woensdag, mei 23, 2018

“Twee Zonnen” - 18 Mei 2018 - 23 Mei 2018 / Cobie de Haan


“Twee Zonnen”
18 Mei 2018 - 23 Mei 2018 / Cobie de Haan
Foto genomen op 04-12-2015

Ook ik houd zaken die gaande zijn over de gehele wereld in de gaten. Niet overdreven, het is meer dat ik de koppen snel doorlees, en dat wat me opvalt daar verdiep ik me wat in. Ik ben lid van verschillende Youtube video kanalen en één daarvan is MrMBB333. Ik zie hem het één en ander volgen dat vaak afwijkt van het normale. Zo heeft hij bijvoorbeeld een fotogalerie met foto’s die zijn leden hem toegestuurd hebben met allerlei prachtige luchtfenomenen die waargenomen worden. Eén daarvan is dat er zo af en toe een dubbele Zon gefotografeerd of gefilmd wordt. Over die twee Zonnen wordt dan ook veel gespeculeerd.
Ook heeft hij onlangs een video gemaakt over afwijkingen van heel veel zaken die het leven of het ecosysteem op Aarde beschadigen. Het is een video van ongeveer een uur en helemaal Engelstalig. https://www.youtube.com/watch?v=mfOkD-rB5wk Hij vertelt dus over heel veel dingen die rechtstreeks te maken hebben met de Ascentie, de opwarming van de Aarde vanaf ongeveer de 70er jaren, en de schadelijke effecten van de Zon op Aarde vanaf ongeveer de 90er jaren. Deze data werden ook aan mij doorgegeven toen ik er onderzoek naar verrichtte zonder dat ik deze ‘bewijslast’ onder ogen was gekomen. Dus mijn spiritteam had mij hiervan al op de hoogte gebracht.
De laatste tijd zijn mijn spiritteam en ik met dit alles aan het werk geweest. Voor mij was het om uit te vinden wat er nu werkelijk gaande is. En voor hen was het meer om andere begrippen en werkwijzen aangaande de Aarde te vergaren, te ontdekken en uit te voeren. Wat, tussen haakjes, ook heel erg nodig was. En die werkwijzen waar ik op doel zijn een heel breed begrip, en ik weet daar echt niet alles vanaf. Ik ben geen wetenschapper op wat voor gebied dan ook. Maar ik kan wel vragen stellen en tot conclusies komen. Dat doe ik dan in samenwerking met mijn spiritteam, en wij staan onder leiding van Vader en Moeder en onze Schepper/De Ene.
Bij de bovenstaande video raad ik jullie aan zoals altijd je onderscheidingsvermogen te blijven gebruiken, niet alles is naar waarheid, maar vele zaken over de werking van bijvoorbeeld de ozonlaag zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen. Onze onderzoekers en wetenschappers zijn niet dom natuurlijk! En ook … zoals altijd, resoneert het niet met je schuif het dan terzijde en lees niet verder. Er wordt het één en ander onthuld en het zou schokkend voor sommigen kunnen zijn. Ben daarop voorbereid alsjeblieft… … Gebruik je onderscheidingsvermogen en logische redenatievermogen aangaande alles dat je leest en voel erin. Neem niet klakkeloos over wat ik hier allemaal vertel. Ik heb veel liever dat jullie zelf de logica ervan in gaan zien.  
Waar dit artikel over gaat is of er nu twee Zonnen bestaan of niet? Het antwoord is … JA!  

Foto genomen op 16-01-2018
De volgende vraag is, waarom zijn er twee Zonnen? Dat heeft eigenlijk een hele logische verklaring. De Aarde is met alles erop en eraan aan het ascenderen via de vierde naar de vijfde dimensie. Dat gaat langzaam en stapsgewijs. Momenteel staan we stil in de vierde dimensie omdat er veel begrepen moet worden en ook omdat bepaalde situaties hier op Aarde eerst dienen te veranderen. We zijn in 4.1.8 - de vierde dimensie in het achtste subniveau van het eerste niveau. Er zijn twaalf niveaus in iedere dimensie en ieder niveau heeft acht subniveaus. De conclusie is nu dus, dat we vooralsnog niet naar 4.2 zullen verhuizen. De Ene/De Schepper houdt ons nu op onze plek in de vierde.
En we zijn al in de vierde dimensie vanaf augustus/september 2015, en dat betekent dat wij niet meer in evenwicht zijn met de bestaande Zon in de derde dimensie. En natuurlijk kunnen wij niet zonder Zon verhuizen/ascenderen. Denk maar aan het dag- en nachtritme, de temperatuur op Aarde en het hele ecosysteem. Dat zou allemaal volledig uit evenwicht raken als we steeds verder verwijderd raken van de bestaande Zon in de derde dimensie, want uiteindelijk zou het te koud worden nietwaar? Die Zon daar weghalen dat kan ook niet, want andere planeten zijn daar ook van afhankelijk. Dus wat is er gebeurd? De Zon in de derde dimensie werd gekloond. En de gekloonde Zon reist met ons mee doorheen de vierde dimensie naar de vijfde dimensie.
Aangezien de meeste mensen op Aarde nog niet ontwaakt zijn voor de ascentie, zou het een probleem opleveren om ineens twee Zonnen te zien nietwaar? Dus de Zon van de derde dimensie wordt voor ons verhuld. Af en toe wordt deze aan ons getoond om ons te proberen te triggeren om na te gaan denken over het leven en vragen te gaan stellen, zelf op onderzoek uit te gaan … voor ons alsook voor het onontwaakte publiek. Dus de extra Zon die we soms op foto’s kunnen zien, is de oude Zon van de derde dimensie. Ook is er een stuk bewijs te vinden in video’s van Myunhauzen74 waarin hij laat zien dat de Zon zo nu en dan heel eventjes verdwenen was van ‘de radar’. Wanneer dit fenomeen plaatsvindt is dit slechts een test van de hogere dimensionalen om te zien of hun ‘cloakingsyteem’ werkt of nog steeds werkt. Of er ook iets aangepast moet worden, zodat er geen paniek zal ontstaan op Aarde. Het is dus ook niets om je zorgen over te maken. Intussen zijn in de derde dimensie de planeten opnieuw uitgelijnd met de bestaande Zon aldaar, en dat proces is nog steeds gaande eigenlijk. De Schepper/De Ene werkt al langere tijd met ons zonnestelsel ter voorbereiding op de Ascentie van de Aarde - zie: World Unity. Dit artikel laat weten dat op alle bestaande planeten in ons zonnestelsel, in de derde dimensie, wel vreemde ontdekkingen gedaan werden.
De nieuwe Zon heeft wel degelijk invloed op het evenwicht in de derde dimensie en ook op ons evenwicht met deze Zon. Er zijn ‘hemellichamen’ ontwikkeld die wij niet kunnen zien, en die dus ook afgeschermd zijn voor ons, die het evenwicht voor ons moeten regelen. De zwaarte/massa/het magnetisme van zo’n hemellichaam is belangrijk aangaande het magnetisme van de Zon. Dat geldt ook voor de Aarde. Zie: Wetenschap in Beeld
Ik zal het verder niet ingewikkeld maken en stel dan ook voor een artikel te lezen dat gaat over de invloeden van de Zon en hoe alles werkt enz. Zie: Zon-Wikipedia
Dan het volgende … De laatste tijd zijn er praktisch geen zonnevlekken meer op de Zon te zien. En de wetenschappers krabben zich aan het hoofd hoe dat nu toch kan. Zoiets als dit is nog nooit eerder voorgekomen … … Ik spreek uiteraard over de gekloonde Zon die met ons meereist. Dat komt omdat onze Schepper met deze Zon aan het werk is. Deze Zon werd van de driedimensionale Zon gekloond, en we weten allemaal dat die 3D Zon al een hele lange tijd bestaat. Dus de gekloonde Zon heeft/had precies dezelfde ‘branduren’ als het ware als de 3D Zon. De gekloonde Zon is bedoeld om een onvergankelijke Zon te worden, deze zal altijd blijven schijnen/branden en de Schepper weet precies hoe dit alles aangepast moet worden. Het volledig verdwijnen (uiteindelijk) van de zonnevlekken komt omdat de Zon - om bij benadering het ergens mee te vergelijken, maar helemaal correct is het niet - een complete make-over of verjongingskuur ondergaat, maar dan met een extraatje vanwege diens onvergankelijkheid. Jonge sterren/zonnen hebben geen zonnevlekken, dat komt pas voor op latere leeftijd bij een Zon. Coronale gaten waaruit zonnewinden stromen zullen wel blijven bestaan. Dat er ook iets specifieks met de Zon aan de hand is bewijzen de tabellen die velen van ons volgen van een Duitse site. Ook ik heb deze een tijdlang gevolgd. De waarden die gemeten worden stijgen praktisch iedere dag de pan uit. Onze Zon wordt opgewaardeerd en dat is dus te meten.
En dan komen we bij het volgende probleem … Twee Zonnen, maar uiteraard ook een Zon die opgewaardeerd wordt, hebben een hogere UV-straling. MrMBB333 maakt ook video’s waarop te zien is dat hij deze straling meet. Anderen over de wereld heen helpen hem daarbij door zelf ook metingen te verrichten en hem hiervan op de hoogte te brengen. Dit is de site van deze meneer zodat je dit na kunt kijken: https://www.mrmbb333.com/. Deze metingen worden door de hogere zelven van deze mensen, sinds kort, aan de GFL (Galactische Federatie van het Licht) doorgegeven, zodat zij precies weten waar of in welk gebied extra aandacht besteed moet worden voor de teveel aanwezige straling.
En dus, denk ik dat we het er allemaal wel over eens kunnen zijn dat twee Zonnen vlakbij onze Aarde ons beslist geen goed zal doen. We hebben de vele aardbevingen gezien, de uitbarstingen van vulkanen en zo ook de uitbarstingen die zich in deze tijd voordoen op Hawaii aangaande de Kilauea vulkaan. Daarnaast kunnen we ook de veranderde weersomstandigheden noemen … het heeft allemaal te maken met de ascentie, en het staat dus allemaal met elkaar in verbinding.
***(Inmiddels heb ik nieuwe extra informatie ontvangen en een Update plaats ik onderaan dit artikel! - deze update kan rustig als laatste gelezen worden. Pak er even wat te drinken of iets lekkers bij, want het blijkt dat dit artikel wel lang wordt. Ik raad jullie dan ook aan om dit artikel rustig te laten bezinken en daarna, als het uiteraard allemaal met je resoneert, nog een paar keer opnieuw te lezen.)
We weten dus dat de straling van de Zon gevaarlijk kan zijn, dus de straling van twee Zonnen is dat dan zeer zeker. De hogere dimensionalen stonden voor een probleem over hoe dat probleem opgelost te krijgen. Aangezien ze bezig waren om te proberen de bevolking van de Aarde ontwaakt te krijgen voor de ascentie op een specifieke manier, zagen ze een kans om daar iets aan toe te voegen. En nu zullen velen even de wenkbrauwen gaan fronsen. Want … de hogere dimensionalen wisten wat grotendeels gevaarlijke zonnestraling kon/kan tegenhouden, en die substanties moesten dan in onze atmosfeer ingebracht worden. Dit moest natuurlijk verklaard worden voor ons … en bezig zijnde met Team Light en Team Dark en het verspreiden van wenkbrauwfronsende informatie, werd dit aspect als een angstkaart aan Team Dark gegeven. Dit werd/wordt gedaan om ons te triggeren na te gaan denken over heel veel zaken die op Aarde gaande zijn. En die angstkaart was/is (ik weet niet wanneer dit precies op zal houden) CHEMTRAILS. … … … Laat dat maar even bezinken… … … …
Ik weet dat dit nogal een grote uitspraak is, maar het is volstrekt logisch. Hoe krijg je mensen ontwaakt? Als een bepaalde groep mensen, de kloon-incarnaties van de hogere dimensionalen, volledig geloven in de angstkaarten die verspreidt worden (zoals bijvoorbeeld samenzweringstheorieën) of specifieke gebeurtenissen die staan te gebeuren en daar over beginnen te praten met deze en gene. Tenminste dat dachten de hogere dimensionalen, het liep allemaal echter wat anders dan verwacht. Lees verder om het beter te gaan begrijpen…  
Hoe ik weet dat de hogere dimensionalen de chemtrails sproeien? Wel, nadat ik dit eindelijk boven water had weten te krijgen en begreep dat zij het waren die de chemtrails in onze atmosfeer brengen, ging ik dat uittesten natuurlijk. De hogere dimensionalen zijn telepathisch en iedereen is afgestemd op het proces waar ik en mijn spiritteam in geplaatst werden. Wel, vanuit mijn woning zag ik in de verte een vliegtuig met een grote bocht een chemtrail in de lucht trekken. Ik zei, bij benadering, iets van, “Ah, ik zie jullie. Kijk eens wat een grote bocht jullie maken met het sproeien. Komen jullie nu net binnen en zoeken jullie nu de juiste koers?” de chemtrail werd meteen even uit gezet. Ik meteen weer … “Ja, ik bedoel jullie. Ik zie dat jullie nu niet meer sproeien.” En meteen trokken ze een korte streep. Ook daar reageerde ik weer op. Ze stopten weer met sproeien en vlogen in een richting die hen deed verwijderen van waar ik woon. Ik begon ze uit te dagen … de bemanning sprak op dat moment nog niet via mij met mij …  “Kom op zeg, bewijs dat jullie het zijn. Maak een koerswijziging en vlieg over mijn woning. Laat eens zien dat jullie wel lef hebben.” En wat dacht je wat? Ze deden het warempel!!! Ze kwamen mijn kant op en vlogen even later keurig over de woning en hadden het sproeien helemaal stilgelegd. Ik heb nog even met hen gesproken, het blijkt dat er drie personen aan boord zijn van zo’n vliegtuig, wat een gemorft schip van hen is, maar toen waren ze ook alweer uit het zicht verdwenen. Later heb ik ook nog wel met anderen gesproken terwijl ze strepen in de lucht aan het trekken waren. Dus de chemtrails worden door onze vrienden gesproeid. Die chemtrails zijn er wel degelijk om ons te beschermen tegen de straling van de Zon, of beter gezegd … twee Zonnen.
Echter … Ze hadden niet zo heel veel onderzoek verricht wat die chemtrails met het leven op Aarde zouden doen als die ‘handel’ op Aarde neer zou dalen en in ons voedsel terecht zou komen, in ons water en in onze in te ademen zuurstof. Want we weten nu wel inmiddels dat het sproeien een doorgaand proces is, dat het steeds opnieuw in de atmosfeer ingevoerd moet worden. Ze zagen alleen het voordeel dat het zou opleveren voor de schadelijke straling van de beide Zonnen. In ieder geval, voordat we met een vinger gaan wijzen … mogen we ons ook afvragen wat het kwaadste van de twee geweest zou zijn voor ons. De schadelijke straling van de Zonnen, of de chemtrails zelf. En de eerste, de schadelijke straling, zou ons inmiddels allang funest geworden zijn. Er wordt immers al  gesproeid vanaf de 1990er jaren!! Want, zo werd mij verteld, toen werd de Zon gekloond. Ook vanaf die tijd zijn er foto’s opgedoken van een dubbele Zon in onze luchten … en natuurlijk ook van de chemtrails.
Ik heb hele goede hoop dat vrij snel dit sproeien verleden tijd zal zijn. Vermoedelijk is dit ook een geleidelijk proces. Ik kan hier in Nederland zien dat er steeds vaker korte strepen getrokken worden en het sproeien is lang niet meer zo intensief als bijvoorbeeld een jaar of paar jaar geleden.
Sommigen van jullie kunnen zich nu afvragen; “En de bewijslast dan die ik gezien heb?” “De foto’s van vliegtuigen met al die vaten chemische troep aan boord?” Bedenk alleen maar dat de hogere dimensionalen toegang hebben tot ons internet. Een fake foto is zomaar door hen gecreëerd en wanneer deze in handen vallen van degenen die in samenzweringstheorieën geloven is de klus vrij gemakkelijk geklaard…
Via het proces, waar ik en mijn spiritteam in geplaatst werden, werden wij allemaal getriggerd om over de aanwezigheid van de beide Zonnen goed na te gaan denken. Ik werd namelijk steeds weer teruggevoerd naar de uitbarsting van de vulkaan Kilauea. Waar kwam dat door? Wat was er aan de hand? Was dat één van de redenen waarom De Ene/De Schepper de Aarde op diens plaats houdt in de vierde dimensie? Was er iets mis met de magnetische aantrekkingskracht van de Aarde, de Zonnen en de ‘hemellichamen” die voor ons verhuld zijn? Ja, inderdaad. De hogere dimensionalen moesten hard aan het rekenen gaan, want het evenwicht was te ver uit evenwicht geraakt. Alles moest, en moet eigenlijk voortdurend, opnieuw uitgelijnd worden, willen we niet nog meer van dit soort rampen op de Aarde gaan meemaken.
Maar ook werd de aandacht getrokken naar het sproeien van de chemtrails … dat moest/moet op gaan houden, want het brengt teveel schade toe aan het hele Aardse systeem met alles erop en eraan. Maar wat moet er dan gebeuren om die schadelijke straling tegen te houden? Wel, dat is iets dat de hogere dimensionalen die met ons aan het werk zijn eigenlijk niet kunnen doen. Dat is een werk voor de hogere dimensionalen uit de dertiende dimensie. Want deze hogere dimensionalen hebben samen met Vader en Moeder in het begin van het bestaan van dit Universum de dimensies ‘aangekleed’ … zoals ik wel eens in een eerder artikel heb uitgelegd. Zij zijn op de hoogte van het hoe en wat van onze ozonlaag, en de ionosfeer. Zij bezitten alle kennis van planeten en Zonnen, het evenwicht en eventuele schadelijke invloeden voor het leven op een planeet. Zij kunnen dit soort zaken aanpassen en steeds weer opnieuw uitlijnen als dat nodig is. Dus die zijn nu ook ‘gekieteld’ om in actie te komen en dat doen ze ook!
Dat is natuurlijk goed nieuws. Je mag je nu nog afvragen waarom de hogere dimensionalen ons hebben laten geloven dat ‘de duisteren/de kliek’ deze chemtrails in onze atmosfeer sproeien. Wel, dat is eigenlijk een lang verhaal, maar het komt in het kort hierop neer. Vanuit de oude waarheden waren zij er volledig van overtuigd dat de bevolking van de Aarde zou ontwaken als zij min of meer met hun rug tegen de muur gezet werden, dat zij min of meer geknecht zouden worden. Zodat zij op zoek zouden gaan over waarom zoveel ellende en verdriet en chaos op de planeet was ontstaan. Het enige dat echter bereikt werd was, dat de bevolking in diens overlevingsinstinct terechtkwam en als je daarin zit, dan ben je alleen maar met jezelf bezig en hoe te overleven. We hoeven alleen maar naar al onze maatschappijen te kijken om te weten dat dit waar is. De feiten spreken voor zich. Dus dat was een verkeerde inschatting die gedaan werd. Want dit werkt wel voor één persoon, zoals een Lichtwerker of Sterrenzaad, (denk aan een moeilijke jeugd enz.) maar niet voor een hele wereldbevolking. Degenen die ontwaakten waren dus de lichtwerkers en sterrenzaden, die trouwe lezers geworden zijn van de boodschappen die zij channelen. Maar sommigen zijn ook trouwe lezers van de boodschappen die spreken over samenzweringen en dergelijke, om deze groep aangespoord te krijgen erover te praten met anderen en hen dus te triggeren om ook te ontwaken.
Wel … ook dat hielp niet echt. Want de hogere dimensionalen wisten niet dat de Mensheid bestond uit hogere dimensionalen die zelf in de incarnaties gaan en dus niet een ‘kloon’ van zichzelf sturen om te incarneren. En de Mensheid wist niet van het bestaan van de hogere dimensionalen met een ‘kloon’ in de incarnatie, dus dat ging allemaal prachtig langs elkaar heen, want men, de hoger dimensionalen met een ‘kloon’ in de incarnatie, dacht dat iedereen op de hoogte was van de ascentie. En nodeloos te zeggen dat dit niet het geval was. Dus dat aspect zat hen ook nog een keer tegen. Ik denk zeker dat het allemaal anders gelopen zou zijn als ze dit wel geweten hadden.
Het voordeel dat er gedaan werd met het niet weten van dit verschil in aanwezigheid van elkaar, was dat de Mensheid van de Aarde er niets meer van begreep en op onderzoek uitging. Zo hebben zij door de tijd heen heel veel ontdekkingen gedaan over hoe het menselijke lichaam in elkaar steekt bijvoorbeeld, over de vele processen van het menselijke lichaam, over hoe mooi in evenwicht het kan functioneren … en aansluitend daarop natuurlijk over ziekteprocessen en het antwoord daarop hoe deze te behandelen met bijvoorbeeld medicijnen of therapieën. Hoe het ecosysteem/de natuur in elkaar steekt. Hoe dieren met elkaar omgaan en leven. (Denk aan Jacques Cousteau of David Attenborough, ja beide zijn leden van de Mensheid) Ook op wetenschappelijke terreinen heeft de Mensheid prachtige ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen waar de ascentie van nu beslist heel veel aan heeft.
Ik kan me nog herinneren dat er in de boodschappen die wij lezen soms ook wel gesproken werd over het feit dat de Mensheid van de Aarde de leermeesters van het Universum/de hogere dimensionalen zouden worden. Ja, zelfs van de geascendeerde meesters enzovoorts. Dat blijkt nu uit te komen. De hogere dimensionalen hebben inmiddels al heel veel van de spiritteams van de Mensheid opgestoken…  
De hogere dimensionalen die van de ascentie afwisten hebben natuurlijk ook ontdekkingen gedaan op andere planeten en hun technologie en dergelijke komen nu ook goed van pas met deze unieke ascentie van ons. Denk dus niet dat zij dom zijn in vergelijk met de Mensheid, zij hebben zich slechts anders ontwikkeld. Dus de Mensheid en de hogere dimensionalen zijn inmiddels steeds dichter tot elkaar gekomen, want de spiritteams van de Mensheid weten sinds medio 2017 af van de ascentie, en beide partijen doen hun voordeel met beider ontwikkelingen en ontdekkingen.
Het is wel jammer dat het allemaal zo gegaan is. De Mensheid was namelijk hard aan het werk gegaan om de Aarde in een vredelievender sfeer te krijgen toen de ‘Flower Power’ beweging de kop op stak in de zeventiger jaren. “Make Love, Not War”. John Lennon die een incarnatie van de Mensheid was, deed ook een duit in het zakje met zijn Yoko. We weten echter hoe dit voor John Lennon is afgelopen. De hogere dimensionalen konden iemand met zoveel invloed aangaande Vrede en Liefde en dergelijke niet gebruiken en besloten hem ‘weg te werken’. En wederom voordat we met vingers gaan wijzen … Bedenk ook dat men toentertijd ook nog steeds dacht dat de derde dimensie en alles daarin een hologram en een spel/leerschool was. Zelfs de Mensheid dacht dit! Want toen zij door de Goddelijke Zelven, die niemand minder zijn/waren dan de hogere dimensionalen in de dertiende dimensie, gevraagd werden, uit naam van God, om naar de Aarde te gaan en daar zelf te gaan incarneren, hadden zij al het begrip dat de derde dimensie en alles daarin holografisch van aard zou zijn. Dit is uiteraard niet het geval, wij zijn net zo echt als het maar kan. Niets holografische werkelijkheid. Dit gegeven moest het omlaag brengen van de mannelijke energie/frequentie gemakkelijker maken voor degenen die het daadwerkelijk allemaal mee zouden gaan maken.
Onze Ascentie is uniek, zoals we weten. Een Ascentie zoals deze wordt voor de eerste keer uitgevoerd in dit Universum en veel hierover zullen we zelf moeten ontdekken. Toch is een Ascentie zoals de onze al eens in andere Universums van onze Schepper uitgevoerd. Onze Schepper bezit dus de kennis daarover … over wat daar allemaal bij komt kijken. En Hij/Zij en Vader en Moeder zullen ons bijstaan om deze Ascentie goed te laten verlopen.
Waarom dan alles zo uit evenwicht laten gaan?... kan ik me voorstellen dat jullie vragen. Vergeet niet dat dit hele Universum van ons ondergedompeld is in extreme (meest) negatieve mannelijke energieën. Dat was het doel namelijk … te ontdekken hoe de mannelijke energieën uit evenwicht zich zouden gedragen. Ook aangaande onze Ascentie. De hogere dimensionalen hoorden dat de hele planeet met alles erop en eraan zou gaan ascenderen en dat zij degenen zouden zijn die dat klaar moesten spelen. Toentertijd leefden zij ook met het idee van afgescheiden te leven van de Schepper/De Ene en uiteraard hadden zij nog nooit een direct contact met De Schepper gehad. Al hun kennis, alles was zij zelf geleerd hadden werd in werking gezet. Zij deden het naar beste vermogen. Echter zij waren helemaal uit evenwicht, net zoals wij hier op Aarde, want wij zijn hun externe werkelijkheid als het ware, nadat ze de macht (goedbedoeld) overnamen voor de ascentie … daarvóór was het fifty/fifty. Ze hebben ook heus wel dingen goed gedaan, maar de meeste dingen niet. Dat konden zij niet weten! Alles dat zij wisten van een planetaire ascentie was een ascentie zonder leven daarop aanwezig. Zo’n planeet werd dan in de vierde dimensie aangepast aan de vijfde dimensie.
En nu … nu is dat precies andersom! De vijfde dimensie moet aan ons aangepast worden. Nu zouden jullie misschien kunnen gaan begrijpen waarom het proces waarin zij (en ik) gezet werden door Vader en Moeder, de Ene/de Schepper zo een aanzienlijke lange tijd nodig heeft. 2.5+ jaar duurt het nu al en geloof me … ik heb tegengas gegeven, want ik vond en vind nog steeds dat zij inmiddels wel eens met ons aan het werk kunnen gaan. Vaak denk ik … nu zijn we er … “This is it!” Maar nee, de volgende teleurstelling is er dan alweer en wordt er iets naar voren gebracht waar niemand nog bij stilgestaan had. Dat gaat van persoonlijk en privé naar wereldgebeuren en dus nu ook buiten onze wereld … het oude zonnestelsel, en onze reis doorheen de vierde dimensie. Maar ook … richting Vader en Moeder … of onze Schepper … … …
Dit Universum van ons, zet de wereld van het schepperras min of meer op z’n kop, want zij leren zo ongelooflijk veel van ons Universum. En dat is waar hun hele bestaan om draait kan je wel zeggen. Het vergaren van kennis en ervaring zodat zij steeds beter in evenwicht met zichzelf kunnen komen. Het evenwicht van de mannelijke en vrouwelijke energieën, van de negatieve en positieve energieën. En ze gaan dankzij ons Universum met sprongen vooruit.
Nu is het echter tijd dat de ommekeer gaat plaatsvinden. De Vrouwelijke Ene/Schepper heeft, zoals ik de vorige keer schreef in “De Gebeurtenis & De Verschuiving in Bewustzijn”, haar rechtmatige plaats aan de zijde van de Mannelijke Ene/Schepper weer ingenomen. Iemand vroeg mij laatst wat wij daarvan zouden kunnen gaan merken. Nou … in ieder geval een verzachting bij/van de mannelijke energieën. Mensen zullen geduldiger worden bijvoorbeeld, anderen aan het woord laten of minder snel oordelen en hun eigen inzichten gaan afmeten/afwegen aan/met die van een ander i.p.v. gewoon door te drammen dat zij gelijk hebben. Het narcistische gedrag zal gaan verminderen/verzachten en uiteindelijk verdwijnen. Minder krachtmetingen op allerlei niveaus, het wordt allemaal wat vredelievender. De mannelijke energieën zullen geleidelijk aan teruggedrongen worden naar hun normale ‘stand’ zal ik maar zeggen, zodat de vrouwelijke energieën hun rechtmatige plaats weer in kunnen nemen. Zowel bij mannen als bij vrouwen.   
*****
Update 23-05-2018: MrMBB333 kwam met een volgende video over de UV-straling van de Zon - “Something Strange Is Going On in Earth’s Atmosfeer” Ik vind deze synchroniciteit prachtig en het bewijst eigenlijk dat dit artikel en de video van MrMBB333 met elkaar in verbinding staan. De Schepper, Vader en Moeder weten dat ik met dit artikel bezig ben, zij helpen mij er zelfs mee, en zij weten dat er nog een serieus probleem is waar de hogere dimensionalen nog niets vanaf weten. Toen ik de video zag ben ik meteen vragen gaan stellen en we zijn eruit gekomen. Het is De Schepper/De Ene die hier aan het werk gegaan is om dit onder de aandacht te brengen. MrMBB333 stelt min of meer de vragen en via het proces waarin mijn spiritteam en ik zitten, worden deze vragen beantwoord. Tevens wordt een probleem waar de hogere dimensionalen zich niet bewust van waren nu meteen aangepakt.
Wat is er nu precies aan de hand … Als je de video hebt bekeken, dan zal dit artikel je helpen om het probleem van de CFC’s waar hij over spreekt, en die bij ons beter bekend zijn als CFK’s, beter te begrijpen: Chloorfluorkoolstofverbinding. We moeten uiteraard bij het begin beginnen. De hogere dimensionalen waren ervan overtuigd dat het klimaat op Aarde meer gematigd moest gaan worden, dat er een opwarming plaats moest gaan vinden. Zij wisten dat CFK’s de ozonlaag ‘aantasten’ (tenminste dat werd geloofd). De CFK’s maken daar niet direct gaten in, zoals het gat in de ozonlaag in het zuidpoolgebied doet vermoeden. Wat ook niet echt een gat is maar de ozon komt hier in veel lagere concentraties voor.  
Het gat in de ozonlaag is dan ook niet door ons veroorzaakt, maar werd opzettelijk gecreëerd door de hogere dimensionalen. Wij zijn wel ooit de ‘boosdoeners’ geweest van het ‘aantasten’ van de ozonlaag. De hogere dimensionalen zagen hier een prachtkans om ‘onopgemerkt’ aan het werk te gaan om het klimaat te veranderen ter voorbereiding op de aankomst in de vijfde dimensie, waar het altijd licht/dag is. Iets dat absoluut niet goed is voor het leven op Aarde met een dag- en nachtritme, want vele levensvormen zijn daarvan afhankelijk.
Een ‘aangetaste’ ozonlaag zorgt voor meer warmte op de Aarde maar ook voor hogere UV-straling. Maar op die hogere UV-straling hadden ze hun antwoord klaar, door de chemicaliën te sproeien die ons daartegen zouden beschermen. Zoals eerder gezegd, hadden de hogere dimensionalen nooit onderzoek gedaan naar hoe de levensketens of het ecosysteem op welke planeet dan ook werkzaam zijn. Hoe dit alles in evenwicht met elkaar samenwerkt en het leven van plant, dier, insect, vogel, mens enz. in stand houdt. Maar de Mensheid had dit wel gedaan, en waren daar in feite nog steeds mee bezig. Zij ontdekten het gat in de ozonlaag en ondernamen dienovereenkomstig stappen om dat een halt toe te roepen. Zij verboden het gebruik van CFK’s! Dit gebruik moest aanzienlijk teruggedrongen worden over een aantal jaren verspreid en uiteindelijk mocht het niet meer gebruikt worden. Dit wat een lelijke kink in de kabel voor de hogere dimensionalen.
Voordat er voorbarige conclusies getrokken worden. Vergeet niet dat zij dachten een spel te spelen op een holografische wereld. Zij wisten niet dat onze werkelijkheid net zo echt is als die van henzelf. Zij speelden het ‘spel’ met Team Dark en Team Light. In hun ogen zat Team Dark Team Light danig dwars met het plan om de ozonlaag door de mensen van de planeet zelf via CFK’s ‘aan te tasten’, zodat de opwarming van de Aarde gewoon plaats zou vinden, maar nu zorgden zij ervoor dat de CFK’s over een bepaalde termijn verboden werden. In onze ogen was dat natuurlijk iets goeds, maar gezien vanuit het gezichtspunt van de hogere dimensionalen dat de ascentie op een bepaalde manier diende te gebeuren, bepaald niet. Dus het was niet Team Dark die hen dwarszat, maar de Mensheid.
Dus wat te doen? Daar komt het artikel over de chloorfluorkoolstofverbinding (cfk) om de hoek kijken. De zin, “Hoewel het protocol als (een) uitstekend succes in het milieubeleid gezien wordt, wordt er sinds ongeveer 2012 weer een significante hoeveelheid van jaarlijks rond 13.000 ton cfk's uit een onbekende bron in Oost-Azië uitgestoten.” En daar heb je het -- uit onbekende bron -- De hogere dimensionalen gingen zelf CFK’s in de atmosfeer brengen. Zodat de opwarming van de Aarde toch door kon gaan. Ze weten nu echter dat de opwarming van de Aarde helemaal niet in de planning van Vader/Moeder en de Ene/Schepper ligt. Dus ons klimaat gaat teruggebracht worden naar diens normale staat.
De video van MrMBB333 spreekt over hoge UV-waarden in delen van de wereld waar dat niet mogelijk zou moeten zijn. Dat klopt eigenlijk wel. De CFK’s daar heel hoog in de atmosfeer werken op specifieke manieren. CFK’s blijven zich normaal gedragen tot een bepaalde temperatuur, worden de temperaturen lager en dus kouder, wat het geval is in de hogere atmosferen dan gaat het zich anders gedragen. Het ‘klontert’ samen als het ware, en hogere concentraties op een bepaalde plek levert een snellere ‘aantasting’ van de ozonlaag op, wat kan resulteren in zogenaamde ozonlaag gaten, zonder dat dit dus echt een gat is, maar de UV-straling is wel merkbaar hoger. En dit werd tot nu toe niet begrepen door de hogere dimensionalen, en zij zijn er vandaag 23/5 met onmiddellijke ingang mee aan het werk gegaan. De CFK’s gaan opgeruimd worden en de hogere dimensionalen uit de dertiende dimensie gaan onze ozonlaag herstellen en dikker maken. De chemtrails zullen we dus nog wel een poosje blijven zien, hoe lang … dat kan ik werkelijk niet zeggen.
Ik spreek over het ‘aantasten’ van de ozonlaag en niet over het verdunnen van de ozonlaag. Daar is een reden voor, en een echt aantasten is het ook niet. Wat gebeurd er namelijk als die hoge concentraties CFK’s zich ergens daarboven bevinden, samengeklonterd en wel. Zij nestelen zich tegen de ozonlaag aan, waardoor de onderste lagen van de ozonlaag terzijde gedrukt worden, zij vernietigen de ozonlaag niet. Dus je krijgt dan een ‘bobbelige’ ozonlaag, want de bovenzijde hiervan is een strak geheel. Dat verklaard ook het zien van een UV-straling in de video met een 0 waarde waar dat niet zo kan zijn en de hogere waarde van bijvoorbeeld een 15 UV-stralingswaarde waar dit ook niet aanwezig zou kunnen zijn. De ozonlaag is intact, het is alleen niet langer meer goed en evenwichtig verdeeld. Het verwijderen van de CFK’s is wat er moet gebeuren. De hogere dimensionalen uit de dertiende dimensie hoeven alleen de boel weer opnieuw te herverdelen en in evenwicht te brengen en dan te verdikken, want door de tijden heen met het zwakker worden van de 3D Zon had de Schepper de ozonlaag daarop aangepast, anders zouden we weer te weinig straling en bijvoorbeeld te weinig vitamine D voor een evenwichtig leven op de planeet ontvangen hebben. Het is en blijft een precair evenwicht dat gehandhaafd dient te blijven.
*****  
En hier is een volgende video van MrMBB333 over Planeet X, die ik dan ook meteen even wil verduidelijken. Ik had het antwoord vrij snel gevonden. “Planet Nine, Show Thyself”. Ja, ik zei al tegen mijn spiritteam en De Ene, zo komt er praktisch geen einde aan mijn/ons artikel. Maar afijn, MrMBB333 haalt het naar voren … hij werd dus getriggerd er een video over te maken en ik wordt getriggerd om er vragen over te stellen en met antwoorden te komen, uiteraard in samenwerking met de hogere dimensionalen.
Planeet 9 zoals het genoemd wordt kan nog steeds niet gevonden worden omdat deze verhuld wordt. En dat heeft dezelfde reden als waarom de 3D Zon voor ons verhuld wordt. De hemellichamen die door iets een bepaald patroon laten zien, bevinden zich in evenwicht met deze onbekende planeet. Deze planeet is niet gevaarlijk! Het is geen Niburu of wat voor naam er ook maar aan gegeven wordt, want dat is in feite weer zo’n ‘spelelement’ van de hogere dimensionalen om te proberen mensen over hun leven na te laten gaan denken, enzovoorts.  
Planeet 9 werd ons zonnestelsel binnengeloodst door onze Schepper/De Ene. Het zonnestelsel waaruit wij verhuizen heeft namelijk een nieuw hemellichaam nodig om de boel in evenwicht te houden, en dat gaat deze planeet doen, of doet dat in feite al… Wij zijn immers vertrokken en verkeren nu in de vierde dimensie, zoals de twee foto’s die ik bij dit artikel gebruikt heb ook duidelijk laten zien. Op de eerste zien we dat de beide zonnen praktisch gelijk van omvang zijn en op de tweede foto is de 3D Zon een stuk kleiner geworden. Dat bewijst ons vertrek uit de derde dimensie en aankomst in de vierde dimensie. Dus planeet 9 is niet echt planeet 9, maar planeet 8. Want zou deze niet het zonnestelsel binnengehaald worden dan zou het evenwicht niet of zeer moeilijk voor de andere bestaande planeten gevonden kunnen worden als de Aarde er niet meer is om dat te bewerkstellingen.
Vraag me niet waarom dit hemellichaam groter is dan de Aarde. De Schepper zal er beslist bepaalde bedoelingen mee hebben.
En hiermee sluit ik dit artikel af…
Met respect en in Liefde,
Cobie

Copyright © 2018, Cobie de Haan. Alle Rechten Voorbehouden. http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Voel je alsjeblieft vrij om deze inhoud met anderen te delen, met vermelding van de auteur en de link van het originele artikel.

8 opmerkingen:

 1. Hallo

  Een super mooi artikel.
  Dank je wel en ik hoop dat er nog meer van deze ultra spirituele informatie aan mag komen.
  Gr Richard

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En jij dankjewel voor je reactie Richard, ik waardeer het enorm! 💙💚💛💖

   Verwijderen
 2. Beste Cobie,

  Wederom een mooi artikel. Het valt mij ook op dat de zon meer wit licht geeft.
  Ik vergelijk het zelf van gloeilamp naar Led verlichting verlichtinverlichting. Led gaat langer mee en is koeler. Wat ik zelf merk in de tuin is dat bloemen beter groeien dan de afgelopen jaren. Ik weet niet of het daardoor komt. Ik hoop het haha.

  Liefs Wesley

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Wesley,

   De intensiteit van licht is inderdaad toegenomen. Dat komt uiteraard door de opwaardering waar de Schepper mee bezig is. Ik zei soms uit de gek wel eens, "Jee zeg, het is net of het zonlicht regelrecht mijn hersenen in schijnt."

   Het groeien en bloeien van de bloemen kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Het klimaat, het zonlicht of vermindering van chemtrails... Wie weet, maar het is een mooie waarneming die je gedaan hebt, en dank je wel voor het delen van deze informatie.

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 3. Hoi Cobie, bedankt voor je artikel. Het is nog aan het bezinken. Dat de hogere dimensionalen dit veroorzaakt hebben staat lijnrecht tegenover wat ik en waarschijnlijk velen van ons gedacht hebben. Ik dacht dat de mens de grote boosdoener van alles was.
  Wat mij juist wel al een tijdje opvalt dat er geen chemtrails meer zijn. Of haast niet meer, eigenlijk al sinds begin dit jaar. En een aantal weken geleden hadden we 5 dagen een strak blauwe lucht, iets wat ik me alleen nog kan herinneren uit mijn jeugd (jaren 80). Dus volgens mij zijn de chemtrails al een heel stuk terug geschroefd, misschien iets wat jij kan checken. Liefs Camiel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Camiel,

   Ik kom vanuit hetzelfde als jij vandaan hoor. Ik heb ook jarenlang gedacht dat de chemtrails door de mens uitgevoerd werden. Je kunt je misschien voorstellen dat het wel een tijdje geduurd heeft voordat ik het aandurfde om hierover te schrijven? Het is dan ook nogal wat en ik weet dat ik de eerste ben die hierover schrijft, het is zo ingeprent in ons allemaal dat 'de kliek' die rommel in onze luchten sproeit.

   Maar toen ik ook wist waarom en het plaatje steeds completer werd voor me, werd de stap om het artikel te schrijven steeds kleiner. Dus je begrijpt dat ik dit al een poosje wist.

   In de laatste helft van vorig jaar werd door de hogere dimensionalen begrepen dat de opwarming van de Aarde niet voortgezet moest worden. Je kunt niet eventjes snel zoiets terug gaan draaien, dat gaat ook weer stapsgewijs. Dus het is zeker een juiste waarneming van je geweest dat de chemtrails verminderden. Ze waren aan het zoeken en uittesten hoe de schadelijke UV-straling anders tegen te gaan, en de laatste begrippen kwamen de afgelopen weken binnen. We zullen de chemtrails over vermoedelijk niet al te lange tijd volledig zien verdwijnen.

   De hogere dimensionalen zijn nu bezig uit te vinden wat voor schade de chemtrails op alle niveaus aangericht hebben en gaan dit dan verhelpen. Dus de wereld zal er weer veel mooier uit gaan zien en zal ook veel gezonder worden.

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 4. Dank je wel voor je antwoord! Ik begin inderdaad te merken dat dingen al aan het verbeteren zijn in positieve zin. Ik zie daar steeds meer signalen van. En kan niet wachten om te ontdekken hoe dit zich verder gaat ontwikkelen
  Liefs Camiel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gevoel ken ik en heb ik ook Camiel, kan bijna niet meer wachten om wat (meer) positieve vooruitgang te gaan zien. Liefs, Cobie

   Verwijderen