woensdag, maart 28, 2018

De Arcturiaanse Raad - Het Meten van Je Spirituele Groei - 28 Maart 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Het Meten van Je Spirituele Groei
28 Maart 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie verwachten iets zeer anders te voelen voor jezelf om te accepteren dat je aan het veranderen bent, je vibratie verhoogt en het niveau van je bewustzijn verhoogt. Maar je kunt deze dingen niet altijd meten. Je kunt niet altijd veranderingen detecteren, dus zijn wij hier om te helpen. Wij willen jullie helpen om de vooruitgang te meten die jullie als individuen gemaakt hebben door jullie te laten kijken naar enige feiten over jezelf.
Ben je meer meelevend/meevoelend dan dat je tien jaren geleden was? Geef je meer om de Aarde en Haar milieu dan dat je vijftien jaren geleden deed? Voel je nu meer mededogen voor anderen dan je ooit eerder gedaan hebt? Heb je een betere relatie met dieren dan je op ieder gegeven punt in je leven gehad hebt? Dingen over jezelf opmerken, kleine dingen, is de manier om je vooruitgang te meten.

Je hoeft geen kleine stem binnenin je hoofd te horen en te weten dat het van een geascendeerde meester afkomstig is om te weten dat je spiritueel vooruit gegaan bent. In plaats daarvan, merk op hoe anders je reageert wanneer een familielid van jou iets geringschattends in jouw richting zegt. Merk op hoeveel je om mensen geeft die je nog nooit eerder ontmoet hebt. Merk op hoe geïnteresseerd je bent in het zien van gelijkheid, wereldvrede, het einde van geweld, discriminatie, armoede, hongersnood.  
Je hoeft niet het antwoord op al deze dingen te zijn om te weten dat je als een menselijk wezen gegroeid bent. Wij vragen slechts dat je opmerkt wat je intenties voor de rest van de Mensheid zijn. Wij vragen dat jullie jezelf meer credit geven en minder kritisch zijn. Je hoeft niets te doen om deze wereld en haar bewoners te redden. Ben gewoon jezelf. Dat is voldoende. En wanneer jij jezelf erkent, brengt dat ons een enorme hoeveelheid van vreugde.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten