maandag, oktober 17, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - De Nieuwe Aarde & Een Creatieve Kracht Worden - 15 & 16 Oktober / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
De Nieuwe Aarde
15 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Jullie worden jezelf nu in een situatie gewaar waar er veel anticipatie is over wat eraan komt, en velen van jullie vinden dat het leven op de planeet Aarde, zoals het is, jullie weinig te bieden heeft. Dat is in feite met opzet. Diegenen van jullie die naar voren kwamen om bewust door de verschuiving heen te navigeren en om anderen te leiden, hebben het voor jullie zelf opgezet zodat jullie niet in het spel verstrikt zouden raken, zoals het gedurende eonen van jullie tijd gespeeld werd.
Dus het hebben van weinig of geen interesse in wat de wereld jullie heeft te bieden momenteel, gaat in feite in jullie voordeel werken. De wereld heeft dromers nodig. De wereld heeft magiërs nodig. De wereld heeft feeën nodig, en de wereld heeft scheppers nodig. Jullie zijn de visionairs. Jullie zijn degenen om voorbij de illusie (van afgescheidenheid) te kijken en om voor de Nieuwe Aarde, de nieuwe werkelijkheid, en de nieuwe versie van jullie zelf te voelen.  
Deze Aarde is aan het transformeren, en al die verveeldheid, en angst, en gebrek aan interesse in wat de massa’s fascineert, maakt deel uit van wat je gebruikt om de energie voort te roepen om iets nieuws te creëren. Als je nu wel een interesse in de Aarde hebt zoals het is, en in het creëren van een beter leven voor jezelf, dat gebruikend wat voor jou nu beschikbaar is, betekent het niet dat je niet iemand bent van degenen waar wij nu tegen spreken.

Zelfs diegenen van jullie die het leven zoals het is boeiend vinden, zoeken naar iets meer. Jullie zoeken naar nieuwe ervaringen, en de wereld is gereed voor jullie om hen te creëren. Wanneer je niet geïnteresseerd bent in het spelen van het spel dat de meeste van jullie menselijke metgezellen aan het spelen zijn, hebben jullie een zelfs grotere wens om dat uit te zoeken wat binnenin jullie zelf is.
Die wens zal jullie uitbreiding van brandstof voorzien en zal jullie de gereedschappen geven om dat te creëren dat je nagestreefd hebt. Dus als je niet leuk vindt wat je ziet, of als je niets interessants in je wereld kunt vinden, sluit eenvoudig je ogen en voel voor de eindeloze ruimte binnenin jezelf en de toegang die je hebt tot de hogere frequentie energie die op jou wacht om ermee te creëren.
******
De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
“Een Creatieve Kracht Worden”
16 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wanneer jullie als een collectief werken, nemen jullie een enorme hoeveelheid aan energie. Het is omdat jullie gereed zijn voor de ervaring van zoveel meer energie te verwerken en te integreren, dat jullie in staat zijn jullie zelf gewaar te worden als meer dan slechts een individu, te werk gaand als een ego.
Het proces van integratie op een individuele basis, staat jullie toe jullie zelf als een collectief van wezens te kennen. Jullie collecteren alle uiteenlopende aspecten van jullie zelf die uit-gefragmenteerd werden, en jullie legden de stukjes ineen om jullie de ervaring van de gehele jij te geven. Dit lijnt jullie uit met de ervaring van jullie zelf als een collectief.
Wanneer je de kracht van het menselijke collectief in overweging neemt, en je bent in staat in te tappen op die kracht, stel je dan slechts voor wat je zou kunnen creëren. Allereerst, ben je capabel van zoveel meer energie vast te houden, je hebt toegang tot alle ervaringen van al je medemensen, en je begint jezelf meer als een Bron Energie Wezen te kennen. Binnenin de Bron is er geen echte afgescheidenheid, en er is ultieme macht en de bekwaamheid om als een macht te creëren.
Er is zoveel meer voor jullie om te ervaren, en jullie zijn gereed voor deze ervaringen. Jullie zijn gereed voor deze downloads. Stel jezelf voor je energetisch te verbinden met alle andere mensen en dat jullie die band vormen. Jullie frequenties zijn allemaal anders natuurlijk. Maar als je met een intentie uit zou lijnen, zoals de intentie voor vrede op Aarde, stel je voor hoe gemakkelijk het zou zijn om dat te bereiken.
Als je sceptisch of ongerust bent over je te verbinden met andere mensen, weet alsjeblieft dat je dat al bent. Het is geen vraag van ermee in te stemmen of het toe te staan. Het is een vraag van in te tappen op de kracht en de hulpmiddelen die beschikbaar voor jullie zijn en dat aldus bewust en opzettelijk te doen voor het doel van jezelf te kennen als meer dan slechts een individu die een op zichzelf staand leven leeft en een op zichzelf staande reeks van ervaringen heeft om uit te onttrekken.
Wij weten dat jullie allemaal meer willen, dat jullie allemaal meer willen leven dan wat jullie zijn. En jullie bewust te verbinden met de rest van het menselijke collectief en te ontrekken vanuit alles dat jullie broeders en zusters aan te bieden hebben, maakt van jullie een creatieve kracht in dit Universum.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten