zaterdag, januari 06, 2018

Ashtar - ♡ 'Hart-Gecentreerde Waarheid' ♡ - 5 Januari 2018 - Judith Elisa (Sunanda)


Ashtar
'Hart-Gecentreerde Waarheid'
5 Januari 2018 - Judith Elisa (Sunanda)

Hier spreekt Ashtar. Je vroeg me of dit juist was. Ja, ik ben het. Ik zal soms ook via jou spreken.
We leven in een geweldige tijd. Sommigen van jullie zijn de nieuwe wijsheidopzichters. Jij bent één van hen. De wijsheid van een grootmoeder als een oude ziel en een Medicijnvrouw. Je zult je uitspreken en Universele Heilige Wijsheid en Waarheid meedelen. Wij zullen je begeleiden.
Zoveel mensen zijn in een chaotische tijd zoekende naar waarheid. De Galactische Federatie van Licht vraagt aan allen om te kalmeren.
Waarom er Chaos is en Leugens zijn in de wereld om ons heen? Begrijp dat er slechts één manier is die waarlijk verwezenlijkt en ons naar echte Waarheid leidt, en die is:
Binnenin ons allemaal! Dat is de Sleutel!
Waarom delen sommigen van jullie elkanders boodschappen en wijsheid in de buitenwereld? Omdat zij ontdekt hebben dat de echte waarheid vanuit hun harten spreekt en als je op hetzelfde niveau vibreert … je in staat bent om elkaar te begrijpen!

Waarom? Omdat dezelfde sleutel binnenin hun Harten gebruikt zal worden die naar Universele Eenheid leidt. Dezelfde hoge vibratie.
Hoe het mogelijk is om dezelfde sleutel te gebruiken als wij allemaal onze eigen waarheid hebben?
Wel … allereerst hebben wij onze eigen perspectieven, inzichten en meningen die geleerd werden van de buitenwereld en de lagere vibratie. Het meeste van de tijd beginnen discussies vanwege dit. “Heren of dames ik heb gelijk…”
Als wij ons ontwikkelen om binnenin onszelf te zoeken, en onszelf vragen beginnen te stellen zoals: “Is mijn mening juist?” Is het antwoord dat alle meningen onjuist zijn, die verzonnen worden in onze buitenwereld.
Meningen worden alleen gemaakt met logica, hoewel waarheid begint met het voorstellingsvermogen binnenin ons. Herinner jij je Albert Einstein zijn woorden? “Logica brengt je slechts van A naar B. Het voorstellingsvermogen brengt je overal.” Waarom? Omdat het vanuit ons Hart komt welke verbonden is met de enige Universele Bron.
Alle informatie over waarheid is binnenin ons omdat onze harten rechtstreeks verbonden zijn met de Bron! Onze Echte Dichtbijzijnde Natuur. Echte creatie en manifestatie is op deze manier mogelijk.
Anderen kunnen jouw pad of wijsheid binnenin jou niet zien. Schenk niet teveel aandacht aan negativiteit of hun ongeloof. En ben niet bang om alleen te staan omdat je nooit alleen zult zijn. In plaats hiervan, zullen zij degenen zijn die alleen staan omdat dit pad van logica van buitenaf een einde zal hebben.
Laten we mededogen voor hen hebben, reageer op een vriendelijke manier als wij onze waarheid zeer rustig uitspreken.
Zij zijn bang om uit te vinden dat zij leugens leefden en leugens geloofden. Zij zullen iedere dag meer hun veilige grond onder hun voeten verliezen.
Noem het onlogisch om buiten ons naar waarheid te zoeken! Het is nooit stabiel en wij zijn in staat alleen Waarheid te vinden in de Vibratie van het Licht welke verbonden is met de Schepper van alle levende vormen. Hoe meer wij buiten de Bron zoeken, hoe meer wij in/naar duisternis stappen en hoe meer leugens wij vinden.
Waarheid = Licht. Hoe meer wij onze ware zelf worden … hoe helderder wij onze lichten uit zullen stralen.
Alle juiste antwoorden zijn binnenin ons. Onthoud dit. Dat is waarom Meditatie zo enorm bruikbaar is!
Hetzelfde geldt voor: Voorstellingsvermogen en  Visualisatie. Dit is de Sleutel voor Creatie: Zeer Krachtig.
De enige echte bron van waarheid: Is ons Hart (Hart-gecentreerde verlangens en wensen) verbonden met ons Derde Oog (De sleutel voor Visualisatie en Creatie)   
Stel in alle eerlijkheid vragen aan je Hart.
Heilige wezens … Het is een genoegen ons gezamenlijk te verbinden en samen te werken. Ga door met het goede werk door te begrijpen, te creëren en te ontspannen. De volgende keer zal ik meer informatie geven over Ontspanning en Manifestaties.
Akash Love 
Ashtar van de Galactische Federatie van Licht.
(Akash's originele taal is Sanskriet. De naam betekent “hemel”. Akash Love betekent: Wij Sturen Universele Liefde vanuit de Hemel naar jullie Allemaal).

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2018 - Deze Hart-gecentreerde boodschap werd gechanneld en geschreven op 5 Januari 2018 om 18:33 door Judith Elisa (Sunanda)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten