dinsdag, maart 20, 2018

De Arcturiaanse Raad - Meer Gronden in het Fysieke - 20 Maart 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Meer Gronden in het Fysieke
20  Maart 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij beginnen te begrijpen hoe de menselijke conditie voor jullie geweest is gedurende levensspannen en levensspannen aan ervaring. Wij kunnen zien hoe de nadruk op het fysieke rijk de meeste individuen tegengehouden heeft van echt te ervaren wat het is om een ziel te zijn die een fysieke ervaring heeft.
Welnu, hoe meer van jullie die ontwaken, hoe meer van jullie wij horen praten over het willen verlaten van het fysieke. Jullie willen klaar zijn met de dichtheid en de beperkingen die jullie ervaren hebben voor zo een lange tijd. Wij begrijpen dit verlangen. Wij weten nu waar jullie allemaal vandaan komen, maar wij moeten jullie aanraden dat jullie in jullie fysieke lichamen blijven met het besef van wie jullie werkelijk zijn, alles dicterend terwijl jullie voorwaarts gaan in deze levenservaring.
Jullie hebben de kans om meesters te worden die een fysiek lichaam handhaven, en jullie hebben de kans om veel meer hoge frequentie energie voort te brengen. Maar jullie moeten voor nu wel in jullie lichamen blijven. Weet gewoon dat iedere stap voorwaarts die jullie nemen op deze reis jullie dichter naar jullie lichtlichaam ervaring brengt. Jullie zullen nog steeds een fysicaliteit voor jullie hebben, voor jullie fysieke lichaam, maar het zal gemakkelijker zijn, meer hanteerbaar, gezonder, en jullie zullen nooit meer de tand des tijds voelen.

Dit is waar jullie naartoe gaan, maar jullie kunnen daar niet komen door het fysieke te verlaten. Jullie moeten door de fysieke ervaring heengaan op dezelfde manier als jullie door een onplezierige negatieve emotie heengaat om daar te komen waar jullie naartoe willen gaan. Hoe meer van jullie gefocust blijven op jullie fysieke lichamen en op het gronden op Moeder Aarde, hoe meer hoge frequentie energie jullie voor de rest van de Mensheid kunnen gronden, en hoe gemakkelijker jullie dit ascentie proces voor de niet ontwaakten kunnen maken.
Jullie verhuizen in/naar een tijd waar jullie zoveel meer vrijheid en zoveel meer lichtheid van Zijn zullen ervaren. Dus ben geduldig. Ben in het proces, en ben ervan verzekerd dat de dingen in het fysieke beter gaan zijn. (1)
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
******
Voetnoot:
(1) Cobie: Velen van ons (Lichtwerkers/Sterrenzaden) beseffen nog niet wat deze ascentie nu echt inhoudt. Dat wordt hierboven meer dan duidelijk uitgelegd. Geen sprong van 3D naar 5D. Maar een langdurig traject van ascentie, omdat de hele Aarde (met alles erop en eraan) aan het ascenderen is, en dat is bepaald geen kleine klus.
Het gevoel hier niet thuis te horen en terug naar huis te willen is bij sommigen zeer, zeer sterk. Het duurt allemaal te lang en niets is zoals men het zich in eerste instantie voorgesteld had. Laat deze gevoelens jou niet gaan regeren … Je bent hier om te helpen. De Mensheid te helpen met hun ontwaking. Maar eerst moet jezelf ontwaken en door je onverwerkte zaken heengaan. Als je bijvoorbeeld nog steeds denkt dat de energieën het werk voor je zullen doen, zal je bedrogen uitkomen. (Je zult dan ook zien dat de dingen steeds opnieuw aan jouw gepresenteerd worden).Zo gemakkelijk zal het niet zijn. Jij moet het werk doen van het verwerken van de onverwerkte zaken in je leven. Dat moest bijvoorbeeld Jezus ook toen hij leefde en uiteindelijk ascendeerde via het sterven. Boeddha moest dit, Sai Baba moest dit en vele grote namen die ascendeerden deden hun innerlijk werk.
Daarnaast, ben na deze Equinox niet teleurgesteld als nog niet de hele wereld veranderd zal zijn. Het proces is een geleidelijk proces en alle hogere zelven zijn al of gaan aan de slag om een goed contact met hun incarnaties op te bouwen. Het is mijn mening dat “The Event” waar het internet momenteel van zoemt als het ware … voor ieder een Persoonlijke Gebeurtenis zal zijn … En dat betreft een duidelijk en goed contact te krijgen met het hogere zelf, zodat een nieuwe opleiding van de incarnaties (wij) kan gaan plaatsvinden. Vandaar de vele boodschappen die ons aansporen om te gaan mediteren (als je dat nog steeds niet deed) en in de stilte binnenin het contact met het hogere zelf te vinden. Er zullen ook nog steeds wel gebeurtenissen in onze externe wereld plaatsvinden, maar dat is al geruime tijd aan de gang en sommige gebeurtenissen zullen een climax bereiken zodat we kunnen zeggen, “Daar kunnen alleen maar positieve veranderingen uit voortkomen”… Zoals gezegd, zal deze ascentie geleidelijk zijn. Er zijn nog zoveel mensen die moeten ontwaken … en we laten niemand achter!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking:

  1. Ben weer naar de sportschool gegaan.
    Een goede manier om je in het fysieke te gronden.

    BeantwoordenVerwijderen