dinsdag, november 01, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - Het Geschenk van de Verschuiving - 1 November 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Het Geschenk van de Verschuiving
1 November 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Wanneer jullie aan de dageraad staan van een nieuw tijdperk, zoals jullie zijn, actualiseren jullie vele verschillende waarschijnlijke werkelijkheden, of parallelle Universums, die nooit eerder ervaren werden. Jullie krijgen toegang tot tijdlijnen die tot dan toe niet toegankelijk geweest zijn. Jullie duiken ook in de energieën die jullie voortdurend aanmoedigen om meer te worden van wie jullie zijn.
Het volstaat om te zeggen dat er overvloedig veel aan het gebeuren is, en het gebeurt allemaal tegelijkertijd. Velen van jullie zoeken naar een respijt, en anderen vragen zich gewoon af wanneer het allemaal voorbij zal zijn. Wij zijn hier om jullie te informeren dat er geen grotere ervaring voor jullie is om te hebben, dan de verhuizing in/naar deze onontdekte waarschijnlijke werkelijkheden.
Er is een verschuiving in het bewustzijn dat aan het gebeuren is doorheen dit gehele Universum. Als jullie je voor kunnen stellen hoe groot het Universum is, en hoeveel diversiteit er binnenin bestaat, kunnen jullie misschien beginnen de omvang te voelen van wat er hier onderweg is.

Als jullie het allemaal in één keer zouden ervaren, zou het jullie circuit overladen. Jullie zouden niet in staat zijn om het aan te kunnen. Dus dat is waarom jullie niet naar de eindstreep sprinten en al deze ervaringen in één keer hebben. Jullie gaan langzaam jullie geschenken uitpakken en genieten van elk van hen. Als je in overweging neemt hoeveel levensspannen het voor jullie nam om hier te geraken, naar dit moment, dan is een klein beetje langer wachten in dit ene leven zeer zeker iets dat jullie aan kunnen.
Er is geen andere weg voor jullie om te geraken waar jullie naartoe gaan. Dit is het enige spel in de stad, en het is jullie creatie. Dit is de versie van de verschuiving die jullie gecreëerd hebben. Dus, terwijl jullie voortgaan op jullie reizen, stellen wij voor dat jullie meer van jullie aandacht op het ontspannen, ademhalen, verwelkomen en binnenbrengen van de nieuwe energieën leggen, om de weg naar de werkelijkheid te verlichten die jullie willen ervaren.
Wij stellen voor dat jullie ophouden met te proberen  ergens anders te geraken dan waar jullie zijn, en dat jullie genieten van de nuance van de ervaring van het uitpakken van het geschenk van de verschuiving, langzaam en opzettelijk, met vreugde en extase in jullie harten.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

7 opmerkingen:

 1. Ik ben inderdaad heel gelukkig waar ik ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedere keer hoop ik het, maar hoelang moeten we deze boodschappen horen voordat we echt iets gaan zien? Voorlopig nog weinig geschenken....we houden hoop.......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, we houden hoop. Het enige dat ik kan aanraden om het ongeduld te temperen is om de boodschappen die voortdurend vertellen over iets dat aanstaande is, of op het punt staan om te gebeuren, uit te weg te gaan. Zoals bovenstaande boodschap aangeeft, vindt door dit gehele dimensionale systeem, van hoog naar laag een bewustzijnsverschuiving plaats. Dat is iets dat wij in de lagere frequenties niet in één keer aankunnen, zeker niet als je stil blijft staan bij alle leugens die ons verteld zijn, en vandaag de dag nog verteld worden, en zelfs in meer overdreven mate dan ooit ... Iets dat aangeeft dat we op de goede weg zitten.

   Ga in je hart, neem boodschappen die vertellen dat het nu bijna gaat gebeuren met een korreltje zout, want het is een proces dat stap na stap door ons genomen kan worden. Als je dat al beseft, zal je ongeduld aanzienlijk getemperd worden en zal je jouw vreugde in het leven kunnen vinden. Iets dat ook aan ons gevraagd wordt om te doen. In vreugde leven en een rustpunt zijn in de wereld ... Iets dat deze wereld heel erg hard nodig heeft. Meer hoeven we in feite niet voor de wereld te doen, behalve dan natuurlijk dat we onszelf verder blijven ontwikkelen en open blijven staan voor nieuwe Waarheden...

   Ik hoor je Calvin,
   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
  2. Dank je wel Cobie. Dat is een goede raad!Gelukkig prik ik inmiddels door de meeste leugens die we te horen krijgen heen. En ik volg het nieuws nauwelijks. Maar met boodschappen op sites dus ook voorzichtiger zijn. Qua baan helaas geen voldoening meer. Maar daardoor ben ik een beetje de richting in mijn leven kwijt. Ik merk dat ik daardoor veel onrust in mij heb. Dus voorlopig maar focussen op het geluk in mijn gezin ;-)

   Verwijderen
 3. Calvin, ik voel het hoor. Een diepe verbinding met het veld. Hou vol! Het is er. Echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is er inderdaad maar zoek het in jezelf en niet in de buitenwereld, hoe moeilijk dat soms ook is. Het universum ben jezelf. Hou het klein en let op de details, lees/leef tussen de regels door. Blijf naar je hart/ gevoel luisteren, het is de enige waarheid. De grens tussen ego en hart is soms heel vaag maar oefening baart kunst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel iedereen voor de steunende reacties. Na wat zware dagen, voornamelijk fysiek, maar leek ook alsof ik in een proces van opruiming zat. Voel ik vandaag me heerlijk, uitgerekend op de dag, dat iedereen aan het doemdenken is. Nogmaals, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen