vrijdag, september 15, 2017

De Arcturiaanse Raad - Wat Je Wilt Creëren - 15 September 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Wat Je Wilt Creëren
15 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is de perfecte tijd voor jullie allemaal om na te denken over wat voor ervaringen jullie willen hebben. Het is een tijd waarin de energieën nog nooit eerder zo ondersteunend zijn geweest van jou naar de werkelijkheid te bewegen die je wilt ervaren. De reden waarom jullie poolshoogte bij jullie zelf moeten blijven nemen, wat betreft wat het is dat je wilt creëren, is omdat jullie samen met de energieën aan het veranderen zijn. Jullie wensen zijn aan het verschuiven, en de gedachtevormen waar jullie toegang tot hebben zijn ook van een hogere frequentie.
Dus wat jullie nu voor jullie zelf willen, willen jullie ook voor alle anderen. Jullie kunnen jezelf als een onderdeel zien van een groter plaatje, een collectief, een menselijk ras. En jullie bereidheid om te luisteren naar deze wensen die jullie binnenin jullie hebben, en voelen voor hoe zij met jullie ascentie resoneren, is cruciaal om jullie uit te lijnen met de ervaringen die jullie willen hebben. Jullie zijn bedoeld je door dit universum te laten inspireren om te creëren wat jullie willen.
Jullie zijn hier niet alleen maar om te evolueren, het fysieke te transcenderen, en naar een andere dimensie te ontsnappen. Jullie zijn hier ook als de pioniers, en creëren iets gloednieuws, iets dat nog nooit eerder ervaren werd. En om dat te doen, moeten jullie je wensen erkennen, en moeten jullie bereid zijn dat wat jullie aan het creëren zijn te ontvangen. Het is belangrijk voor jullie te voelen dat jullie dat wat jullie aan het creëren zijn verdienen, zodat jullie het ervaren kunnen.

Het is door ervaring dat jullie groeien, en het is door ervaring dat jullie meer gespecificeerd worden aangaande wat jullie daarna creëren. Jullie zijn absoluut waardig van alles dat jullie voor jullie zelf en de rest van de mensheid willen creëren, en deze reis waar jullie op zijn word verondersteld een reis van vreugde en verkenning/onderzoek te zijn. Er is voor iedereen overvloedig veel energie om in overvloed te leven en voor allen alles te ervaren dat dit universum te bieden heeft … en meer.  
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
*****
Opmerking Cobie: Deze boodschap sluit prachtig aan bij mijn eigen meditatie waar ik gisteren mee begonnen ben. Het is een meditatie om voor alles en iedereen de grondslag van respect te creëren. Respect voor jezelf, voor anderen, voor alles dat bestaat. Ik heb onlangs een artikel geschreven over Respect/Respectloosheid, en daarna blijven mijn gedachten altijd nog wel een tijdje om dat onderwerp draaien als het ware, en waar wij het meeste behoefte aan hebben, is wel het feit dat wij een stevige basis van respect nodig hebben. Dus ben ik gisteren al drie keer gaan zitten om dat ‘voort te roepen’. Ik vraag aan De Ene om mij als een kanaal te gebruiken om hier op Aarde de energieën van respect in mij en via mij te verankeren. Ik vraag ook dat deze energieën bij iedereen die daar open voor staat (dus ik wil niet dat de Wet van de Vrije Wil/Keuze geschonden wordt) ook binnen mogen komen en verankerd mogen worden. Daarnaast vraag ik ook om deze energieën in alle mogelijke collectieven die we hier op Aarde hebben te verankeren. Ik ga zelfs zover dat ik het ook voor de rest van het Universum vraag. Dat Respect een stevige basis in het leven, werken en denken van iedereen in mag gaan nemen. Daarnaast, maak ik van zo’n meditatie niet een ‘snel werk’. Het is niet in een minuut of twee aan tijd bekeken. Ik geef het diepgang, ik geef er zogezegd een stukje van mijn bewustzijn aan, zodat het, bij wijze van spreken, niet snel kan vervliegen, maar dat het echt binnenkomt en duurzaam is. Ik voel erin, mijn hart is open, de energieën verankeren in mij en doorstromen mij en ik visualiseer dat iedereen met respect met elkaar omgaat. Dat respect op wat voor manier dan ook gebezigd wordt. Het is mijn oprechte mening dat Respect de basis is voor al het andere goede om tot ontwikkeling te komen… Vandaar dat ik in deze eerst voor Respect gekozen heb. Misschien wil jij je bij me aansluiten, misschien vind je dat iets anders eerst verankerd dient te worden … De keus is aan jou J
Voor het lezen van mijn artikel over dit onderwerp klik Respect/Respectloosheid

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

2 opmerkingen: