zondag, januari 31, 2016

Hilarion - Ga Door te Geloven in Magie en Zie Het! - 31 Januari 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaHilarion
Ga Door te Geloven in Magie en Zie Het!
31 Januari 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Op jullie, Geliefden, rust de kracht en stabiliteit van jullie wereld. Jullie zijn de avonturiers die in/naar het onbekende stappen en dapper ieder moment ervan ervaren. Terwijl jullie dit doen leggen jullie het sjabloon neer van de Nieuwe Aarde werkelijkheid. Als meer van jullie deze mantel opnemen, groeit jullie Licht en het Licht in de wereld exponentieel. Wij hebben dit vele keren eerder gezegd, maar het verdraagt vaak herhaald te worden, want het is gemakkelijk te vergeten als de aangelegenheden van de wereld om jullie heen jullie in hun drama’s vangen, waarvan er vele zijn. Herhaal vaak tegen jullie zelf dat jullie het Licht ZIJN en dat dit jullie ware identiteit is.
De wereld waar jullie op leven is zeer rijk en er zijn genoeg hulpbronnen voor iedereen, maar daar zijn diegenen die voelen dat alleen zij in controle van dat alles moeten zijn. Dit gaat snel veranderen als wij verder avonturieren in/naar het stromen van de kosmische energieën. Aangezien de energieën van Liefde immer sterker wordt, zullen harten die gesloten zijn geweest beginnen te openen en ook diegenen, zullen beginnen om hun handelswijze te veranderen als zij zich een betere manier realiseren om te leven en te zijn. Er zal meer medewerking en bereidheid zijn om naar de stemmen van protest te luisteren die immer meer eisend en indringend worden over gerechtigheid en echte gelijkheid voor allen die op deze wereld leven en bewegen. Het zal een wereld worden die de behoeften van iedereen bevoorraad. Dit natuurlijk, zal enige tijd nemen, maar het eindresultaat en de uitkomst zullen blijmoedig zijn.

Zielreis Meditatie (Engelstalig) van de Federatie van het Licht - 31 Januari 2016 / Blossom Goodchild


Zielreis Meditatie van de Federatie van het Licht
31 Januari 2016 / Blossom Goodchild

Blossom: Hallo jullie daar in de Hoogte! De mensen willen erg graag dat jullie doorgaan met jullie hulp te geven over het onderwerp ‘geestesreizen’, ‘tijdreizen’, waarover we het eerder hebben gehad. Is dat voor jullie te doen?
Federatie van Licht: Liefste Blossom, het zal je verrassen om te horen … dat het altijd een bruikbare manier is om in staat te zijn om het zelf uit het lichaam te laten stijgen.
Dat verrast me helemaal niet! Ik heb het deze week een paar keer geprobeerd … zoals jullie denk ik wel weten … maar toch kan ik bepaald niet zeggen dat ik in deze vaardigheid uitblonk.
En is het niet zo dat jij de suggestie deed dat wij, om dit te ondersteunen, een milde meditatie zouden kunnen doorgeven, die jullie door het proces kan leiden?
Nou, ik ben er niet zeker van of ik die suggestie deed of dat jullie die notie in me lieten vallen.
Laten we zeggen dat we tegenwoordig heel goed samenwerken. Inderdaad beschouwen wij het platform van meditatie als waardevol om duidelijk te maken hoe het … ‘ontstijgen aan/uit’ … het fysieke lichaam in zijn werk gaat en we kunnen zien dat jij klaar bent met de technische aspecten die ervoor nodig zijn.  
Dat ben ik inderdaad … en ik dacht dat ik wel wat passende muziek erbij kan vinden die ik er straks ter versterking van het effect aan toe kan voegen?

Aartsengel Michael - Een Zielvol Leven Kiezen - 28 Januari 2016 / Meredith Murphy


Aartsengel Michael
Een Zielvol Leven Kiezen
28 Januari 2016 / Meredith Murphy

Hallo, Jullie Prachtige Wezens,
Vandaag willen wij jullie echt aanmoedigen om jullie zelf toe te staan jezelf opnieuw uit te vinden … dit is misschien een eenvoudige manier om het te zeggen.
We hebben heel veel nadruk geplaatst op het voordeel van je niet te identificeren met je omstandigheden of je situatie, en verder, je zelfs niet te identificeren als je specifieke, uitgesproken menselijke ervaring in dit leven. Vandaag willen wij die uitnodiging zelfs verder brengen en jullie uitnodigen om echt in deze tijd in jullie levens te kiezen om in/naar het zielvolle leven te verschuiven.
Als een persoon ascendeert is er een uitbreiding van de bewuste ervaring van vereniging binnenin alle facetten van dat wezen. Als een planeet ascendeert, is er ook een uitbreiding van de bewuste ervaring van vereniging binnenin al het leven van het planetaire gebied. Een ieder van jullie is aan het ascenderen. Als een heelheid binnenin deze galaxy, als een planetair gebied, zijn jullie een momentum van vrede aan het genereren.
Vrede wordt gecreëerd door harmonieuze vibrationale expressie. Denk daar gedurende een moment over na. Harmonieuze vibrationale expressie. Denk na over een ongelooflijke symfonie, een prachtig muziekstuk dat je gehoord hebt. Denk na over de harmonieuze vibrationale expressie die je ervoer in de ontvouwing van een symfonie.
Wat merk je op? Het is zoals een dans, is het niet? Er is stilte. Er is geluid. Er zijn tijden wanneer er heel veel meer geluid is. Er zijn tijden wanneer er heel veel minder geluid is. Soms nemen bepaalde instrumenten de leiding. Soms nemen andere instrumenten de leiding. Soms zijn er schijnbare vergissingen, ja, het is waar. Het is soms minder duidelijk maar het is waar. Wanneer je daar over nadenkt, besef dan dat harmonieuze vibrationale expressie niet dezelfde vibrationale expressie is. Hoewel sommige aspecten van de symfonie bepaalde thema’s zullen herhalen, is het allemaal anders. Het doet zich allemaal voor in een andere tijd-ruimte locatie. Er zijn andere nuances aan. Vrede is harmonieuze vibrationale expressie, niet dezelfde waardevolle expressie, maar harmonieus.  

De Arcturianen - Je Hogere Zelf Ontmoeten - 28 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie


 De Arcturianen
Je Hogere Zelf Ontmoeten
28 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Als je proces van ascentie vordert, vermengen de veelvoudige aspecten van je Multidimensionale ZELF als je vele levens op talrijke tijdlijnen, werelden, galaxies en dimensies zich beginnen te verbinden zoals parels aan een halsketting. Deze aspecten van je Multidimensionale ZELF zijn de parels en JIJ bent het rijgsnoer.
Wanneer je fysieke wereld te uitdagend is, is één expressie van je Multidimensionale ZELF in één tijdlijn bijna teveel om te hanteren. Echter, als je vooruitstrevend in overgave leeft en de Eenheid/Eensgezindheid van het NU toestaat om met jouw iedere ademhaling geopenbaard te worden, komen steeds meer aspecten van je ZELF online in je altijd uitbreidende multidimensionale bewustzijn.
Met de kennis en wijsheid van steeds hogere dimensionale expressies van je ZELF, herinner jij je meer over het leven in overgave. Wanneer je in overgave leeft, is het leven zoals een film waarin jij het voornaamste karakter bent.
Dit karakter dat je aan het “spelen” bent heeft toenemende wijsheid, macht/kracht en Liefde, aangezien jij je in toenemende mate verbindt met de altijd uitbreidende werkelijkheid van je Multidimensionale ZELF.
Al deze expressies van je ZELF zijn binnenin van waar je eens aan dacht als een “individueel leven”. Nu weet je dat ieder individueel verhaallijn, leven, iedere specifieke incarnatie rijk en uitdagend is op diens eigen unieke manier.  
Als jij je bewust verbindt met meer expressies van je Multidimensionale ZELF, herkrijg je een bewuste verbinding met de veelvoudige werelden, planeten, galaxies en dimensies waarmee deze versies van je ZELF resoneren.
Wanneer het ook is dat je een ander aspect van je Multidimensionale ZELF accepteert in je bewuste besef, brengt dat Zelf diens volledige levensstroom, werkelijkheden en expressies op vele planeten, sterrensystemen, galaxies en dimensies met zich mee.

zaterdag, januari 30, 2016

Moeder Maria - “Liefde Is Gods Intentie” - 19 Januari 2016 / Rita Pulmans


Moeder Maria
“Liefde Is Gods Intentie”
19 Januari 2016 / Rita Pulmans


Geliefde Moeder Gods,
Deze mooie kaarsjes met de afbeelding van U en de Heilige Bernadette, vond ik vandaag in een winkeltje. Het ontroert me, daar ik ook naar Lourdes ben geweest. (afbeelding van O.L.V. Van Lourdes, zie foto) Ik vind dit frappant, omdat je hier, waar ik woon, weinig of geen afbeeldingen van Heiligen vindt, laat staan van U lieve Moeder Gods.
Ik ben naar Lourdes geweest om U te bedanken, wegens een grote droom van me die in vervulling is gegaan. Ik kom nu ook weer tot U, nadat U tot mij bent gekomen via deze kaarsjes.
Ik herinner mij weer hoe U goede Moeder voor ons zorgt. Nimmer aflatend, altijd aanwezig. Enkel, vergeten wij dit weleens. Ik voel Uw aanwezigheid heel sterk en het geeft me kracht en moed, in moeilijke omstandigheden.
Geliefde Moeder Gods, ik dank U voor Uw nimmer aflatende zorg! Er zijn zo vele mensen die in nood zijn. Help ons. Bidt voor ons. Sta ons bij. Ik dank U.
Graag van U een boodschap ter ondersteuning.
*****
Moeder Maria
Lieve kinderen, 
Altijd, lieve kinderen vinden jullie bescherming onder mijn goddelijke mantel. Altijd ben Ik, Maria jullie nabij. Of Ik, de goddelijke Moeder de naam draag van Maria, Isis, Demeter, Moeder Omega,  of welke naam dan ook, dit maakt niet uit.
Daar Ik de Oerkracht BEN. De Goddelijke Moeder die alles heelt. Matter Dei, die jullie gedragen heeft en gebaard. De Gods intentie, uitgedragen over de wereld en in Moeder Aarde is in jullie gevestigd(Liefde!)

Vanuit de Bron - “Gedachten” - 30 Januari 2016 / Annemiek Coenen


Vanuit de Bron
“Gedachten”
30 Januari 2016 / Annemiek Coenen

Sta op iedereen en voel je weer Licht. Het Licht doorstroomt jullie op ieder moment.
Stem je af op de Bron en je wordt verbonden, doe dit vanuit het Licht dat je bent.
Voel je eigen lichaam als Licht, jij bent de geest die deze goddelijke computer bestuurt. Jij bent de goddelijke computer die bij zichzelf op reset mag drukken. Er zijn zoveel verschillende manieren om te veranderen en het jezelf daarin gemakkelijk te maken.
Alles mag, niets moet, je mag je zelf weer ont-moeten. Haal het warme gevoel op en straal dit uit.
Vele gedachten zijn leraren voor het spel waarvoor je gaat kiezen. Ieder moment kun je kiezen voor een gedachte verandering en daardoor een waarnemer zijn.

Vanuit de Akashic Archieven Februari 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2016 verwachten?
De energie deze maand is ongelooflijk gevoelig en er is een gevoel van plezier en vreugde in, maar het kan ook gevoelig zoals een kneuzing zijn. Deze energie roept jullie allemaal op om te vertragen en dieper na te denken over hoe jullie je voelen en hoe de mensen om jullie heen aanvoelen. Reageren op wat mensen voelen, of mogen voelen, zal je veel verder brengen deze maand dan wat voor soort van focus dan ook op het mentale vlak of het spirituele vlak. Het is tijd om aandacht aan het hart te schenken. Om niet alleen je eigen hart te volgen, maar echt aandachtig en bedachtzaam te zijn over wat andere mensen in hun harten vasthouden. Dit is een uitstekende tijd om vriendelijkheid en het handelen met mededogen uit te oefenen. Het is een uitstekende tijd om je mond dicht te houden. Vermijd het om iets te zeggen dat pijnlijk zou kunnen zijn, tenzij het absoluut noodzakelijk is om te zeggen. Het is een tijd voor jou om te proberen om met gratie door iedere gebeurtenis heen te lopen. Maak het je doel om ieder persoon, die tijd met jou doorgebracht heeft, zich meer geliefd en veiliger te voelen na bij jou geweest te zijn. De gevoeligheid zal jou helpen een hogere staat van goedgunstigheid vast te houden en het zal jullie allemaal ook helpen op te merken wat er binnenin jullie eigen harten genezen moet worden. Het zal jullie helpen op te merken wat nog steeds jullie aandacht nodig heeft of waar jullie lessen nog steeds liggen. Het is een prachtige gevoeligheid, maar het kan meedogenloos moeilijk zijn als je niet vertraagt en niet goed zorgdraagt.

vrijdag, januari 29, 2016

De Andromedanen - De Magie van de Bloem van het Leven - 29 Januari 2016 / Natalie Glasson


De Andromedanen
De Magie van de Bloem van het Leven
29 Januari 2016 / Natalie Glasson

De Bloem van het Leven is een oud heilig geometrisch symbool en sjabloon verstrekt aan de mensheid vanuit het Universum van de Schepper. Vaak gebruikt om de verbinding van alle zielen binnenin de bron van de Schepper te representeren op de innerlijke vlakken, dit symbool werd aan de mensheid gegeven als een geheugensteun van hun innerlijke vlak van bestaan en de eenheid/eensgezindheid met de Schepper. Het symbool of sjabloon van Licht herinnert de mensheid aan de eeuwige Vrede en Liefde tussen alle wezens, alsook de aanwezigheid van de Schepper binnenin allen/alles. Mediterend en starend naar of het verbeelden van de Bloem van het Leven, kan deze boodschap voort brengen en zoveel meer inspiratie om jullie Goddelijke/Schepper herinnering te ontwaken, wat de onschuld en waarheid is van jullie wezen.
Het Bloem van het Leven symbool/energetische sjabloon werd altijd gedeeld tussen beschavingen op de innerlijke vlakken, echter, wij de Andromedanen, brengen een ontwaking voort aangesticht door de kracht van dit symbool voor degenen op de Aarde en de innerlijke vlakken. Wij wensen om verder de energieën van Vrede, Liefde en Eenheid binnenin allen te ontwaken om een impuls te creëren in de aanwezigheid van de Schepper.
Wij, de Andromedanen, hebben toegang verkregen tot het sjabloon van de Bloem van het Leven wat bestaat binnenin de kernenergie van ons bewustzijn als een beschaving, om een sjabloon voort te brengen geboren vanuit onze eenheid met de Schepper. Iedere ziel, ofwel op de Aarde of op de innerlijke vlakken, bezit de Bloem van het Leven energetische sjabloon of symbool binnenin diens energie en wezen, wij wensen om dit in/naar de manifestatie te activeren. Onze Bloem van het Leven herkennen en manifesteren, of meer toepasselijk de Bloem van het Licht symbool, beginnen wij dan het proces van onze Bloem van het Leven geboren vanuit onze energieën te delen met andere zielen doorheen het Universum van de Schepper. Wij nodigden iedere ziel uit om de Bloem van het Leven in hun hartchakra te nemen via een specifieke uitoefening van ontvangen. Terwijl het symbool in hun hartchakra rustte, transformeerde het en vermengde met hun eigen Schepper aanwezigheid. Niet alleen schonk het symbool de ziel de noodzakelijke wijsheid, sleutels, Licht en Liefde, het deelde ook het doel en de betekenis van het symbool, aldus Vrede, Liefde en Eenheid binnenin de Ziel ontwakend om hun Schepper aanwezigheid te stimuleren. Toen het energetische symbool doorgegeven werd van ziel naar ziel en van beschaving naar beschaving, groeide het in uitstraling en energetische kracht en werd diepgaand ontwakend, genezend en inspirerend voor diegenen die zich ermee verbonden. Het symbool manifesteert zich nu en is verwant aan een schatkist van de schepper energie en wijsheid, terwijl het ook handelt als een sleutel van transformatie. Het symbool van de Bloem van het leven vibreerde de kracht van de Schepper in/naar de manifestatie. Dit symbool bezit en representeert niet langer onze energie, in plaats daarvan representeert het de energie van aldus vele diverse liefdevolle aspecten van de Schepper binnenin het Universum van de Schepper.

Mike Quinsey - Het Oude zal zo Snel als Mogelijk is Opgeruimd Worden - 29 Januari 2016


Mike Quinsey
Het Oude zal zo Snel als Mogelijk is Opgeruimd Worden
29 Januari 2016

Daar is iedere reden om te geloven dat binnenkort jullie je bewust zullen worden van het begin van een hele serie van veranderingen die uiteindelijk over de gehele wereld heen ervaren zullen worden. Deze veranderingen, die voor een aanzienlijke tijd uitgesteld werden, zijn gereed om geopenbaard te worden en zullen op een ordelijke manier verschijnen, zodat jullie niet overweldigd raken. Jullie moeten in gedachten houden dat de meerderheid van de mensen weinig tot geen idee hebben van wat er in het verschiet ligt. Aanvankelijk zullen de mensen zich rusteloos voelen, maar wanneer zij eenmaal zien dat de veranderingen in hun beste interesse zijn, zullen zij hun ondersteuning geven. Er zal natuurlijk tegenwerking zijn van diegenen die het gevoel hebben dat zij de verliezers zullen zijn, maar snel uitgevoerd en met volledige consideratie voor alle betrokkenen, zullen hun angsten losgelaten worden. Ben ervan verzekerd dat het tijdschema voor jullie ascentie ingesteld is, en dat alle gebeurtenissen die ernaar toe leiden aangepast kunnen worden om te verzekeren dat het gehouden wordt. Jullie zullen omgang hebben met individuen die geïncarneerd zijn vanuit de hoger rijken, specifiek om het Licht snel binnen te helpen en het Nieuwe Tijdperk in/naar het bestaan te brengen.  
Waar jullie ontregeling en verstoring gewaarworden is het een teken van de oude wereld die “uiteen genomen” wordt, aangezien het niet langer meer wat voor plaats dan ook in het Nieuwe Tijdperk heeft. Het oude zal zo snel als mogelijk is opgeruimd worden, aangezien het nieuwe al voorbereid is om diens plaats in te nemen. Terugkijkend, mag het toeschijnen dat de Duisteren de vooruitgang tegenwerkten, maar ongeacht van hun acties werd het altijd bereikt. Eén van de belangrijkste kenmerken is geweest om informatie naar zoveel mensen als mogelijk is te verspreiden, wat het onmogelijk ervoor gemaakt heeft om tegengewerkt te worden van het naar buiten te komen. Ondanks de gemaakte inspanningen om nieuws van vooruitgangen uit het nieuws te houden, werd het geleidelijk gelekt door diegenen die dapper genoeg waren om naar voren te treden. Spijtig genoeg, heeft het soms levens gekost, maar ben gerust dat de betrokken zielen voorbereid waren op de ermee gemoeid zijnde risico’s. Alle zielen weten vooruit wanneer zij hun leven in de waagschaal stellen, en ben ervan verzekerd dat zij ermee instemmen voor het doel van het opruimen van oud karma. Voor begrijpelijke redenen, dragen dergelijke zielen normaal gesproken de herinnering niet met zich mee, aangezien, wanneer zij eenmaal geïncarneerd zijn, het in de uitsparing van hun geesten is.
Terwijl het leven voortgaat in deze tijd, creëren nog steeds vele zielen karma voor zichzelf, en de meesten zullen ogenblikkelijke resultaten bewerkstelligen aangezien er onvoldoende tijd is om het voorwaarts te dragen. In het verleden kon je het aldus doen door het toe te staan op het meest geschikte tijdstip opgeruimd te worden, wanneer het voor jou het meest gunstig zou zijn. Begrijp dat niet alle karma is, zogezegd, om de fouten recht te trekken die je begaan mag hebben, aangezien het ook bekeken kan worden als een “beloning” voor handelingen van vriendelijkheid of gelijksoortig. Uiteindelijk zal je de hele waarheid over je leven leren wanneer het beoordeeld wordt, en het kan een zeer onthullende tijd zijn. Eén ding voor zeker dat jou mag verrassen is, dat als een Wezen van Licht je vele zielen zult hebben gehad die jou door je leven heen hielpen. Zij werden gekozen omdat zij de ervaring hebben waar jij zeer waarschijnlijk het meeste profijt van hebt. Je mag ook hebben wat soms genoemd wordt “deurwachters”, die de gehele tijd dichtbij jou blijven om ongewenste interferentie of psychische aanvallen in je leven te stoppen.

De Blue Avians - Neem Jullie Bestemming in Jullie Eigen Handen! - 28 Januari 2016 / Ute Posegga-Rudel


De Blue Avians
 Neem Jullie Bestemming in Jullie Eigen Handen!
28 Januari 2016 / Ute Posegga-Rudel

Dierbaar Broederschap van de Mensheid!
De tijd is gekomen wanneer jullie je voor moeten bereiden om actie te ondernemen.
Dit is onze liefdevolle advies aan jullie. Het gaat over jullie, nu zonder falen handelend voor de verbetering en eenheid van jullie wereld, wat binnenin begint.
Het is wijs om NU niet langer te aarzelen, om te beslissen wat jullie eigen toekomst en daardoor de toekomst van jullie planeet en van de mensheid zal zijn, of beter - zou moeten zijn, omdat jullie de mede-scheppers zijn van jullie eigen bestemming, overgegeven aan de Goddelijke Wil.
Hoewel dit geen nieuw idee is, ontkennen de meesten van jullie nog steeds jullie creatieve krachten, veronderstellend - of eerder pretenderend, dat jullie louter degenen zijn die iemand anders diens bestemming, of wat zij besluiten wat jullie toekomst zou moeten zijn, verduren.
Wij vragen om in jullie hart te kijken, zonder vertraging, en jullie ware impulsen te ontdekken, niet datgene wat een kunstmatige maatschappelijke overtuiging en waarde systeem jullie opgedrongen heeft, maar datgene wat werkelijk jullie eigen en unieke impulsen zijn, waar jullie hier voor zijn om in deze incarnatie te vervullen.
Om jullie aandeel bij te dragen, door deel te nemen aan het grote en prachtige menselijke muziek akkoord van de menselijke heiligheid.

donderdag, januari 28, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 28 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
28 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

De wereld van het verstand en de wereld van het hart zijn zo verschillend dat er geen echte verbinding is tussen de twee, behalve jullie bewustzijn manifesterend waartoe het geleid werd te geloven is de ervaring van het leven in de wereld. Maar geliefden, jullie hart ziet de waarheid en het moment dat jullie hart volledig geopend en druk bezet is, het moment dat jullie de verschuiving naar het hart maken … wat aan jullie geopenbaard wordt en wat jullie leven wordt is zo anders dan de wereld van de dualiteit, dat er geen vergelijk is. Dat is waarom wij dit “de verschuiving” noemen, deze tijd van de wereld en deze grote spirituele verandering. Dat is waarom wij het “de verschuiving naar het hart” noemen. Alleen via het hart kunnen jullie eindelijk niet alleen ervaren wie jullie zijn, maar ook jullie werkelijke doel en alleen via het hart kunnen jullie het vervullen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
28-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Aartsengel Zadkiel - Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie - Februari 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie”
Februari 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk, de Hathors en de Pleiadianen. Vandaag, wensen wij het oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie te bespreken.
Jullie planeet gaat door kolossale hoeveelheden te ontvangen van nieuwe energie. Het patroon van de instroom van de energie kan vergeleken worden met een zandloper. Het stroomt binnen vanuit het Universum, komt binnen via jullie kroonchakra en stroomt omlaag door jullie chakrasysteem en naar buiten in/naar jullie energetische gebied.
Als er gebieden zijn voor persoonlijke overdenking, mogen jullie voelen dat jullie aandacht naar hen getrokken wordt gedurende deze verschuivingen.
Met iedere energie verschuiving, worden lagen van bestaande energie afgepeld zoals het afpellen van de lagen van een ui. Als iedere laag afgepeld is, ben je veel dichterbij het centrum of het hart van wat voor jou belangrijk is. Dit is een tijd wanneer veel vooruitgang gemaakt kan worden aangaande je pad van ascentie.
Als iedere laag van de bestaande energie in/naar je besef gebracht is, worden die dingen die niet langer meer energetisch passend zijn duidelijker. Wanneer je iets vindt dat niet langer meer energetisch passend is, kan je het onderzoeken om vast te stellen om het ofwel voorwaarts te dragen of om het met Liefde los te laten.  
In de nieuwe energie, is het oprecht zijn tegen jezelf zeer belangrijk. Het is een tijd van loslaten van wat niet langer meer voor jou belangrijk is, of wat niet langer meer goed passend is voor jou om ruimte en tijd te maken voor wat het meest belangrijk is.

Aartsengel Gabriel/Gabrielle - Wie is de Raad van Liefde? - Januari 2016 / Linda Dillon


Aartsengel Gabriel/Gabrielle
Wie is de Raad van Liefde?
 Januari 2016 / Linda Dillon

Groeten, Ik Ben Gabriel; Ik Ben Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid, Boodschapper van de Ene. Welkom, welkom mijn geliefde familie, Lichtwerkers, Liefdehouders, Padvinders, Wegwijzers, Genezers, Leraren, Kanalen en de gewone mensen, want wij zijn allen gelijk.
Ja, er is schitterende diversiteit en dat is de expressie en de glorie van de Moeder. Maar nooit is er een hiërarchie geweest, kind, en wij zijn allen in gelijke maatstaf en in de gelijke maatstaf van Liefde.
Ik kom deze dag om tegen jullie te spreken over deze Raad van Liefde, waarvan ik de voornaamste woordvoerd(st)er ben. Het is mijn eer. Het is de zegen welke de Moeder aan mij geschonken heeft aan het allereerste begin, omdat deze Raad zolang in het bestaan geweest is … en ik bedoel niet eenvoudig het begin van het bestaan van deze prachtige planeet van mijn zuster en nicht, dierbare Gaia, ik bedoel het allereerste begin.
Ik kom omdat het tijd is om jullie kennismaking te hernieuwen. De diepte van onze relatie heeft behoefte om te groeien en als woordvoerd(st)er, als Aartsengel, wens ik en ben ik verordonneerd met de verantwoordelijkheid en de belofte om deze loyaliteit en alliantie sterker dan ooit te maken.
Jullie weten dat deze verklaring nooit zal veranderen, dat de Raad van Liefde Gods heilige alliantie is, samengesteld van Engelen, Aartsengelen, Verlichte Heiligen, de Apostels, de Verenigde Strijdkrachten van de Buitenste Galaxies, de Geascendeerde Meesters, de Heilige Profeten, en die wezens die eenvoudigweg geëvolueerd, geascendeerd zijn in/naar zuivere energie.
Het doel van deze Raad is de transmissie, de installatie, de infusie, van goddelijke uitstraling … wij hebben niet genoeg hierover gesproken … goddelijke uitstraling en Liefde, in/naar elk van jullie harten, in/naar de harten van alle wezens die kiezen, die wensen, die verlangen om zich uit te lijnen en te ontvangen. En laat mij tegen u zeggen, dat er geen wezen op wat voor planeet dan ook is, binnenin welke galaxy of welk Universum dan ook dat niet naar Liefde verlangt. Dus, zijn wij zeer zeker een gelijke kans Raad.

woensdag, januari 27, 2016

Sanat Kumara - Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig - 26 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Sanat Kumara
Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig
26 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Wij willen vandaag tegen jullie spreken over wat er in jullie wereld gebeurt. Velen van jullie voelen de stroom van energieën die jullie in richtingen duwen en trekken waar jullie nooit op geanticipeerd mogen hebben. Terwijl jullie je in overgang mogen voelen in jullie persoonlijke leven, wordt dit ook gemodelleerd in jullie politieke, financiële en maatschappelijke arena’s.
Niet je toekomst wetend, ofwel persoonlijk of voor de wereld in het algemeen, kan veel verontrusting en angst creëren. Echter, je moet begrijpen dat alles gebeurt zoals het zou moeten voor de Ziel diens groei. In ieder moment heb je een keuze, je kunt je aansluiten bij de angst, de zorgen en de verontrusting die je voelt, of je kunt het eenvoudig waarnemen en het toestaan voorbij te gaan wetende dat alles goed is. Dit is jouw keuze en eentje waarvan wij aan jou vragen erover na te denken. Want het zijn deze keuzes die de koers en het gemak bepalen waarmee jullie de veranderingen die jullie kant op komen bereizen.
Wanneer iemand niet volledig vertrouwend is van diens hoogste aspect, kan verandering gezien worden als negatief en onwenselijk. Wij begrijpen dat, maar vragen, voordat dergelijke gedachten toegestaan worden om je frequentie te overheersen, dat je gaat zitten en jij je verbindt met je innerlijke begeleiding. Dat jij je hart opent en ziet welke gedachten van je lagere verstand zijn, de gedachten ingegraven in overleving, en welke gedachten van je hogere geest zijn, je Goddelijke begeleiding. Hoe voelt elk van deze in je lichaam aan? In je hart? Zit ermee en vraag waarom je ervoor kiest om de angst te onderhouden, om het leven en vorm te geven in je werkelijkheid. Begrijp dat wanneer jij je verstand toestaat rond te dwalen in scenario’s, dat je inderdaad je frequentie en daarmee je uitkomst verandert. Het is jouw taak om jezelf terug te brengen naar het huidige moment, zodat je kunt zien dat je nog steeds op je zielreis bent en dat alles aan het gebeuren is voor de groei van je ziel.

dinsdag, januari 26, 2016

Jullie Zijn Aarde-Gefundeerd in Dit Leven - 25 Januari 2016 / Brenda Hoffman


Jullie Zijn Aarde-Gefundeerd in Dit Leven
25 Januari 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
De Aarde is zichzelf aan het herschikken in/naar de liefdevolle massa dat het altijd bedoeld was om te zijn. Micro beïnvloedt macro en aldus is het dat als jullie naar Liefde verschuiven, de Aarde dat aldus ook doet. Net zoals jullie moeten leren de rommel op te ruimen om die Liefde binnenin jullie zelf te vinden, zo ook moet de Aarde verschuiven en opruimen om diens centrale kern van Liefde te openen.
De Aarde werd bedekt met een dikke muur van angst en kwaadheid gedurende eonen - stukjes en beetjes verzamelend van de mensheid en alle bereidwillige donateurs, wetende dat de muur uiteindelijk omlaag zou komen - en aldus doet het dat. Resulterend in nieuwe weerpatronen, opschuddingen, en algehele chaos. Dat spiegelend wat er met de mensheid aan het gebeuren is. Draaiend en kerend terwijl de Aarde die dikke muur van angst en kwaadheid kapot breekt.
Voor diegenen van jullie die waarnemen of deel uitmaken van de opschuddingen van de Aarde, voelt het aan alsof alles wat jullie kennen in chaos is. Iets dergelijks is niet waar. In plaats daarvan, ruimen de wendingen van de Aarde de Aarde op, aldus het comfortabel in 5D kan verblijven, net zoals dit voor jullie waar is.
Velen zijn bezorgd over de opwarming van de Aarde. Iets dergelijks is aldus, omdat jullie eindelijk beseffen dat jullie niet langer de Aarde wensen te kortwieken/controleren, jullie wensen in vrede op de Aarde te leven. Aldus is het dat jullie beginnen op te merken dat jullie niet groter of beter zijn dan de Aarde - slechts een gelijke met een geheel andere rol om te vervullen.

Een Akashic Perspectief Over de Vrije Wil - 24 Januari 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief Over de Vrije Wil
24 Januari 2016 / Jen Eramith MA

Kunnen mensen echt afwijken van hun goddelijke plan van hun levensplan?
Ja, mensen kunnen vaak afwijken van hun levensplan omdat een levensplan slechts dat is - een plan. Mensen veranderen hun plannen de gehele tijd! Zodra als een persoon afwijkt van diens levensplan, herschikt het plan zichzelf in overeenstemming met de keuzes die hij/zij gemaakt heeft, zodat wanneer je eenmaal in feite door de afwijkende handeling gaat je niet langer aan het afwijken bent -- je volgt slechts de nieuwe koers die je gekozen hebt. Dit gebeurt altijd met de aansturing, instemming en het overzicht van je Hogere Zelf en alle Spirituele Bewakers, Meesters en Leraren van het Universum die deel uitmaken van jouw levensplan.
De aard van de Vrije Wil is deze -- de Vrije Wil begint op het moment dat een spirit of een ziel besluit om een deel van deze wereld te worden. Aangezien deze wereld is wat jullie zouden noemen een “Vrije wil Zone”, kunnen jullie niet in deze wereld arriveren als ofwel een spirit of in de fysieke vorm zonder de keuze te maken om hier vrijelijk als gevolg van je eigen ontwerp te komen. Geen spirit of ziel kan mogelijk gemanipuleerd, gefopt of gedwongen worden met een onderdeel van deze wereld te worden, dus de initiatie van de Vrije Wil in deze wereld begint op de eerste plaats met je aanvankelijke keus om hier te zijn.
Wanneer je kiest om deel uit te maken van deze wereld, kies je ofwel om hier als een spirit te komen of in de fysieke vorm, je ziel creëert onmiddellijk een plan, een richting of, op z’n minst, een intentie om hier te zijn. In die intentie zijn een reeks van mogelijkheden geschreven. Afhankelijk van wat je van plan bent of wat je wenst dat er gebeurt, zijn sommige van deze mogelijkheden meer waarschijnlijk dan andere zodat ieder leven -- of het nu het leven van een spirit of een engel is, of het leven van een mens, dier of plant -- ieder leven de één of andere richting voor zich uitgelegd heeft, en dat is wat jullie noemen je levensplan. Dat levensplan wordt in beweging gezet door jou door je eigen Vrije Wil. Bijna altijd, legt een ziel of spirit diens levensplan uit in overeenstemming met wat sommigen van jullie noemen de “Wil van God”. Anderen van jullie noemen het de “Raad van jullie Spirituele Gidsen,” of jullie eigen goddelijke Vrije Wil. Maar altijd, maakt je Hogere Zelf, die jij bent, altijd je plannen met een begrip van context/samenhang -- van hoe je levensplan zal wisselwerken met de levensrichtingen van anderen, hoe jouw levenplan verandering zal creëren in de wereld of dingen op diens plaats houdt in de wereld, en hoe je zult reageren als al deze dingen veranderen.

Transcript van de Hart Chakra Meditatie - Vierde Chakra - 25 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie


Transcript van de Hart Chakra Meditatie - Vierde Chakra
25 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Terwijl ik me op mijn hartchakra focus, herinner ik me alle Onvoorwaardelijke Liefde die ik tot dusver aan mezelf geschonken heb. Wederom aard ik deze Onvoorwaardelijke Liefde in mijn eerste Chakra.
Ik Houd Onvoorwaardelijk van mijn innerlijke kind in mijn tweede Chakra.
Ik accepteer de innerlijke kracht welke mijn Onvoorwaardelijke Liefde losgelaten heeft binnenin mijn derde Chakra. En ik voel dat dit collectieve energiegebied ermee begint in/naar mijn Hart Chakra te gaan.
Terwijl ik deze opeenstapeling van Onvoorwaardelijke Liefde voor mezelf toesta om mijn Hart binnen te gaan, voel ik een interdimensionaal portaal binnenin mij dat al mijn geliefde belichamingen en mijn niet zo gelukkige belichamingen en al mijn belichamingen ertussenin die ik ooit gehad hebt op de planeet Aarde omhelst.
Ik observeer terwijl al deze energiegebieden zich in mijn Hart Chakra verzamelen.
Kan ik Onvoorwaardelijk van al deze ervaringen Houden? En, kan ik zo krachtig van hen houden?

maandag, januari 25, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Geliefden, jullie zijn de kracht van het hart van God. Jullie zijn het bewustzijn van God exploderend. Jullie zijn dat wat het Universum omvat en zo totaal dynamisch is, dat jullie het de “Big Bang” genoemd hebben. Wel, dierbaren, jullie zijn de “Big Beng” in een pakket van bewustzijn en Liefde dat zich uitstrekt dwars door het spectrum van al het leven om te her/erkennen dat Ik Liefde Ben dat Zichzelf via jullie kent.
Jullie zijn het Universum dat aan het ontwaken is, en toch, zijn jullie hier en doen alsof jullie deze beperkte en aangeslagen menselijke wezens zijn, gevangen in de drama’s van het ego. Ik Ben gekomen om jullie in vrijheid te stellen en om aan jullie de diepe hartherkenning te geven dat het hart jullie doorgang is naar het volle besef van dat wat jullie zijn als een deel van dit dynamische leven, en dat wat in dit moment jullie bedoeld zijn om te zijn.
Jullie zijn bedoeld om het instrument van de her/erkenning van Mijn Liefde te zijn in alle krachtige en explosieve wisselwerkingen die in dit Nu Moment voort springen, het enige moment dat er is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
25-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Aartsengel Michael - Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel - 24 Januari 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
“Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel”
24 Januari 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Mag ik je een vraag stellen over het hetgeen ik de laatste tijd ervaar. Namelijk, dat er zo vele gechannelde boodschappen vanuit de "kosmos" of een of andere Bron tot ons worden gebracht. We worden ermee om de oren geslagen, ik kan het eerlijk gezegd niet meer volgen. Hiermee bedoel ik je te vragen geliefde Michael, hoe kunnen we echt van onecht onderscheiden?
Zo vele boodschappen die verspreid worden, zijn weliswaar en meestal met goede bedoelingen en merendeels door goedmoedige zielen ontvangen, doch die zijn ook niet altijd van "ruis" ontdaan, of van het Licht afkomstig. Ik moet je zeggen geliefde Michael, ik sta hier somtijds wat sceptisch tegenover. En ook prijs ik mijzelf hier niet de hoogste hemel in, integendeel.
Ik wens enkel oplettend te zijn naar gechannelde boodschappen toe. Alsook die van mijzelf uiteraard. Wij allen mogen, denk ik, leren om onderscheid te maken en aan te voelen wat echt en wat onecht of misleiding inhoudt. Ik weet dat de waarheid zich in onszelf bevindt. Doch ik vind het echt fijn - ter ondersteuning in deze soms moeilijke tijden - om een boodschap te ontvangen, zodat wij vanuit een Hogere Bron ondersteuning krijgen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hier kracht uit put en moed.
Zelf heb ik ook het gevoel van stilstand, geen verandering. Maar ik geloof dat dit stilte voor de storm is. Dat we deze stilte of " niets doen" nodig hebben om tot onszelf te komen.
Geliefde Heer van de Zon, graag uw antwoord, zonnig of niet, maar van de Hoogste Bron des levens.
Ik dank u geliefde Lord!
Rita
*****
Mijn geliefde kind, kind van liefde, kind van vrede,
Ja zo noem ik jullie allen lieverds, en dit zijn geen zalvende woorden die ik jullie wens toe te spreken, doch een liefdevolle ondersteuning. Ik wens deze woorden steeds te herhalen en jullie te laten begrijpen lieverds dat jullie dit zijn. Jullie wensen althans dit te zijn: een kind vol Liefde, een kind van Vrede, een kind van de Zon. Kinderen van de Zon zijn jullie allen geliefde harten.

De Arcturiaanse Groep - Weet dat in Waarheid Je Alleen Je Zelf Dient, want er Zijn Geen ‘Anderen’ - 24 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
“Weet dat in Waarheid Je Alleen Je Zelf Dient, want er Zijn Geen ‘Anderen’.”
24 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle

Dierbaren, wij komen in Liefde en met groeten aan jullie allemaal die zo hard werken om de nieuwe energieën te assimileren die nu in jullie en jullie dierbare planeet, Gaia, gutsen. Zoals jullie je goed bewust zijn, zijn dit tijden van verandering en twijfelachtigheid. Alles dat jullie eens als waarheid en onveranderlijk hielden schijnt om jullie heen op te lossen met vervangingen die niet veel van een verbetering schijnen te zijn.
Terwijl de oude concepten en overtuigingen oplossen, zullen/moeten nieuwe en betere tevoorschijn komen, maar begrijp dat deze die de veranderingen begeleiden vaak zelf worstelen om het grotere plaatje te zien en te begrijpen. Stuur Licht naar de leiders van alle regeringen, en wanneer je gaat stemmen laat je dan gidsen door je intuïtie en niet door de media hype of het waargenomen persoonlijke voordeel. Stem voor de kandidaat die het beste gekwalificeerd is om een nieuw en hoger gevoel van bestuur voort te brengen dat alle mensen dient, en niet de kandidaat die weigert om ideeën te erkennen of eraan voorbij te gaan welke reflectief zijn van wat er snel oud en overbodig aan het worden is.
Sommigen worden opgeroepen om eenvoudig stil te zijn en het Licht voor de wereld vast te houden, terwijl anderen opgeroepen worden om het praktische en actieve werk te doen. Beide zijn noodzakelijk, beide dienen als Lichtwerkers, en geen van beide is meer spiritueel dan de ander. De vuilnisman die het vuilnis met Liefde en vriendelijkheid wegdraagt is een Lichtwerker.
Iedere zogenaamde gewone actie van het dagelijkse leven, wanneer gedaan met Liefde, is Lichtwerk. Weet dat in waarheid je alleen je Zelf dient, want er zijn geen ‘anderen’. Laat wat voor concepten dan ook los die je nog steeds vast mag houden betreffende de overtuiging dat alleen diegenen die onderwijzen, genezen of channelen Lichtwerkers zijn. Onvoorwaardelijke Liefde moet op alle niveaus geleefd worden -- dit is waarvoor jullie naar de Aarde kwamen om te leren.

Hart Chakra Meditatie - download - Onvoorwaardelijke Liefde voor Jezelf - 25 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie


Hart Chakra Meditatie
Onvoorwaardelijke Liefde voor Jezelf
25 Januari 2016 / Dr. Suzanne Lie

Om Je 7-minuten Meditatie (Engelstalig) te Downloaden
Klik Alsjeblieft
OVER DE VIERDE CHAKRA
LOCATIE: De locatie van onze vierde chakra is in ons hart.
BLOEMBLAADJES: Deze chakra regelt de eerste van de hogere trillingen. Er zijn twaalf spaken of bloemblaadjes. Twaalf wordt in de numerologie gereduceerd naar het getal drie. Drie is het getal dat de relatie representeert tussen Wijsheid, Kracht/Macht en Liefde. Het is dit evenwicht dat een eerste focus is van de Hart Chakra. Wijsheid zonder Liefde en Macht/Kracht zou wreed en zwak zijn. Macht/Kracht zonder Wijsheid en Liefde zou gevaarlijk en zelfzuchtig zijn, en Liefde zonder Macht/Kracht en Wijsheid zou onverdiend bestraffend en onverstandig zijn. In onze harten moeten wij leren hoe alle drie deze deugden te vinden.
NOOT EN MANTRA: De noot voor deze chakra is F# en de mantra is "Yam" of "a":  als in ah. Deze mantra's chanten in de sleutel van F#, onze aandacht ondertussen focussend op dit gebied van ons lichaam kan ons in staat stellen om meer bewust toegang tot de Hart Chakra te krijgen.
KLEUR: De kleur voor deze chakra is groen (en roze voor het Hogere Hart). Groen is de middelste kleur op het lichtspectrum en representeert genezing, groei en gezondheid.
REGELGEVING:  De Hart Chakra is het kernpunt van onze lichamen, het centrale punt waar onze innerlijke mannelijke en vrouwelijke en onze menselijke en goddelijke energieën elkaar ontmoeten. De vierde chakra regelt ALLES van onze intra en inter-persoonlijke relaties. Deze chakra regelt ons inzicht van Liefde, onze bekwaamheid om te geven en Liefde van anderen te ontvangen, van onze hoogste essentie, en van ons zelf. Ons Hogere Hart bestuurt Onvoorwaardelijke Liefde en het lagere Hart bestuurt de menselijke liefde. Het bestuurt ook het mededogen, de genezing, longen, ademhaling, en ons gevoel van tijd, hetgeen verbonden is in de ritmische cyclussen van onze ademhaling en de hartslag.