maandag, juli 27, 2015

Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers - In Je Kracht Staan


Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers
In Je Kracht Staan
 
Voor alle Lichtwerkers en Nieuwetijdsmensen. Vandaag gaan we ervan uit dat jullie klaar zijn om werkelijk in jullie kracht te staan.
Deze kracht zit in je, maar was geblokkeerd omdat deze langzaam en stapsgewijs tot ontwikkeling moest komen. Dit, omdat het niet te laat en niet te vroeg mocht gebeuren. De meesten van jullie lopen perfect in de uitgestippelde route en we zijn jullie enorm dankbaar. Dit omdat je de taak werkelijk op je neemt en er bent voor een groot deel van de mensheid. De wereld gaat schudden, er gebeurt zoveel, zoveel mensen zullen steun en uitleg zoeken, dat we mensen zoals jij nodig hebben. Begin, begin nu en neem de taak op je.
Doe het op jouw manier, alleen zo kom je er. Ga in je kracht staan, voel, luister naar de leiding en voel wat je te doen staat. Wij zijn bij je en met je. We zijn met een grote groep en kunnen te allen tijde voor je klaarstaan. Samen vormen we een team.
Niemand is beter, niemand is groter, niemand wordt op een voetstuk geplaatst. Iedereen is een schakel in het geheel. Leer dat goed, geloof nooit in de stem van het ego die verdeeldheid en haat zaait. Geloof in de stem van de liefde, de stem die verbindt en de stem die maakt dat mensen groeien in liefde en samenzijn. Dat is waar de Aarde voor bedoeld is, dat je leert samenwerken, dat je leert wat synergie eigenlijk is en hoe je dat toepast. Mensen uit het zakenleven beseffen dit soms, die bedrijven herken je aan hun succes. Je kunt alleen slagen als je leert dat je samen sterk staat.

Het universum is levensenergie. Energie die verbonden is met alles en iedereen. Als je jezelf afsluit voor deze levensenergie, als je denkt dat je alleen bent, dan ben je in de ban van het ego. Het ego laat je geloven dat je eenzaam bent, dat je het alleen moet doen of dat de ander het slecht met je voorheeft. Weet dat deze weg er één is, die jou ook leidt naar vrijheid, maar dan via de harde leerschool. Loop niet weg voor confrontaties, maar ga ze in liefde aan. Alles waarvoor je wegloopt zal zich herhalen, want dat wat geleerd wil worden, herhaalt zich. Totdat jij je les neemt, leert en overwint. Daarna zal je wederom beproefd worden, keer op keer op keer, totdat je beseft waarom je dit moest overkomen. Dan heb je werkelijk je les geleerd.
Maar er zijn duizenden lessen te leren. Geloof dus niet dat je er na 1 les bent. In ieder leven op Aarde krijg je een nieuwe les. Dat houdt het leven mooi en sprankelend. Dat er erge dingen gebeuren, het moet zo zijn. Natuurlijk gebeuren die dingen altijd met een reden. Moesten ze gebeuren? Nee, ooit was er een tijd dat deze nare ervaringen niet nodig waren. Maar die tijd bleek niet te werken zoals God het gehoopt had. Het paradijs was het paradijs zoals wij ons dat voorstellen. Maar daar waar je niets te overwinnen hebt en alles er gewoon maar is, daar zul je minder dankbaar zijn en uiteindelijk ontevreden raken.
Dat is de reden geweest dat we op Aarde moeten vechten voor ons bestaan, dat is de reden waarom we af en toe worden uitgedaagd. Alleen daardoor gaan we leren te waarderen wat we hebben. Dat is de rol van de school die we Aarde hebben genoemd. Een schone taak voor de mensen die op Aarde leven, zij maken samen de school compleet. Er is dus niemand die de school achter zich kan laten voordat iedereen de lessen geleerd heeft.
Dus ga de ander helpen! Het is jouw weg naar vervulling en voldoening. Help wie je helpen kan, ze zullen zich bij je aanmelden, omdat ze voelen dat ze bij je horen. Dat is de hele kracht van het universum. Door samen te gaan, door vereniging, groeit de kracht van degenen die erbij betrokken zijn. Deze kracht heeft invloed op het hele universum. Denk niet dat 1 mens geen verschil kan maken, want 1 mens KAN het verschil maken. Door mensen samen te brengen, door samen te groeien, door verbinding te maken, met de mensen onderling en met God.
1 persoon in verbinding met God kan de anderen helpen hun goddelijke verbinding te vinden. In het Hier en Nu, gewoon volgens de wetten van de natuur. Dieren geven het goede voorbeeld. Zie jij wel eens een vogel in de vlucht tegen een andere vogel vliegen? Nee, want die volgen de natuur. Die vliegen in een zwerm, omdat ze weten dat samenwerken de hele groep dient.
Mensen zijn die verbinding met elkaar soms verloren. Maar God heeft ze de weg laten verliezen, zodat ze precies voelen wanneer ze weer terug zijn op die weg. En op die weg liggen blokken, grote brokken die je moet overwinnen. Want achter elke brok ligt een gave, een talent en een kracht om de volgende stap te maken. En wanneer je die volgende stap maakt, zul je daarna weer rijker zijn. Wordt het gemakkelijker? Nee, het wordt niet gemakkelijker. Hoe verder je komt, hoe groter de uitdaging. Anders zou een mens de interesse alleen maar verliezen.
Dit is hoe de wereld hoort te werken. Veroordeel het niet, maar geniet ervan. Je leven is er om te genieten van de reis. Hoevelen van jullie genieten pas wanneer ze gestorven zijn en zien hoeveel ze geleerd hebben? Begin toch op Aarde al te genieten van de reis. Het is er zo mooi! Kijk eens uit een raam, zie eens hoe mooi de wereld al is. Kan je eigenlijk nog wel zien? Is die wereld voor jou wel aanwezig? Mensen Durven niet te zien hoe mooi de wereld is, maar waarom? Zelfs wat je met je eigen ogen ziet kan je nog niet voor waar aannemen?! Hoe kan je dan geloven dat er een verbinding met God te maken is? Dat deze verbinding er is, terwijl je die niet eens met je ogen waar kunt nemen?
Ga eerst eens geloven in hetgeen je wel ziet! Zoals het leven geven aan een kind. Je kunt het zien, maar kan je het ook op waarde schatten? En de bomen die groen worden binnen enkele weken?! Kan je bevatten wat ze doen? Kan je werkelijk genieten van de natuur en hoe de moeder deze heeft vormgegeven? Is er een manier waarop je weer echt kunt genieten van hetgeen je al hebt? Het is namelijk de sleutel tot je weg naar God.
Geniet en leef, God meldt zich dan vanzelf.    
Door Lilian Gijsbers - Datum onbekend

Copyright © 2009 - 2015, Lilian Gijsbers. Alle Rechten Voorbehouden.
In samenwerking met: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten