zondag, juli 12, 2015

Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers - Het Multidimensionale Ik Openen


Tijdloze Schrijfsels van Lilian Gijsbers
Het Multidimensionale Ik Openen
 
Het ascensieproces brengt een enorme groei in het bewustzijn. Een roes aan ervaringen vol mystiek, het boeit elke dag en laat je doorgaan. Nachtenlang, weken, maanden en jaren aan een stuk, je voelt de energetische stromingen. Openbaringen, krachten die je onmogelijk kunt omschrijven, maar terugkijkend is het allemaal te doen. Alles komt in behapbare porties, elke stap was een hevige strijd, waarin het verleden, heden en de toekomst soms wegvielen. En soms liepen ze zelfs door elkaar. Het is iets om onder te lijden, maar ook om van te genieten.
Het hele proces voelt als een ultieme test, alsof alles wat je in vorige levens hebt meegemaakt, versneld voorbij komt en je opnieuw keuzes mag maken, wetende wat je nu weet. Soms ben je op 5 plekken tegelijk, je beseft dat je jouw multidimensionale Ik geopend hebt.
Al deze mogelijkheden ontstaan, doordat je dit echt wilde. Dat is het enige wat dit in gang zet. Je wilde liefde voelen, liefde zijn en liefde geven. Dat kan alleen als je onvoorwaardelijke liefde bent. En om daar te komen, zal je het innerlijke proces moeten aangaan, volhardend, wetend, gelovend en vertrouwend. Je ontmoet de juiste mensen, zowel in een fysiek lichaam als in de astrale vorm, je vindt de juiste weg, je voelt wat je moet doen. Het enige wat nodig is: er gevolg aan geven. Het werkelijk LEVEN! Je hoeft er niks voor te DOEN.

Op TV keek ik naar een programma over een Christen, die andere mensen veroordeelde, omdat deze op zondag aan het timmeren waren… Deze Christen kijkt naar uiterlijkheden en faalt in de werkelijke beleving. Veroordelen is hetgeen je juist wegleidt van het ware één worden.
Wanneer je leven als een Christus in jou ontwikkelt, heb je mededogen voor elk mens, wat diegene ook doet. Niet omdat je daar moeite voor doet, maar omdat het je overkomt. Het gaat erom wat iemand is en dat is wat je voortaan waarneemt: “De IK BEN, of de essentie van deze mens”, het is werkelijk onmogelijk om deze essentie te veroordelen of af te wijzen. Dat wat je in de ander veroordeelt is altijd iets wat je in jezelf afwijst of ontkent. Leer hieruit de les voor jezelf, het is de uitnodiging die elke veroordeling in zich heeft.
Je gaat ook voelen hoe het is om de energie te gebruiken die een Christushart ontvangt uit Nirvana, de Hemel, de Boeddhanatuur, het Al, het Universum, van God….. het is allemaal hetzelfde, het is de bron. We noemen het allemaal anders, maar bedoelen exact hetzelfde.
Als een pasgeboren vogeltje met dunne veertjes ontdek je deze dingen en je voelt je overspoeld door deze ervaringen. Eerst durf je nog niet uit het nestje te vliegen, maar uiteindelijk waag je ook die sprong. Uiteindelijk groei je uit tot een grote adelaar die weet. Vanuit een positie hoog aan de hemel kan je beschouwen zonder oordelen. En werkelijk daar ligt het antwoord om van alles en iedereen te gaan houden, daar zit de goddelijke essentie, oordeelvrij beschouwen. Het proces gaat echter door.
Als je van bovenaf gaat beschouwen, wil je graag de strijd die beneden woedt oplossen, vrede brengen, je gunt deze adelaarsvlucht aan ieder ander. Elke avond overleg je met je engelen en gidsen wat je wilt bereiken in “de slaaptijd”. In de nacht ga je “aan het werk”, je leert om de energie te leiden, om daaruit een werkelijkheid te manifesteren. En soms schep je de materie en zie je de volgende dag of in de week die volgt, in de werkelijkheid verschijnen wat jij die nacht hebt gedaan
Het vergt oefening, doorzettingsvermogen, vertrouwen en focus om dit vermogen verder te ontwikkelen. Maar het is zo gigantisch, zo mooi, zo liefdevol en zo enorm groots…. Dat je nooit meer anders wilt leven.  
Door Lilian Gijsbers - 7 oktober 2013

Copyright © 2009 - 2015, Lilian Gijsbers. Alle Rechten Voorbehouden.
 
In samenwerking met: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten