zondag, januari 31, 2016

Zielreis Meditatie (Engelstalig) van de Federatie van het Licht - 31 Januari 2016 / Blossom Goodchild


Zielreis Meditatie van de Federatie van het Licht
31 Januari 2016 / Blossom Goodchild

Blossom: Hallo jullie daar in de Hoogte! De mensen willen erg graag dat jullie doorgaan met jullie hulp te geven over het onderwerp ‘geestesreizen’, ‘tijdreizen’, waarover we het eerder hebben gehad. Is dat voor jullie te doen?
Federatie van Licht: Liefste Blossom, het zal je verrassen om te horen … dat het altijd een bruikbare manier is om in staat te zijn om het zelf uit het lichaam te laten stijgen.
Dat verrast me helemaal niet! Ik heb het deze week een paar keer geprobeerd … zoals jullie denk ik wel weten … maar toch kan ik bepaald niet zeggen dat ik in deze vaardigheid uitblonk.
En is het niet zo dat jij de suggestie deed dat wij, om dit te ondersteunen, een milde meditatie zouden kunnen doorgeven, die jullie door het proces kan leiden?
Nou, ik ben er niet zeker van of ik die suggestie deed of dat jullie die notie in me lieten vallen.
Laten we zeggen dat we tegenwoordig heel goed samenwerken. Inderdaad beschouwen wij het platform van meditatie als waardevol om duidelijk te maken hoe het … ‘ontstijgen aan/uit’ … het fysieke lichaam in zijn werk gaat en we kunnen zien dat jij klaar bent met de technische aspecten die ervoor nodig zijn.  
Dat ben ik inderdaad … en ik dacht dat ik wel wat passende muziek erbij kan vinden die ik er straks ter versterking van het effect aan toe kan voegen?

zaterdag, januari 30, 2016

Moeder Maria - “Liefde Is Gods Intentie” - 19 Januari 2016 / Rita Pulmans


Moeder Maria
“Liefde Is Gods Intentie”
19 Januari 2016 / Rita Pulmans


Geliefde Moeder Gods,
Deze mooie kaarsjes met de afbeelding van U en de Heilige Bernadette, vond ik vandaag in een winkeltje. Het ontroert me, daar ik ook naar Lourdes ben geweest. (afbeelding van O.L.V. Van Lourdes, zie foto) Ik vind dit frappant, omdat je hier, waar ik woon, weinig of geen afbeeldingen van Heiligen vindt, laat staan van U lieve Moeder Gods.
Ik ben naar Lourdes geweest om U te bedanken, wegens een grote droom van me die in vervulling is gegaan. Ik kom nu ook weer tot U, nadat U tot mij bent gekomen via deze kaarsjes.
Ik herinner mij weer hoe U goede Moeder voor ons zorgt. Nimmer aflatend, altijd aanwezig. Enkel, vergeten wij dit weleens. Ik voel Uw aanwezigheid heel sterk en het geeft me kracht en moed, in moeilijke omstandigheden.
Geliefde Moeder Gods, ik dank U voor Uw nimmer aflatende zorg! Er zijn zo vele mensen die in nood zijn. Help ons. Bidt voor ons. Sta ons bij. Ik dank U.
Graag van U een boodschap ter ondersteuning.
*****
Moeder Maria
Lieve kinderen, 
Altijd, lieve kinderen vinden jullie bescherming onder mijn goddelijke mantel. Altijd ben Ik, Maria jullie nabij. Of Ik, de goddelijke Moeder de naam draag van Maria, Isis, Demeter, Moeder Omega,  of welke naam dan ook, dit maakt niet uit.
Daar Ik de Oerkracht BEN. De Goddelijke Moeder die alles heelt. Matter Dei, die jullie gedragen heeft en gebaard. De Gods intentie, uitgedragen over de wereld en in Moeder Aarde is in jullie gevestigd(Liefde!)

Vanuit de Bron - “Gedachten” - 30 Januari 2016 / Annemiek Coenen


Vanuit de Bron
“Gedachten”
30 Januari 2016 / Annemiek Coenen

Sta op iedereen en voel je weer Licht. Het Licht doorstroomt jullie op ieder moment.
Stem je af op de Bron en je wordt verbonden, doe dit vanuit het Licht dat je bent.
Voel je eigen lichaam als Licht, jij bent de geest die deze goddelijke computer bestuurt. Jij bent de goddelijke computer die bij zichzelf op reset mag drukken. Er zijn zoveel verschillende manieren om te veranderen en het jezelf daarin gemakkelijk te maken.
Alles mag, niets moet, je mag je zelf weer ont-moeten. Haal het warme gevoel op en straal dit uit.
Vele gedachten zijn leraren voor het spel waarvoor je gaat kiezen. Ieder moment kun je kiezen voor een gedachte verandering en daardoor een waarnemer zijn.

Vanuit de Akashic Archieven Februari 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2016 verwachten?
De energie deze maand is ongelooflijk gevoelig en er is een gevoel van plezier en vreugde in, maar het kan ook gevoelig zoals een kneuzing zijn. Deze energie roept jullie allemaal op om te vertragen en dieper na te denken over hoe jullie je voelen en hoe de mensen om jullie heen aanvoelen. Reageren op wat mensen voelen, of mogen voelen, zal je veel verder brengen deze maand dan wat voor soort van focus dan ook op het mentale vlak of het spirituele vlak. Het is tijd om aandacht aan het hart te schenken. Om niet alleen je eigen hart te volgen, maar echt aandachtig en bedachtzaam te zijn over wat andere mensen in hun harten vasthouden. Dit is een uitstekende tijd om vriendelijkheid en het handelen met mededogen uit te oefenen. Het is een uitstekende tijd om je mond dicht te houden. Vermijd het om iets te zeggen dat pijnlijk zou kunnen zijn, tenzij het absoluut noodzakelijk is om te zeggen. Het is een tijd voor jou om te proberen om met gratie door iedere gebeurtenis heen te lopen. Maak het je doel om ieder persoon, die tijd met jou doorgebracht heeft, zich meer geliefd en veiliger te voelen na bij jou geweest te zijn. De gevoeligheid zal jou helpen een hogere staat van goedgunstigheid vast te houden en het zal jullie allemaal ook helpen op te merken wat er binnenin jullie eigen harten genezen moet worden. Het zal jullie helpen op te merken wat nog steeds jullie aandacht nodig heeft of waar jullie lessen nog steeds liggen. Het is een prachtige gevoeligheid, maar het kan meedogenloos moeilijk zijn als je niet vertraagt en niet goed zorgdraagt.

donderdag, januari 28, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 28 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
28 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

De wereld van het verstand en de wereld van het hart zijn zo verschillend dat er geen echte verbinding is tussen de twee, behalve jullie bewustzijn manifesterend waartoe het geleid werd te geloven is de ervaring van het leven in de wereld. Maar geliefden, jullie hart ziet de waarheid en het moment dat jullie hart volledig geopend en druk bezet is, het moment dat jullie de verschuiving naar het hart maken … wat aan jullie geopenbaard wordt en wat jullie leven wordt is zo anders dan de wereld van de dualiteit, dat er geen vergelijk is. Dat is waarom wij dit “de verschuiving” noemen, deze tijd van de wereld en deze grote spirituele verandering. Dat is waarom wij het “de verschuiving naar het hart” noemen. Alleen via het hart kunnen jullie eindelijk niet alleen ervaren wie jullie zijn, maar ook jullie werkelijke doel en alleen via het hart kunnen jullie het vervullen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
28-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Aartsengel Zadkiel - Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie - Februari 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Oprecht Zijn tegen Jezelf in de Nieuwe Energie”
Februari 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst. Wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk, de Hathors en de Pleiadianen. Vandaag, wensen wij het oprecht zijn tegen jezelf in de nieuwe energie te bespreken.
Jullie planeet gaat door kolossale hoeveelheden te ontvangen van nieuwe energie. Het patroon van de instroom van de energie kan vergeleken worden met een zandloper. Het stroomt binnen vanuit het Universum, komt binnen via jullie kroonchakra en stroomt omlaag door jullie chakrasysteem en naar buiten in/naar jullie energetische gebied.
Als er gebieden zijn voor persoonlijke overdenking, mogen jullie voelen dat jullie aandacht naar hen getrokken wordt gedurende deze verschuivingen.
Met iedere energie verschuiving, worden lagen van bestaande energie afgepeld zoals het afpellen van de lagen van een ui. Als iedere laag afgepeld is, ben je veel dichterbij het centrum of het hart van wat voor jou belangrijk is. Dit is een tijd wanneer veel vooruitgang gemaakt kan worden aangaande je pad van ascentie.
Als iedere laag van de bestaande energie in/naar je besef gebracht is, worden die dingen die niet langer meer energetisch passend zijn duidelijker. Wanneer je iets vindt dat niet langer meer energetisch passend is, kan je het onderzoeken om vast te stellen om het ofwel voorwaarts te dragen of om het met Liefde los te laten.  
In de nieuwe energie, is het oprecht zijn tegen jezelf zeer belangrijk. Het is een tijd van loslaten van wat niet langer meer voor jou belangrijk is, of wat niet langer meer goed passend is voor jou om ruimte en tijd te maken voor wat het meest belangrijk is.

woensdag, januari 27, 2016

Sanat Kumara - Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig - 26 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Sanat Kumara
Wandel in Je Kracht en Vertrouw Volledig
26 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Wij willen vandaag tegen jullie spreken over wat er in jullie wereld gebeurt. Velen van jullie voelen de stroom van energieën die jullie in richtingen duwen en trekken waar jullie nooit op geanticipeerd mogen hebben. Terwijl jullie je in overgang mogen voelen in jullie persoonlijke leven, wordt dit ook gemodelleerd in jullie politieke, financiële en maatschappelijke arena’s.
Niet je toekomst wetend, ofwel persoonlijk of voor de wereld in het algemeen, kan veel verontrusting en angst creëren. Echter, je moet begrijpen dat alles gebeurt zoals het zou moeten voor de Ziel diens groei. In ieder moment heb je een keuze, je kunt je aansluiten bij de angst, de zorgen en de verontrusting die je voelt, of je kunt het eenvoudig waarnemen en het toestaan voorbij te gaan wetende dat alles goed is. Dit is jouw keuze en eentje waarvan wij aan jou vragen erover na te denken. Want het zijn deze keuzes die de koers en het gemak bepalen waarmee jullie de veranderingen die jullie kant op komen bereizen.
Wanneer iemand niet volledig vertrouwend is van diens hoogste aspect, kan verandering gezien worden als negatief en onwenselijk. Wij begrijpen dat, maar vragen, voordat dergelijke gedachten toegestaan worden om je frequentie te overheersen, dat je gaat zitten en jij je verbindt met je innerlijke begeleiding. Dat jij je hart opent en ziet welke gedachten van je lagere verstand zijn, de gedachten ingegraven in overleving, en welke gedachten van je hogere geest zijn, je Goddelijke begeleiding. Hoe voelt elk van deze in je lichaam aan? In je hart? Zit ermee en vraag waarom je ervoor kiest om de angst te onderhouden, om het leven en vorm te geven in je werkelijkheid. Begrijp dat wanneer jij je verstand toestaat rond te dwalen in scenario’s, dat je inderdaad je frequentie en daarmee je uitkomst verandert. Het is jouw taak om jezelf terug te brengen naar het huidige moment, zodat je kunt zien dat je nog steeds op je zielreis bent en dat alles aan het gebeuren is voor de groei van je ziel.

dinsdag, januari 26, 2016

Een Akashic Perspectief Over de Vrije Wil - 24 Januari 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief Over de Vrije Wil
24 Januari 2016 / Jen Eramith MA

Kunnen mensen echt afwijken van hun goddelijke plan van hun levensplan?
Ja, mensen kunnen vaak afwijken van hun levensplan omdat een levensplan slechts dat is - een plan. Mensen veranderen hun plannen de gehele tijd! Zodra als een persoon afwijkt van diens levensplan, herschikt het plan zichzelf in overeenstemming met de keuzes die hij/zij gemaakt heeft, zodat wanneer je eenmaal in feite door de afwijkende handeling gaat je niet langer aan het afwijken bent -- je volgt slechts de nieuwe koers die je gekozen hebt. Dit gebeurt altijd met de aansturing, instemming en het overzicht van je Hogere Zelf en alle Spirituele Bewakers, Meesters en Leraren van het Universum die deel uitmaken van jouw levensplan.
De aard van de Vrije Wil is deze -- de Vrije Wil begint op het moment dat een spirit of een ziel besluit om een deel van deze wereld te worden. Aangezien deze wereld is wat jullie zouden noemen een “Vrije wil Zone”, kunnen jullie niet in deze wereld arriveren als ofwel een spirit of in de fysieke vorm zonder de keuze te maken om hier vrijelijk als gevolg van je eigen ontwerp te komen. Geen spirit of ziel kan mogelijk gemanipuleerd, gefopt of gedwongen worden met een onderdeel van deze wereld te worden, dus de initiatie van de Vrije Wil in deze wereld begint op de eerste plaats met je aanvankelijke keus om hier te zijn.
Wanneer je kiest om deel uit te maken van deze wereld, kies je ofwel om hier als een spirit te komen of in de fysieke vorm, je ziel creëert onmiddellijk een plan, een richting of, op z’n minst, een intentie om hier te zijn. In die intentie zijn een reeks van mogelijkheden geschreven. Afhankelijk van wat je van plan bent of wat je wenst dat er gebeurt, zijn sommige van deze mogelijkheden meer waarschijnlijk dan andere zodat ieder leven -- of het nu het leven van een spirit of een engel is, of het leven van een mens, dier of plant -- ieder leven de één of andere richting voor zich uitgelegd heeft, en dat is wat jullie noemen je levensplan. Dat levensplan wordt in beweging gezet door jou door je eigen Vrije Wil. Bijna altijd, legt een ziel of spirit diens levensplan uit in overeenstemming met wat sommigen van jullie noemen de “Wil van God”. Anderen van jullie noemen het de “Raad van jullie Spirituele Gidsen,” of jullie eigen goddelijke Vrije Wil. Maar altijd, maakt je Hogere Zelf, die jij bent, altijd je plannen met een begrip van context/samenhang -- van hoe je levensplan zal wisselwerken met de levensrichtingen van anderen, hoe jouw levenplan verandering zal creëren in de wereld of dingen op diens plaats houdt in de wereld, en hoe je zult reageren als al deze dingen veranderen.

maandag, januari 25, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
25 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Geliefden, jullie zijn de kracht van het hart van God. Jullie zijn het bewustzijn van God exploderend. Jullie zijn dat wat het Universum omvat en zo totaal dynamisch is, dat jullie het de “Big Bang” genoemd hebben. Wel, dierbaren, jullie zijn de “Big Beng” in een pakket van bewustzijn en Liefde dat zich uitstrekt dwars door het spectrum van al het leven om te her/erkennen dat Ik Liefde Ben dat Zichzelf via jullie kent.
Jullie zijn het Universum dat aan het ontwaken is, en toch, zijn jullie hier en doen alsof jullie deze beperkte en aangeslagen menselijke wezens zijn, gevangen in de drama’s van het ego. Ik Ben gekomen om jullie in vrijheid te stellen en om aan jullie de diepe hartherkenning te geven dat het hart jullie doorgang is naar het volle besef van dat wat jullie zijn als een deel van dit dynamische leven, en dat wat in dit moment jullie bedoeld zijn om te zijn.
Jullie zijn bedoeld om het instrument van de her/erkenning van Mijn Liefde te zijn in alle krachtige en explosieve wisselwerkingen die in dit Nu Moment voort springen, het enige moment dat er is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
25-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Aartsengel Michael - Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel - 24 Januari 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
“Ga Steeds Meer in de Stilte, Naar Jezelf, In Jezelf, Met Jezelf, en Voel”
24 Januari 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Mag ik je een vraag stellen over het hetgeen ik de laatste tijd ervaar. Namelijk, dat er zo vele gechannelde boodschappen vanuit de "kosmos" of een of andere Bron tot ons worden gebracht. We worden ermee om de oren geslagen, ik kan het eerlijk gezegd niet meer volgen. Hiermee bedoel ik je te vragen geliefde Michael, hoe kunnen we echt van onecht onderscheiden?
Zo vele boodschappen die verspreid worden, zijn weliswaar en meestal met goede bedoelingen en merendeels door goedmoedige zielen ontvangen, doch die zijn ook niet altijd van "ruis" ontdaan, of van het Licht afkomstig. Ik moet je zeggen geliefde Michael, ik sta hier somtijds wat sceptisch tegenover. En ook prijs ik mijzelf hier niet de hoogste hemel in, integendeel.
Ik wens enkel oplettend te zijn naar gechannelde boodschappen toe. Alsook die van mijzelf uiteraard. Wij allen mogen, denk ik, leren om onderscheid te maken en aan te voelen wat echt en wat onecht of misleiding inhoudt. Ik weet dat de waarheid zich in onszelf bevindt. Doch ik vind het echt fijn - ter ondersteuning in deze soms moeilijke tijden - om een boodschap te ontvangen, zodat wij vanuit een Hogere Bron ondersteuning krijgen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hier kracht uit put en moed.
Zelf heb ik ook het gevoel van stilstand, geen verandering. Maar ik geloof dat dit stilte voor de storm is. Dat we deze stilte of " niets doen" nodig hebben om tot onszelf te komen.
Geliefde Heer van de Zon, graag uw antwoord, zonnig of niet, maar van de Hoogste Bron des levens.
Ik dank u geliefde Lord!
Rita
*****
Mijn geliefde kind, kind van liefde, kind van vrede,
Ja zo noem ik jullie allen lieverds, en dit zijn geen zalvende woorden die ik jullie wens toe te spreken, doch een liefdevolle ondersteuning. Ik wens deze woorden steeds te herhalen en jullie te laten begrijpen lieverds dat jullie dit zijn. Jullie wensen althans dit te zijn: een kind vol Liefde, een kind van Vrede, een kind van de Zon. Kinderen van de Zon zijn jullie allen geliefde harten.

De Arcturiaanse Groep - Weet dat in Waarheid Je Alleen Je Zelf Dient, want er Zijn Geen ‘Anderen’ - 24 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
“Weet dat in Waarheid Je Alleen Je Zelf Dient, want er Zijn Geen ‘Anderen’.”
24 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle

Dierbaren, wij komen in Liefde en met groeten aan jullie allemaal die zo hard werken om de nieuwe energieën te assimileren die nu in jullie en jullie dierbare planeet, Gaia, gutsen. Zoals jullie je goed bewust zijn, zijn dit tijden van verandering en twijfelachtigheid. Alles dat jullie eens als waarheid en onveranderlijk hielden schijnt om jullie heen op te lossen met vervangingen die niet veel van een verbetering schijnen te zijn.
Terwijl de oude concepten en overtuigingen oplossen, zullen/moeten nieuwe en betere tevoorschijn komen, maar begrijp dat deze die de veranderingen begeleiden vaak zelf worstelen om het grotere plaatje te zien en te begrijpen. Stuur Licht naar de leiders van alle regeringen, en wanneer je gaat stemmen laat je dan gidsen door je intuïtie en niet door de media hype of het waargenomen persoonlijke voordeel. Stem voor de kandidaat die het beste gekwalificeerd is om een nieuw en hoger gevoel van bestuur voort te brengen dat alle mensen dient, en niet de kandidaat die weigert om ideeën te erkennen of eraan voorbij te gaan welke reflectief zijn van wat er snel oud en overbodig aan het worden is.
Sommigen worden opgeroepen om eenvoudig stil te zijn en het Licht voor de wereld vast te houden, terwijl anderen opgeroepen worden om het praktische en actieve werk te doen. Beide zijn noodzakelijk, beide dienen als Lichtwerkers, en geen van beide is meer spiritueel dan de ander. De vuilnisman die het vuilnis met Liefde en vriendelijkheid wegdraagt is een Lichtwerker.
Iedere zogenaamde gewone actie van het dagelijkse leven, wanneer gedaan met Liefde, is Lichtwerk. Weet dat in waarheid je alleen je Zelf dient, want er zijn geen ‘anderen’. Laat wat voor concepten dan ook los die je nog steeds vast mag houden betreffende de overtuiging dat alleen diegenen die onderwijzen, genezen of channelen Lichtwerkers zijn. Onvoorwaardelijke Liefde moet op alle niveaus geleefd worden -- dit is waarvoor jullie naar de Aarde kwamen om te leren.

zondag, januari 24, 2016

Blossom en de GFL - Weet Dat ALLES Mogelijk is … Breid Uit in/naar het Grote Onbekende! - 24 Januari 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
24 Januari 2016
“Weet Dat ALLES Mogelijk is … Breid Uit in/naar het Grote Onbekende!”

Blossom: Ik kan niet geloven dat we door alweer een week heengegaan zijn. Het ging zo snel! Ik sprong in een portaal sinds de laatste channeling en kwam er een week later uit vandaan! Wat keurig in/naar dat vloeit waarvan wij zeiden waar wij over zouden spreken deze week. Jullie zeiden dat jullie zouden spreken over het kneden van energie … betreffende het creëren van iemand diens eigen portaal … denk ik! Oh … Je manieren Blossom! Goedemorgen!
GFL: Ook aan jou goedemorgen, Dierbare Blossom. Wij kunnen van jou VOELEN dat je energetisch in een uitstekende ruimte bent en dit stelt ons altijd tevreden … namens jou.
Laat ons aan de slag gaan … zoals jullie in jullie wereld zouden zeggen. Om te recapituleren … Suggereerden wij dat Energie gemanipuleerd wordt voor iemand om van de ene ruimte/plaats naar de andere te reizen. Dit kan gedaan worden op een niveau van persoonlijke groei of, inderdaad … betreffende een meer “algemene” tunnel.
Dus, het is dan in feite een tunnel?
Dit is hoe het waargenomen zou worden door de reizende deelnemer … en toch, is het louter EEN RUIMTE.
Jullie zeggen dat het geknede energie neemt zodat het kan werken. Is het energie van/door het feitelijke portaal of, van de ziel die er doorheen reist?
Beide. De tunnel is samengesteld van deeltjes van Energie die verhoogd worden naar zo een snelheid dat het op/van zichzelf een vacuüm wordt. Als je er op die manier over denkt … letterlijk dat, wanneer je een vreemd vacuüm gebruikt … dat wat “erin gaat” in/naar ergens anders gezogen wordt. Dit is de enige manier in “leken termen”, dat wij in staat zijn om de werking van iets dergelijks uit te leggen.
De Energie kan, zoals wij zeiden, geprogrammeerd zijn … om te “arriveren” … of, om iemand naar een gespecificeerde bestemming te brengen.
Durf ik te vragen hoe dat gedaan wordt?
Met het risico van “je verstand te verbijsteren” … Waar dan ook is Overal … Overal is Waar dan ook. In feite is er Nergens.

vrijdag, januari 22, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 21 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
21 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Jullie harten zijn de sleutel voor het transformeren van de wereld. Jullie harten zijn de magnetische kracht van Liefde, en de wereld, natuurlijk, komt voort van binnenuit jullie, een weerspiegeling van wat jullie harten geloven. Dus, alles dat zichzelf presenteert als de illusie van de dualiteit kan in/naar Liefde ontwaakt worden, als jullie het omhelzen, Jullie harten zijn de sleutel.
En toch, geliefden, hoe weet jullie hart wat Liefde is, wanneer het bedekt geweest is door de verdedigingen van het ego … wanneer het gevuld geweest is met de verhaallijnen van pijn en lijden, totdat het ertoe kwam te geloven dat Liefde jullie pijn zal doen.

dinsdag, januari 19, 2016

Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht - 14 Januari 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
14 Januari 2016 / Yael en Doug Powell

Totdat een persoon met Mij herenigd is, is de afscheiding niet hersteld. En de hereniging met Mij is alleen mogelijk in het Nu, het moment. Als jij gefocust bent in het kleine verstand ben je niet beschikbaar voor Mij. Want het verstand is geen instrument voor de gewaarwording van het Werkelijke, van de waarheid van Liefde. Wanneer je in je verstand bent, ben je in deze onechte wereld, de droom. Zelfs als je onophoudelijk over spirituele dingen nadenkt! (Dit is zeer belangrijk.) Wanneer je in het verstand bent ben je in de wereld van het ego, de wereld van de dualiteit, want het verstand is diens schrijver. En wanneer je in het verstand bent, is jouw focus altijd ergens anders. Omdat je in je verstand bent! En dat is ergens anders dan waar je Mij zult vinden.
Het verstand bereist altijd de horizontale arm, gehaast (subtiel, soms!) van het verleden naar de toekomst en weer terug. Dierbare, laat Mij je beloven dat het jou uit het Centrale Punt vandaan wilt houden! Omdat in het Nu het hart het overneemt. En in plaats van uitgespreid te zijn langs de horizontale arm van de tijd, ben je ogenblikkelijk beschikbaar als Mijn punt van entree naar deze wereld. Jij bent de verticale arm van de Rivier van het Leven, en alles dat Echt en aanwezig is. Hier, Nu, sluit het inzicht van het hart het gat dat gecreëerd werd door de beslissing van de mensheid om in twee dingen te geloven. Het Nu creëert de toekomst.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
14-01-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

maandag, januari 18, 2016

Blossom en de Galactische Federatie van Licht - “Wormgaten” - 16 Januari 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
16 Januari 2016
“Wormgaten”

Blossom: Daar zijn we weer. Ik verheug me erop te zien waarover jullie het vandaag willen hebben.
Federatie van Licht: IederEen welkom. Het is passend dat wij datgene aan de orde stellen dat voor het geheel dienend is. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om met jullie te spreken over iets heel anders, zoals was gesuggereerd. Wij willen graag met jullie spreken over … wormgaten.
Echt? Asjemenou! Dat vind ik verrassend. Ga je gang.
In deze nieuwe tijden voorziet het bespreken van dit soort zaken, zowel voor ons als voor degenen op jullie planeet in een behoefte. Toch is het niet juist om te zeggen dat deze wormgaten iets zijn dat nog maar net is gekomen.
Het verbaast me dat jullie hen ‘wormgaten’ noemen. Ik dacht dat ‘portaal’ of ‘vortex’ passender zou zijn.
Het is niet van belang welke term er wordt gehanteerd. Het feit is dat wij erover willen praten.
Hatsiekadee!
Het is complexe materie, maar we kunnen jullie verzekeren dat zij overal kunnen opduiken. Het is alsof ze overal waar je wilt kunnen worden gecreëerd. Dit is echter wel voor de gevorderde zielen. Maar we herhalen dat dit mogelijk is.
Voor nu echter zullen we spreken over degene die ‘er’ al zijn. Al op hun plek en in gebruik.
Dus, ik moet het vragen … is de Bermudadriehoek er één?

donderdag, januari 14, 2016

Quan Yin - Diepe Genezing en Integratie Vinden Plaats - 13 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
Diepe Genezing en Integratie Vinden Plaats
13 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Groeten! Wij komen vandaag naar jullie toe met belangrijke informatie betreffende wat er aan het plaatsvinden is in dit Nu. De volgende paar maanden zullen zeer belangrijk zijn voor niet alleen jullie groei maar ook voor de planeet als een geheel. Terwijl velen van jullie hoopten dat de dingen zichzelf zouden versoepelen na het Nieuwe Jaar, begrijp dat een keuze gemaakt werd om op deze versnelde koers door te gaan. Een ieder van jullie op dit pad ontving een keuze en jullie hoogste aspect onverlegde met jullie in de droomtijd om jullie invoer te ontvangen. Begrijp dat voor een ieder die met diens ziel vermengt, honderden om hen heen beïnvloed worden. Terwijl een ieder van jullie jullie eigen werkelijkheid creëren, nemen jullie ook deel aan de collectieve werkelijkheid. Hoe meer ontwaakt de wezens deelnemen aan de werkelijkheid, hoe meer jullie de wereld en al diens wezens in reactie daarop zullen zien veranderen.
De stroom van Lichtbewustzijn welke jullie wereld binnenkomt zal doorgaan op een gestadig tempo. Wanneer groei eenmaal uitsluitend afhankelijk is aangaande hoe snel iemand in staat is om de Lichtcodes te integreren en te gebruiken. Terwijl een ieder van jullie in andere stadiums zijn, zijn er patronen en ritmes die jullie toe zullen staan te begrijpen wat een ander in uiteenlopende gradaties ervaart. Nu meer dan ooit zijn zelfzorg, zelf-liefde zeer belangrijk. Terwijl deze codes diep in jullie geloofsysteem graven om alles te ontwortelen dat niet in uitlijning is, zullen jullie gewaarworden dat jullie je nogal snel uitgeput zullen voelen. Grote zorg voor jullie vorm te nemen zal bij de assimilatie helpen. Oefeningen ontworpen om energie door jullie lichaam heen te bewegen en te helpen bij het loslaten zullen gunstig zijn. Te verzekeren dat jullie hydratatie en voedingsbehoeften tegemoet getreden worden is ook noodzakelijk. Luister naar jullie vorm, wat bewustzijn heeft en eer wat het lichaam nodig heeft om door deze tijd heen te gaan met zo een groot gemak als mogelijk is. Rust en het beperken van de blootstelling aan elektronische signalen zal het lichaam toestaan om zich op een sneller tempo opnieuw op te laden. Ben je bewust van je denken en verzeker je ervan dat jij je grootste supporter, je grootste kampioen bent.

dinsdag, januari 12, 2016

De Tsolianen - De Waarheid over Jullie Bestaan ~ Graven in de Kern ervan - 12 Januari 2016 / Méline Portia LafontDe Tsolianen
De Waarheid over Jullie Bestaan Graven in de Kern ervan
24 Juni 2014 / Méline Portia Lafont
Picture credit: Dark_matter_stride_by_tchaikovsky
Opmerking van Méline:  Dit is een boodschap die mogelijk een paar keer gelezen moet worden om waarlijk in ons wezen opgenomen te worden. Als je het te moeilijk vindt om in je op te nemen of het te begrijpen, adviseer ik om het gedurende een poosje te laten voor wat het is totdat je gereed bent om dit beter op een ander nu moment te bevatten. Wie de Tsolianen zijn? Zie hun eerste twee boodschappen hier: De Tsolianen
***
Het is tijd dat wij meer, verder en dieper spreken en uitweiden over de waarheid van jullie bestaan. Wij spreken niet over het menselijke bestaan maar van dat van jullie Spirit, hetgeen jullie Essentie, Zelf of het Hogere Zelf noemen. Bestaan is een woord op zichzelf, uniek op diens eigen manier en aldus breed in diens betekenis. Het bestaat uit alles dat IS en tegelijkertijd kan het een uniek en enkelvoudig woord op zichzelf zijn.
Het is vanuit dat bestaan dat alles er in grenzen, in dieptes, in hoogtes en in gewicht doorheen kwam. Het bestaan begon vormen van bewustzijn aan te nemen, vormen van afscheiding, vormen van individuen, alsook van stralen, Licht, Donker, trillingen en frequenties. Het is dat waar wij allemaal uit gevormd werden en door en uit geboren werden. Zelfs Liefde werd geboren vanuit het bestaan aangezien het bestaan de levenskracht is en, net zoals al het andere, werd Liefde vanuit de Levenskracht van het bestaan geboren om die Liefde te ervaren en al het andere te zaaien vanuit de trilling, welke bekend is als de Alles Dat Is.
Donkere materie bevat in waarheid de creatie van alles, of beter gezegd die Bron welke het bestaan toestaat om zelfs maar te ZIJN/te BESTAAN. Het is dat bestaan, waar vanuit wij allemaal gemaakt zijn, dat alles werd vanuit de nietsheid hetgeen onmiddellijk de allesheid is: Omnil (Al - nietsheid)
Dus terwijl jullie voort avonturieren in de verschillende werkelijkheden en gebieden van het bestaan, ontvangen jullie bepaalde graden van individuele vooruitzichten over of de schepping in diens vorm en werkelijkheid onderdeel is van jullie bestaan of dat van een ander die het bestaan samen met jullie vormt. Dubieuze kwestie nietwaar? Het is dat wat wij noemen het mysterie van alles, wat wij in het Zelf handhaven aangezien wij allemaal hiervan gemaakt zijn. Nochtans is het onbegrijpelijk op jullie niveau van bestaan om dit waarlijk op te roepen.

maandag, januari 11, 2016

De Arcturiaanse Groep - Ik Ben Al Compleet en Heel, omdat Ik Dat Ben - 10 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
“Ik Ben Al Compleet en Heel, omdat Ik Dat Ben”
10 Januari 20165 / Marilyn Rafaelle

Wij van de Arcturiaanse Groep wensen te spreken over het idee van nieuwheid. Alles dat alledaags is schijnt snel te stromen in/naar de één of andere vorm van nieuwheid (anders zijn), wat veroorzaakt dat velen het verlies vrezen van wat genoemd kan worden hun “comfort zone”. Mettertijd, worden zelfs de meest onplezierige omstandigheden van het dagelijkse leven comfortabel door vertrouwdheid. Velen zijn eenvoudig moe en vinden het gemakkelijker om door te gaan met wat zij altijd gedaan hebben op de manier dat zij hen altijd gedaan hebben. Vrees voor nieuwheid kan zeer subtiel zijn. Het maakt zichzelf niet direct bekend, maar vaker komt het eenvoudig meer als een gevoel van ontevredenheid en weerstand.
Sommigen hebben bij zichzelf ontdekt gedwongen te zijn om nieuwheid te accepteren door een schijnbare tragische gebeurtenis, terwijl anderen in staat zijn om externe en innerlijke nieuwheid gemakkelijk te omhelzen zonder veel inspanning. Ieder individu kiest op een dieper niveau de noodzakelijke  lessen en ervaringen voor hun spirituele ontwikkeling. Omdat de meeste mensen bewust onbewust hiervan zijn, zullen zij vaak eenvoudig tegenwerken wanneer de noodzakelijke ervaringen komen. Wanneer een individu spiritueel gereed is voor het één of andere nieuwe besef of ontvouwing, zal het op de één of andere manier gebeuren, met of zonder bewuste ondersteuning.
Open zijn voor nieuwheid is de bekwaamheid om het alledaagse en het ongebruikelijke te observeren vanuit een meer ontwikkelde staat van bewustzijn. Bewustzijn bepaalt het externe beeld, niet het wensdenken. Vanwege dit, moet alles automatisch veranderen zoals het wereldbewustzijn zich ontwikkelt. Velen beginnen zich te herinneren wie zij zijn en waar zij vandaan komen, terwijl anderen beginnen om ervaringen te hebben van de  psychische/spirituele soort ervaringen, dat bij hen veroorzaakt om feiten opnieuw te evalueren die voorheen vastgehouden werden de waarheid te zijn.
Als het bewustzijn evolueert, aldus evolueren de interpretaties van de geest zich en manifesteren op hogere niveaus. Nostalgie voor het verleden en diens waargenomen perfectie is een zeer beperkende activiteit. Advertenties en media promoten het verleden als zijnde een betere tijd, eentje van vrede en eenheid/eensgezindheid. Het verleden droeg net zoveel, zo niet meer, duisternis en frustraties als vandaag de dag, want het algemene publiek was toen niet zo ontwikkeld, en de duisternis was vaak verborgen en er werd zelfs nooit over gesproken. Vandaag, is alles onmiddellijk bekend via de moderne media, dat ervoor zorgt dat het lijkt alsof het verleden vreedzamer was.

zaterdag, januari 09, 2016

Blossom en de Galactische Federatie van het Licht - Wees Jullie Licht, Verminder Jullie Licht Nooit! - 9 Januari 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
9 Januari 2016
Laat Jullie Licht Schijnen
Wees Jullie Licht
Verminder Jullie Licht Nooit
Ken Jullie Licht

Blossom: Hallo! Ik ben benieuwd of jullie er vandaag zijn, omdat ik het deze week twee keer eerder heb geprobeerd en … niets! Nada! Is er iemand die luistert?
Federatie van Licht: Liefste Blossom, Liefste Zielen die in deze tijd in de Glorie van zichzelf op het Aardse vlak rondlopen. Wij zijn er inderdaad … om op deze dag Energie te delen en we zijn meer dan gelukkig dat we dat kunnen doen.
Mensen die mij schrijven komen met vragen aan jullie over allerlei ‘controversiële’ zaken. Maar, zoals we al hebben besproken, zijn deze topics niet echt ‘jullie ding’. Ik zou het echter fijn vinden wanneer we dit Nieuwe Jaar een andere benadering zouden toepassen. Een nieuwe manier van ‘bezorgen’. Een soort opknapbeurt … als jullie me begrijpen, en toch heb ik geen idee hoe dit eruit zou kunnen zien … en ik heb het gevoel dat jullie dat ook niet hebben! Waarschijnlijk is dat de reden waarom we de vorige keren dat ik het dit jaar probeerde geen contact kregen. Wat denken jullie?
Wij hebben ons eraan verbonden om jullie ONZE WAARHEID te brengen. Zoals jullie weten is dit … voor ons … ‘Onze missie’. Want wij WETEN dat AL WAT WIJ ZIJN … AL WAT JULLIE ZIJN … alles is wat GEWETEN moet worden, opdat tegemoet wordt gekomen aan alle verlangens/benodigdheden ter bevrediging van de ziel.
Echter, mogen wij … terwijl wij die WAARHEID blijven navolgen … ten behoeve van degenen op Aarde die nog niet echt ‘hun weg kwijt zijn’, maar er in een ongehoorde mate in gehinderd en wellicht misleid zijn … dit Nieuwe Jaar binnengaan met de mogelijkheid in gedachten dat er inderdaad een nieuwe benadering zal komen.
Hebben jullie enig idee hoe dit eruit zal zien? Met alle respect en IK MEEN DAT SERIEUS … we hebben in spreekwoordelijke zin wat vuurwerk nodig iets opwindends! Ik WEET dat het jullie/ons doel is om boodschappen van LIEFDE door te geven … tenslotte, wat is er anders? Toch … O, ik weet het niet … zoals gezegd … nog ideeën?

Vader/Moeder God - “Mijn Gloriemakend Licht” - 7 Januari 2016 / Rita Pulmans


Vader/Moeder God
“Mijn Gloriemakend Licht”
7 Januari 2016 / Rita Pulmans

Goede Vader/Moeder God,
Ik heb een vraag aan U.
Hoe kunnen wij mensen het beste contact opnemen met onze ziel? Om ze vervolgens in verbinding te brengen in uw innige Liefde. Hoe kunnen we onze Geest en Ziel in vereniging brengen? En vervolgens in samenwerking met ons fysieke zijn?
Kunnen we vanuit ons verblijf hier op Aarde (3D voor sommigen, en anderen in reeds hogere dimensies) blijvend contact houden met uw Goddelijk Hart, uw veilige haven, in uw grote Liefde vertoeven?
Rita
*****
Geliefde wezens van Licht,
Wij, u en Ik, het Universele Licht, zijn allen hetzelfde Goddelijke Licht. Jullie geliefde aardekinderen vertegenwoordigen mijn Licht op jullie planeet.
Ik, God, deel dit Licht vanuit mijn goddelijke Hart in veelvuldigheid naar al wat IS. Mijn goddelijke Hartklop gonst over en in alle Universa. Tracht jullie hier geen voorstelling van te maken lieve mensenkinderen, daar dit elk begrip te boven gaat.
Tracht enkel jullie dagelijks, elke minuut, elke seconde te verbinden in Mijn Gloriemakend Licht. En voel Mijn Onvoorwaardelijke Liefde voor Al Wat Is.