woensdag, november 23, 2016

De Arcturiaanse Raad - Voel de Kracht in Keuze & Het Kiezen van de Beste Route - 22 November 2016 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Voel de Kracht in Keuze
22 November 2016 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Alles Dat Is verlangt niets. Niets wordt van wie van jullie of wie van ons dan ook verlangd. Wij zijn geen onderdanen van de Bron Energie. Wij werden niet op missies gestuurd om iets dat groter is dan onszelf te dienen. Er is geen oog in de hemel die ons allemaal in de gaten houdt, wachtend om te zien wanneer wij het eindelijk zullen snappen.
Wij maken allemaal deel uit van hetzelfde geheel, en er is niets anders dan heelheid binnenin de Bron. Welnu, wij allemaal stemden ermee in om fragmentatie te ervaren en de illusie van afgescheidenheid te ervaren, maar er is in niets daarvan een noodzaak. Er is geen gebrek. Er is geen reis die ondernomen moet worden. Er is alleen de reis van keuze.
Jullie kiezen, wij kiezen, en alle anderen die als fragmentaties van de Bron bestaan kiezen. Wij komen er allemaal toe om te kiezen omdat wij bezield zijn met de Vrije Wil, omdat wij de Bron zijn. Ieder idee van behoefte komt vanuit een idee van gebrek. Gebrek is iets dat je kunt ervaren op jullie wereld, derhalve maakt het deel uit van de illusie (van afgescheidenheid). En wij zijn hier om jullie te helpen de illusie te verbrijzelen, zodat jullie thuis kunnen komen naar het volledige weten van wie jullie werkelijk zijn en aldus kunnen jullie beginnen om bewust en moeiteloos, met al jullie kracht achter jullie, te creëren.

Er is geen moeten voor wat hiervan dan ook. Er is alleen de wens/het verlangen om te ervaren, en dat is wat wij allemaal krijgen. Wij komen er allemaal toe om het leven in al diens vele vormen te ervaren, het bestaan in al diens vele dimensies, en het bewustzijn als een kracht van uitbreiding. Er is geen echte hiërarchie. Wij zijn niet beter dan jullie. De Bron is niet beter dan jullie.
Wij zitten hier allemaal samen in om te spelen en te creëren, te lachen en te dansen, en om precies te onderzoeken hoeveel vreugde en hoeveel Liefde wij allemaal kunnen ervaren. Herken jullie zelf voor wie jullie zijn, en laat ieder idee los dat zegt dat jullie een standaard na moet leven dat voor jullie ingesteld werd. Laat het begrip los dat er iets is dat je moet doen. Doe het of doe het niet, maar voel de kracht die jij hebt in keuze.
***********
Het Kiezen van de Beste Route

Jij vormt je werkelijkheid vanuit talrijke mogelijkheden, waarvan elke diens eigen verdienste/voordelen heeft. Je arriveert bij een conclusie over welke werkelijkheid jou het beste zal dienen, en dan lijn je ermee uit. Je doet dit in een ogenblik, en je bent je niet erg bewust van de keuzes of het beslissende punt.
Dat is nu allemaal aan het veranderen, en je zult meer bewust zijn van de beschikbare keuzes. En je zult de beslissing meer bewust maken. Als een regel, zou je nooit een werkelijkheid kiezen die op wat voor manier dan ook je vooruitgang zou dwarsbomen. Er is alleen maar de uitbreiding van je bewustzijn en de route die je kiest om te nemen. Je kunt de gemakkelijke route kiezen, of je kunt het op de moeilijke manier doen. De keuze is altijd de jouwe en van jou alleen.
Jij, als een wezen met een ego, hebt je eigen ideeën over welke werkelijkheid voor jou het beste is. Wanneer je het ego overgeeft, lijn jij je uit met je grotere doel en je brengt jezelf naar de werkelijkheid die het meest passend/geschikt voor jou is en dat dient jou op ieder niveau, inclusief dat van het ego.
De snellere weg is niet altijd de beste weg. Soms moet je nog steeds enige data absorberen en iets loslaten van dat wat jou niet langer meer dient, en dus zal je altijd de werkelijkheid kiezen die jou de grootste kans/mogelijkheid geeft voor betekenisvolle en bewuste uitbreiding. Je wilt meer dan je slechts te ontwikkelen en uit te breiden. Je wilt het ervaren. Je wilt het voelen.
Wanneer jij je weg in je uitbreiding voelt, is dat het wanneer je weet dat je de route genomen hebt die jou het meeste dient, en je herkent ook dat je op het pad bent dat jou de grootste kans voor vreugde/plezier geeft.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten