zaterdag, oktober 08, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - Een Frequentie Verwezenlijken & Liefde en Haat - Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Een Frequentie Verwezenlijken
Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Een frequentie verwezenlijken is zoals lopen en praten. Jullie begonnen niet onmiddellijk in jullie fysieke lichamen te lopen en te praten. Het nam enige ontwikkeling van jullie fysieke lichamen. Het nam dat jullie vertrouwd met hen raakten, jullie evenwicht vindend, en dan te willen deelnemen aan de conversatie. En toen, terwijl jullie ermee begonnen jullie momenten van struikelingen te hebben, van onjuiste uitspraken, begonnen jullie het uiteindelijk te snappen. Jullie kregen het onder controle.
Terwijl jullie er nu naar streven om vaker een frequentie te verwezenlijken, gaan jullie ontdekken dat het steeds gemakkelijker wordt. Het is precies zoals al het andere. Oefening baart kunst. Dus, eerst ga je beslissen wat de frequentie is die je wilt verwezenlijken. Jullie allemaal maken momenteel de beslissing om een hogere frequentie te verwezenlijken. Dat is wat jullie doen als jullie je levens leven, als jullie dat tegenkomen dat van een lagere frequentie is en jullie beslissen dat het niet voor jou is. Het is dat wat jou niet bevalt.
Dus dan, beginnen jullie de hogere frequenties te onderzoeken. Jullie mikken hoger. Jullie zoeken dat uit wat resoneert, dat wat jullie oproept om meer te worden van wie je bent. En dus, terwijl jij je intenties naar voren plaats om de hogere frequenties te verwezenlijken, en je om hulp vraagt, is de volgende stap de meest belangrijk in die reis. Je moet ontspannen in een frequentie. Je moet het toestaan te zijn, en het helpt ook als je de controle los kunt laten.

Uiteindelijk, wil je alle oordelen loslaten. Je wilt in feite de oordelen loslaten die zeggen dat je verondersteld wordt om de gehele tijd in een hogere frequentiestaat te zijn en dat alles dat minder is een soort van mislukken is aan jouw kant. Hoe zou je weten of je in een hogere frequentiestaat bent als je niet de lagere frequenties om je heen zou hebben om in evenwicht te brengen en die conflicterende energie te verstrekken.
Jezelf de ervaring geven van uit een lagere frequentie naar een hogere frequentie te verhuizen geeft jou de ervaring van je groei en je uitbreiding, en dat is inderdaad een verrukkelijke ervaring. Het is waarvoor jullie in feite kwamen om te ervaren. Jullie kunnen niet anders dan uit te breiden, te groeien en te ascenderen, maar jullie kunnen het altijd meer bewust doen. En als je het verwezenlijken van de frequentie uitoefent, geef jij jezelf toestemming om opzettelijk en in je eigen tempo uit te breiden.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.
*********************
De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Liefde & Haat
Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
De persoon waar je de meeste Liefde voor hebt in je hart is de persoon die alles in jou triggert dat je wenst te voelen en te ervaren. Die persoon reflecteert iets binnenin jou terug waar je meer van wilt zien. Dus wil je in de buurt van die persoon zijn, omdat, hoe meer je in de beurt van die persoon bent, hoe meer hij of zij binnenin jou dat triggert wat je wilt voelen en uiteindelijk wilt worden.
Welnu, het tegenovergestelde is ook waar wanneer het aankomt op diegenen die je haat, of gewoon niet aardig vindt. De persoon triggert iets binnenin jou dat je niet leuk vind om te voelen en dat je niet wilt erkennen dat het ook binnenin jou bestaat. En dus wil je wegblijven van deze mensen, zoveel als mogelijk is. Sommigen willen zelfs mensen elimineren die hen op die manier triggeren. Dat is hoe bang jullie kunnen worden van wat jullie voelen en van wat er binnenin jullie bestaat.
Dus wat is het dat voor jou noodzakelijk is wanneer het komt naar deze polariteiten van Liefde en haat? Het is zeer zeker volmaakt prima voor jou om van andere mensen te houden en om te voelen wat je wilt voelen, en je hebt onze zegen met je zoektocht om je met deze mensen te omringen.
Maar wat aangaande deze anderen die je verafschuwt? Wat is noodzakelijk voor jou om te doen? Zeer zeker gaat het opbouwen van muren om jezelf heen of ernaar te streven om deze mensen ten koste van alles te vermijden jou niet verschuiven naar een hogere frequentie.
Wat als je de noodzakelijkheid zag voor meer Liefde en mededogen voor jezelf en die andere persoon als de echte ervaring die je in het moment had? Als je dat zou herkennen en de Liefde en het mededogen zou zien als je doel, wanneer het aankomt op deze mensen, zou je jouw ervaring van hen kunnen transformeren.
En door dat aldus te doen, zou je de ervaring voor jezelf transformeren. Je zou meer heel en compleet worden, en er zou geen noodzaak zijn om ooit in angst voor iemand anders te leven.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten