woensdag, januari 03, 2018

De Arcturiaanse Raad - Ontspan en Ontvang - 3 Januari 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Ontspan en Ontvang
3  Januari 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is de best mogelijke tijd voor jullie om jezelf te laten ontvangen wat naar jullie uitgestuurd wordt vanuit alle hogere rijken, alle dimensies en alle delen van de galaxy. Jullie hebben genoeg gedaan op de planeet Aarde. Jullie hebben genoeg acties ondernomen. Jullie hebben genoeg energie opgeroepen. Jullie hebben voldoende ervaringen gehad om voor jullie zelf vast te stellen wat het is dat jullie willen, maar jullie hebben niet genoeg gedaan wat betreft het ontvangende gedeelte van de equatie.
Jullie hebben jezelf niet laten ontvangen omdat jullie nog steeds werken onder de aanname dat jullie ervoor moeten zorgen dat alles gaat gebeuren, dat jullie het allemaal zelf moeten doen, en dat de enige manier voor jullie om erkenning te krijgen voor jullie creatie is door hard te werken om te verzekeren dat het naar jullie toekomt. Wij nodigen jullie uit om begunstiging te ervaren, en wij willen ook dat jullie alles ervaren waar jullie om gevraagd hebben, niet alleen in dit leven, maar in al jullie aardse incarnaties. (1)
Er is zoveel voor jullie om te ontvangen. Het is allemaal van jullie. Jullie hebben jullie verzoeken als individuen en jullie verzoeken als een collectief. En wanneer jullie alle voorafgaande levensspannen van alle mensen en het collectief in overweging nemen, wel … dan praat je over een enorme hoeveelheid aan begunstiging en een enorme hoeveelheid aan energie.

Maar hoe vaak gaan jullie comfortabel zitten of liggen en staan jullie jezelf toe om te ontvangen? Hoe vaak ontspannen en openen jullie jezelf voor de begunstiging van de Bron en de generositeit  van alle wezens in de hogere rijken wiens enige doel het is om jullie van dienst te zijn en jullie te ondersteunen? (2)
Niets maakt ons gelukkiger dan één van jullie dat te zien ontvangen wat wij naar jullie toesturen. Wij houden ervan jullie groei te ervaren en om te zien dat jullie je potentieel verwezenlijken, en het pad voor jullie allemaal is in het ontvangen. Het is in jullie ontspannen staat dat jullie het meest open zijn. (3)
Dit is geen denkspelletje. Dit gaat over vibratie. Dit gaat over het ontvangen van alles waar jullie om verzocht hebben en zoveel meer dan jullie je mogelijk voor kunnen stellen, en wanneer jullie jezelf in de staat plaatsen van ontspannen te zijn, dat is wanneer jullie beginnen het allemaal binnen te laten.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
*****
Voetnoten:
(1) Dit is logisch wat hier gezegd wordt. Denk even met mij mee. Als je altijd maar blijft werken, werken en werken, geef je het Universum geen kans om dat te verwezenlijken waar je voor werkt, want jij focust jezelf altijd op de toekomst. Steeds maar weer opnieuw leg je dat wat je al aan werk verricht hebt terzijde omdat je het opnieuw oppakt en ermee ‘bezig blijft’. Dat wat je wenst of wilt dat er verwezenlijkt wordt houd je op die manier ‘levendig’ in de toekomst en komt nooit dichterbij….
(2) Het is belangrijk om te ontspannen en te ontvangen. Je opent jezelf om te ontvangen van binnenuit! Onze verbinding met alle hogere dimensionalen, met alle mensen om ons heen, met de Schepper zit binnenin ons. Dus is het logisch dat via onze hartsverbinding datgene wat zij naar ons uitsturen bij ons binnenkomt. Niet buitenom, maar binnenin. Ook voor ons is dit iets dat we diepgaand moeten gaan begrijpen. Het uitsturen naar buiten toe van liefdevolle energie werkt niet. Maar als je binnenin, via de hartsverbinding uitstuurt wat je uit wenst te sturen, heb je grote kans dat het aankomt. Tenminste als de ander (of anderen) er open voor staat natuurlijk, want de Wet van de Vrije Wil kan en mag niet geschonden worden. Je kunt datgene wat je een ander toewenst niet opdringen, dan ben je bezig met Macht-Over. Niet doen dus…
(3) Aan de ontspannen staat zou ik nog ‘liefdevol’ willen toevoegen. Een liefdevolle ontspannen staat. Denk ook hier weer even met mij mee … Wanneer staan wij het meest open voor geven en ontvangen? Dat is wanneer liefde in het spel is nietwaar? En er zijn diverse niveaus van liefdevolle gevoelens. We kennen het allemaal wel vanuit de één of andere ervaring. Liefde voor een dier, liefde voor de natuur, liefde voor de Aarde of liefde voor iemand anders… We kennen het gevoel, we kunnen het vanuit onze herinneringen oproepen en liefdevol openstaan om te ontvangen of uit te sturen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten