zondag, februari 07, 2016

Ann Albers en de Engelen - De Eeuwige Dans - 6 Februari 2016


Ann Albers en de Engelen
De Eeuwige Dans
6 Februari 2016

Jullie hebben een gezegde op jullie Aarde, “Beter het glas half vol te zien dan het glas half leeg.” Wij zijn het daarmee eens! Er is zoveel te vieren op jullie prachtige planeet Aarde. Wij zouden daar ook aan toe willen voegen … “Beter om het schitterende glas en het prachtige water te zien en te vieren!”
Kunnen jullie je voorstellen dat zand gesmolten wordt om glas te maken? Verder, kunnen jullie je voorstellen dat het water dat in jullie glas zit, eens het water in de oceaan geweest mag zijn dat het zand bevatte dat het glas werd!
Het is een adembenemende ervaring om over de eenvoudigste dingen op jullie Aarde na te denken! Door dat aldus te doen zullen jullie grote waardering krijgen voor al het leven. Het zand was eens de stenen die door de oceaan tuimelden. De stenen mogen door wind en regen versleten zijn voordat zij in de zee tuimelden. En dus dierbaren, vormde het water de stenen die door het water tuimelden, en toen het glas werden dat het water vasthoudt … en zo circuleert het leven verder in al diens schitterende vormen, zeer gelijk aan wat jullie doen.
Adem nu en neem het leven zelf in je op. De adem die jullie ademen heeft via de wind en de zeeën gereisd, werd eeuwen geleden door mensen ingeademd en toen uitgeademd, werd door bomen ingeademd en wederom uitgeademd. Het water op jullie planeet verbindt al het leven. De lucht verbindt al het leven. Jullie kunnen nooit alleen zijn! Energetisch zwemmen jullie in een zee van Liefde, en zelfs fysiek zijn jullie aaneen geweven door de eenvoudigste elementen van het water en de lucht die jullie ademen. Adem in, en stel je voor dat je alle frequenties inneemt die je gezondheid, vitaliteit, vreugde en welzijn zullen ondersteunen. Adem uit … stel je voor dat je alles loslaat dat jou niet meer dient … want in waarheid mag het iemand anders dienen.

Welnu, als je bereid bent, pak voor jezelf een glas water. Houd het in je handen en denk na over het wonder in je handen - dit water mag in oceanen, regens, geisers en gletsjers geweest zijn. Het mag door rivieren, stromen of stoom gereisd hebben. Het heeft dingen gezien die jij je zelfs niet voor zult stellen in dit leven. Het is in de lucht en in de grond geweest. Het verbindt je met het leven. Zegen dit water. Bedank het. Neem je voor om alle energieën in te nemen die jou in vreugde kunnen dienen in deze tijd. Drink dan je heilige water langzaam en voorbedacht, de kracht en diversiteit van het leven zelf innemend.
Zie hoe jij je voelt…
Dierbaren, wij houden van jullie. Wij weten dat jullie nooit afgescheiden van elkaar zijn, nooit afgescheiden van de Schepping zelf. Wij weten dat jullie in het prachtige tapijtwerk van het leven verweven zijn, een web van Liefde dat jullie allemaal verbindt. Jullie kunnen niets in isolatie doen, en jullie kunnen nooit alleen zijn. Zelfs de engelen weven doorheen jullie wezen, hier en nu, terwijl jullie onze woorden lezen. Sluit jullie ogen gedurende een moment en drink ook onze Liefde in, zoveel als wij ook bereidwillig en vreugdevol alles dat jullie zijn indrinken.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.

-- De Engelen

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten