vrijdag, juli 07, 2017

Aartsengel Michael - Je Natuurlijke Conversatie met de Schepper Herstellen - 7 Juli 2017 / Natalie Glasson


Aartsengel Michael
Je Natuurlijke Conversatie met de Schepper Herstellen
7 Juli 2017 / Natalie Glasson

Waar jullie mee te maken hebben in jullie werkelijkheid op dit moment is essentieel voor jullie spirituele evolutie en de transformatie van de Aarde.
Ik, Aartsengel Michael, nodig jullie uit om een moment te nemen en diep adem te halen, talrijke boodschappen komen naar jullie toe vanuit het Universum van de Schepper en van binnenuit jullie wezen. Alles is de Schepper, en alles spreekt tegen jou. De sleutel is om tijd te nemen en te luisteren en je intuïtie en innerlijke navigatie toe te staan de boodschap te accentueren die het meest belangrijk voor jou is om te her/erkennen, accepteren, te belichamen en er nu naar te handelen. De boodschap die uitgelijnd is met jullie ziel en diens zoektocht op de Aarde zal naar voren komen voor jou met een grotere kracht en aanwezigheid dan wat voor andere boodschap dan ook. Het Universum spreekt tegen jou, iedere boodschap is belangrijk, handelend als gouden kansen van manifestatie, ervaring en van het leven. Er zijn zoveel prachtige paden van ervaring voor jullie op de Aarde om op in te schepen en vele zullen jullie vervulling, geluk en een diepere verbinding met de Schepper brengen. Er is geen verkeerd pad; er is alleen creativiteit, verkenning/onderzoek en begrip.
Hoe meer jij jezelf als een spiritueel lichtwezen kent … bestaand op de Aarde en deze verkennend, hoe meer je de boodschappen van binnenuit en vanuit het Universum van de Schepper zult ontvangen die zeer vervullend en uitgelijnd zijn met jouw waarheid. Het is tijd om de gewaarwordingen van je verstand en zelfs je emoties los te laten, en in plaats daarvan je te focussen op je hart en jezelf je energie te laten voelen, bespeuren of te her/erkennen, wie je bent en alles dat je bent. Denk eraan dat de Schepper in waarheid niet gelabeld of zelfs verbaal of binnenin je geest omschreven kan worden. Jij bent de Schepper, hetgeen betekent dat je niet omschreven of zelfs gelabeld kunt worden, dat aldus te doen beperkt jou in het begrijpen van je uitbreidende natuur en essentie. (1) In plaats daarvan voel wie je bent, observeer de energieën die de jij creëren waarvan je weet dat je die nu bent. Je mag enige prachtige liefdevolle energieën ervaren; er zouden energieën van weerstand, ongemakkelijkheid en pijn kunnen zijn. Zit eenvoudig met wie je als energie bent, herken en observeer je energie totdat het bekend voelt. Met de acceptatie van de energie, die samenstelt wie je bent, je gedachten en emoties, zullen je energieën transformeren, wat een zuivering zal brengen naar je geest en emoties. Wanneer je weet en gewoon vaker met je energieën zit, zal jij jezelf openen om boodschappen vanuit je essentie, je lichaam te ontvangen … in waarheid alles dat je bent. Niet alleen zal dit een sterk gevoel van innerlijke begeleiding creëren, het zal ook betekenen dat negatieve gedachten of emotionele patronen zich niet zo frequent zullen manifesteren. Je ontvangt de intuïtieve boodschap van je energie voordat het in/naar je gedachten, emoties, lichaam en chakra’s begint te bewegen, zich manifesterend als begrenzingen en beperkingen in je wezen en werkelijkheid. 
 
Als ieder deel van je wezen in evenwicht, uitgelijnd is met de goddelijke stroom van de Schepper en dit ervaart, dan zullen de boodschappen die je zult ontvangen je staat van bestaan vergroten en verbeteren/versterken. Boodschappen zoals, je bent geliefd, je bent waardig, alles is mogelijk, en je kracht die werkzaam is om je dromen te manifesteren, zullen je lichaam, wezen en werkelijkheid vullen. Je conversatie met de Schepper in de wereld om je heen en binnenin jou zal gelukzalig koesterend en voedend zijn.
Je bent altijd in een constante conversatie met de Schepper; de Schepper bestaat binnenin alles, dus je conversaties zijn met alles binnenin en om jou heen.
Als een deel van je wezen/bestaan uit evenwicht raakt … misschien wordt aan een negatieve gedachte energie gegeven of er wordt een reactie geplaatst op een onverwachte ervaring en het veroorzaakt enige chaos binnenin je wezen of in je bestaan, dan zal het gemakkelijk zijn om de energie aan te wijzen die het onevenwicht veroorzaakt, wat erom vraagt om de boodschap te ontdekken die het wenst dat jij ontvangt en belichaamt. Gewoon omdat de ervaring negatief is betekent niet dat de boodschap negatief zal zijn, iedere boodschap is een conversatie met de Schepper. Jij begon de conversatie, en de Schepper antwoordt jou. Een boodschap kan een gevoel, besef, woord zijn of kan in waarheid op iedere creatieve manier tot uitdrukking gebracht worden. Het biedt je een uniek en prachtig pad om je jouw natuurlijke evenwicht en eenheid met de Schepper en alles dat de Schepper is te beseffen. Zulke boodschappen zouden kunnen zijn om angst los te laten, je met liefde bezig te houden, jezelf vrijheid te schenken, toegang te verkrijgen tot je kracht, je schoonheid of een gevoel zoals vrede, vrijheid, blijheid/geluk enzovoorts te her/erkennen. Te allen tijde word je begeleid en ben je in een constante conversatie met de Schepper. Wanneer je gecentreerd en in evenwicht bent is het gemakkelijk om dit te herkennen en jezelf opnieuw te centreren wanneer je dat moet doen. Er is geen noodzaak voor jou om te proberen perfect te zijn, raak eenvoudig bekend met wie je bent als een energetisch wezen.
Wanneer jij je focus over je centrum en het besef van jezelf als een goddelijk wezen van licht bestaand op de Aarde om alle aspecten van de Aarde te ervaren verliest, mag je ermee beginnen de boodschappen en conversaties met de Schepper te negeren dat je wezen te allen tijde van nature ervaart, of je nu slaapt of wakker bent. Als je de boodschappen negeert bouwen zij zich aldus op, en terwijl sommige positief zijn en doorgaan je essentie en waarheid te vergroten, mogen andere in verband staan met onevenwichtigheden binnenin je wezen en zouden zij zich kunnen manifesteren als pijn in je lichaam of uitdagende omstandigheden in je werkelijkheid. Zij blijven zich opbouwen totdat  het te chaotisch is om zelfs maar te weten waar te beginnen, welke boodschap eerst te adresseren, en zelfs de boodschappen te ontdekken kan een worsteling zijn vanwege de innerlijke verwarring en niet geadresseerde energieën. Heel veel zielen op de Aarde ervaren dit momenteel zonder zich er zelfs bewust van te zijn. De chaos binnenin is alle niet ontvangen boodschappen en conversaties met de Schepper welke genegeerd werden en die tot een climax komen en zich manifesteren om je aandacht te krijgen.
Wanneer chaos zich binnenin manifesteert, kan het moeilijk zijn te weten waar te beginnen om de boodschappen te ontvouwen en je focus terug naar je essentie en waarheid te brengen, en vanwege dit wens ik om enige stappen met jullie te delen om jullie te helpen:
 1. Neem een moment en haal diep adem om je geest en emoties rustig te maken, je binnenin te focussen.
 2. Wanneer je gereed bent erken gewoon dat talrijke boodschappen naar je toekomen vanuit het Universum van de Schepper en van binnenuit je wezen, iedere boodschap is om jou te ondersteunen bij het gefocust te blijven op je centrum; de waarheid van de Schepper binnenin jou.
 3. Erken dat je natuurlijke bekwaamheid is om in conversatie met de Schepper te zijn en binnenin te ontvangen. Dit is geen mystieke kracht of zelfs ervaring. In feite ben jij het in conversatie met jezelf. Derhalve, ben jij de Schepper net zoals alles binnenin en rondom jou heen dat is.
 4. Focus je binnenin en verbeeld, voel of erken jezelf als energie. Observeer jezelf als energie totdat het voor jou vertrouwd wordt. Je mag kleuren, herinneringen, gevoelens of sensaties herkennen. Observeer en gebruik je intuïtie om toe te staan het begrip te laten dagen. Als een energie negatief  of ongemakkelijk is voor jou, zit ermee totdat het diens waarheid, diens boodschap of het begrip dat er vereist is voor jou om te erkennen aan jou onthult. Het mag eenvoudig oplossen omdat de boodschap begrepen werd op een hoger niveau van je wezen of je mag de noodzakelijke inzichten ontvangen om transformatie in je wezen/bestaan en werkelijkheid te creëren. Op het één of andere punt, mag jij je gegidst voelen om bepaalde energieën van de Schepper te verankeren. Je weet precies wat er noodzakelijk en nodig is, het is belangrijk om jezelf te vertrouwen en met het stromen mee te gaan van dat wat er naar jou aandacht aangetrokken wordt. Als je niet in staat bent om de energie te transformeren, keer dan terug naar dezelfde energie op een ander tijdstip aangezien er diverse lagen van de energie mogen zijn.
 5. Rust of ga door met jezelf als energie te observeren en her/erken alles dat naar je besef komt. Het is belangrijk om op te merken dat je diepe liefdevolle energieën, emoties en boodschappen zult herkennen, alsook dat je onevenwichtige energieën of energieën die een gebrek aan licht hebben oplost.
Dit hoeft slechts een paar minuten te nemen; het is belangrijk om te erkennen dat jij jezelf en je energieën kunt transformeren … en zeer snel, zonder langdurige meditaties. Hoe meer vertrouwd je raakt met de uitoefening, hoe gemakkelijker je het zult vinden om ogenblikkelijk de boodschappen te her/erkennen zonder zelfs de stappen te volgen die ik verstrekt heb of een meditatie binnen te gaan. In waarheid, je komt naar jezelf terug, je echte besef en je natuurlijke conversatie met de Schepper, wat op zichzelf immens genezend is.
Dit is de meest perfecte tijd om je met jezelf te herverbinden,
Aartsengel Michael
****
Voetnoot:
(1) Het labelen is echter wel nodig voor ons om tot begrip te komen. Probeer het maar eens uit te leggen zonder te labelen. Wat AEM probeert uit te leggen is, dat we onszelf groter en uitgebreider mogen waarnemen dan dat we vaak aannemen dat we zijn.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com

7 opmerkingen:

 1. Yes,Yes. Yes! Deze komt binnen, boem! Precies wat ik NU nodig had. Dank, dank, dank !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Cobie,

  Dit gevoel wat ik nu ervaar heb ik nog niet eerder gehad. Heel apart. Soms lijkt het net alsof je vanuit
  een ander perspectief naar alles kijkt, niet alleen maar vanuit mezelf, het artikel wat je laatst op de blog hebt gezet met die adelaar volgens mij, dat we verder kunnen kijken dan voorheen, daar lijkt het op. Het lijkt alsof we een soort van next level hebben bereikt.

  Liefs Wesley

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Cobie,

  Ik heb veel gelezen over 23 september van dit jaar. Weet jij iets meer hierover. Ik weet niet of het afleiding is of toch misschien waar. Dat het oude systeem op knappen staat dat staat vast. Ik wacht op je reactie.

  Liefs Wesley

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wesley,

   Ik moest eerst de datum googlen, en ik weet echt niet of in Openbaring 12 vanaf vers 1 iets beschreven wordt dat zal gaan gebeuren. Er wordt gesproken over een teken aan de hemel, maar waar dit precies op zou moeten slaan, of wat er dan zal gebeuren, is bijzonder onduidelijk.

   Wat ik wel weet is, dat het oude systeem misschien hier en daar een plotselinge omwenteling zal laten zien, maar dat het verder een stapsgewijs proces zal zijn. We moeten er namelijk in mee kunnen gaan, en als iets plotseling zal gaan gebeuren, met nog zoveel mensen die nog steeds 'slapende' zijn, zou dat een grote paniek teweegbrengen en daar zit niemand op te wachten.

   De Zonnewenden en de Equinoxen worden over het algemeen ook iedere keer weer opgepakt voor grote veranderingen om plaats te vinden. Ik lees dit nu al vanaf 2009 en heb van die grote omwentelingen en veranderingen beslist niets uit zien komen.

   Het is niet verkeerd om alert te zijn op het één en ander, maar laat je niet meeslepen ... Zoals met 21-12-2012 ... velen waren diep teleurgesteld niet in een andere wereld wakker te worden ... ze hadden zich er zoveel van voorgesteld, en het was bijzonder moeizaam om zich er overheen te tillen, als het al lukte... Dus lees het ... maar houd in je achterhoofd dat het niet vaststaat ... De toekomst is nog niet geschreven, de toekomst creëren we zelf met iedere stap die we zetten bij wijze van spreken ... Hoe kunnen we dan vertrouwen op datums? Datums die in het verleden naar voren gebracht zijn, terwijl we in de tegenwoordige tijd al niet eens accuraat datums kunnen aanwijzen.... Houd een slag om de arm en voorkom teleurstelling...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 4. Beste Cobie,

  Bedankt voor de heldere reactie. Ik denk zelf ook dat sommige teveel vasthouden aan bepaalde datums, maar dat de bubbel steeds verder wat opgeblazen (leugens op tv, ECB die obligaties opkoopt om de economie te stimuleren ed) staat wel vast. Soms zijn er wat heftige dingen nodig om de oogkleppen af te nemen. De schepping veranderen gaat altijd gepaard met chaos en ik denk daarom dat wij eerder wakker zijn gemaakt om misschien de rest te kalmeren. Een leugen is vaak minder pijnlijk dan de waarheid en toch weet je van binnen wel dat het een leugen is. Niemand weet precies hoe het eruit zal zien en dit is ook de verassing, maar dat het een einde is van alles wat er nu is staat vast.

  Liefs Wesley

  BeantwoordenVerwijderen