donderdag, augustus 03, 2017

De Arcturiaanse Raad - Wat Je Echt Wilt - 3 Augustus 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Wat Je Echt Wilt
3 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Gedurende een aanzienlijke tijd hebben wij de menselijke conditie geobserveerd, en wij zijn verbijsterd over hoe vastberaden jullie als een soort zijn om te krijgen wat jullie willen, om het leven van jullie dromen te leven. De wensen die jullie hebben voorzien jullie van brandstof. Zij geven jullie leven een doel en betekenis, en zij brengen jullie naar nieuwe hoogtes die jullie anderszins niet gevonden zouden hebben.
Welnu, de reden waarom wij dit naar jullie aandacht brengen is, omdat wij jullie lading een beetje willen verlichten en jullie willen laten weten hoeveel er zich voordoet in jullie belang. Jullie hoeven op dit punt niet zoveel te doen. Jullie  mogen nog steeds in hard werken geloven, in volharding en worsteling, omdat dit dingen zijn die jullie kunnen doen om te krijgen wat jullie willen en te gaan waar jullie naartoe willen gaan.
Maar deze zijn geen bestaanssituaties waar jullie in willen zijn, en wij willen jullie daaraan herinneren. Dit is waarom wij en anderen jullie altijd vertellen over loslaten en je over te geven. Wij vertellen jullie om met de stroom mee te gaan omdat de stroom natuurlijk is. Het is al in beweging, en het brengt jullie daar waar jullie naartoe willen gaan. Worstelen zal alleen maar naar meer worstelen leiden.

Te Zijn is jullie ware natuur. Jullie zijn menselijke wezens, en wij zijn hier om jullie te helpen met het creëren van de bestaanssituatie die jullie willen vasthouden. De bestaanssituatie komt altijd eerst, en jullie levens zijn bedoeld om je te inspireren om bepaalde bestaanssituaties te wensen. Wij nodigen jullie uit om je in deze bestaanssituaties te ontspannen. Wij nodigen jullie uit om jezelf te belonen voor wat jullie al gedaan hebben, voor wat jullie bereikt hebben.
En wij willen dat jullie beseffen dat de rit waar jullie nu op zijn een bergafwaarts gaande reis is. Er is niets voor jullie om te bewijzen, en er is nergens voor jullie om naartoe te gaan, anders dan waar jullie onvermijdelijk in/naar ascenderen. Wanneer je beslist dat je gaat ervaren wat je wilt ervaren met gemak en vreugde, net zoals je gidsen en je bestaanssituatie, dan is dat het wanneer je weet dat je op het juiste spoor zit.
Dat is wanneer de reis het overneemt en je levert wat je wilt. En wanneer je ontvangt, besef je dat het altijd ging over het vinden van het gemak en de vreugde binnenin jezelf en niet over het vinden van iets om te doen of te bereiken. Jullie zijn de meest belangrijke prestatie van jullie levens, en jullie gaan door met meer te worden.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking: