zaterdag, oktober 15, 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - Jullie Huidige Levensomstandigheden & Aandacht is Creatief - 13 & 14 Oktober 2016 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Jullie Huidige Levensomstandigheden
13 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Een kijkje voorbij de omstandigheden van jullie leven nemen is soms precies wat jullie moeten doen. Dus wanneer jullie geconfronteerd worden met omstandigheden in jullie leven, die jullie niet kunnen behagen en die jullie niet leuk vinden, is het soms noodzakelijk om direct voorbij hen te kijken en jullie aandacht te richten op dat wat eraan komt en waarbij deze omstandigheden jullie geholpen hebben om te creëren.
Als je zit, waar het ook is dat je bent, en je denkt na over hoe je daar terecht kwam, dien jij jezelf en je wens om voorbij deze omstandigheden te gaan niet. Het maakt geen verschil hoe je daar kwam, en te focussen op hoe je daar kwam verhuist jou niet in/naar de plaats waar je naartoe wilt gaan. Wat dan ook, het houd je klem zitten in een lus waarin je doorgaat de omstandigheden te creëren die je niet op prijs stelt.
Dus wat je echt wilt doen, is om te her/erkennen dat alles in je leven jou op de één of andere manier dient. Soms krijgt een omstandigheid in je leven jou ertoe om toegang te verkrijgen tot meer energie, zodat je een nieuwe en betere omstandigheid kunt creëren. Soms is het bedoeld om eenvoudig die wens binnenin jou aan te vonken, hetgeen jou voortstuwt in/naar de nieuwe ervaring, de nieuwe omstandigheden.

Dus wat het ook is dat je leeft heeft een doel, en dat doel dient jou. Wanneer je dit her/erkent, kan je ermee ophouden je druk te maken over hoe je naar die plaats kwam. Je kunt ermee ophouden medelijden voor jezelf te voelen, en je kunt een proactieve benadering starten voor de creatie van dat wat je wel wenst. Geen enkele omstandigheid is ooit bedoeld om permanent te zijn. Dat zou alleen maar je groei stagneren.
Welnu, als de dingen in je  leven precies op de manier zijn zoals je hen wilt, kan je hen ook verwachten vanaf daar beter te worden. Je zult altijd in een staat van uitbreiding en groei zijn, en soms wat je nodig hebt om jou in/naar die groei voort te stuwen is precies wat je niet wilt ervaren. Soms is het precies het doorleven van wat je niet wilt ervaren dat jou voorbij de angst krijgt van het te leven.
En dus, wanneer je die angst eenmaal onder ogen komt, her/erken je dat het precies een plaats voor jou is om jezelf van daaruit te katapulteren. Het roept gewoon meer energie door jou heen voort, en het geeft jou een excuus om te creëren. Ben er zeker van dat waar het ook is dat je bent op je reis en wat het ook is dat je ervaart een geschenk voor jou heeft, en het is aan jou om dat geschenk uit te pakken en voordeel te hebben van wat het ook is dat je in je leven leeft.
Jij en jij alleen kunt jouw omstandigheden veranderen, en jij kunt dat alleen maar doen wanneer jij jezelf bekrachtigt door ernaar te streven terug te komen in het stromen van de energie dat jou brengt naar dat wat je wel wenst.
******
De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Aandacht is Creatief
14 Oktober 2016 / Daniel Scranton

Jullie actualiseren waar jullie je aandacht op plaatsen, en dat waar jullie je aandacht aan geven ontvangt energie van jullie. Jullie zijn energetische wezens, en jullie hebben toegang tot een oneindige voorraad van dat wat jullie zijn. Wanneer jij je aandacht op iets plaatst, stroom je iets van dat wat je bent in die richting, en wat het ook is, het is verheugd om te ontvangen. Het is verheugd om meer te worden.
Dit is waar voor iets dat je kunt zien en waar je mee kunt wisselwerken in je leven, en het is ook waar voor wereldgebeurtenissen. Wanneer je bijvoorbeeld energie in de richting van de één of andere ongerechtigheid stuurt, besef je niet dat je aan de energie van die ongerechtigheid toevoegt. Als je schreeuwt tegen de daders en de kant van de slachtoffers kiest, vereeuwig je die tweedeling, die scheiding. Als in plaats daarvan je zou kijken naar het onrecht en besluit wat het was dat je in diens plaats wilde creëren, zou jij je energie en je aandacht in die richting moeten plaatsen.
Je zou de betere wereld, de betere omstandigheden kunnen creëren. Je zou meer harmonie kunnen creëren, meer vrede, meer kansen/mogelijkheden voor jezelf en anderen. Je kunt in feite alles creëren dat je wilt, en dus ben zeer specifiek over waar jij je aandacht aan geeft. Jullie kijken vaak naar dingen en zien een noodzaak, en jullie willen degene zijn die het probleem oplost. En dus plaats jij je aandacht precies daar op het probleem, en streef je ernaar het op te lossen.
Maar wat als je aandacht in de richting ging van wat goed met de situatie is, wat als jij je aandacht plaatste op hoe het probleem in feite jou diende in plaats van het feit te betreuren dat je op de eerste plaats een probleem gecreëerd had? Jullie kunnen en zullen nu meer met jullie aandacht bereiken, omdat jullie tot zoveel meer energie toegang verkregen hebben op jullie planeet.
Het is voor jullie tijd om die energie in gebruik te nemen, en jullie kunnen beginnen met jullie aandacht te plaatsen op dat wat jullie willen creëren en ervaren, in plaats van te kijken naar alle problemen in jullie levens en in de wereld, en te vragen dat deze problemen zichzelf veranderen. Zij zijn wat zij zijn, en jullie zijn hier om te beslissen waar jullie in relatie tot hen zijn.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten