van mijn Spirit Team. En ik moet helaas bekennen dat ik de boeken van Monique Timmers niet ken...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 2. Een reactie die via het contactformulier binnenkwam en waarvoor ik toestemming kreeg om deze hier te plaatsen ...

  ******

  Hoi lieve Cobie, enorm bedankt voor
  het stuk wat je geplaatst hebt (iets om over na te denken)
  eindelijk vallen de stukjes op hun plaats. Zoals het nu voor mij voelt.
  Dank je wel hiervoor. Ik wens je heel veel Liefde met alles. Liefs Toos.

  Met vriendelijke groet,
  toos gunst

  *****

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat voelt dit goed, Coby, dankjewel, het maakt veel in me los.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie Hans. Het was een grote sprong van vertrouwen en in het diepe voor mij, en heeft me beslist onzeker gemaakt, maar de aansporingen van mijn Spirit Team/Sterren Familie en ook dat het zo enorm met me resoneerde, zorgde ervoor dat ik die sprong durfde te maken.... Ik ben diep dankbaar dat het met je resoneert zoals het met mij resoneert...

   De Waarheid zit binnenin ons en we worden geholpen deze te her/erkennen...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen