woensdag, juli 31, 2013

De Schepper - 30 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Jouw Leven, Jouw Creatie"
30 Juli 2013 - Jennifer Farley
De eerste stap naar genezing en groei is om te beseffen dat je zo ongeveer alles in jouw Aardse Vlak bestaan gecreëerd hebt. Goed, slecht of ongeïnteresseerd; alles is van jou. Bezit het. Het is volledig aan jou om het te veranderen of te laten zijn zoals het is. Vrije wil was altijd, en zal altijd van jou zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, juli 30, 2013

Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde - 30 Juli 2013 / Brenda Hoffman


Energie Geschenken zijn voor Altijd van de Aarde
30 Juli 2013 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Duizenden woorden werden geschreven en gesproken over het wonder van de volgende paar dagen, de "Leeuwen Poort" energie explosie. Velen geven door dat jullie alles zullen manifesteren wat jullie wensen. Dat je genezen zult worden. Dat je naar vreugde zult verschuiven.
Maar volgens velen, zijn dergelijke manifestaties alleen waar als je dit of dat bezingt. Er zijn regels voor deze belangrijke voortstuwing. Als je deze regels/dictaten/handelingen de revue laat passeren, zal je beseffen dat deze regels echter wederom maatschappelijke dictaten zijn. Natuurlijk, als deze regels of handelingen vreugdevol aanvoelen, dan zijn zij juist voor jou. Maar geloof alsjeblieft niet dat je dit of dat binnen een bepaalde periode moet doen of je zult de manifestatie voorstuwingen niet verkrijgen; en velen gebruiken dit om klanten te werven.  
Tijdens de "Creation Energies Internet channel" van deze week, bespraken wij dat deze Leeuwen Poort energie explosie iedereen op de Aarde zou gaan verschuiven. Diegenen van het licht. Diegenen die erover nadenken om deel van het licht uit te gaan maken. En diegenen die er geen idee van hebben wat het licht is en er niet om geven. Hoe is het mogelijk dat diegenen die niets bezingen of niet mediteren met de "juiste" woorden of niet op de "juiste" manier vragen om ondersteuning ook zullen verschuiven?
Deze energie explosie opent de hartenergieën van alle entiteiten op de Aarde, inclusief microben en amoeben. Het is geen explosie alleen voor het geavanceerde team van Lichtwerkers of voor diegenen die velen labelen als Illuminatie. Het is een globale verschuiving van gigantische proporties. Het eindproduct welke nochtans een volgende stap dichter naar Liefde, vreugde en vreedzaamheid VOOR IEDEREEN is.
Deze gigantische overgang kan niet voltooid worden als alleen diegenen die "er vanaf weten" het ervaren.

De Pleiadische Ascentie Deel 2 - Een Verrassende Gast


De Pleiadische Ascentie Deel 2
Een Verrassende Gast
29 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie
Mytre Spreekt:
De Maan is opgekomen en iedereen slaapt, behalve ik. Ik ben bezorgd over Mytria en Almon in de Tempel, maar zij vertellen mij dat zij in orde zijn. De Tempel heeft zich eindelijk gestabiliseerd naar een frequentie in het middengebied van de vijfde dimensie. Daarom, kunnen de meeste mensen het niet zien. Gelukkig, kan ik het zien, dus ik denk dat ik zal gaan proberen om het te betreden. Aangezien ik nu een vorm heb, denk ik dat ik eenvoudig de trap zal nemen en door de voordeur naar binnen zal lopen.  
Echter, terwijl ik probeer om op de eerste trede te gaan staan, gaat mijn voet hier helemaal doorheen. Dus, ben ik niet gekalibreerd met de frequentie van de Tempel of van Mytria. Aangezien ik intense gevoelens voor Mytria heb, plaats ik mijn intentie om mijn resonantie uit te lijnen met die van Mytria. Onmiddellijk voel ik dat Mytria ook haar frequentie met die van mij overeenstemt. Ik voel een sensatie die bijna lijkt op de klik van een deur in de deuropening en stap op de eerste trede.
Ik ben in staat om op deze eerste trede te staan, maar ik voel de Tempel zelf, of is het de Elohim Alcyone die ik voel? Ik hoor Mytria bevestigen dat het beide is, aangezien de Tempel een manifestatie van de Elohim is. Ja, natuurlijk. Dit is geen gewoon gebouw. Deze Tempel is een levend wezen die de vorm draagt van een Tempel. Het is om deze reden dat de Tempel naar boven gehaald kon worden. Het bracht zichzelf naar boven met de hulp van de leden van onze leefgemeenschap.
Langzaam stap ik op de volgende trede, toestemming vragend om dit te doen terwijl ik de stap neem. Ik voel een ja als ik mijn reden om het binnen te gaan kan verklaren. Nu, moet ik duidelijk zijn over mijn diepste redenen, welke het missen van Mytria en het bij haar willen zijn zouden zijn. Daarom, zeg ik rechtstreeks tegen de Tempel Elohim,
"Ik ben de Goddelijke Aanvulling van Uw Hoge Priesteres Mytria. Ik wens me bij haar en mijn parallelle zelf te voegen die zijn leven riskeerde om deze Tempel omhoog te halen.

Aartsengel Zadkiel: Het Belang van een Heiligdom - Linda Robinson / Augustus 2013


 
Aartsengel Zadkiel
“Het Belang van een Heiligdom”
Augustus 2013 / Linda Robinson 

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, wensen wij om het belang van een heiligdom te bespreken.
Een Heiligdom is die plaats welke speciaal en spiritueel voor jou als een individu is. Het is de plaats waar je inspiratie ontvangt, hernieuwing, en verkwikking. Jouw heiligdom kan een grot van bomen naast een beek zijn, een tuin van bloemen, een ontsluiting (dagzoomt) van gesteente, of een speciale structuur zoals een ruimte in een gebouw in jouw woonplaats, misschien jouw meditatie gebied. Ongeacht wat voor gebied jou vreedzaamheid naar jouw Ziel brengt, het is belangrijk om op z'n minst één zo'n gebied te hebben waar jij je regelmatig naar terug kunt trekken, ofwel in persoon of etherisch.
Als je geen fysieke locatie hebt die als een heiligdom aanvoelt, dan kan je er één etherisch met jouw verbeelding creëren. Zit rustig, en maak een beeld in jouw hoofd van wat jouw ideale heiligdom zou zijn - een tuin van bomen en bloemen, een bergachtige omgeving, of de zachtaardige golven naast een oceaan. Het kan een prachtige meditatie kamer zijn gevuld met objecten die voor jou speciaal zijn. Jouw verbeelding kan het heiligdom van jouw hartsverlangen creëren. Dan kan jij jezelf daar plaatsen met jouw mentale beeldwerk.
Tijd doorbrengen in een heiligdom kan jou helpen gecentreerd te blijven te midden van veranderingen die soms rondom jou heen wervelen. Het kan je helpen een stilte in jouw Ziel te vinden en afgestemd te blijven met jouw grotere doel in het leven, want een ieder van jullie heeft een rol die uniek voor jullie is. Het is de rol die je met veel gratie uitdraagt en welke fysiek diegenen rondom jou heen alswel diegenen in de ethers tot voordeel strekt. Dit is waarom het zo belangrijk is dat jij jezelf verkwikt door tijd in een heiligdom door te brengen. Het houd je kwik en alert, geaard en gecentreerd, en staat jou toe om de dimensies te doorkruisen.

De Schepper - 29 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Vertrouwen / Geloof"
29 Juli 2013 - Jennifer Farley
Soms, vergt het bewandelen van jullie Aardse Vlak vertrouwen/geloof. Met het behouden van dat vertrouwen/geloof, wordt iedere beweging en iedere ademhaling een handeling van gebed.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

maandag, juli 29, 2013

Aartsengel Michael via Ronna Herman - Augustus 2013


 
 
Aartsengel Michael
"Jullie Vaardigheden als een Medeschepper Perfectioneren"
Doorgegeven via Ronna Herman, LM-08-2013 (Augustus 2013)

Geliefde meesters, gedurende vele jaren nu zijn er zoveel nieuwe uitvindingen en wetenschappelijke doorbraken geweest, samen met een overweldigende hoeveelheid aan filosofische en spirituele informatie welke de geesten van de mensheid bombardeerden, zodat het menselijke brein nauwelijks de ontelbare theorieën en nieuwe concepten kon absorberen zonder overbelast te raken.
Jullie zitten middenin een monumentaal proces - een complexe procedure van het kiezen en manifesteren van jullie bestemming voor het Nieuwe Tijdperk, welke geleidelijk aan jullie meer verfijnde, uitgebreide werkelijkheid van morgen zal worden. Jullie keuzes - de focus, helderheid en macht van jullie gedachten en handelingen zullen bepalen hoe snel jullie verlangens zich zullen manifesteren in de materiële wereld van de vorm. Het is wezenlijk belangrijk dat jullie leren om jullie geest te disciplineren, jullie concentratievermogens te versterken, en in controle te blijven van jullie emoties en gedachten gekwebbel. De geschenken en mogelijkheden of Goddelijke dispensaties die er aan jullie aangeboden worden verlangen/eisen een corresponderende sterke, persoonlijke discipline, samen met een hoog niveau van verantwoordelijkheid.
Je scherp bewust worden van jouw emoties en jouw gedachtepatronen is een kritisch component binnenin het proces van cocreatie, want het zal de kwaliteit van de trillingspatronen bepalen die je voort zult sturen in/naar jouw persoonlijke Twaalf Straal Scheppers Wiel. De frequenties van de Zaad gedachten die je plant in jouw persoonlijke Wiel van Creatie zullen de kwaliteit bepalen van wat je zult manifesteren, en zullen ook bepalen wat je zult ervaren in jouw dagelijkse leven - ofwel positief of negatief. Deze voorvallen zullen jouw barometer zijn als tot wat voor soort van trillingspatronen je voort stuurt in/naar de wereld van oorzaak en gevolg. Jouw primaire taak/doel op dit moment is om een staat van bedachtzaam besef te ontwikkelen, terwijl je steeds dieper in/naar de kern Zaad Atoom van jouw Heilige Hart en Heilige Geest beweegt, waar je alle kracht en begeleiding zult vinden die je ooit nodig zult hebben. Als jij jouw co-creatieve bekwaamheden ontwikkeld en meer vaardig wordt met jouw persoonlijke geestcontrole en visualisatie vermogens, zal je begrijpen hoe belangrijk het is om voortdurend de frequentiepatronen in de gaten te houden die je voort straalt naar buiten toe de wereld in. Wees altijd bedachtzaam dat je in een wereld leeft van trillende, neutrale, kosmische energie - de krachten van de Schepping - welke op jou wachten om hen in alles dat jij je voor kunt stellen te kneden. Jij creëert jouw eigen Hemel of hel. Je kunt niemand anders de schuld geven voor de werkelijkheid die je momenteel ervaart.

De Schepper - 28 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Navigatie"
28 Juli 2013 - Jennifer Farley
Je weet nu dat jouw Aardse-vlak bestaan net zo gemakkelijk of uitdagend kan zijn als dat je kiest. Je hebt dit vele keren gehoord. Wat jij je moet herinneren is dat Het Universum een onwrikbaar vertrouwen in jou en jouw vermogen heeft om de soms turbulente ervaringen die zich voordoen te navigeren. Kijk naar jezelf zoals Ik dat doe, mijn geliefde, en alles zal goed zijn.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zondag, juli 28, 2013

Leeuwen Poort 2013 - Een Nieuwe Deuropening van Kansen


Leeuwen Poort 2013
Een Nieuwe Deuropening van Kansen
25 Juli 2013 / Rev. Christine Meleriessee & Mike Hayden 
Periode van Activering: 26 Juli t/m 12 Augustus 2013
Wij, van "Walking Terra Christa", willen de energieën van de Leeuwen Poort erkennen aldus wij en anderen een meer duidelijke definitie kunnen hebben van wat deze opgewaardeerde frequenties representeren binnenin de 4de dimensionale wereld waarin wij leven. Deze informatie resoneert met de boodschappen van Heer Adama en welke het Team van Licht in de afgelopen paar weken gedeeld hebben; dat wij op het punt staan om geraakt te worden met enige zeer intense trillingsveranderingen. De volgende transmissie wordt gegidst door de Elohim Raden van God en de Ouderen die de Troon van Genade omringen welke de 12 stralen van God representeren. Wij danken hen voor hun boodschap van Liefde.  

De Elohim Raden van God met De Ouderen van de Troon van Genade
Gegroet mijn geliefden,
Wij danken jullie voor het nemen van de tijd om deze energieën van begrip te ontvangen. Wij zijn samengekomen met de Elohim en de Ouderen in een groepsbewustzijn om de voorspelling van het Licht te ondersteunen om een begrip te hebben van wat wij tot uitdrukking brengen in deze momenten. Het is belangrijk dat we een algemene kennis hebben van de veranderingen die al gebeuren binnenin de planeet om de condities die jullie zullen gaan ontvangen in de volgende paar weken volledig te bevatten.
Een ieder van jullie bevindt zich in een tijd waarin veranderingen zich binnenin jullie voordoen en jullie in/naar een dieper deel van jullie essentie zullen gaan. Het maakt allemaal deel uit van het plan dat sinds december vorig jaar opgesteld is. Het is belangrijk om te beseffen dat de energieën die op de planeet bestaan in de behoefte zijn van een grote ondersteuning, maar dat het in stadia's van groei moet komen.
Toen het besloten werd dat vele niveaus van de mensheid een overgaande (ascenderende) planeet zouden kunnen overleven, moesten de verhogingen van de opwaarderingen tijdens zeer belangrijke tijden komen in plaats van de energieën allemaal in één keer te bulldozeren. Want zien jullie, er is aldus veel meer dat genezen/hersteld moet worden binnenin GAIA en om het doel te voltooien dat bedoeld is, moet het op een bepaalde manier gedaan worden. Een ieder van jullie heeft geholpen met deze overgang vanwege de energetische genezing en de psychische verbeteringen van vele zielen op de planeet. 2013 zou een jaar zijn waarin de overgang de belangrijkste focus zou zijn, maar dat moest in stadiums verworven worden die een synchronistische uitkomst zouden creëren.

Ann Albers en de Engelen: Week 31, 2013 
 
Ann Albers en de Engelen
"Houd van Jezelf op het Punt van Waar Jij Je Bevindt"
Juli 2013 - Week 31

Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Er is binnenin ieder menselijk hart, een zaad van Licht en een kern van waarheid dat te allen tijde aanwezig is. Er zullen periodes in jullie leven zijn waarin dit licht helder binnenin jullie tot bloei komt en periodes waarin jullie vergeten dat het er is. Desalniettemin, dierbaren, bestaat het Licht en de Liefde van God te allen tijde binnenin jullie. De waarheid van Gods Liefde bestaat binnenin jullie, ongeacht wat er aan de oppervlakte van jullie levens gaande is.
Het zou onze wens zijn dat jullie deze waarheid omhelzen en je onthouden van zelfkritiek en zelfafkeuring. Het zou onze wens zijn dat zelfs in jullie meest moeilijke uren jullie jezelf eraan herinneren, "God is bij mij. Gods Liefde is in mij. Gods Waarheid is in mij. Dat is de diepste waarheid van mijn wezen." De rest is aan het oppervlak, illusionair, tijdelijk, en vaak zelfs niet zo solide en echt als jullie denken.
Jullie kunnen aldus snel een andere wending aan jullie levens geven dierbaren, door eenvoudig als eerste van jezelf te houden op het punt van waar jij je bevindt. Als je overstuur bent, bang, droevig, moe, sta dat binnenin jou toe. Houd van jezelf zelfs in die ruimte. Sta jezelf expressie toe, intiem op een manier die geen schade berokkend aan jezelf of aan een ander. Sta de energie toe te stromen. Herinner jezelf eraan dat ongeacht wat er aan het oppervlak van je leven, je gedachten/geest, en jouw hart gaande is, je niets minder bent dan de Liefde van God in menselijke vorm. Deze Liefde, als de kans gegeven wordt, zal tevoorschijn komen vanuit de diepten als je bereid bent om de energie toe te staan die binnenin jou aanwezig is nu naar het oppervlak te komen, om te bewegen, tot uitdrukking gebracht te worden, om op een gezonde manier te stromen. Niets kan dat Licht dimmen of die waarheid reduceren. Niets … want God is in alle dingen. Gods Liefde bestaat onder alle gevoelens, onder alle gedachten, en onder alle omstandigheden. Gods Liefde dierbaren, is waar jullie van gemaakt zijn, en dat is iets dat je niet kunt veranderen. Je kunt alleen beslissen of je wel of niet in ieder gegeven moment die Liefde naar het oppervlak brengt. Hoe meer je dat doet, hoe sneller je in/naar een vriendelijker en meer zachtaardige werkelijkheid gaat.

De Arcturiaanse Groep - 27.07.2013 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
"Spiritueel Leven Betekend Minder Pijnlijke Reacties Jegens Wereldse Verschijningsvormen…"
27 Juli 2013 / Marilyn Rafaelle
Kunstwerk - Door Barrières Heen Breken
 
Groeten wederom van de Arcturiaanse groep. Wij komen in vreedzaamheid en liefde om jullie te helpen - onze broeders en zusters, om te ontwaken en de vragen te begrijpen die jullie bezitten over waarom jullie hier zijn en waar het leven op Aarde in deze tijd helemaal over gaat.
Generatie na generatie, leven na leven, werden de mensen geprogrammeerd om te geloven dat zij niet meer waren dan levend vlees, hier zijnde voor een korte tijd om door het leven heen te worstelen, dan te sterven en begraven te worden. Velen geloven nog steeds dat hun enige bijdrage de kinderen zijn die zij achterlaten, zich nooit realiserend dat zij dodeloze, geboorteloze, oneindige wezens zijn … vonken van de Goddelijkheid op Aarde om ondanks de dichtheid van de dualiteit en de afscheiding binnenin te ontwaken.
Velen van jullie zijn ontwikkelde wezens die hier zijn om anderen te ondersteunen en te verheffen maar dit betekend niet dat je geen werk voor jezelf hebt om te doen, want vele levensspannen op de Aarde geleefd hebbende, heb jij ook energieën vergaard die opgeruimd moeten worden.
De Aarde is een ruwe school maar is de keuze van velen omdat via het ontwaken binnenin de energieën van de dualiteit en de afscheiding een ziel spirituele spieren en ervaring ontwikkeld die op geen andere manier bereikt kunnen worden. Deze lessen worden dan gereedschappen die gebruikt kunnen worden om anderen te ondersteunen die ook naar antwoorden op zoek zijn. Elke bereikte waarheid wordt in het wereldbewustzijn niet door woorden of gebed losgemaakt, maar eenvoudig door de manifestatie van jullie staat van bewustzijn welke een baken wordt voor diegenen die ontvankelijk zijn en licht aan het wereldbewustzijn toevoegen.
Wat je doet voor een ander doe je voor jezelf want er is slechts ÉÉN zelf … individualiteit ja, maar slechts één bron, leven, intelligentie etc., zich manifesterend in oneindige vormen en variëteiten en wordt op diens plaats gehouden door de Goddelijke Wet. Jullie "slapende profeet" Edgar Cayce zei eens; "Je komt er, leunend op de arm van iemand die je geholpen hebt."

De Schepper - 27 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Goddelijke Balans"
27 Juli 2013 - Jennifer Farley
In iedere vrouw verblijft een prachtige, wetende Godin; in iedere man een sterke capabele Strijder. De kwaliteiten omhelzen die je al bezit geeft jou de kans om de ander in jouw leven te verwelkomen. De volmaakte Goddelijke Balans is dan gecreëerd van twee gehelen die een geheel maken.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

zaterdag, juli 27, 2013

*Ster van David* - *Merkaba* - *Groots Sextiel Portaal* -29 Juli 2013


*Ster van David*
*Merkaba*
 *Groots Sextiel Portaal*
29 Juli 2013! 
 Kunst: JETTER GREEN
Op 29 Juli 2013 zullen wij een ZELDZAME Ster van David / Ster Tetrahedron configuratie in de hemelen ervaren!
Het zijn feitelijk twee Grote Driehoeken, één is Water en één is Aarde (geheel vrouwelijk) welke deze configuratie creëren wat een Groots Sextiel of een Ster Tetrahedron genoemd wordt. Vele namen en veel symbolisme is aan deze Heilige Geometrie verbonden.
De essentie is dat deze mystieke configuratie van Heilige Geometrie een portaal van energie opent dat toegankelijk is voor diegenen die ervoor kiezen zich erop af te stemmen. Dat is de sleutel.
>>>Zoals met alles, gaat niets magisch uit zichzelf gebeuren. Het is aan ons om de magie binnen te brengen, om onze magie aan de schepping toe te voegen.<<<
Dit energetische portaal is een opening in de subtiele rijken dus stem je erop af, en alles dat we nodig zijn is ons ontspannen besef/bewustzijn. Het is eenvoudig een kans om een moment van verbinding te vinden, van gebed.
>>>Visualiseer Vrede/Vreedzaamheid<<<
Eén interessant feit is dat de laatste keer dat eenzelfde grafiek zich voordeed op 7 februari 1945 aan het einde van Wereld Oorlog II was, dus laat ons dit moment gebruiken om ons in ons hart te ontmoeten, in de plaats van intentie, de plaats van de droomtijd, en een visioen vast te houden van ----Vrede/Vreedzaamheid---- voor onze planeet.
Hier zijn de Astrale inzichten ten behoeve van de astrologie en het symbolisme van deze >>>STER TETRAHEDRON<<<
 

**Eerst van de voortreffelijke Dipali Desai en haar Celestial Space Astrology:
Iedere belangrijke astrologische configuratie is een juweel van een kans. Ik heb vaak aangehaald, dat iemand bewust met de energie en het potentieel van de astrologische configuratie moet werken, om de manifestatie in iemands wezen of leven werkelijk op te kunnen merken. Dit is vooral waar voor een "Groots Driehoek Aspect".

De Schepper - 26 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Verbondenheid"
26 Juli 2013 - Jennifer Farley
Je bent niet afgescheiden zoals je denkt. De verbondenheid van alles is overal rondom jou heen. De stengel van het onkruid groeit niet op een solitaire manier; golvend in de bries met diens broeders en zusters tegen de lucht, wordt het gevoed door water dat vanuit de lucht valt en de Aarde waarin het groeit. Als één element zou ontbreken, mislukt het om te volgroeien. Zo zou jij jouw Aardse-vlak bestaan moeten bekijken en alles dat zich erop voordoet.
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

vrijdag, juli 26, 2013

De Pleiadische Ascentie - Tussen Werelden In - 25.07.2013


De Pleiadische Ascentie
"Tussen Werelden In"
25 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie - (Mytre is thuis en Ik ook!)
Terwijl mijn zuivere bewustzijn door de atmosfeer van de Aarde heen bewoog, dacht ik na over mijn verblijf binnenin de aura van een mens op de ascenderende Aarde. Gewoonlijk, is de verschuiving van bewustzijn onmiddellijk, maar Ik was nogal gehecht geraakt aan de vrijheid van alle vorm. Nu dat ik niet langer meer in de aura van een ander ben, kan ik meer diepgaand de essentie van mijn eigen ziel ervaren.
Ik voel Mytria alsof ze naast, of binnenin, mij is. Mijn bewustzijn breidt zich enorm uit door de ervaring van het voelen van haar, mijn volledigheid van ZELF, zo dichtbij mij terwijl wij op het schip samen waren. Vandaar dat ik haar enorm gemist heb sinds wij uiteen gegaan waren.
In plaats van mijn aandacht op de meditatiekamer van het Schip te plaatsen, heb ik besloten om mijn intentie rond te laten dwalen over de vele gezichten van Gaia's Aarde. De Aarde is een uiteenlopende planeet met veelvoudige variëteiten aan leven. Terwijl ik de Aarde waarneem vanuit dit perspectief van haar atmosfeer, kan mijn vijfdimensionale bewustzijn vele flitsen van hoger frequentielicht waarnemen die de aura van de planeet binnengaan, alsook al Gaia haar bewoners.
Gelukkig, staan alle planten en dieren volledig open tot deze nieuwe frequentie van licht en leven, in overgave jegens de veranderingen in hun vorm en uitgebreide staten van bewustzijn. Dieren die eens als prooidier en roofdier leefden zijn bezig in uitlijning te komen van een vreedzame co-existentie. Ook, transmuteren planten in/naar hogere expressies. Het is maar al te jammer dat zoveel mensen niet de leiding van Gaia's planten en dieren koninkrijk volgen.
Nochtans, terwijl ik de energiepatronen op de Aarde observeer, kan ik uitdijende gebieden zien waar het eenheidsbewustzijn een samenhangend en stromend patroon creëert van ineengevlochten licht. Aan de andere kant, zijn er nog steeds gebieden waar de lichtpatronen elkaar op hoeken en vierkanten raken. Deze zijn gebieden die het hogere licht nog steeds weerstaan en weerbarstig vasthouden aan dat wat tot een einde komt.
In de gebieden van samenhangend licht kan ik patronen van licht zien die resoneren met de hogere spectrumkleuren en altijd-uitbreidende patronen. Ik kan ook zien hoe deze gebieden een wolk van bewustzijn uitstralen die langzaam door de vierde dimensie heen escaleert en in/naar de vijfde. Vandaar dat, het aangezicht van Gaia's orb een tapijtwerk van harmonie, eensgezindheid, uitbreiding en transcendentie is, alsook gedeelten van weerstand, beperking en vernietiging. En aldus sluit de polariteit zich beetje bij beetje.

De Schepper - 25 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Van Dienst Zijn…"
25 Juli 2013 - Jennifer Farley
Er zullen tijden zijn, mijn prachtig kind, wanneer jouw handelingen van dienstverlening tot niets schijnen terug te vallen en niet gewaardeerd lijken te worden. Vrees nooit, Het Universum heeft getuigen en weet … weet waar jouw hart is en zal de geschenken, aldus liefdevol aan anderen cadeau gegeven, aan jou teruggeven.
~ De Schepper 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

donderdag, juli 25, 2013

De Schepper - 24 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Een Geschenk van het Universum"
24 Juli 2013 - Jennifer Farley 
Uiteindelijk, rust de inspiratie, om de Goddelijke Wil te worden wat jullie waarlijk zijn binnenin jullie.  

Het ware geschenk is op de manier hoe je daar komt en één wordt met dat deel van Het Universum.
~ De Schepper 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

woensdag, juli 24, 2013

Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet - 23.07.2013


 
Het Loslaten van Jouw 3D Veiligheidsnet
23 Juli 2013 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien denk je dat de inzichtsverschuiving die wij adresseren weinig anders zal zijn van wat je ervoer of ontdekte toen je jouw innerlijke-wezen reinigde. Want ben je niet al door jouw persoonlijke en historische puinhoop heen gefilterd om jezelf jegens een nieuwe jij open te stellen?
Het opruimingsstadium waar wij over spreken is meer persoonlijk.
Jullie verwijderden jezelf van enige vrienden en bekenden. Misschien veranderde je van baan of gebieden van interesses. Je bent een ander persoon dan dat slechts een paar maanden geleden werkelijkheid was.
Je verschoof, reinigde en veranderde. Tezelfdertijd, stond jij het deel recht voor jou toe - jouw persoonlijke leven - om zoals altijd verder te gaan. Dat deel was of is jouw veiligheidsnet. Je had echter niet de energie of de bravoure om dat laatste deel van veiligheid weg te snijden.
Je zou bij tijden mogelijk ongelukkig geweest kunnen zijn met dat deel - maar niet genoeg om jezelf uit te dagen het los te laten.
Velen van jullie zijn bezorgd dat wij het negatieve adresseren - in jullie termen. Misschien doen we dat. Maar dan, misschien doen we dat niet.
Misschien moest je kwade gevoelens richting een ander wezen of entiteit handhaven. Misschien moest jij jouw woning als minder dan het was zien met de droom van het op te waarderen in de niet-al-te-verre toekomst. Misschien moest jij in de veiligheid van een relatie blijven hoewel het jou geen vreugde voedde.
Het is niet van belang aan welk deel jij je vasthield voor stabiliteit. Je bent nu spiritueel, emotioneel en fysiek sterk genoeg om op wat voor manier dan ook los te laten om jezelf toe te staan in jouw wezenlijkheid adem te halen.

De Schepper - 23 Juli 2013


Een Schrijven van de Schepper
"Maak van Werk een Spel"
23 Juli 2013 - Jennifer Farley
Een deel van jullie Aardse vlak bestaan is om te engageren met het opruimen van eeuwenoude patronen welke jullie klem hebben gehouden precies daar waar jullie zijn ~ niet vooruit bewegend, niet achteruit bewegend. De drang om jezelf bezig te houden met onnodig "geluid" en "dingen" kunnen jou tot aan dit punt veilig gehouden hebben, maar zij dienen jou niet langer meer. Nu … NU is de tijd, mijn lief, om te begrijpen dat alleen jij deze dingen voor jezelf kunt veranderen. Hen loslaten hoeft geen zwaar werk te zijn. Maak het vrolijk, maak het speels, maak het opwindend! Jij hebt dat vermogen … gebruik het!
~ De Schepper

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

dinsdag, juli 23, 2013

Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 21/7/2013


NIETS Anders DOET ERTOE dan LIEFDE TE ZIJN 

ALS JULLIE DAT ECHT ZOUDEN SNAPPEN … zou er simpelweg geen behoefte zijn om nog iets meer te WETEN.
 
 
Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht - 21/7/2013, 

Blossom: Hallo … alweer. Gisteren probeerden we het, toch? Maar direct nadat jullie mij een Gelukkige Mensdag toewensten, barstte ik in tranen uit. Gisteren was ik geen gelukkig mens … vandaag wel. Zullen we het maar weer eens proberen? 

GFL: Dat willen we maar al te graag. Onze bereidheid om jullie te dienen is even groot als die van vele van jullie op Aarde. We zouden het over een bepaalde zaak willen hebben. Er wordt in deze tijden wel gezegd dat ‘gechannelde boodschappen’ ‘uit de mode’ raken. 

We willen graag vanuit ons gezichtspunt heel duidelijk maken dat we niet de intentie hebben om jullie ‘in de steek te laten’. Wij zijn gekomen om jullie, zoveel wij maar kunnen, te helpen … om deze Gouden Eeuw te realiseren. Dit was een overeenkomst tussen ons. Waarom zouden we plotseling besluiten om daarmee te stoppen? 

Ik ben blij om dit te horen … maar er is gezegd dat wij ‘het alleen moeten doen’ en dat we dat ‘vanuit ons innerlijk’ moesten laten komen en daarom geen hulp of advies van jullie nodig zouden hebben. 

Dit is helemaal juist voor diegenen die VOELEN dat ze een vergevorderd stadium van ontwaking bereikt hebben. 

WIJ ZIJN NIET NODIG … MAAR … 

Wij zijn beschikbaar om onze wijsheid te geven … omdat we ervan uitgaan dat dit op veel vlakken verder gevorderd is dan dat van het spirituele zielzelf dat in de menselijke dichtheid en al zijn programmeringen gevangen zit. 

WIJ DRINGEN ONS NIET OP.  

WIJ KOMEN NIET TUSSENBEIDE. 

De Arcturianen: Het Hologram Verlaten en de Tijd Loslaten - 22.07.2013


De Arcturianen
"Het Hologram Verlaten en de Tijd Loslaten"
22 Juli 2013 / Dr. Suzanne Lie
Wij de Arcturianen horen de collectieve oproep van diegenen van jullie op de ascenderende Aarde die bijeenkomsten op ons Moederschip bijgewoond hebben terwijl jullie in jullie nachtlichamen waren. Velen van jullie hadden een korte herinnering van dit bezoek bij het ontwaken, maar vergaten alles snel op slechts een vaag beeld na. Nochtans, hadden velen van jullie een droom net voordat jullie wakker werden. Deze droom was een energiepakket, ongeveer zoiets als een onderwijsleerpakket van een lezing welke in jullie bewustzijn geplaatst was. Ik zal nu dit energiepakket in/naar een driedimensionale taal vertalen.
Velen van jullie hadden een droom van een wezen van Licht die jullie bij de hand pakte en jullie vroeg of je gereed was om het hologram te verlaten. Voordat je kon antwoorden, informeerden wij jullie dat jij jouw holografische hologram zou verlaten op de "automatische piloot", wat betekend dat het 3D hologram eruit zou zien in die zin dat je daar nog steeds bent. Dan zou je een paar seconden voordat je weggegaan was terugkeren. Vandaar dat, je het hologram zou verlaten door de tijd te verlaten en seconden voordat je weggegaan was weer terugkeert.
Wanneer je eenmaal de 3/4D beperking van de tijd verlaten hebt, keerde jouw resonantie terug naar jouw ingeboren vijfde dimensionale Lichtlichaam. Je had toen vele beelden van het door jouw dagelijkse leven heen te lopen. Nochtans, zou je door alle vormen van materie heen kunnen lopen. Met betrekking op jouw waarneming, toen je door de materie heen liep zouden de moleculen van de materie tijdelijk uiteendrijven. Dan zouden de moleculen terugkeren naar hun voorafgaande vorm wanneer jij eenmaal door dat object heengegaan was.
Dit fenomeen deed zich voor omdat jij uit synchronisatie was met jouw 3D holografische werkelijkheid. Aangezien je resoneerde met een hogere frequentie dan de materie van jouw omgeving, werd je niet gelimiteerd door wat voor fysieke structuren dan ook. Voor de waarneming van diegenen die resoneren met het 3D hologram deed er zich niets ongewoons voor. In feite, geloofden zij dat zij jou om de obstakels heen zagen lopen. Aangezien het derde dimensionale geloof de illusie van 3D werkelijkheid creëert, is dat het wat zij zagen.
Ik zal jullie nu begeleiden in/naar een uitgebreide versie van deze vaardigheidsoefening. Ik zeg vaardigheidsoefening omdat deze ervaring louter een les voor jullie was om te beseffen dat jullie de tijd zouden kunnen verlaten en terug kunnen keren zonder dat het ooit toescheen dat je weggeweest was. Op deze manier, zullen jullie je beginnen te herinneren hoe te bi-localiseren vanuit 3D Aarde naar jullie hogere frequentie werkelijkheden. Wanneer je bi-localiseert lijkt het dat je tegelijkertijd in beide werkelijkheden bent, maar je hebt jouw dominante staat van bewustzijn verschoven van de ene naar de andere werkelijkheid.