maandag, maart 21, 2016

Ann Albers en de Engelen - Liefde Probeert Altijd Zichzelf Bekend te Maken - 19 Maart 2016


Ann Albers en de Engelen
Liefde Probeert Altijd Zichzelf Bekend te Maken
19 Maart 2016

Onze dierbare vrienden, het volledige Universum spant samen om van jullie te houden. Het volledige Universum probeert Liefde naar de oppervlakte in jullie levens te brengen om een meer liefdevolle werkelijkheid te creëren. Net zoals de Zon altijd schijnt, probeert Liefde zichzelf altijd bekend te maken.
Er zijn, echter, velen op jullie planeet die deze Liefde filteren doorheen hun angst, pijn, verdriet en onwil, om een meer vriendelijke werkelijkheid te omhelzen. Zelfs deze individuen kunnen degenen zijn die helpen om een grotere Liefde in jullie leven te ontwaken. Wanneer je in de buurt van de liefdelozen bent, wordt je gedwongen om meer van jezelf te houden en voor jezelf te zorgen. Wanneer je in de buurt bent van diegenen die liegen wordt je gedwongen om meer waarheidsgetrouw tegen je eigen hart te zijn. Wanneer je in de buurt bent van diegenen wiens pijn in/naar jouw leven oversijpelt, voel jij ook je eigen pijn … en met het te voelen, breng je het naar de oppervlakte om genezen te worden. Liefde werkt inderdaad te allen tijde.

Dus de volgende keer dat je geconfronteerd wordt met een pijnlijke omstandigheid of met een onplezierig persoon, vraag aan jezelf, “Hoe probeert Liefde binnenin mij naar de oppervlakte te komen, eerst voor mij, in mijn leven, voor mijn leven?” en dan dierbaren, zullen jullie deze gebieden zien waar jullie de kans hebben om meer van jezelf te houden. Met van jezelf te houden, creëer je een liefdevol leven, en met een liefdevol leven te creëren deel je meer Liefde met de wereld.
Geloof in de Zon achter de wolken, dierbaren, en geloof in de Liefde die er altijd voor jullie is, er slechts op wachtend om geopenbaard te worden.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.
-- De Engelen

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten