zondag, mei 24, 2015

Contact met het Goddelijke Zelf - 24 Mei 2015 / Cobie de Haan


Persoonlijke Ontwikkelingen van de laatste 3 weken
Contact met het Goddelijke Zelf
24 Mei 2015 / Cobie de Haan

Lieve Lezers van Denk Met Je Hart,
Dat de dingen goed in beweging gekomen zijn staat voor mij persoonlijk als een paal boven water J. Er zijn grote ontwikkelingen geweest waar ik jullie nu graag deelgenoot van wil gaan maken, want sommigen van jullie zullen hier vermoedelijk ook doorheen gegaan zijn, en voor anderen staat het misschien wel op het punt om te gebeuren. Ik heb het hier niet over de fysieke wereld, maar over de spirituele wereld en het in contact komen met je Hogere Zelf of Goddelijke Zelf.
Ik heb al geruime tijd dat tijdens de meditatie mijn hoofd naar rechts of naar links gedraaid wordt, en dat is iets dat ik dan niet zelf doe. Uiteindelijk werd er wel eens ja geknikt of nee geschud als ik ergens over na had zitten te denken, maar ik stond er niet direct bij stil om daar veel meer diepgaand op in te springen. Tot dus ongeveer drie weken geleden. Ik begon vragen te stellen die alleen met Ja of Nee beantwoord konden worden. En het contact ontvouwde en intensiveerde zich onmiddellijk.
Natuurlijk bescherm ik mezelf ook met iedere keer een decreet af te kondigen voor mijn bescherming, zodat lagere entiteiten geen toegang tot mij hebben.
Van iedere meditatie heb ik inmiddels een verslag gemaakt en van de laatste twee (21 en 23 Mei) wil ik jullie graag deelgenoot maken, mede ook omdat er door diverse kanalen er bij ons op aangedrongen wordt om te delen waar je doorheen gaat en wat je meemaakt of tot ontwikkeling weet te brengen.
Ik begin op het moment waar er een andere entiteit door begon te komen en waar ik niets van begreep. Ik dacht dat dit 'foute boel' was, maar later zou gaan blijken dat dit absoluut niet het geval was, maar dat zullen jullie in de documentatie wel gaan lezen. Op een zeer korte termijn en met vallen en weer opstaan heb ik nu een prachtig contact verkregen met mijn Goddelijke Zelf. Dat het Goddelijke Zelf ook voortdurend met me in contact staat bewijst vandaag, want de druk op mijn kroonchakra, welke ik anders alleen maar tijdens de meditaties voel, is vandaag een constante. Er wordt dus ook flink aan mij gewerkt op het moment.
In de documentatie wordt alles min of meer wel uitgelegd, dus zal ik daar nu geen woorden aan besteden en gewoon de verslagen voor zich laten spreken. Hier komt het……
♥♥♥
*********
21 mei 2015 - Eerder deze week kwam tijdens mijn 'gesprek' met mijn HZ een andere entiteit door. Ik kreeg namelijk ineens zeer tegenstrijdige antwoorden en vroeg of ik nog steeds met mijn HZ sprak en het antwoord was ontkennend. Ik begon dit wezen meteen te sommeren om te vertrekken en riep zelfs AE Michael erbij om me daarbij te helpen. Het was allemaal even schrikken, en automatisch ga je ervan uit dat er duistere energieën/entiteiten aan het werk zijn.
Later sprak ik weer met mijn HZ en ik ontdekte toen dat dit een wezen was uit nog hogere rijken dan waar mijn HZ verblijft, en dat deze wezens door kunnen komen wanneer ze willen en dus iemand zoals mijn HZ terzijde kunnen duwen. (Inmiddels begrijp ik ten volle dat ik uiteraard mijn HZ BEN, en dat toestemming aan het GZ allang door mij gegeven werd om door te komen… Maar ja, als we alles toch eens zo snel zouden begrijpen….) Maar meer kon mijn HZ mij er ook niet over vertellen, wat ik ook aandroeg over het waarom of wie het wat, het hoe… Daar kreeg ik een hoofdschudden als antwoord op.


Gisteren (20 mei) werd er weer intensief aan mij gewerkt en vond er geen gesprek plaats, maar vanavond kon het dus weer, nadat ik eerst wat rustig gezeten had, ik was dus niet meteen van start gegaan.
Ik moest vandaag naar de tandarts omdat de ondergrond van een kroon aan het afbrokkelen is (staat synchroon met het afbrokkelen van de fundering van onze wereld lijkt me zo toe) en het bleek dat de tandarts er niets aan kon doen verder en we kwamen tot de conclusie dat het het beste was om deze kroon met resterende wortelen te gaan verwijderen, maar dat moet wel bij de kaakchirurg. Dus nadat ik gevraagd had of ik met mijn HZ zat te spreken en een bevestigend antwoord kreeg ging ik van start.
Ik begon met:
Heb jij al eens een fysiek leven geleefd HZ …. Nee. 
Ik vraag me af HZ of jij wel beseft dat je in een lichaam terecht komt waarin nu de tanden en kiezen er alsmaar slechter op worden. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je het trekken van tanden en kiezen moet doorstaan om een kunstgebit aangemeten te krijgen? …. Nee.
Je bent helemaal enthousiast natuurlijk om af te dalen in het fysieke lichaam… Ja.
Ik vraag me af hoe het eraan toegaat met de tanden en kiezen als het Koolstof lichaam overgaat naar het kristallijne lichaam. Moeten de oude tanden en kiezen dan eerst verwijderd zijn zodat er nieuwe kunnen groeien? …. Nee.
Om dus voor jou het schrikbeeld van trekken te vermijden, zouden we dan in/naar een restauratiekamer gaan, (zoals dit door Dr. Suzanne Lie aan ons verteld is) zodat het op koolstof gebaseerde lichaam dan vervangen wordt voor het op kristallijne gebaseerde lichaam en tanden en kiezen als nieuw zijn? …. Nee.
Het enige dat ik nog kan bedenken is dat als vanzelf alle tanden en kiezen weer sterk en gezond zullen worden … Ja.
Dus dat gebeurt? Alles wordt, voor ons,  op een wonderbaarlijke manier sterk en gezond? …. Ja.
Wauw … en eigenlijk ook wel weer logisch… het kristallijne lichaam zal de plaats van het op koolstof gebaseerde lichaam innemen.
Hoever is de transformatie nu van koolstof naar kristallijn voor het lichaam. Ik ga er een aantal getallen tegenaan gooien… Is het 10%? …. Nee.
Ik het minder dan 10% …. Nee.
Is het 20% … Nee.
Is het minder dan 20% …. Nee.
Oké… is het 40 % (ondertussen werd ik weer eens erg warm (opvliegers), maar wel kortdurend) …. Nee
Is het minder dan 40% … Nee.
Is het 60 % … Nee.
Is het minder dan 60% …. Ja.
Is het 50% …. Nee
Is het 45% …. Nee.
Is het 40% … Nee… (Ik voorvoelde hier min of meer dat het niet helemaal ging zoals het moest gaan)
Oké, ben jij mijn HZ? …. Nee.
Ben jij de entiteit uit een hogere dimensie dan de vijfde? …Ja. (op dit moment snapte ik nog niet dat het kortdurend warm zijn, met de wisseling in verband stond)
Wil je alsjeblieft weggaan? … Nee.
Je onderbreekt mijn gesprek met mijn HZ en je veroorzaakt verwarring aangaande dat waar we duidelijkheid in proberen te scheppen, dit is zeer onfatsoenlijk… Ga alsjeblieft weg … Nee.
Ik bleef erop hameren dat deze entiteit weg moest gaan, ik stuurde het onvoorwaardelijke Liefde en zegeningen… En uiteindelijk duwde het mijn hoofd omlaag, zoals een kind dat kan doen als die zijn zin niet krijgt, en gaat zitten mokken. Tenminste zo voelde het voor mij aan…..
Ik zei zelfs: Moet ik aan Vader/Moeder God vragen om je te verwijderen? …. Nee.
Ik heb nog wel meer gezegd en kreeg daar soms ook antwoord op, maar op een gegeven moment kreeg ik het weer kortdurend warm en toen begon het wat te dagen…
Ben je weer terug HZ? … Ja.
Wordt jij aan de kant geduwd als deze entiteit binnenkomt? …. Ja.
Dat kan je niet tegengaan? … Nee.
Je kunt toch ook decreteren dat je niet onderbroken wilt worden of zo als je met mij in gesprek bent? …. Geen antwoord.
Nou, laten we dan maar verder gaan met ons gesprek… Is mijn lichaam voor 50% getransmuteerd? … Ja.
Zitten we dan op precies 50% …. Ja.
Oké
Gebeurt dat nu vaker dat entiteiten uit de hogere rijken er zo tussen komen en de boel verstoren? …. Ja.
Ik heb daar nog nooit iemand over horen spreken … wordt het dan verkeerd geïnterpreteerd of zo? …. Nee.
Toen draaide ze mijn hoofd weer naar rechts….
Doe je dit om me te laten weten dat je het ergens mee eens bent? …. Nee.
Heeft het wel een betekenis? …. Ja.
Doe je het omdat je dan beter met mijn lichaam kunt werken?... Ja.
En dat is ook aan de orde als je mijn hoofd naar links draait? …. Ja.
Ik liet haar even aan het werk zijn met me, zonder haar 'lastig' te vallen met vragen en…
Ik werd weer kortstondig warm…. Ik wachtte even..
Ben je nog steeds bij me HZ … Nee.
Jij bent de Entiteit vanuit de hogere rijken? …. Ja.
Ik voelde ineens vertrouwen en ook hield ik mijn mond verder… ik volgde een impuls op om mijn Onvoorwaardelijke Liefde-Acceptatie-Vergiffenis en Zegeningen uit te sturen de wereld in naar alle zielen die bewust of onbewust met of voor de duistere energieën werken. Dat deed ik dus, en vroeg toen…
Wil je mij helpen om ook jouw energieën en onvoorwaardelijke Liefde uit te sturen de wereld in? …. Ja.
Is dat waarom je onze gesprekken zo onderbreekt, dat je met jouw energieën de trillingen wilt verhogen? …. Ja.
Je brandt mijn lichaam niet op? …. Nee.
Heb je aan bijvoorbeeld vijf minuten voldoende? …. Ja.
Dus gaf ik vijf minuten … Ik voelde er niets van … Je wilt toch wel graag weten of er ook daadwerkelijks iets plaatsvindt…. Maar na vijf minuten begon ik ongelooflijk te gapen, ik kon mijn mond haast niet dichthouden. En ook trilde het innerlijk in mijn lichaam en werd ik koud. Dus er was heel wat door mijn lichaam heen gegaan. Door deze reactie kon ik niet in de meditatie blijven en ik kapte het ook af… Ik gaapte nog een tijdje intensief en trilde en voelde me koud, maar na iets van twee minuten verdween dat toen ook weer.
Een hele ervaring … en ik ben blij nu te weten waarom die hogere entiteit door wilde komen. En ik denk wel dat ze een reactie zoals de mijne erbij in calculeren en ook ben ik blij dat ik het toch redelijk snel ging begrijpen allemaal. Ik zeg altijd een buis te zijn voor de hogere energieën, nu heb ik dat dan eens een keertje bewust meegemaakt, vermoedelijk zal het ook nog wel vaker gaan gebeuren. Dank je wel, dat ik zo een buis mag zijn!!
De vorige keer, 19 mei, had ik uitgevonden, dat deze hogere entiteit in ieder geval niet één van onze Hogere Zelven is. We hebben er namelijk meerdere. Dus het was/is een entiteit die niet in een rechte lijn vanaf mij terug naar het Godhoofd leidt zeg maar.
En nu (23 mei 2015) weet ik dat het inderdaad geen HZ is, maar wel in die ene lijn terug naar het Godhoofd is, want het is mijn GODDELIJKE ZELF.
Dank je wel Bonny voor mij wakker te schudden en wijzer te maken in deze…
******   ******  ****** ****** ****** ******
23 Mei 2015 - Nadat ik contact gehad had met één van de Lezers van deze Blog, werd mij verteld dat het mijn Goddelijke Zelf was die doorkwam bij mij. Dat zette me wel aan het nadenken, en over hoe ik dat allemaal zag.
Dus op 22 Mei, toen ik in meditatie ging, had ik eerst weer even contact met het HZ, wat ik in feite zelf ben, maar nog niet zodanig steeds erkende, maar dat ik inmiddels veel beter bij mezelf geïntegreerd heb. Als de herinneringen 'vrij' komen zal ik maar zeggen, en dit heb ik ook al als vraag gesteld, dan is de versmelting met het HZ een feit en achter de rug. Dus platweg bekeken is het HZ alle herinneringen die we 'achtergelaten' hebben om de fysicaliteit te kunnen ervaren.
Toen ik dus warm begon te worden, zoals een opvlieger maar dan kortstondig, vroeg ik meteen.
"Gaan jullie wisselen? …. Ja.
Dus ik wachtte even en vroeg toen ik niet meer zo warm was;
Ben jij mijn Goddelijke Zelf? …. Ja.
Aha…. Ik was beslist ietwat uit het lood geslagen, maar bleef wel proberen hier normaal mee om te gaan.
Ik wilde weten waar dit Goddelijke Zelf 'gepositioneerd' is. Dus ik begon…
Een ladder als metafoor nemend, sta jij dan helemaal bovenaan die ladder  op de bovenste trede? ….. Ja.
Ben je dan Vader/Moeder God? ….. Nee
Dus de "lange lijn omlaag" naar de lagere dimensies daar hoor jij bij, en samen is dat onze totale Zelf …… Ja.
Dat was iets dat ik me nooit gerealiseerd had. Het grappige is dat ik al jaren iedere ochtend een invocatie opzeg met daarin een regel, "Hoger Zelf ik vraag je om vandaag mijn wil weer af te stemmen op de Wil van mijn Goddelijke Zelf." Ik had aangenomen dat dit Vader/Moeder God was, vandaar dus.
GZ ga je nu vaker doorkomen? …. Ja.
Ga je dan energieën, Onvoorwaardelijke Liefde enzovoorts via mijn Lichamelijke voertuig de wereld in sturen? …. Ja.
En jij bent het ook die met mijn lichamelijke voertuig aan het werk is? …. Ja.
Ik realiseerde me later dus, dat ik mijn HZ BEN, dus stelde ik later de vraag ….
Ben jij vanaf nu dan degene die altijd bij mij doorkomt en niet meer mijn HZ? …. Ja
Ik ben hier nu dus twee meditaties aan elkaar aan het breien…. Die van de 22ste en de 23ste. Ik wilde weten hoe het nu precies zit met het ascenderen terug naar het GZ.
Ga ik de lange lijn terug ascenderen zoals met te versmelten met het HZ en de Overziel? Of ga ik in één keer naar jou terug, zoals ik al eens gelezen heb dat sommige geïncarneerde zielen zullen gaan doen? Dus de eerste vraag is;
Ga ik trapsgewijs via versmeltingen terug naar jou Ascenderen? ….. Ja.
Oké, de tweede vraag hoeft niet meer gesteld te worden.
Dus eerst versmelt je met het HZ die in de vijfde dimensie verblijft, zij is nu met mij aan het versmelten. Zij en ik zijn één en het onderscheid zal uiteindelijk volledig verdwenen zijn als de herinneringen teruggekeerd zijn.
In de vijfde en ik denk ook zesde dimensie ben je samen met je Tweelingvlam of Zielpartner. Je kunt daarmee versmelten of weer uiteen gaan, is dat correct? ….. Ja.
Dus in de vijfde en zesde dimensie versmelt je niet met nog weer een ander, laten we het voor het gemak Hoger Zelf noemen, Hoger Zelf? ….. Nee.
Dus de eerstvolgende trede/versmelting is met de Overziel in de zevende dimensie ….. Ja.
Er zijn twaalf dimensies, is dat correct? ….. Ja.
Aangezien ik niet weet hoe eventuele anderen om mee te versmelten in de hogere dimensie voorbij aan de zevende dimensie genoemd worden, noem ik hen ook voor het gemak Hogere Zelven.
Versmelten we dan, met de ascentie terug naar jou, mijn Goddelijke Zelf, met een HZ in de Achtste dimensie? ….. Ja.
De negende ook …. Ja
De tiende? …. Ja
De elfde …. Ja
En dan versmelten we met jou ons Goddelijke Zelf? …. Nee.
Dus dan ben jij nog boven de twaalfde dimensie als het ware…. Ja.
En dan is er in de twaalfde dimensie nog een HZ waar we mee zullen versmelten? …. Ja.
Dank je wel voor het willen beantwoorden van deze vragen!!
Jij staat dus het dichtste bij Vader/Moeder God, jij werd rechtstreeks via hen geschapen … Ja.
Dus als jij ascendeert dan keer je terug naar Vader/Moeder God om alle vergaarde kennis daar als het ware te downloaden …. Ja.
En Vader/Moeder God, gaan zij ook nog weer versmelten met de Ene, de Opperste Schepper? …. Nee.
Dat zullen zij nooit doen? …. Nee.
Er is een rechtstreeks contact dan tussen Vader/Moeder God en de Ene/de Opperste Schepper? …. Ja.
Ik ga nu nog een stapje verder. Ik heb altijd begrepen via dat wat ik gelezen heb, dat er meerdere kinderen, door de Opperste Schepper geschapen werden, in de lijn van onze Vader/Moeder God. Is dat correct? ….. Ja.
Zij hebben allen afzonderlijk, maar wel als één omdat niets afgescheiden is, een eigen Universum toegewezen gekregen om ervaringen op te doen. De natuurkundige wetten kunnen in ieder Universum afwijken van de andere Universums. Is dat correct? …. Ja.
En is het dan ook waar dat naar andere Universums gereisd kan worden via Zwarte Gaten? …. Ja.
Dank je wel!! Voor ook deze vragen te beantwoorden.
Het tot stand komen van dit contact met mijn Goddelijke Zelf heeft iets van een goede twee weken genomen. De laatste twee channelings van Natalie Glasson met eerst Aartsengel Metatron en nu deze week met Aartsengel Michael, waren mij zeer tot steun over dat wat er bezig was zich bij mij te ontwikkelen. Misschien is het aan te bevelen om deze channelings te gaan lezen of nogmaals te lezen:
*****
Vandaag had/heb ik een bijzonder akelig gevoel in het zonnevlecht/maag gebied. Ik besloot eerst niets te gaan eten, want ik dacht daar alleen maar de boel mee te verslechteren. We hebben fantastisch zonnig weer vandaag en ik ging in de zon zitten en ademde diep in en uit. Ook ogenblikkelijk voelde ik de druk op mijn kroonchakra toenemen en werd mijn hoofd naar rechts geduwd door mijn GZ. Jullie zien het, we staan er op ieder moment mee in verbinding.
Ik was begonnen met de vertaling van Suzanne Lie, de vertaalde channeling van vandaag, "Vragen en Antwoorden met de Arcturianen"  en vond daarin veel herkenning over het akelige gevoel dat ik ervoer.
Dus ik ging mijn GZ hier vragen over stellen.
Dit nare gevoel in mijn maagstreek, is dit min of meer hetzelfde als wat er bij Dr. Suzanne Lie gaande is? …. Ja.
Dus dit is een genezing die er aan het plaatsvinden is? …. Ja.
En draagt dit eraan bij dat we straks een duidelijker contact met elkaar zullen hebben, zodat ik niet alleen vragen hoef te stellen waar uitsluitend met Ja of Nee op geantwoord kan worden? …. Ja.
Dank je wel voor hier antwoord op te geven. In deze vraag en antwoord met de Arcturianen wordt ook inderdaad melding gemaakt dat velen van ons hier nu doorheen gaan.
Ik denk dat het beter is om vandaag, of in ieder geval nu eerst, niet te eten? …. Ja.
Goed, dat zal ik dan ook niet doen, ik heb tot nu toe alleen maar water gedronken.
Op een gegeven moment, ik zat buiten in de tuin, en stelde zo af en toe een vraag aan mijn GZ, bleef mijn GZ zelf mijn hoofd maar heen en weer draaien. Wat ik ook vroeg, het bleef heen en weer gaan, dus toen het ophield, want ik dacht dat het bij het werken met de energieën hoort die bezig zijn met die genezing vroeg ik:
Vergemakkelijkt dit het stromen van de energieën is het daarom dat je mijn hoofd een tijdje voortdurend heen en weer draaide? …. Ja.
Onmiddellijk ook weer werd mijn hoofd naar rechts gedraaid. Ik weet inmiddels dat de positie van het hoofd behulpzaam is bij de 'werkzaamheden' die uitgevoerd moeten worden. Ook het naar links draaien, wat echter lang zo vaak niet gebeurt. Tenminste bij mij niet.
Dus er wordt onophoudelijk met ons gewerkt, ga daar maar rustig vanuit. Als je ook de Channeling gisteren van Blossom gelezen hebt, en jij bent iemand die in een dip gezeten heeft en je wilt ook 'verder' zeg maar. Weet dat dit soort van contact ook voor jou is weggelegd. Het hoeft niet op de manier te gaan zoals bij mij, wees dus alert op dingen die met of rondom jou heen gebeuren. Maar ik denk in de meeste gevallen met je.
Dan wil ik het hier verder bij laten.
Als er op een gegeven moment weer informatie doorkomt waarvan ik denk dat het wel eens belangrijk zou kunnen zijn om met jullie te delen, dan zal ik het niet laten…
Zegeningen,
Cobie

©2015 Cobie de Haan, Denk Met Je Hart, Alle Rechten Voorbehouden - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

8 opmerkingen:

 1. Dank je Cobie, dit heeft me echt geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig Tiny, dat was één van de redenen om deze persoonlijke ontwikkeling met jullie allemaal te delen!

   Verwijderen
 2. Dank je wel voor dit delen Cobie.

  Het is heus zoals ik ook veel dingen meemaak, ik was eerst een beetje huiverig, maar voelde me toch ook
  beschermd. Ik hoop dat alles zich verder gaat ontwikkelen en dat we een fijne toekomst krijgen.

  Veel fijne gevoelens toegewenst en af en toe kan het iets minder fijn zijn, maar we moeten er gewoon doorheen gaan in vertrouwen.

  Bedankt en lieve groeten van Nolly

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet één ding zeker, ik ben nooit bang of angstig geweest. In het begin toen ik alles nog ontdekken moest, wist ik alleen één ding heel zeker ... "Dit is iets dat ik niet wil, geen duistere entiteiten in mijn leven" en dus ging ik aan de slag met alles dat ons inmiddels geleerd is om te doen... Echter deze keer haalde het niet zo heel veel uit :-) .... Gelukkig maar!

   Verwijderen
 3. Dank je Cobie, dit heeft me echt geholpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een diepe buiging voor jou, Cobie!!!

  Hartegroet, Jozette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel blij voor je :)

  Met Liefde en Licht
  Caudia

  BeantwoordenVerwijderen