zaterdag, november 12, 2016

“Wat Ligt er Onder de Reactie: Waarom Voel Ik Me Hoe Ik Me Momenteel Voel?” - 11 November 2016 / Katie Indicrow


“Wat Ligt er Onder de Reactie: Waarom Voel Ik Me Hoe Ik Me Momenteel Voel?”
11 November 2016 / Katie Indicrow


Prachtige zielen. Wij gaan inderdaad door heel erg veel heen momenteel. Velen voelen teleurstelling aangaande de wereld die zij om zich heen zien en daarmee komt een verlies van hoop, een gevoel van verraad, en/of verontwaardigd te zijn over de corruptie van de systemen. Als je deze gevoelens voelt - is deze post voor jou.
Dierbare vrienden, ik vraag aan jullie om een moment te nemen en te kijken naar wat er gaande is onder die reactie (of aan diens wortels). Ergens diep binnenin … heb je het omdat deze acties tegen de kernwaarden en idealen ingaan die je vasthoudt voor de mensheid? Voor onze maatschappijen? Voor de manieren waarop wij geloven dat de mensen elkaar zouden moeten behandelen?
Als het antwoord daarop ja is, en ik veronderstel in vele gevallen dat het dat is, vraag ik aan jullie om je focus te verschuiven naar dat gevoelsniveau gedurende een moment. Adem hier met mij. Je voelt een lagere vibrationale reactie omdat iets negatiefs de bekwaamheid van anderen beïnvloedt om hogere vibrationale levens te leven. Jij bent niet iemand die haat aanmoedigt - NEE! In feite, ben je een persoon die echt van mensen houdt en je raakt je verstand een beetje kwijt momenteel, omdat je kijkt naar wat toeschijnt te zijn complete chaos en rampspoed dat zich recht voor je aan het ontvouwen is. Je overtuigingen over wat een eerlijke en rechtvaardige wereld samenstelt worden in wat aanvoelt als een blender gegooid en je bent daar niet gelukkig mee. Dat is oké. Maar laten we hier niet klem komen te zitten.


Waarom nemen we niet een moment om terug te keren naar dat basispakket van gevoelens/overtuigingen, het basispakket dat waarden bezit zoals Liefde, vrijheid en gelijkheid in diens kern. Laten we deze gevoelens voor een moment voelen. Laten we onszelf vragen, “Als wij een wereld om ons heen creëren dat deze factoren in overweging/beschouwing zou nemen, hoe zou het er dan uitzien? Zouden de mensen met eigenwaarde/zelfrespect leven? Zit ermee, totdat je de hoop en Liefde voelt voor de mogelijkheden voor de mensheid. Kan je het binnenin jezelf gewaarworden? Ik denk dat je dat kunt.
Welnu dierbare vrienden, ik vraag aan jullie om dat gevoel van hoop te nemen en er Liefde, Vreugde en iedere andere hoge vibrationale kwaliteit aan toe te voegen die je graag als/met de mensheid zou willen ervaren. Wanneer het sterk is, projecteer die Liefde in/naar de creatie van onze werkelijkheid. Gebruik je kracht/macht van intentie door deze met Liefde van brandstof te voorzien om de energetische ruimte van een nieuwe wereld te creëren. Laat het je in je acties en gedachten gidsen, hetgeen zich dan aard in deze werkelijkheid en een trajectpunt in/naar een andere creëert.  
Ik ben niet iemand om kwaadheid of pijn niet toe te staan want per slot van rekening, heeft het ons naar deze prachtige plaats geleid, nietwaar? Het maakte deel uit van onze reis tot nu toe. Maar het was niet ons eindpunt, oh nee. Eerder, was het een kans/mogelijkheid voor ons om te groeien, zowel in termen van hoe wij onze eigen gevoelens begrijpen als in het her/erkennen wat wij als een collectief willen. Wij zijn in een stadium waar wij nu beseffen dat de vibrationale bijdragen die wij de wereld om ons heen aanbieden onze werkelijkheden vormen. Wij begrijpen ook dat alles van energie gemaakt is. En vanwege dat, zijn wij in staat om dramatische verschuivingen te maken door gereedschappen te gebruiken waar iedere persoon toegang tot kan verkrijgen, zoals gefocuste intentie dat wij de Aarde diens energetische structuur kunnen veranderen. Het ding aangaande de chaotische situaties zoals de dood/het sterven, de verkiezingen en rampen/rampspoed is, dat zij de macht hebben om sterke reacties te creëren welke ons naar ruimtes brengen waar wij echt opnieuw moeten evalueren wie wij zijn, waar wij aan deelnemen, en waar het allemaal naartoe gaat. Soms zien wij dat we groooooote veranderingen moeten maken. Gelukkig staat de kneedbaarheid van de energie ons toe om verschuivingen relatief snel te creëren, wanneer wij eenmaal beseffen dat wij dit (wat ‘dit’ ook maar is) niet langer meer doen.
Dus moedig ik jullie aan dierbare vrienden, om de wortelen van jullie reacties in deze en alle situaties te onderzoeken, want binnenin hen liggen grote waarheden die positief onze actie van brandstof kan voorzien. Denk er ook aan dat activiteiten zoals het projecteren van Liefde zoals beschreven in deze post, uitstekende manieren zijn om bij te dragen aan het verlichten van de energetische vibratie rondom moeilijke situaties en het de creatie voor betere situaties bevordert. Wanneer ik dat doe, is mijn intentie gewoonlijk om het hoogste goede van een situatie te ondersteunen (hetgeen ik overlaat aan de goddelijke orde).
Vandaag is 11/11. Als je er aldus toe geneigd bent, waarom niet een moment te nemen en de kracht van deze dag te gebruiken (en de dagen erna) om te helpen die Aarde te creëren waar wij over dromen.
Ik houd van jullie en ik geloof in ons.
Katie IndiCrow

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

1 opmerking:

  1. Yes, let's not polarize but be gentle now, very gentle. And also embody quite firm and proud that gentle sweetness and focus on it: no better invitation for new paradigms than those old patriarchal, sexist, embody racist cis-gender archetypes. Let us not fight but live whole new worlds. I feel the tender forces swirl.

    BeantwoordenVerwijderen