zondag, oktober 16, 2016

Ann Albers en de Engelen - “Alles Is Rijp Voor Transformatie!” - 15 Oktober 2016


Ann Albers en de Engelen
“Alles Is Rijp Voor Transformatie!”
15 Oktober 2016

Terwijl de Herfst in de Noordelijke Hemisfeer arriveert en de Lente in de Zuidelijke, is het tijd voor verandering. Er zijn grote periodes van stagnatie geweest in de voorgaande jaren, maar nu is alles in beweging! Alles is rijp voor transformatie! Jullie zijn allemaal in beroering dierbaren! Vier feest. Het is in de beroering van het oude dat het nieuwe naar boven kan komen. Niets kan in jullie wereld transformeren zonder door verandering heen te gaan … en de meesten van jullie hunkeren naar verandering.
Jullie hunkeren naar verandering in dingen groot en klein. Jullie willen jullie kasten opruimen, jullie garderobe updaten, stoppen met die kleine gewoontes te doen die jullie gek maken. Jullie willen jullie psyche uitruimen, jullie relaties updaten en stoppen deel te nemen aan de grotere patronen van het gedrag en in gebeurtenissen, organisaties, zelfs conversaties die jullie ziel niet langer meer verheffen.
Jullie hunkeren ernaar om meer authentiek te worden.
Jullie hunkeren ernaar om levens te leven gecentreerd in Liefde.
Jullie hunkeren ernaar om “Jij te zijn”, aldus de wereld jou kan zien en van jou kan houden voor alles dat je waarlijk bent.

Dierbaren, het is niet langer tijd meer om dingen uit te stellen. Als je in je leven verandering wilt, neem een kleine stap. Als je jouw kast op wilt ruimen, begin vandaag. Als je jouw garderobe wilt updaten, spaar een klein beetje vandaag of begin te manifesteren. Als je op wilt houden met een kleine gewoonte, plaats tekens overal in je huis, programmeer je telefoon om jouw eraan te herinneren of vind een vriend(in) om jou te helpen.
Als jij je psyche uit wilt ruimen, kijk dan alleen maar naar positieve programma’s. Lees alleen verheffend en inspirerend materiaal. Voor ieder negatief ding dat jij jezelf vangt te zeggen, vraag om iets dat positief is … “Dierbare God ik kan het nieuws niet meer verdragen … Alsjeblieft verhef onze wereld.” “Dierbare God ik kan dat menselijke wezen niet uitstaan. Versterk alsjeblieft het Licht in diens ziel.” “Dierbare God ik houd niet van hoe ik er vandaag uitzie. Help mij alsjeblieft om de schoonheid en het Licht binnenin te zien.”
Neem de voorraad op dierbaren. Wat is authentiek voor jou en wat is niet langer meer “jij?” Alles in je leven was voor jou geschikt op een bepaald tijdstip of het zou daar niet geweest zijn, maar je verandert en uiteindelijk verandert alles in je leven om beter voor jou geschikt te zijn. Begin ermee om zelfs de eenvoudigste veranderingen te maken in de gebieden van je leven die niet langer meer geschikt voor jou zijn. Eén piepkleine beweging per dag is voldoende om jou te helpen in/naar het stromen van gratie te stappen.
Dierbaren, vier feest! Terwijl jullie wereld in beroering is en velen van jullie in beroering zijn, is er hier een grote kans om de golven van Liefde in/naar een leven te berijden waar jullie van houden!
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.
-- De Engelen
****
Boodschap van Ann
Hallo Iedereen,
Ik ben voortdurend in een proces van verandering! Ik heb een eenvoudige regel in mijn leven. Als iets mij niet gelukkig maakt, doe ik er afstand van, of begin het te veranderen. Dat is van toepassing op dingen, activiteiten en mijn eigen overtuigingen.
Bijvoorbeeld, ik hunker ernaar deze dagen om mijn kasten op te ruimen, maar heb niet veel tijd om het te doen. Dus in plaats daarvan neem ik één kleine stap per dag. Ik probeer één outfit uit dat ik al een tijdje niet meer gedragen heb en als het me niet ogenblikkelijk aanstaat, leg ik het terzijde om het te doneren. Toegegeven, dit is een langzaam proces, maar het voelt goed. Het creëert beweging.
Ik moest ook naar mijn activiteiten kijken. Ik heb langzaam mijn tijd in de natuur weg laten glippen. Nu dat het weer echter weer goed is, heb ik het opnieuw geprioriteerd en gereorganiseerd, aldus ik wederom naar buiten kan gaan. Mijn lange wandelingen geven mij de energie om zelfs de dingen die ik terzijde zet sneller uit te voeren.   
Ik heb mijn overtuigingen onderzocht om te zien wat er moet veranderen. Bijvoorbeeld, ik had een overtuiging dat het normaal is om door een “ontgifting/detox” reactie heen te gaan na een dramatische verhoging van mijn energiestroom. Ik leerde dat van vele spirituele leraren door de jaren heen, en ik heb vele anderen waargenomen die dezelfde reactie hadden en aannamen, “Dat is gewoon de manier waarop het gaat … Echter, aangezien onze overtuigingen pure Liefde in onze ervaren werkelijkheid filteren, probeer ik nieuwe overtuigingen uit… “Ik hoef niet te ontgiften! Ik verschuif gewoon op een vreugdevolle manier.” De werkelijkheid begint ermee om deze nieuwe overtuiging te spiegelen. Na enig groot energiewerk, een paar weken geleden, begon mijn keel kriebelig te worden en ik voelde dat een kou probeerde binnen te komen. In het verleden zou ik gezegd hebben, “Oh … zucht … een volgende ontgifting”. Deze keer zei ik tegen mijn lichaam, “We doen dat niet langer meer. We verschuiven nu naar vreugde.” De kou kreeg nooit houvast. Het vertrok zonder een spoor in minder dan 24 uren.
Iedere dag maak ik kleine keuzes, kleine veranderingen, en kleine verschuivingen in mijn denken om een leven te creëren dat zelfs meer vreugdevol en authentiek is. Dat kunnen jullie ook!


Hier zijn een paar tips om gemakkelijk veranderingen te maken deze week…
1. Onderzoek Je Spullen als Je het Gebruikt
Zit de deur die piept jou dwars? Ziet een outfit er niet langer meer goed uit? Word je ook gek van de rommel-lade in je keuken? Als het één of andere “ding” in je leven je niet langer meer dient, los het op, vraag om hulp ermee, of doe het weg. Als jij het je niet kunt veroorloven om nu te veranderen, begin de engelen om hulp te vragen.
Op een gegeven moment besefte ik dat ik me ergerde aan een “kabel-lade” in mijn kantoor dat me gek maakte. Het was zoiets eenvoudigs, maar iedere keer dat ik de lade opende, kreunde ik en mijn energie ging omlaag. Dus vroeg ik de engelen om een oplossing. Twee dagen later was ik in een winkel en zag een goedkope juwelen organisator … in de uitverkoop! Nu zitten al mijn kleine USB kabels in kleine compartimenten waar ik hen gemakkelijk kan vinden. Dit is zo een eenvoudig ding, maar iedere keer gaat onze energie omlaag, en in plaats daarvan kunnen wij beginnen veranderingen te maken.
2. Onderzoek je Activiteiten
Brengen je dagelijkse activiteiten jou vreugde of trekken ze jou omlaag? Wat kan je daar veranderen? Ik weet dat je niet ogenblikkelijk ontslag kunt nemen van je werk of dat je ervoor kunt zorgen dat je kinderen naar school lopen, maar je kunt slim zijn en zelfs onprettige dingen een beetje meer vreugdevol maken. Ik bracht gemakken van thuis naar het werk, toen ik in een bedrijfsbaan was. Toen ik onlangs klem kwam te zitten in een verkeersfile met vrienden, in plaats van te klagen, zongen we en maakten grappen. Als je een lange reistijd hebt, luister naar goede muziek, onderwijzende programma’s of digitale boeken. Als je er niet van houdt je huis schoon te maken, zet goede muziek aan. Als je deel uitmaakt van een organisatie waar je niet langer meer van geniet, maak plannen om er vandaan te komen … Begin te verschuiven om meer authentiek te worden.
3. Onderzoek je Overtuigingen
Vang jij jezelf met ontkrachtende overtuigingen die je steeds maar weer opnieuw herhaalt? Probeer nieuwe uit! Boeken werden geschreven over de kracht van onze overtuigingen om onze werkelijkheid te creëren. De dingen die we onszelf vertellen, worden onze “waarheden” en worden door onze gehele levens heen gespiegeld … hetgeen hen gewoon zelfs meer herbekrachtigt! Geloof je dat je ziek bent? Probeer jezelf te vertellen, “Ieder dag word ik gezonder.” Iets gezonds doen iedere dag is zo waar. Voel jij je platzak? Probeer je zegeningen te tellen en zoek naar overvloed … Waar wij ons op focussen is waar wij meer van ervaren … dus probeer nieuwe, meer bekrachtigende overtuigingen uit. We zouden een outfit niet dragen dat ons niet dient, maar wij “dragen wel onze overtuigingen” vrij letterlijk in de omstandigheden van onze levens.


Probeer deze week om kleine, positieve bewegingen en veranderingen in je leven te creëren. Je zit nooit klem. Als het enige ding dat je kunt is je geest veranderen, ga daarvoor … iedere liefdevolle beweging is een goede beweging, aangezien het jou opent voor het stromen van Liefde in het Universum dat altijd probeert om te helpen!
Ik houd van jullie allemaal!
Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten