maandag, december 22, 2014

Ann en de Engelen - Jullie Zijn het Licht in de Duisternis - 20 December 2014


Ann Albers en de Engelen
"Jullie Zijn het Licht in de Duisternis"
20 December 2014
Een Gelukkig Kerstmis! Gelukkige Hanukkah! Gelukkig Licht in de Duisternis, en Licht dat binnenin jullie prachtige, dappere, en overvloedige harten opstijgt.
Want inderdaad, Licht kwam niet in/naar de duisternis, maar eerder werd het geopenbaard te midden van de duisternis. Licht bestaat altijd dierbaren. Licht is waar het volledige Universum van gemaakt is. Te midden van de grootste beproevingen, hoeft men slechts in de meest nederige plaatsen te kijken om het bewijs van Gods Liefde te zien. Of het nu in het licht van een olielamp is, een zuigeling in een nederige koestal, of in een eenvoudige bloem die door een scheur in een betonnen trottoir omhoog groeit … Liefde is altijd aanwezig, streeft er altijd naar om zichzelf te openbaren, streeft er altijd naar om te groeien.
Wij vieren jullie vakantiedagen omdat jullie vakantiedagen Liefde vieren! Zoek naar Liefde deze week! Zoek er overal naar! Zie het in de gezichten van diegenen die glimlachen en in de gezichten van diegenen die fronsen. Zoek ernaar in de meest prachtige decoraties en in de meest opgesierde displays van gekunsteldheid. Iemand hield voldoende van zichzelf, van diens taken, van diens familie, of diens ideeën om alles dat je recht voor je ziet te creëren. De eerste ziel die beton mixte hield van het idee van een solide platform. De eerste persoon die de drilboor creëerde om het open te breken hield van het idee van verandering. De eerste wijze man die de ster volgde hield van het idee dat God aldus van de wereld hield. En jullie dierbaren, jullie houden zo van anderen dat jullie in rijen wachten, jullie moeilijk verdiende geld of tijd spenderen, de tijd nemen om anderen het beste toe te wensen. Jullie doen deze dingen, jullie creëren, jullie zingen, jullie vereren, jullie wensen goedheid aan anderen - alles omdat jullie liefhebben.
Alle Liefde is de Liefde van God. Al het Licht is hetzelfde Licht aanwezig in de lamp, in de koestal. Jullie allemaal zonder uitzondering laten de Goddelijkheid geboren worden in de meest nederige plaatsen en ruimtes binnenin jullie levens. Een stille glimlach voor een vreemdeling. Een vriendelijk woord voor een medewerker. Een gehaaste en onbeleefde bestuurder toestaan om voor jou te gaan in het verkeer … Deze zijn de momenten wanneer onschuld en Liefde in de koestal geboren worden, nogmaals, en nogmaals, en nogmaals.

Sluit je ogen tijdens dit vakantieseizoen. Haal diep adem. Voel het Licht binnenin je hart. Adem, ontvang, breidt uit. Vul jouw kopje met Liefde en bid dat de gehele wereld hetzelfde toe zou staan. Dit is ons Geschenk aan jullie Dierbaren, een vriendelijke herinnering dat het Licht geboren op Kerstmis, het Licht brandend in de lamp in de tempel, het licht dat binnenin jullie leeft en ademt jullie volmaakte geschenk aan de gehele mensheid is.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.

-- De Engelen
****
Boodschap van Ann
In het Licht Verblijven
Een gelukkige Kerstweek aan diegenen die het vieren. Gelukkige Hanukkah! En een gelukkig vakantieseizoen aan jullie allemaal. Het is één van mijn favoriete tijden van het jaar, een tijd wanneer mensen een klein beetje meer lijken lief te hebben, zich een klein beetje meer openen om te voelen wat het ook is dat zij voelen, en sta mij zeker toe om ook een klein beetje meer Liefde te delen.
Het is gemakkelijk om Liefde met de liefdevolle te delen. Het is gemakkelijk wanneer het leven eruit ziet zoals wij wensen, wanneer mensen zich gedragen zoals wij wensen, wanneer de dingen gaan zoals wij wensen. Het is gemakkelijk om Liefde te voelen te midden van schoonheid en harmonie. Wij worden bij iedere kans aangemoedigd om dat aldus te doen, omdat wanneer wij het gewaarworden en voelen van Liefde beoefenen in deze gemakkelijkere ruimtes, kunnen wij het gemakkelijker in de duisternis.
Deze week, te midden van de vakantie vreugde, geweldige cliënten, en het bakken, ontdekte ik dat, voor de vierde keer dit jaar, een kredietkaart van mij gehackt was en onwetmatig gebruikt. Gelukkig gidsen mijn engelen mij altijd om deze dingen te ontdekken voordat zij uit de hand lopen, en er werd mij niets in rekening gebracht. Echter, ik moest de zeer menselijk drang weerstaan te wensen dat de criminele computers voorbij iedere reparatie zouden crashen op het moment dat zij probeerden om van mij te stelen!  
In plaats daarvan stuur ik hen een dosis Licht en Liefde zo sterk dat hun duisternis noch mijn ziel zou kunnen penetreren, noch mijn vreugde zou kunnen stelen. Zij zullen mij ofwel met rust laten of om moeten gaan met de groei dat een dergelijk Licht in de menselijke geest zal inspireren. Ik geef hen aan God terug.
Terwijl het sturen van Liefde anderen mogelijk niet tegenhoudt van te verblijven in de duisternis, helpt het ons om te voorkomen onze macht weg te geven, onze door God gegeven vreugde, en de ervaring van de verbinding met de Schepper. Er zullen altijd demonen op deze Aarde zijn - verloren zielen die zich niet verbonden voelen met de Bron en daarom moeten treiteren, manipuleren en stelen. Doch, wij hoeven hen ons niet uit ons licht te laten schokken. Zij weten gewoonweg niet wie zij zijn. Wij wel.  
Wij kunnen het Licht in de duisternis zijn. Wij kunnen voorkomen dat anderen ons onze door God gegeven recht stelen om in deze Liefde te verblijven en deze te ervaren. Wij kunnen de lamp zijn die nooit uitgaat. Wij hebben de macht om te kiezen om in een liefdevolle ervaring te verblijven of niet. Niemand anders kan dat van ons stelen. Onze Aanwezigheid is van ons en van ons alleen. Het Licht dat in onze harten verblijft is ons geschenk aan de wereld.
Sluit je bij me aan als je dat wilt, met het creëren van een klein geschenk voor jezelf deze week. Omring iemand die minder dan liefdevol tegen jou geweest is met Licht, en geen intentie anders dan, "God help hen groeien in/naar een grotere waarheid." Hoe voelt het? Je liet nu net wederom het Licht geboren worden in een nederige duisternis.
Gelukkig Kerstfeest. Gelukkige Hanukkah. Ik houd van jullie allemaal.
Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten