woensdag, januari 03, 2018

Aartsengel Michael - “Het Is De Juiste Tijd” - “Het Begint Allemaal Binnenin Jezelf” - “Kies Om Bewust Te Leven” - via Judith Elisa


Aartsengel Michael
“Het Is De Juiste Tijd”
28 December 2017 / Judith Elisa (Sunanda)

Opmerking Cobie - Judith Elisa is begonnen met Aartsengel Michael te channelen en zij heeft mij gevraagd om deze channelings te vertalen. Na dit even op z’n beloop gelaten te hebben, om een beetje inzicht te krijgen en gevoelsmatig af te stemmen op de boodschappen heb ik besloten om voor nu deze boodschappen te gaan vertalen. Hier zijn de eerste drie channelings van dit ‘nieuwe’ kanaal. Dat er nog maar vele mooie boodschappen mogen volgen… Succes Judith Elisa!
*****************
Hier is Aartsengel Michael. Dit is je eerste channeling aan de wereld. Schrijf deze boodschap alsjeblieft op in je telefoon. Ik ben blij met je in contact te zijn.
Vandaag is het tijdstip om te veranderen en om de verlichte boodschappen te verspreiden.
Om een carrière op te starten moet jij je passie volgen. Ken jij je passie liefdevol wezen?
Deze boodschap is voor ons allemaal … en voor jullie allemaal … Om te delen, elkaar te helpen en te begeleiden.
Wat stel je het meest op prijs om te doen? Wat maakt jou gelukkig? Volg je hart en doe eenvoudig waar je het meeste van houdt. Er is geen noodzaak voor een doel, luister alleen naar je hart en handel ernaar.
Wat maakt dat je in de ochtend uit je bed vandaan rent om in een gelukkige staat je dag te beginnen?
Zie jij jezelf naar je passie toe rennen? Je houdt er bijvoorbeeld van om te koken en koekjes te bakken. Je passie is iets dat je gepassioneerd en met Liefde doet en dan vergeet je de tijd.
Wel … het is de meest juiste tijd om met je passie te beginnen en om je licht in de wereld te verspreiden. Gewoon door te doen, door uit te oefenen … door te houden van wat je aan het doen bent.

Wij zullen de weg van binnenuit begeleiden tijdens de handelingen. Luister gewoon zorgvuldig en open je hart in een ontspannen staat. Je gedachten moeten rustig zijn.
Begin je dag en vind je passies. Zij zijn meer dan slechts één. Het zijn je vaardigheden en talenten waar je mee geboren bent. Passies zijn zoals kostbaarheden, zij zijn diamanten aan de hemel.
Wel, begin met je licht uit te stralen om van de wereld een betere, vreedzame plaats te maken. Denk eraan, wanneer wij allemaal zullen beginnen onze gepassioneerde harten op dezelfde manier te laten stralen:
De Hemel op Aarde zal zijn..
Heb een prachtige, verbazingwekkende en liefdevolle dag mijn dierbare wezens. Wij zijn er altijd om jullie doorheen de dag en op jullie wegen te begeleiden.
Met Liefde,
Aartsengel Michael
Het was een genoegen om me met jou te verbinden en via jou te spreken. Je bent een prachtig wezen, herinner je dit voor altijd en eeuwig.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2017 - Deze boodschap werd gechanneld en opgeschreven op 28 December 2017 om 10:40 door Judith Elisa.
****************************
 
 
Aartsengel Michael
“Het Begint Allemaal Binnenin Jezelf”
31 December 2017 / Judith Elisa (Sunanda)

Voor de Mensheid.
Sunanda geeft jullie informatie over vreugde en geluk. Vreugde in plaats van ongelukkigheid of angst kan hartgecentreerde toegangspoorten brengen en wat jullie allemaal wensen te bereiken.
“Vrede”
Om vrede te bereiken heb je innerlijke stilte nodig. Het begint allemaal binnenin jezelf. Vrede op Aarde begint binnenin jullie allemaal.
Op dit tijdstip van de channeling begint je baby wakker te worden en heeft zijn melk nodig. Je hebt het goed en doet het geweldig om hem ertussenin eerst wat hij nodig heeft te geven. Naderhand zullen we doorgaan, zoals we nu aan het doen zijn. Wij sterren-wezens, leven buiten de tijd. Voor ons is het wachten gewoon liefdevol in het moment te zijn. Ieder moment is een nieuw “Nu”. Haast je niet, het ene moment volgt het andere moment op.
Het is een geweldig en prima voorbeeld om je baby eerst te geven wat het nodig heeft. Op dezelfde manier, zouden jullie allemaal moeten zorgdragen voor jullie innerlijke-kind. Zorg allereerst voor jezelf. Dan je meest nabije geliefden. En uiteindelijk de gehele mensheid, omdat elkaar te begeleiden is wat een vreedzame en liefdevolle omgeving een snellere werkelijkheid maakt.
Weten jullie allemaal: Wij zijn gezamenlijk Eén Hart? Eenvoudig omdat wij allemaal verbonden zijn met dezelfde Bron. Herinner je de film “Avatar” … Met dunne lijntjes van licht: Energetisch verbonden. Wat je jouw buren of iedere andere vorm van leven aandoet … het zal op dezelfde manier naar je terugkomen.
Verbeeld je de oceaan en diens golven … het komt en gaat terug. Op dezelfde manier als een Boemerang.
Als je vrede wenst, zorg er op de eerste plaats voor dat je voor jezelf en degenen om je heen vreedzaam bent. Ongeacht wie, allen verdienen het om in de beste omgeving ooit op Aarde te leven.
Zijn wij in staat om iets te doen? Ja. Alles dat wij wensen en verlangen is mogelijk om te bereiken. Volg de chroniciteit, zoals je aan het doen bent. De tijd dat je wakker werd: 07:07. En op 08:08 gingen wij door met de channeling.
Begin je dagen en levensdoel door je bewust te worden van tekens. Een nummer, een liedje … een veer … een boek met de juiste woorden welke je op dat moment nodig hebt. Het kan iedere vorm zijn, anders of hetzelfde aantal nummers herhalend of wat anders dan ook.
Dankjewel voor deze channeling. Het is geschreven op 31 December 2017 om 08:51 door Judith Elisa. Dit was weer Aartsengel Michael  met alle liefde van het Universum en het spirituele rijk.
Vandaag zal ik een volgende channeling sturen om de oude wegen te sluiten en de heldere stralende nieuwe doorgang te beginnen naar de Open toegangspoort van 2018. Dit zal alles veranderen …
In liefde, jullie een gezegende tijd van vreugde toewensend. Doe rustig aan en ‘go with the flow’. Dankjewel voor je met mij te verbinden.
Wij eren jullie allemaal.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2017 - Gechanneld door Judith Elisa, 31 December 2017
************************************
Aartsengel Michael
“Kies Om Bewust Te Leven”
1 Januari 2018 / Judith Elisa (Sunanda)

Open je Hart! (Hier spreekt Aartsengel Michael)
Dierbare wezens. Het is tijd om het Hart te openen. Weten jullie dat we in staat zijn om alles te veranderen? Al onze verlangens … wensen … dromen. Het is mogelijk! Om hen in/naar de werkelijkheid te veranderen moeten we in de mogelijkheid geloven.
Als je denkt dat het alleen maar een droom is … zal je door blijven gaan met dromen zonder het volle besef van Manifestatie. Meer dan ooit is het tijd om te vertrouwen/geloven en te zorgen dat onze dromen uitkomen.  
Maak hen Echt! Open je Hart, kies Universele Liefde en voel de vreugde van ware Manifestatie.
Dit zal alles veranderen! Schenk aandacht aan degenen om je heen die hun levens al op deze manier leven.
Ken je het geheim van het Universum? Het is de Wet van Aantrekking. Hoe wij ons voelen, wat wij denken … zal uitkomen. Ons gehele leven waren wij zoals dit aan het creëren, zelfs zonder het te geloven!
Het Universum werkt met Magie! Als je nadenkt over minder geld te hebben … heb je gebrek aan financieel bezit gecreëerd. Als je nadacht over alleen te zijn zonder wat voor ondersteuning dan ook om je heen van anderen: is dit uitgekomen en heb je dit voor jezelf gecreëerd.
Zie jij je eigen Verantwoordelijkheid? Kies, denk na, haal adem, leef, voel en creëer op de tegenovergestelde manier! In plaats van gebrek:
Kies Overvloed! … Word Bewust, in plaats van onbewust te leven:
Kies om Bewust te leven! … Word bewust van deze mogelijkheden. Jij bent de Mede-schepper van je eigen leven!
Luisterden jullie met je harten, dierbaren? Jullie zijn Mede-Scheppers in plaats van slachtoffers!
Je bent een Mede-schepper!
Zie jij je eigen Verantwoordelijkheid op dit moment om alles dat je Verlangt en Wenst te veranderen en ervoor te zorgen dat het verwezenlijkt wordt?!
Wel … Het is de hoogste tijd om deze wijsheid naar ons allemaal te verspreiden. Droom het! Geloof het! Bereik het!
Word Dankbaar voor alles dat jullie bereikt en al bereikt hebben in jullie levens. Schenk aandacht, Ben bewust en Ben zorgvuldig over wat je wenst! Het zal Uitkomen!
Op dit moment … hebben jullie alle sleutels om de Hemel op Aarde te Co-creëren. Samen! Maar denk eraan: Het begint allereerst binnenin jullie zelf.
Neem je Verantwoordelijkheid! Kies je Vibratie omdat alles Energie is en Energetisch met elkaar Verbonden is.
Wij kiezen liefde, vertrouwen/geloof, dankbaarheid, vrede, onvoorwaardelijke acceptatie, intelligentie, hogere vibratie!
Dit was Aartsengel Michael die sprak. Gechanneld en geschreven op 1 Januari 2018 om 12:00 door Judith Elisa (‘Sunanda’)
Wij wensen alle zegeningen naar jullie! Heb de mooiste dagen op alles soorten van liefdevolle manieren.
Deel dit plaatje en Verspreid deze Boodschap Overal zoveel als Mogelijk! Heel veel dank!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2018 - Gechanneld door Judith Elisa, 1 Januari 2018

1 opmerking: