woensdag, september 27, 2017

De Arcturiaanse Raad - Je Waarheid Leven - 27 September 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Je Waarheid Leven
27 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Je hebt het in vraag stellen van je eigen waarheid ervaren, en je hebt het accepteren van je eigen waarheid ervaren. Je kent nu het verschil tussen hoe iemand anders diens waarheid aanvoelt en hoe jouw waarheid met jou resoneert. In feite heb je in één levensspanne genoeg ervaringen hiervan gehad om jou over verscheidene meer te informeren.  
Er zijn nu meer ideologieën dan ooit eerder op de planeet, meer perspectieven, meer gezichtspunten, en daarom … meer waarheden. Wat voor jou belangrijk is om te herkennen is dat aan jou voortdurend nieuwe waarheden aangeboden zullen worden terwijl je voorwaarts gaat met je ascentie.
Aan jou zal gevraagd worden om voor jezelf te beslissen wat je waarheid is en hoe je het kunt leven. Het is niet voldoende om alleen maar jouw waarheid te kennen en om jouw waarheid te spreken. Wanneer jij je waarheid leeft omdat het resoneert, ben je een sterke kracht. Wanneer je anderen toestaat om hun waarheid te leven, zelfs als het verschilt met die van jezelf, dan worden jullie krachtiger als een collectief.

Want zie je, alle verschillende perspectieven, alle verschillende ideologieën, zijn zoals puzzelstukjes, en zij passen in elkaar wanneer jullie in harmonie zijn. Zij presenteren jullie met een prachtig beeld van de planeet Aarde wanneer ieder stukje toegestaan wordt om precies te zijn wat het is.
En de waarheid welke nu met jou resoneert hoeft niet over een jaar of twee meer met jou te resoneren. Waarom zou dat zijn als zij waarheden zijn, mag jij je afvragen? Je zult doorgaan te evolueren, en aldus zal deze werkelijkheid dat ook doen. Het zal samen met jou evolueren, nieuwe regels, nieuwe wetten en nieuwe manieren creërend om het te ervaren. Dus waarom zou jij je aan iets vast willen klampen dat jou alleen maar zou kunnen vertragen?
We raden aan dat je accepteert dat een waarheid voor zolang het duurt met je resoneert omdat je een specifieke rol speelt, maar terwijl je verder gaat op je reis ga je verschillende rollen willen spelen, en ga je met verschillende waarheden resoneren terwijl je doorgaat te evolueren en meer van de totaliteit wordt van wie je bent.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

3 opmerkingen: