donderdag, september 21, 2017

De Arcturiaanse Raad - Het Perspectief van Je Hart - 21 September 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Het Perspectief van Je Hart
21 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij brengen het perspectief naar jullie werkelijkheid dat jullie een gevoel van voltooiing aanbiedt. Jullie krijgen vele verschillende perspectieven aan werkelijkheid te ervaren. Niet alleen zijn daar de perspectieven van jullie vrienden en familieleden, maar ook van de mensen die deel uitmaken van de media. En aldus willen wij graag alle perspectieven uitwerken waar jullie aan blootgesteld worden … en wij geven jullie een keuze.
Wij vragen niet om een lidmaatschap in een groep. Wij willen dat je zoveel perspectieven krijgt als je maar kunt om je eigen perspectief uit te werken, aldus je alle perspectieven binnenin je hebt die noodzakelijk zijn voor jou om een geïnformeerde beslissing te maken over je leven en hoe het te benaderen.
Wanneer je nadenkt over het ondernemen van een specifieke actie, zullen de meeste perspectieven die jou beïnvloeden dat aldus op een onderbewust niveau doen. Het is de kleine stem in je hoofd die binnenin jou gedurende je hele leven zeer actief geweest is dat je het zelfs niet meer hoort.

Wij willen dat jullie je beslissingen bewust maken, alle verschillende perspectieven in beraad nemend. Wij weten dat daarbuiten andere wezens zijn die boodschappen channelen, en zij hebben hun perspectieven. En wij weten ook dat als je aandacht aan ons schenkt, je waarschijnlijk ook aandacht schenkt aan enigen van hen, en dat is iets goeds. Je wilt zoveel perspectieven tot je beschikking hebben als je mogelijk maar kunt vergaren, en je wilt ook deze onderbewuste stemmen uitwieden zodat je naar je hart (gevoel/intuïtie) kunt luisteren.
Je hart is zeer goed in evenwicht en compleet. Je hart gidst je door de impulsen heen die je krijgt, maar nog belangrijker, gidst je hart je via de vibratie die het vasthoudt. Je hart houdt een hoge vibratie vast zoals een eeuwige vlam waar je altijd naar terug kunt gaan. En wanneer je dat doet, zal je die hoge vibratie ook vasthouden. En dan zal het perspectief dat van de hoogste vibratie is degene zijn die je aandacht krijgt.
En dat is wat wij voor jullie willen. Wij willen dat jullie in staat zijn om voor jullie zelf vast te stellen welk perspectief dat van buiten jullie komt een vibrationale match is met dat van het perspectief van je hart.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten