zondag, oktober 09, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - De Hogere Frequentie Energieën - 9 Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
De Hogere Frequentie Energieën
9 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Wij zijn verheugd om aan jullie allemaal bekend te maken dat de assimilatie van de hogere frequentie energieën zeer goed gaat met jullie allemaal als een collectief. Jullie hebben deze energie in jullie harten geaccepteerd, in jullie gebieden en in jullie chakra systemen, en het resultaat is dat jullie een nieuw sjabloon gecreëerd hebben voor de menselijke ervaring.
Dit is een tijd van grote verandering, en deze veranderingen werken allemaal voor jullie vooruitgang als individuen en als een collectief bewustzijn. Jullie hebben nu een fundering voor het opbouwen van iets nieuws, iets anders, iets dat nooit eerder op de Planeet Aarde of in deze galaxy gezien werd.
De hogere frequentie energieën op een dagelijkse basis binnen verwelkomen is een goede uitoefening voor jullie allemaal. Jullie hebben er toegang toe, en het blijft doorgaan om binnen te gutsen, dus mogen jullie het net zo goed met open armen verwelkomen. Wat jullie met de energie doen gaat aan jullie zijn, als een individu. Het zal jullie bij tijden triggeren, en er de oorzaak van zijn dat een zuivering en loslaten zich voordoen. Iets daarvan zal onplezierig zijn, maar als jullie de energieën binnen verwelkomen, en jullie bewust dat assimileren wat jullie vastgesteld hebben waar jullie gereed voor zijn, kan het en zal het een soepele overgang zijn.  

Welnu, werken met jullie nieuwe sjabloon plaats jullie in een unieke positie. Het geeft jullie de ruimte die noodzakelijk is voor het vestigen van jullie plaats in het Universum. Dit Universum is gereed voor de nieuwe versie van de mensheid, en wij zijn allemaal opgewonden om te zien wat jullie zullen doen als een collectief en als individuen.
Het is niet voor iedereen buiten jullie om te beslissen hoe jullie voorwaarts gaan en wat jullie doen als de nieuwe expressie. Kijk binnenin jullie zelf voor waar jullie je tot toe geïnspireerd voelen om als volgende te doen, en weet dat jullie betere gereedschappen hebben dan waar jullie ooit eerder mee gewerkt hebben.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten