maandag, maart 12, 2018

De Arcturiaanse Raad - Jij en Je Overtuigingen - 12 Maart 2018 / Daniel ScrantonDe Arcturiaanse Raad
Jij en Je Overtuigingen
12  Maart 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Je kunt geloven in wat het ook maar is waar je in wilt geloven, en dat is het uitoefenen van je vrije wil. Jullie allemaal zijn niet bedoeld om in dezelfde dingen te geloven, net zoals jullie allemaal niet bedoeld zijn om dezelfde dingen te doen. Variëteit is zeer goed, maar vast blijven houden aan overtuigingen is nadelig voor jullie groei/ontwikkeling. Want zie, jullie willen verschillende/andere ervaringen hebben, en de enige manier om verschillende/andere ervaringen te hebben is om ten eerste verschillende/andere overtuigingen te bezitten.
Merk de manier op dat jullie dat in jullie taal zetten - jullie “bezitten” de overtuiging alsof het aan jullie vast zit en jullie er vast aan zitten. Maar als in plaats daarvan jullie naar overtuigingen kijken als iets dat jullie uitproberen om te zien of het past, om te zien of het je bevalt, dan zullen jullie een gemakkelijkere tijd hebben het los te laten. Dan kunnen jullie dit allemaal zien als een oefenen en onderzoek/verkenning.

Velen van jullie nemen jullie overtuigingen zeer serieus, tot aan het punt waar jullie elkaar wat hen betreft zullen bevechten. Jullie zullen haat in jullie harten hebben voor iemand anders vanwege wat zij geloven en hoe het in tegenspraak is met wat jij gelooft. Definieer niemand op basis van hun overtuigingen omdat je dan vasthoudt aan een overtuiging die zegt dat mensen niet kunnen veranderen, en dat zij zeer zeker niet kunnen veranderen waar zij in geloven. Niets zou verder van de waarheid verwijderd kunnen zijn.  
Denk na over jullie zelf op dit moment in dit ene leven en hoe vele overtuigingen jullie uitgeprobeerd hebben om te zien of het paste. Welnu, denk na over alle andere ervaringen waartoe jullie in staat geweest zijn om te hebben vanwege deze overtuigingen, en jullie kunnen vrede hebben met het feit dat jullie niet consequent hoeven te zijn.
Je gaat niets bereiken of verwerkelijken door dezelfde geloofsystemen gedurende lange tijdsperiodes te handhaven. In feite, zal je dan waarschijnlijk gewoon in een vaste positie blijven, je hakken ingravend en niet open staand om nieuwe ideeën en inspiraties, nieuw impulsen te ontvangen.
Jullie willen jullie overtuigingen net zo in beweging hebben als jullie emoties, en jullie willen in de stroom zijn. Dus ontspan en geniet van je onderzoek/verkenning van bepaalde overtuigingen, maar ben bereid om hen bij het minste geringste los te laten.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten