maandag, december 15, 2014

Ann en de Engelen - Geïncarneerde Liefde - 13 December 2014


Ann Albers en de Engelen
"Geïncarneerde Liefde"
13 December 2014
Jullie zijn allemaal zo prachtig! Zoals decoratie aan een boom, is een ieder van jullie uniek, anders, prachtig en de volmaakte gestalte voor elke en iedere les die jullie willen leren. Jullie zijn zielen in lichamen, en jullie lichamen zijn niet alleen jullie voertuigen maar ook jullie leraren. Ben aardig tegen hen. Zorg voor hen. Behandel hen liefdevol en koester hen op wat voor manier dan ook die jou aanstaat. Luister naar diens behoeften. Hervorm hen als je dat wenst. Creëer grotere spieren of een smallere taille, maar wat het ook is dat je doet, besef dat je zoveel meer bent.
Jullie zijn niets minder dan het Licht en de Liefde van God in de gestalte van een prachtig menselijk lichaam. In onze ogen, zijn jullie allemaal perfect precies zoals jullie zijn! Iedere rimpel, ieder kuiltje, iedere sproet, ieder beetje van schrielheid of dikte, iedere grijze haar, grote neus, scheve tand … je bent perfect! Zouden jullie aan de natuur vragen om er de gehele tijd hetzelfde uit te zien? Helemaal niet. De schoonheid in het bos of de oceaan ligt in diens grote diversiteit. Zo ook met het menselijke ras. Het is jullie diversiteit dat jullie allemaal aldus zeer speciaal, kostbaar en prachtig maakt. Jullie lichaam is een leraar, en het werd door de ziel gevormd voor het doel van diens uitbreiding in/naar het grotere besef. Houd van waar je van denkt er niet van te kunnen houden, en kijk niet alleen naar je lichaam maar ook naar je gewaarwording van transformerende liefde.
De kribbe is jullie lichaam. Het Licht van Kerstmis is in jullie ziel. De olielamp is jullie lichaam. Het Licht dat onophoudelijk brand is jullie ziel. Laat jullie Licht eenvoudig door jullie intentie binnenin jullie opstijgen. "Lieve God, vandaag wil ik de waarheid van mijn wezen ervaren." Focus je op je hart. Voel de Liefde er binnenin. Verbeeld je dat je die Liefde bent, dat Licht, eenvoudig gemodelleerd als een menselijk wezen, wisselwerkend met andere mensen die ook van dat Licht gemaakt zijn … of zij dat nu weten of niet.

Probeer vandaag om gewoon op deze manier naar het leven te kijken … alsof iedereen, inclusief jij, een miraculeuze expressie van Liefde is. Jullie zijn dat inderdaad allemaal! Het Licht van het seizoen leeft en ademt in, en door, elk en iedereen van jullie.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.

-- De Engelen
****
Boodschap van Ann
Niet Slechts een Lichaam


Ik ving onlangs een kleine insecten kereltje dat naar zijn eigen reflectie in het raam zat te kijken, Ik durf te wedden dat hij daar niet zat en tegen zichzelf zei, "Ben ik te groen? Waarom zie ik eruit als een blad? Mijn benen zijn te dun. Mijn neus is te groot!" Hij kijkt slechts met verwondering naar zijn eigen reflectie. "Wie is dat? Wat is dat?" Het antwoord is natuurlijk hetzelfde ongeacht naar wie of welke vorm wij kijken … alle vormen zijn een manifestatie van Gods Liefde. Sommigen weten het meer dan anderen. Hoe meer ik me met dit Licht identificeer, hoe gelukkiger mijn lichaam wordt.
Zoals velen van jullie die deze nieuwsbrief lezen weten, heb ik meer dan mijn deel aan fysieke lessen gehad gedurende de jaren. Wanneer mijn spirit mijn aandacht niet gemakkelijk weet te krijgen, krijgt mijn lichaam dat uiteindelijk wel! Een gebroken voeten, een gescheurde pees leerden mij jaren geleden om het langzamer aan te doen, meer voor mezelf te zorgen, en in een groter evenwicht te leven. Parasieten leerden me waar en wanneer ik andere energieën toestond om zich mijn eigen weten en gevoel toe te eigenen. Verdraaide darmen lieten mij jaren geleden zien wanneer ik mijn angsten en gevoelens opkropte en herinneren mij er nu aan om extra aardig voor mijn lichaam te zijn. Als een resultaat van deze lessen heb ik heel veel oefening gehad met het mezelf als een ziel in een lichaam te identificeren, in plaats van naar het lichaam te kijken en te denken, "Dat ben ik!"
Ik herinner me als eerste dat ik dit op de hoge school deed. Mijn eerste baan was in een plaatselijke fast food restaurant. Ik herinner me het kijken in de spiegel en te voelen wat ik gewaarwerd als de vernedering te zijn van het zijn van een 16 jarig meisje dat een roestbruine polyester broek droeg, een bril, een beugel met rubberen banden dwars over haar tanden en een prachtige grote button die zei, "Hi! Ik ben een Big Mac Bouwer!" Ik herinner me de dag dat ik besloot dat ik met hoe ik eruit zag geen vrienden zou gaan winnen, en dus, zo verlegen als ik was, besloot is dat ik mijn persoonlijkheid moest gaan gebruiken! Ik herinner me het maken van de beslissing dat ik extravert en vriendelijk zou handelen, ongeacht hoe ongemakkelijk dat ook was. Tot mijn verrassing en verrukking, reageerden de andere kinderen alsof ik dat echt was!
Onlangs bedankte ik God dat ik geleerd heb om me meer met mijn ziel te identificeren dan met mijn lichaam, toen ik de huidige "Ann & the Angels" serie moest filmen, want ik zag er vanaf de taille naar beneden uit als een walrus! Ik had een verdraaide darm de nacht ervoor, en gebruikte alles dat ik op het punt stond om te gaan onderwijzen, ik kreeg een miraculeuze genezing voor elkaar! In de vroege ochtend was ik uit de knoop, zonder pijn en gereed om ervoor te gaan! Er was slechts één minuscuul detail. Ik was nog steeds serieus groter dan normaal, en de enige broek waar ik in paste was de korte broek voor de yoga die ik meegebracht had voor het geval ik wilde gaan oefenen!
Dus daar was ik, in de studio, recht voor een professionele camera, in een yoga korte broek en prachtige bovenkleding! Het werd een grap voorafgaand aan iedere aflevering dat ze "boven de gezwollen lijn moesten filmen!" Ik moest nieuwe jongens ontmoeten die bij het filmen hielpen, alsook een paar oude vrienden die even langskwamen terwijl ik er niet op mijn best uitzag!
In het verleden zou ik me in diskrediet gebracht gevoeld hebben, maar na jaren van werken met de engelen, weet ik waarlijk dat ik een ziel in een lichaam ben. Verder, had mijn ziel dingen om voor te zorgen en mee te delen die veel belangrijker waren dan ijdelheid of een ongemakkelijke verschijning! Dus de volgende keer dat je begint om je verschijning te bekritiseren, denk dan aan mij en dat ik eruit zag als een kleine walrus voor die camera en herinner jezelf eraan, "Ik ben een ziel! Ik ben Licht! Ik ben Liefde! Ongeacht hoe ik eruit zie, hoe ik me voel, of mezelf ervaar, dat is de werkelijkheid van wie ik ben!" Laat dan je Licht stralen ongeacht hoe jij voelt dat je eruit ziet! Laat jouw Liefde naar buiten uit jou vandaan stralen. Dat is wat prachtig is!
De volgende dag was ik aan het staren voor een dierbare jonge cliënte, en channelde Gods Liefde op een grote manier. Zij gaf zich over aan de Liefde die door mijn ogen heen kwam en in haar wezen ging, en plotseling begon ze ons beide als grote, heldere Lichten te zien totdat op het laatst zij zelfs door mijn Lichtlichaam heen keek om de deur achter ons te zien … een kleine excursie in/naar dimensies voorbij de solide dimensie. Iets zoals dat verandert je - je kunt niet langer pretenderen dat deze fysieke vorm alles is dat wij zijn.
Dus, als je vandaag in de spiegel naar jezelf kijkt, breng Liefde in de waarneming. Kijk in je ogen totdat je het Licht van je ziel helder binnenin hen ziet branden. Het mag een tijdje duren om de zelfkritiek te stoppen dat zovelen van ons als een gewoonte geadopteerd hebben, maar wanneer je geest eindelijk stil is, kan je met de verwondering en verbazing van een kind naar jezelf kijken, iemand aanschouwend zonder een spoortje oordeel. Dan zal je dat Licht zien of voelen en weten dat dit is wat je waarlijk bent. Jullie zijn allemaal zo prachtig - Liefde in miljarden verschillende vormen gevormd!
Ik houd van jullie allemaal! Heb een gezegende week.
Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten