donderdag, oktober 13, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - Ben het Voorbeeld & Jullie 5D Zintuigen - 10 & 12 Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Ben het Voorbeeld
10 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Ben het voorbeeld voor anderen dat je graag in je wereld zou willen zien. Wanneer je kijkt naar wat andere mensen doen en zeggen, en je denkt, “Deze persoon representeert mij niet,” heb je de optie van voor jezelf te beslissen wie het is die je wilt zijn. En als je die persoon bent, die hoogste versie van jezelf, leid je de weg voor anderen.
Je leidt de weg met je acties, met je woorden, met je intenties, en met je vibratie. Het is niet van belang of je op televisie verschijnt, of zelfs op een goed-ontvangen YouTube video. Dat is niet zo belangrijk als je zou kunnen denken. Maar zoals jij bent, zo zal de wereld om jou heen zijn. Als je iets ziet of hoort dat je niet leuk vindt, in plaats van het uit te schreeuwen en het te oordelen, ben het tegenovergestelde.
Versterk dat wat jou ideaal is, zodat je anderen hoop geeft en zodat zij jou voorbeeld mogen volgen. Wanneer wij zeggen dat jullie de leiders zijn van de beweging van deze verschuiving in het bewustzijn, bedoelen wij dat letterlijk. Je kunt anderen leiden naar de plaats waarvan je weet dat het de mensheid dient om naartoe te gaan, maar het vereist van jou om meer te doen dan slechts uit te duiden wat anderen aan het doen zijn en te zeggen dat het niet naar jouw zin is. Zij kunnen jou inspireren. Hun woorden en acties kunnen katalysatoren zijn om jou naar het volgende niveau van je eigen evolutie te brengen.
Je moet de optie hebben van welke versie van jezelf dan ook te zijn, waarvan je voelt dat je dat wilt zijn in ieder moment. Dat is vrije wil, en jullie hebben dat. Dus wanneer je iemand anders ziet diens vrije wil uit te oefenen om een versie van zichzelf te zijn die jij beledigend vindt, dan is jouw echte gebruik van de vrije wil om het tegenovergestelde te zijn daarvan, en om dat Licht helder voor iedereen om te zien uit te stralen.
Laat dit idee los van dat jullie politici hier zijn om het voorbeeld voor jullie allemaal te zijn. In plaats daarvan, zie hen als aan jullie te demonstreren wat mogelijk voor jullie is om te zijn, en voor anderen om te volgen, maar jullie hoeven zeker niet aan het idee toe te geven dat de winnaar van een verkiezing anderen meer gaat beïnvloeden dan dat jullie in je dagelijkse leven kunnen.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.
******
De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Jullie 5D Zintuigen
12 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Zeer snel, gaan jullie dingen beginnen te zien die jullie voorheen niet waar konden nemen met jullie menselijke ogen. Jullie krijgen meer toegang tot de energie van jullie derde oog terwijl jullie voorwaarts gaan in jullie verschuiving. De verwerking van informatie via de vijf zintuigen is aan het verschuiven, samen met al het andere.
Terwijl jullie je frequentie verhogen, zijn jullie capabel van dingen waar te nemen die van een hogere frequentie zijn. Dit is hoe het werkt. Dit is wat jullie werkelijk aan het verschuiven zijn. Jullie verschuiven jullie gewaarwording door jullie frequentie te verschuiven/veranderen, en dat is hoe jullie een nieuwe ervaring krijgen van de werkelijkheid.
Dit proces is er eentje die tijd neemt omdat jullie je allemaal aan moeten passen, net zoals jullie ogen zich aan het licht aan moeten passen na voor een lange tijd in het donker geweest te zijn. Maar het is mooi om voorbereid te zijn op dit soort van dingen, aldus zij geen volledige verrassingen voor jullie en jullie vijf zintuigen zijn.
Wat jullie nu aan het afschudden zijn, zijn filters, filters die jullie tegengehouden hebben van meer gewaar te worden dan waar jullie gereed voor waren om waar te nemen. Als je deze filters loslaat, open jij jezelf voor nieuwe codes en informatie. Deze codes en informatie kunnen gebruikt worden om jullie zelf in zelfs hogere frequentie snelheden te plaatsen, en dat zal steeds maar weer opnieuw jullie waarneming verschuiven, totdat jullie plotseling het gevoel hebben alsof jullie in een gloednieuwe wereld zijn.
Het zal echter de wereld zijn die altijd geweest is. Niettemin zal het de wereld zijn waartoe je niet in staat geweest bent om waar te nemen. Welnu, de opwaarderingen aan jullie derde oog zijn alleen maar het begin, en jullie kunnen verwachten dingen te horen, dingen te ruiken, dingen te proeven en natuurlijk dingen te voelen die voorbij jullie frequentie bereik geweest zijn, maar één stap per keer … baby stapjes, zoals jullie zeggen.
En wij zijn hier om jullie voort te helpen. Wij zijn hier om jullie te helpen gidsen van de duisternis naar het Licht. Wij bieden onszelf als gidsen aan. Wij bieden een helpende hand aan, en wij bieden onze frequentie aan als een manier voor jullie om te weten wat het is waar jullie naar streven om te bereiken. Dit is ons echte geschenk aan jullie. Het zijn niet onze woorden. Het is onze frequentie. Wij nodigen jullie uit om bij ons te komen en om te veranderen hoe jullie de werkelijkheid waarnemen.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten