zaterdag, september 23, 2017

De Arcturiaanse Raad - Aan Verleiding Toegeven - 23 September 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Aan Verleiding Toegeven
23 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Er is een reden waarom jij je geneigd voelt om dingen te doen waarvan je weet dat zij niet ten dienste staan voor je hoogste goede. Je hebt binnenin je een bepaalde hoeveelheid aan programmeringen die jou een mogelijkheid geven om je grenzen uit te testen. Je wilt het beste maken van het leven dat je hebt, maar dit is ook een tijd van het integreren van alle aspecten van Zelf, inclusief die aspecten die aan de meer duistere zijde van de dingen staan.
Dus jullie levens zijn gevuld met mogelijkheden om dat te onderzoeken wat niet gewenst is, dat wat jullie niet dient, en dat wat diegenen om jullie heen niet dient. En het is een kans voor jullie om ergens aan deel te nemen, de vibratie ervan te voelen, de effecten ervan te ervaren, en dan van de situatie te leren wat je moet weten.
Jullie allemaal moeten mededogen ervaren voor jullie medemensen, en wat een betere weg is er naar mededogen dan dat je het zelf ervaren hebt? Je weet nu wat jou wel en niet dient, en als jij jezelf in een positie plaatst waar je geneigd bent om deel te nemen aan iets dat jou niet dient, betekent het dat er nog steeds iets voor jou is in die ervaring.

Misschien moet jij jezelf vergeven voor in het verleden aan de verleiding toegegeven te hebben. Misschien moet je nog steeds begrijpen wat iemand ertoe brengt om de duistere zijde van de dingen te kiezen zodat je medeogen voor deze individuen kunt hebben, en soms moet je gewoon voelen hoe iets voelt zodat je vastberadener dan ooit bent om aan het tegenovergestelde deel te nemen.
Om aan de zijde van het Licht te zijn en om deel te nemen aan dat wat jou en alle anderen dient is de keuze die jullie allemaal aan het maken zijn. Maar slechts omdat de andere keuzes bestaan, en slechts omdat je deze keuzes in het verleden gemaakt hebt betekent niet dat je op wat voor manier dan ook in gebreke bent. Toegeven aan dat wat jou niet dient is een ervaring, en je hebt ervaringen nodig die je helpen om te beslissen, te kiezen wat voor jou en voor alle anderen het beste is.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi en integer artikel! Het maakt ook dat je niet langer hoeft te oordelen, als ik interpreteer wat ik lees. Mededogen is de keuze om niet mee te doen met iets wat je wil verleiden en de ander niet te veroordelen als die het wel wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je weer voor de vertaling, Cobie. Ik vind dit weer echt zo'n juweeltje van de Arcturiaanse Raad. Ik ben het met Lilian eens, en het belangrijke dat ik er daar-naast uithaal is, dat niemand zich ooit schuldig hoeft te voelen over welke stap dan ook die ooit gezet werd, of nog gezet wordt, omdat het uiteindelijk altijd gaat om
  de ervaring en wat ervan geleerd kan worden. Maar het is wel zo dat het al naargelang de ervaringen die we met onze lieve en soms wat minder lieve medemensen hebben, soms erg veel tijd kost om het zo te kunnen voelen, en het veroordelen los te kunnen laten. Da's hard werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartelijk dank voor de vertaling, ga er ver in mee met dit artikel, toch schuurt er iets. Wat te denken van de psychopatische pedofielen aan de top? Zij hebben nergens spijt van wanen zich God zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook dat zijn ervaringen die door zielen opgedaan worden. Belangrijke lessen worden geleerd door alle betrokkenen. Het geldt voor alle vormen van respectloosheid of misdaad. Kijk naar de geschiedenis. We kunnen van onszelf niet weten wat we in voorafgaande levens allemaal gedaan hebben om er de ervaring maar van de verkrijgen. Het heeft een reden waarom jij jezelf dit soort vragen stelt, en alleen jij zult die reden bij jezelf kunnen blootleggen uiteindelijk.

   Een verruimde visie over het leven in het algemeen met spirituele diepgang is een vereiste voor dit soort boodschappen om er helemaal in mee te kunnen gaan, of beter gezegd te kunnen begrijpen. Zelfonderzoek is noodzakelijk om daartoe te komen... Dus een discussie over een voorbeeld zoals jij aanhaalt, zal langdurig zijn ... want daar bestaan verschillende zienswijzen over ... Een ieder is op een ander niveau van ontwikkeling.

   Daarnaast begrijp ik je vanuit jouw standpunt bekeken. Het komt allemaal neer op Macht-Over, Controle enzovoorts. De figuren die jij aanhaalt zijn daar min of meer slachtoffer van en doorzien dat niet omdat zij gewoonweg niet met zichzelf aan het werk gaan. Er zal uiteindelijk een evenwicht gevonden gaan worden en daar gaat echter tijd overheen. Deze mensen zullen zeer waarschijnlijk ook niet met ons mee ascenderen, zij zullen dat in een ander leven gaan doen.

   We weten dan ook niet wat deze mensen gemaakt heeft tot wat ze vandaag de dag zijn en dus uitvoeren. We kennen hun verleden niet... Pijn kan heel diep gaan.... En nee, ik praat het alles behalve goed....

   In liefde,
   Cobie

   Verwijderen