donderdag, maart 22, 2018

De Arcturiaanse Raad - Verwerk Je Emoties Voorafgaand aan de Verschuiving - 22 Maart 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Verwerk Je Emoties Voorafgaand aan de Verschuiving
22 Maart 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie schepen je nu in op een reis die jullie door enige ervaringen heen zal nemen, die jullie voor jezelf ingesteld hebben om bepaalde emoties teweeg te brengen. Wanneer jullie in het midden zijn van het opruimen en verwerken van deze emoties, houdt dan alsjeblieft in gedachten dat het een noodzakelijk onderdeel is van het proces, en dat het beter voor jullie is om het nu te doen in plaats van later.
Terwijl de energieën doorgaan jullie planeet te bombarderen, gaan jullie het steeds moeilijker vinden om dat wat binnenin jullie is en naar boven en naar buiten moet komen te negeren. Vroeger of later, zullen jullie het ronduit onmogelijk vinden. Maar nu, terwijl het alleen maar een uitdaging is voor jullie om deze emoties onder ogen te komen, en het nochtans in jullie eigen timing te doen, met de ondersteuning van anderen, en met de ondersteuning van wezens zoals wij, stellen wij voor dat jullie deze emoties toestaan door jullie heen te stromen.

Welnu, als jullie je emoties onderdrukt hebben of je emoties verdoofd hebben met drugs/medicijnen of alcohol, dan is het nu tijd op te houden met dat te doen. Het is nu tijd voor jullie allemaal die hier zijn om de weg te leiden in de verschuiving in het bewustzijn, om jezelf open te stellen en deze emoties naar buiten te laten komen. Dit is de manier waarop jullie ruimte maken voor de hogere frequentie energieën. Dit is de manier waarop jullie via voorbeeld leiden, en dit is de manier waarop jullie de verschuiving gemakkelijker, comfortabeler zullen maken, en jullie het voor de verschuiving mogelijk maken om voor jullie pure verrukking en vreugde te zijn.
Het gaat veel zwaarder zijn voor diegenen van jullie die niet onder ogen komen wat zij binnenin zichzelf onder ogen moeten komen. En met het werk aangaande jullie zelf gedaan te hebben, gaan jullie diegenen zijn om doorheen het proces hun handen vast te houden. Jullie gaan de ruimte voor hen vasthouden, zoals wij de ruimte nu voor jullie vasthouden.
Wij stellen ook voor dat wanneer jullie één van jullie kameraad ontwaakte wezens zien die emotioneel een moeilijke tijd doormaakt, dat jullie luisteren, ondersteunen en mededogen tonen voor jullie kameraad reizigers. Het is door dit soort acties dat jullie naar een plaats zullen gaan waar sommigen van jullie altijd het opruimen en loslaten doen, en anderen altijd het ondersteunen doen. En dat is de wereld waar jullie allemaal in willen leven. Dat mededogen zal jullie naar de vijfde dimensie brengen. (1)
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Voetnoot:
(1) Cobie: Dit is een hele duidelijke boodschap over een aspect waar ik al geruime tijd de aandacht naartoe probeer te brengen. De energieën doen het innerlijke werk niet voor ons. Dat is iets dat we echt zelf moeten doen!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten