woensdag, juli 26, 2017

De Arcturiaanse Raad - Verlichting - 26 Juli 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Verlichting
26 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij hebben jullie naar een bepaalde omvang verlicht, maar verlichting zal altijd een werk van binnenuit zijn. Het is niet iets dat je leert, het is iets dat je ervaart. Het is iets dat je aan jezelf schenkt wanneer je het gevoel hebt dat het voor jou tijd is om een verandering te maken op de manier waarop je tot jezelf, tot anderen en tot je wereld relateert.
Verlichting is een overgangsritueel. Op heel veel manieren is het uniek voor het individu die het ervaart. Verlichting is dat moment wanneer alles aspecten van jou ontwaakt zijn jegens de waarheid van wie je bent, en in dat moment is het licht dat binnenin jou, het licht dat in je hart is, in staat om helderder te stralen en tot uitdrukking gebracht te worden via jou en door jou op jouw unieke manier.
Op heel veel manieren, is het een begin. Het is het begin van je reis als een volledig bewust en ontwaakt wezen die er dan naar streeft om zichzelf op de meest authentieke manier te kennen. De meest authentieke manier om jezelf te kennen is om jezelf via je connecties met anderen te ervaren. Wanneer je ieder ander als een projectie en een aspect ziet van de totaliteit van wie je bent, is dat het wanneer je weet dat je die staat van verlichting bereikt hebt.

Je ziet geen afscheiding. Je ziet geen behoefte om wat dan ook te veroordelen, en je bent volledig aanwezig in het moment met je huidige ervaring. Welnu, hoe prachtig dat allemaal ook klinkt, als het de enige geldige ervaring voor de mensheid zou zijn, dan zouden jullie gewoon precies daar gaan. Maar dat is het niet. Het is één ervaring, en het is niet het doel van jullie levens.
Het doel van jullie levens is niet de één of andere verlichte staat van zijn te bereiken. Het doel van jullie levens is om door alles heen te gaan dat op dat pad van verlichting is en om er alles van te ervaren. Er is veel dat jullie ervaren dat jullie niet zouden mogen beschouwen positief of spiritueel te zijn, maar het maakt deel uit van je reis en het maakt deel uit van wie je bent.
Hoe meer je alles dat het leven heeft te bieden omhelst, hoe sneller je pad naar verlichting is. En wanneer je eenmaal dat weten, die ervaring, en die projectie bereikt, zal je gereed zijn voor je volgende reis. Je kunt altijd dieper gaan. Er is altijd meer om te onderzoeken, en niets, geen enkele staat van zijn zal ooit het ultieme of het einde van je ervaringen en je reis zijn.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten