vrijdag, juli 07, 2017

De Arcturiaanse Raad - De Uitdaging van het Ontwaken - 7 Juli 2017 / Daniel ScrantonDe Arcturiaanse Raad
De Uitdaging van het Ontwaken
7 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
In het ontwakingsproces, komen jullie gewoonlijk enige weerstand van buitenaf tegen. Dit mag van vrienden of familieleden komen. Het mag zo zijn dat jullie een geloof achterlaten en dat diegenen die nog steeds in dat specifieke geloof geloven van streek raken. Wie het ook is die jouw ontwakingsproces tegenwerkt, zij doen dat omdat jullie hen dat voorafgaand aan jullie incarnatie gevraagd hebben.
Je wilde een afwijkende mening in jouw cirkel hebben, omdat je dat nodig hebt om dat waar je naartoe aan het bewegen bent te verstevigen. Soms heb je iemand nodig om jou tegen te werken zodat jij je hakken in het zand kunt zetten en er absoluut zeker van bent dat je in de voor jou juiste richting gaat. Je hoeft niemand op je reis mee te nemen, maar velen van jullie willen jullie vrienden en familie met je meenemen omdat het een eenzame rit kan zijn.
Je kunt bij jezelf gewaarworden dat jij je wilt verbinden met andere individuen die weten wat jij weet, en het mag voor jou een uitdaging zijn om deze individuen te vinden, specifiek als je in een klein dorp woont. Nogmaals, het ontwakingsproces als een individu is soms dat je het doet ondanks de tegenstand. Hoewel het voor jou gemakkelijker zou zijn om te blijven zoals je was voorafgaand aan je ontwaking, en het gemakkelijker zou zijn ertussen te passen, moet je er zeker van zijn dat je op het voor jou juiste pad bent.

Als het gemakkelijk zou zijn te geloven wat je gelooft omdat het de één of andere trend is, dan zou het voor jou ook gemakkelijk moeten zijn om het in de steek te laten. De opofferingen die je maakt om anders te zijn, zijn voor jou noodzakelijk om er zeker van te zijn dat je iets volgt dat van binnenuit jou vandaan komt, iets onweerlegbaars.
Je ontwaking kan rommelig en uitdagend zijn, en kan jou je alleen, afgewezen en in de steek gelaten voelend achterlaten. Maar wat je in het proces verwerft is het zo waard. Je verwerft meer van jezelf. Je verwerft een diepere verbinding met de Bron, met het Universum, en met alle andere wezens die erin ontwaakt zijn. Jullie creëren een netwerk dat de gehele globe omspant, creëren een energieraster zodat anderen zich bij jullie aan mogen sluiten wanneer zij daar gereed voor zijn.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten