donderdag, november 24, 2016

De Arcturiaanse Raad - De Momenten van Ontwaking & De Caleidoscoop van Jullie Levens - 23 November 2016 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
De Momenten van Ontwaking
23 November 2016 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je middenin één van je processen van wording bent, herken je noodzakelijkerwijs niet wat er op het moment gebeurt. Het is gewoonlijk alleen nadat je de ervaring hebt gehad dat je in staat bent de groei te herkennen die zich voorgedaan heeft en hoe jij je voordeel gedaan hebt van door de ervaring heengegaan te zijn.
Dit kan je enig perspectief geven over wat het ook maar is dat je momenteel ervaart. Omdat, als je te midden van één van deze ervaringen kunt ontwaken, je het voordeel meteen kunt beginnen te ontvangen, en jij je weerstand kunt loslaten aangaande dat wat je ervaart.
De reden waarom de grote meerderheid van jullie niet naar dit weten komt te midden van een beproevende tijd in jullie leven is, omdat jullie te verstrikt zitten in de ervaring zelf. Jullie worden jezelf gewaar doorheen de details te navigeren, branden te blussen en met al jullie macht te proberen jullie weg eruit vandaan te vinden.


Het ontwaken doet zich in deze momenten van jullie beproevende tijden voor. Het is niet iets dat allemaal in één keer gebeurt. Maar eerder, dat jullie de ervaring van jullie ontwaking samenstellen vanuit heel veel kleine momenten. Jullie gaan naar dat waar jullie naartoe gaan door de uitdagingen waar jullie mee geconfronteerd worden, het uit elkaar gaan, de verliezen, de trauma’s. Zij maken allemaal net zozeer deel uit van jullie ervaring van ontwaking als jullie triomfen, jullie genezingen, en jullie momenten van extase.
Wanneer je kijkt naar hoe iets jou dient, ben je gegarandeerd om een antwoord te vinden. Wanneer je naar de oorzaak kijkt, of de reden waarom je iets leeft dat je niet wilt, ben je minder waarschijnlijk om naar een bevredigende oplossing erover te komen.
Dus onze suggestie is dat jullie zonder enige twijfel weten dat waar jullie doorheen gaan momenteel, jullie beproevingen en tegenslagen, jullie alles geven dat jullie nodig zijn om te ascenderen. En als jullie in staat en bereid zijn om naar de dienstverlening te zoeken, naar het voordeel en naar de groei, kunnen jullie een veel gemakkelijker en plezieriger tijd hebben van deze prachtige reis waar jullie op zijn.
***********
De Caleidoscoop van Jullie Levens

Hebben jullie ooit de mogelijkheid in overweging genomen dat de structuur van jullie leven een functie is die al jullie andere levens samengesteld hebben? Laat dat gedurende een moment gewoon even inzinken. Alles dat je ooit geleefd hebt en alles dat je ooit ervaren hebt in ieder ander leven en in iedere andere dimensie heeft bijgedragen aan wat je hier en nu leeft. Dit geeft jullie een gevoel van continuïteit en de ervaring van evolutie.
Er is helemaal niets dat willekeurig is aangaande wat je leeft, en alle keuzes die je maakte voor deze incarnatie waren behoorlijk berekenend en nauwkeurig. Dus het spreekt voor zich dan dat je in een soort van caleidoscoop van ervaringen leeft waar alles dat je tegenkomt, iedere keuze die je maakt, en iedere actie die je onderneemt in dit leven, alle andere beïnvloedt en vice versa.
Je kunt niet ontsnappen aan de totaliteit van wie je bent. De evolutie van je bewustzijn hangt af van deze continuïteit. Dus laat ons aannemen dat je gefascineerd bent door dit concept, door deze werkelijkheid die wij hier en nu met jullie delen. Hoe kunnen jullie voordeel halen uit deze kennis? Wat kan je eraan doen?
Wanneer je beseft dat er niets willekeurigs is aangaande wat je leeft en wat je ervaart, kan dat jou een gevoel van helderheid/duidelijkheid en gemak geven over je leven. Als je het grotere plaatje ziet, kan het jou een gevoel van kalmte geven en een weten dat alles volgens plan gaat. Wij spreken over het grootst mogelijke plan  hier. Wij spreken over je evolutie en je ascentie.
Ieder klein detail van iedere ervaring gaat in/naar de formule van creatie voor de volgende ervaring en de volgende. En dat is waarom het aandacht schenken aan je vibratie zo belangrijk is, omdat je vibratie in het hart van alles is. Het is het meest belangrijke detail en het detail van waaruit al het andere stroomt.
Ben zeer zeker over welke vibratie je aan wilt bieden als je de caleidoscoop van je reis omdraait, en neem van tijd tot tijd welzeker een moment om de ingewikkeldheden en de schoonheid te waarderen van alles dat in/naar je huidige moment gegaan is.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten