donderdag, oktober 20, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - "Actie Ondernemen" - 19 Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
"Actie Ondernemen"
19 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Nadat je een stap genomen hebt in een specifieke richting, verkrijg je nog steeds toegang tot de volgende stappen voort op je reis naar waar je naartoe gaat. Je opent jezelf voor heel veel andere mogelijkheden, wanneer je überhaupt wat voor stap dan ook neemt in een specifieke richting. Velen van jullie willen weten wat alle stappen gaan zijn voordat jullie de eerste stap nemen, die eerste sprong van vertrouwen. En dat zal en houdt je ingesloten naar waar je in het moment bent.
Je doet je voordeel van het initiëren van een klein momentum, en je krijgt toegang tot de volgende stappen vanuit het momentum dat gecreëerd werd. Wanneer je in staat bent om de behoefte voor controle los te laten, de behoefte voor jou om altijd de uitkomst te weten, is dat het wanneer jij jezelf openstelt voor een veelvoud aan mogelijkheden. Je geeft in feite geboorte aan de mogelijkheden, door slechts wat voor eerste stap dan ook te nemen, op welke manier dan ook, richting een specifieke plaats of ervaring.

Wat het ook is dat je voorwaarts wilt laten gaan, het is uiteindelijk aan jou om de voorwaarts gaande beweging te beginnen. Wat het is dat je wenst roept jou naar voren, maar het kan geen stap voor jou nemen. Iets anders dat wij waarnemen van heel veel mensen, is een wens om iemand of iets anders te hebben om jullie te vertellen dat het oké voor jullie is om die stap te nemen. Jullie willen permissie van diegenen zoals ons, of van jullie spirit gidsen, of enige synchroniciteit. Jullie willen tekens die jullie zullen prikken en porren voordat jullie die eerste stap nemen.  
Maar hoe weet je dat de tekens niet op jou wachten? Misschien zullen de tekens komen als bevestiging wanneer je eenmaal de beweging voorwaarts begint. Je zult nooit weten waartoe je in staat bent, totdat je zelfs maar het piepkleinste stapje voorwaart neemt richting het leven te leven dat je wilt leven en de versie van jezelf te zijn die je wilt zijn.
Er gaat altijd een bepaalde hoeveelheid aan noodzakelijke actie zijn op jullie reizen, en wij moedigen jullie aan om wat voor actie dan ook vreugdevol en met vertrouwen in jullie zelf te nemen, en met het vertrouwen dat jullie altijd in de juiste richting gaan.  
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten