dinsdag, november 08, 2016

Planetaire Ascentie - Iets om Over Na te Denken - Aanvulling -- 8 November 2016 / Cobie de Haan


Planetaire Ascentie - Iets om Over Na te Denken - Aanvulling
8 November 2016 / Cobie de Haan

In het eerste artikel over “Planetaire Ascentie - Iets om Over na te Denken” bleek de informatie die ik verstrekte nog niet helemaal volledig te zijn. Het is dus aan te raden om allereerst dat artikel te lezen als je dat nog niet gedaan hebt.
Ik ontdekte zelf dat de informatie nog niet volledig was, toen ik gisterenavond met mijn Spirit Team/Sterren Familie in ‘gesprek’ was hierover en zij mij begeleiden bij het ontdekken van nog een aspect dat Uniek is aan deze Ascentie waar wij met z’n allen in zitten. Het samen Ascenderen met Moeder Aarde/Gaia naar eerst de Vierde en daarna de Vijfde Dimensie. Waarin wij niet individueel en via het neerleggen van het lichaam (sterven) ascenderen naar de Vijfde Dimensie.
Want ik vroeg me af waarom er zo de nadruk op werd gelegd hier en daar, dat wij in één klap in ons Lichtlichaam terecht zullen komen in de Vijfde Dimensie, terwijl ik weet dat wij eerst nog een tijdje zullen gaan leven in ons Kristallijnen Lichtlichaam. Het Kristallijnen Lichtlichaam dat ter overbrugging dient naar het Lichtlichaam van de Vijfde Dimensie. Het fysieke op koolstof gebaseerde lichaam kan die sprong niet in één keer aan, we zouden het dan neer moeten leggen. Net zoals Jezus dat gedaan heeft, en net zoals alle Geascendeerde Meesters dat gedaan hebben.
Jezus en alle andere Geascendeerde Meesters ascendeerden individueel en verlieten het fysieke aardse lichaam. Het fysieke voertuig bleef op de Aarde achter. Zij stegen in één keer op naar de Vijfde Dimensie en sloegen de Vierde Dimensie volledig over… … … En ik vermoed dat ook daar dat aspect/verhaal vandaan komt, dat wij nu snel in de vijfde dimensie aan zullen komen. Iets dat op dit punt in onze ontwikkeling gewoonweg nog niet mogelijk is. Men maakt gebruik van informatie die wij hier op de Aarde kennen van Ascenties die individueel ondernomen werden en waarbij het lichaam neergelegd werd.


Het overslaan van de Vierde Dimensie is dus niet wat wij doen! Wij gaan met de planeet mee. Een planeet ascendeert altijd via alle niveaus van de vierde dimensie en komt uiteindelijk in een hogere dimensie terecht. Vandaar ook dat wij doorheen de Vierde Dimensie reizen. Wij gaan met Moeder Aarde/Gaia mee.
En waarom ascendeert een planeet altijd via alle niveaus van de vierde dimensie. Omdat haar dichtheid, frequentie/trilling dermate moet veranderen voor de Vijfde Dimensie, dat zij daar zonder al teveel of helemaal geen ‘kleerscheuren’ haar plaats in kan nemen. Een planeet zoals Venus, zonder menselijk of dierlijk leven, kan de reis doorheen de Vierde Dimensie sneller doen, omdat zij geen rekening hoeft te houden met het diverse leven, dat Moeder Aarde/Gaia wel met zich meeneemt. Er zal soms zelfs ‘pas op de plaats’ gemaakt moeten worden door Moeder Aarde/Gaia, om de mensheid de kans te geven ‘bij te komen’, zodat zij in niveau omhoog kan gaan. Dit is een zeer secuur werkje dat uitermate nauwkeurig door de hogere dimensionale wezens in de gaten gehouden wordt.
Wat bedoel ik met “de mensheid een kans geven om bij te komen”. Het is niet dat ik hier over vermoeidheid spreek, het gaat puur om het verhogen van het bewustzijn om mee te kunnen gaan naar een hoger niveau in de Vierde Dimensie.
De Geascendeerde Meesters sloegen de gehele vierde dimensie over. Zij konden ook pas ascenderen, als zij hun bewustzijnsniveau op het niveau gebracht hadden van het eerste niveau van de vijfde dimensie. Niet eerder. Wij doen dat gehele werk in de vierde dimensie. Dus de Geascendeerde Meesters zijn heel goed in staat om ons met onze bewustzijnsverruiming/uitbreiding te helpen, bij te staan. Wij waren dus in het 12de niveau van de derde dimensie, nog niet op/in het bewustzijnsniveau waarin de Geascendeerde Meesters wel waren, zodat zij de vierde dimensie over konden slaan.
Dus Moeder Aarde/Gaia zal sneller zijn met haar bewustzijnsverruiming/ontwikkeling dan de mensheid. En dat kan ook niet anders, omdat er zoveel verschillende bewustzijnsstaten zijn op de planeet. Voordat iedereen echt gereed is om naar een volgend niveau te gaan, daar komt wel wat bij kijken. Degenen die ontwaakt zijn waren gereed voor het eerste niveau van de vierde dimensie. Degenen die niet ontwaakt zijn, hebben hun bewustzijn onbewust uitgebreid naar een niveau dat geschikt was voor het eerste niveau van de vierde dimensie, waar zij zich verder kunnen ontwikkelen/evolueren en eventueel kunnen ontwaken. Sommigen zullen dat niet kunnen en zullen hun fysieke voertuig verlaten.
Een bewustzijnsstaat van slapend en ontwaakt te zijn omvat een breed begrip zoals jullie nu kunnen begrijpen. We zullen nog steeds zien dat mensen vertrekken of dat zij zullen ontwaken. En het is niet bekend in welk niveau van de vierde dimensie wij moeten zijn dat iedereen ontwaakt zal zijn. Vooralsnog zitten wij in het eerste niveau van de vierde dimensie, en zijn wij nog niet gereed om naar het tweede niveau te ascenderen…
Toen kwam bij mij naar voren … “Ja maar, de vierde dimensie is toch de dimensie van dromen, van het review over het afgelopen leven met je Spirit Team en het uitdenken van een volgend leven enzovoorts? … En wij moeten dus helemaal doorheen de Vierde Dimensie? “Ja.” Was het antwoord … omdat wij niet astraal zijn, niet in het etherische … Wij zijn fysiek en daarop zijn andere wetten en dergelijke van toepassing. Een ascentie van iets dat fysiek is en vanuit de fysicaliteit dus ascendeert naar een niet fysieke dimensie, moet eerst doorheen de vierde dimensie om op de trillingsfrequentie van de niet fysieke dimensie (5D) aan te belanden.
Dit alles resoneerde ongelooflijk goed met mij. Het klinkt en is logisch. Een ascentie in het fysieke lichaam, heeft een Kristallijnen Lichtlichaam (als het ware een tussenlichaam, maar niet heus want iedere dimensie heeft voor een Lichtlichaam een andere samenstelling/frequentie) nodig om uiteindelijk een soepele overgang te verkrijgen naar het Lichtlichaam van de Vijfde Dimensie. Het Kristallijnen Lichtlichaam is op dit moment nog steeds “in de maak”. Zoals ik ook in het voorgaande artikel beschreven heb. We hebben dat lichaam nodig in de hogere niveaus van de vierde dimensie, om meer Licht in ons op te kunnen nemen, en steeds ‘minder dicht’ te worden wat het ons voertuig betreft. Net zoals de planeet dat moet … ook Moeder Aarde/Gaia krijgt in de vierde dimensie een Kristallijnen Planetair Lichtlichaam. We gaan gelijk op, zogezegd.
Ook in dit artikel wil ik graag vermelden om hier mee te gaan zitten. Erover na te gaan denken, door je hart te halen of dit alles met je resoneert of niet. Ja, ik werk heel bewust met mijn Spirit Team en voor mij is dit een WETEN. Een weten dat dit Waarheid is. En ik kan deze Waarheid alleen maar aan jullie vertellen. Ik kan jullie niet vertellen dat dit ook jullie waarheid moet zijn. Dus alsjeblieft ga ermee zitten. Dit zijn waarheden die ik via mijn persoonlijke proces leer, en waar ik dus nu de beslissing voor genomen heb om deze bij jullie bekend te maken. Ja, het is nogal een sprong in het diepe voor me … dat besef ik heel goed.
Het proces op zich was heel moeilijk voor mij, want het was (en is nog steeds) een proces om de hogere dimensies gestroomlijnd te krijgen met de lagere dimensies ivm met dit Unieke Ascentieproces. Voor hen waren er ook nog heel veel vraagtekens over het één en ander, maar zij hebben inmiddels al zoveel meer duidelijkheid verkregen. Nee, de hogere dimensionalen zijn niet alwetend. Zij zitten net zo in dit dimensionale systeem als wij, om ervaringen op te doen en om hun bewustzijn uit te breiden. Het proces van Ascentie waar wij doorheen gaan is UNIEK. En alleen dat al zou ons moeten vertellen, dat ook zij van deze Ascentie heel veel leren. En dat is waar Vader en Moeder God nu intensief mee aan het werk zijn.
In Liefde,
Cobie

Copyright © 2016, Cobie de Haan. Alle Rechten Voorbehouden. http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Voel je alsjeblieft vrij om deze inhoud met anderen te delen, met vermelding van de auteur en de link van het originele artikel.

5 opmerkingen:

 1. nderstaande reactie werd mij toegestuurd via het contactformulier en ik heb toestemming van Henny gekregen om deze hier te publiceren...

  ****

  Hallo Cobie.
  Wat fijn dat je jou inzichten betreffende de planetaire ascentie hebt
  gedeeld! Het resoneert zeer zeker met mij!
  Bedankt!

  Een llefdevolle groet,
  Henny

  *****

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank je wel voor het delen kan me er ook zeker in vinden xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor deze heldere uitleg .. die volledig resoneert met wat ik al Wist maar niet verwoorden kon.

  BeantwoordenVerwijderen