woensdag, december 17, 2014

De Hybride Mens en 2015 - December 2014 / Jozette Weijkamp


De Hybride Mens en 2015
December 2014 / Jozette Weijkamp
"Received" - Illustratie door Luuk Barink

Ik draag deze tekst op aan Chris. Chris vertegenwoordigt voor mij de groep mensen die het op zich hebben genomen om in stilte Gaia te ondersteunen in het transformatieproces. Het is de groep mensen die niet erkend wordt door de maatschappij, omdat ze simpelweg niet mee kunnen in de oude structuren.
Ondanks diep fysiek en geestelijk lijden kiezen ze er iedere dag opnieuw voor om, soms onbewust, deze belangrijke taak op zich te nemen.
Dank jullie wel!
2015
Vanaf 2015 zullen de mensen steeds meer wonderen gaan ervaren. Karma wordt Dharma, we laten alle drama en lijden los. Medelijden verandert definitief in Mededogen. We gaan meer ervaren dat de mens die we op Aarde ervaren maar een deel is van het Ware Zelf. We krijgen meer toegang tot de andere Zelven en integreren deze in het fysieke lichaam. Sommigen ervaren dit al, velen gaan het binnenkort ervaren en er is ook een groep die nog wat langer nodig heeft om dit te ervaren.
Dromen worden werkelijkheid. Eerst nog verpakt als lesmateriaal. Dat wil zeggen dat dromen in het begin nog leermomenten bevatten, omdat ze net iets anders uitpakken dan ze gedroomd werden. Dit is om alle manipulatie los te laten en de mens te stimuleren om steeds zuiverder te dromen, zich over te geven en los te laten. Ook al ontstaat Dharma, vooral in deze beginperiode, net iets anders dan we gecreëerd hadden. Het brengt enkel nog inzichten en vreugde.
We zijn allemaal onderweg. Ook in dit proces is iedereen gelijk. Soms zijn er stukken op het pad die langzaam gaan, terwijl het bij anderen sneller lijkt te gaan. En dan ineens merk je dat je alleen loopt op jouw pad en de anderen achter je gelaten hebt.
Het doet er niet toe!
De ene kiest voor tien levens in een bepaalde fase en de ander kiest er voor er langer of juist korter over te doen. Ook zijn er mensen, zoals Chris, die helpen omzetten, zodat anderen verder kunnen. Dit zijn de menselijke engelen die weer meer gezien gaan worden wanneer het bewustzijn verder groeit.
Het Ware Zelf bestaat uit multidimensionale zelven en dat is pas het begin, daarna herinneren we ons weer onze interdimensionale zelven.

De mensen die toegang hebben tot delen van hun Ware Zelf bemerken dat ze graag in stilte contact maken met de verschillende dimensies. Het is te vergelijken met een prachtig toneelstuk, iedere keer komen er weer nieuwe scènes. Je kunt niet meer stoppen met kijken, omdat het zo ontroerend, spannend, emotioneel, eng, liefdevol, enz. is.
Dit "toneelstuk" kan niet tippen aan iets dat je ooit gezien of gelezen hebt. De reden daarvoor is dat het om JOUW Ware Zelf gaat.
De herverbinding met ons Ware Zelf, de informatie uit de Akasha kronieken die weer beschikbaar is, de aanpassingen binnenin ons menselijke DNA, het is allemaal mogelijk op de Nieuwe Aarde die in 2012 geboren werd.
En iedere keer wanneer we tegen een innerlijke onrust of emotie aanlopen zegt dit iets over ons eigen Ware Zelf. Soms snappen we niet waar deze onrust of emoties vandaan komen en hebben we leraren nodig die ons begeleiden bij onze processen en het loslaten van (fysieke) blokkades. We zullen echter meer en meer op onze eigen intuïtie gaan varen en merken dat we minder uit de buitenwereld nodig hebben. Hoe meer we onze liefdesstroom=levensenergie kunnen laten stromen des te makkelijker de toegang is tot ons Ware Zelf.
We ervaren dat we alles binnenin onze stroom vinden en hierdoor hebben we minder prikkels, voeding, therapieën en bevestigingen van buiten onze eigen liefdesstroom= levensenergie nodig. Alles is binnen in ons eigen systeem beschikbaar. De uitwisselingen die er dan zijn die zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid.
De belangrijkste voorwaarde om als MENS deze liefdesstroom=levensenergie te laten stromen is om goed geaard te zijn.
Van hybride naar mens
De mens is weer op weg om volledig in balans te komen met de eigen liefdestrilling, de Bron, het Al. De laatste jaren is er meer bewustzijn gekomen aangaande de inmengingen van galactische rassen met een lagere liefdestrilling dan de mens. Er werden veel manipulaties uitgevoerd zoals het plaatsen van implantaten, firewalls, DNA structuren wissen en het weghalen van menselijk sperma en menselijke eicellen of juist het plaatsen van gemengde embryo's.
Op deze manier zijn er allerlei vermengingen ontstaan.
Wanneer de mens ervoor kiest om volledig vanuit de goddelijke liefdestrilling te gaan leven, dan zullen deze blokkades getransformeerd, getransmuteerd of geëlimineerd moeten worden.
Van buiten zien we er als mens uit. Mensen vragen zich vaak af hoe het toch mogelijk is dat het ene lichaam een goed geoliede machine lijkt en de ander fysiek tot niets in staat is. Of waarom de ene mens veel empathie heeft en de ander niet weet wat dat is en in staat is om doelbewust te moorden.
Wie weet eigenlijk hoe een mens eruit ziet die 100% in balans is?
Op ons pad richting de balans komen we blokkades tegen die omgezet worden. Ook komen we entiteiten tegen die losgelaten mogen worden. Vaak lossen dingen ook als vanzelf op wanneer de trilling meer richting licht/liefde gaat.
Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met de hybriden? Die mensen die ontstaan zijn door vermenging met de galactische rassen. Op dit moment geloof ik dat de meesten onder ons wel een bepaalde vermenging hebben met een lagere trilling. Deze vermengingen worden nu beter gezien door de hoge lichttoevoer. Wanneer we ons bewust zijn van een hybride stuk in ons systeem dan kan dit stuk relatief gemakkelijk getransmuteerd worden. Dit kan door verbinding te maken met de Bron en de Elohim stralen in te zetten.
Vanuit mijn bewustzijn zie ik bij de menselijke energie de regenboogkleuren. Wanneer er een inmenging met o.a. de Zeta's of Anunaki is geweest dan zie ik vanuit deze inmengingen zwarte of aluminium plekken op het DNA. Dit is dan ook werkelijk terug te vinden binnen het fysieke lichaam door het ervaren van specifieke klachten.
De psychopaten, of ook wel geesteloze mensen genoemd, hebben zoveel zwart dat ze in dit leven niet snel het bewustzijn krijgen om het zwart te transmuteren naar kleur. Hier zijn dan meerdere levens voor nodig. De mensen die wel kunnen zien dat er een vermenging binnenin hun systeem zit die kunnen dit stuk nu transmuteren, omdat de mogelijkheden beschikbaar zijn om dit stuk, in samenwerking met de begeleiders vanuit de lichtwereld, te transmuteren.
Ik besef dat we pas aan het begin staan van dit enorme bewustzijn. Dit bewustzijn dat ervoor zorgt dat Gaia, de natuur, het dierenrijk en de mens weer in balans komen.
Namasté, Jozette
December 2014

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke positieve en ontroerende boodschap...Vooral de enorme troost die spreekt uit de woorden voor mensen zoals Chris....Met heel mijn Hart...Dank...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en Coby...Heel veel Dank voor het vertalen van al deze mooie woorden....Je helpt er veel mensen mee, waaronder ik...

  In Liefde...Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is geen vertaling van mijn hand Lydia. Dit artikel werd door onze eigen Jozette Weijkamp geschreven. Ik kijk voor haar de zelf geschreven artikelen na, en daarna plaatst zij het bij haar zelf op de site, en soms dan plaats ik het ook hier op Denk Met Je Hart. Ik heb je reactie aan haar doorgestuurd!!

   Liefs,
   Cobie

   Verwijderen