maandag, maart 17, 2014

Commandant Ashira: Een Update over Huidige Gebeurtenissen & Het Galactische Perspectief over de Staat van het Collectieve Menselijke Bewustzijn


Commandant Ashira
"Een Update over Huidige Gebeurtenissen & Het Galactische Perspectief over de Staat van het Collectieve Menselijke Bewustzijn"
11 Maart 2014 / Hemelse Zegeningen
Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag zijn wij vereerd om Ashira in onze show te verwelkomen - De Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies. Het is geen titel die men iedere dag in onze werkelijkheid gebruikt, nog niet, maar ik houd ervan om te denken dat dit weldra wel zo zal zijn. Vandaag zullen we een update krijgen over huidige gebeurtenissen alsook over het Galactische perspectief over de staat van het collectieve menselijke bewustzijn.
Opmerking van Cobie: Grote delen van het begin heb ik niet vertaald omdat dit in de eerste plaats niet veel 'om de hakken' had, en daarnaast wilde ik meteen "overgaan" naar Ashira. Het enige wat ik extra toe zal voegen is wat Linda Dillon over Ashira te zeggen had.
Linda Dillon: … over Ashira. Ik weet dat je vele vragen voor hem zult hebben, en zijnde een Sterrenvloot Commandant neigt hij ernaar om een … ah, laag profiel te houden. Maar, dit is een Wezen die niet eenvoudigweg een Commandant van een op zichzelf staand schip is, maar hij is de Sterrenvloot Commandant van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies.
En wat de Buitenste Galaxies betekenen is letterlijk de zeer verre Galaxies, dus niet slechts deze Galaxy, maar Galaxies die miljarden kilometers ver weg zijn en daar zijn duizenden en duizenden aan schepen - en dat is waar hij fundamenteel de leiding over heeft - niet slechts een paar schepen die…., nou, slechts een 'paar' zijn - honderden feitelijk - die rond onze planeet cirkelen, maar de gehele Vloot. En ja, het is echt een privilege dat hij komt om met ons te praten.
Nu het "vriendinnen" gedeelte! En ik ben er zeker van dat Ashira vast en zeker precies hier bij mij zit, maar hij is "drop dead" gorgeous! (uitermate verrukkelijk/goddelijk knap) Dus, voor iedereen die luistert/leest, verschijnt hij in een mensachtige gestalte. Hij is van het Hussian ras, en wanneer je aan Hussians denkt zijn zij zeer "katachtig" en hij is de zoon van Grener van Ashira, van Neptunus, en hij aanvaarde deze rol als Sterrenvloot Commandant … Oh hemel, bijna vijftien van onze jaren geleden. En ik weet dat ik hem vaak geplaagd heb door te zeggen, weet je, dat hij de baan kreeg vanwege zijn vader.
Maar dat deed hij niet - hij verdiende het toen Grener wegging om het Hoofd van de Intergalactische Raad te worden - de reden dat hij wegging om dat te doen was om de Aardse initiatie, Gaia's initiatie te overzien - en hij ging in die Raad om te helpen het proces voor ons allemaal te sturen. Maar denk aan een euh…. Een jonge Omar Sharif, donker haar, donkere ogen, en er zeer "Bedoeïen uitziend" - en dan heb je Ashira. Ja, zeer, zeer charmant, en wij zijn zeer gelukkig om hem te hebben.
Ashira: Groeten, Ik Ben Ashira - Ik Ben Ashira van Neptunus. Welkom en dank je wel, en ik breng jullie Groeten - ik breng jullie Groeten en welkomstgroeten, zegeningen van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies, van alle Sterrenvloten, van de Raad - en ik bedoel de Intergalactische Raad - en ik verwelkom jullie allemaal en ik dank jullie geachte vrienden, dierbare familie, om mij vandaag uit te nodigen want het is enige tijd geleden dat wij deze kans om te spreken hadden. 
Ik kom vandaag niet alleen naar jullie toe als de Opperbevelhebber, niet om slechts over technologie of de werkzaamheden van onze Vloot te spreken. Ik kom als een broeder naar jullie toe en ik kom met een open hart en open handen om met jullie te spreken, van het ene naar het andere hart. Wij zijn niet de één of andere afstandelijke Entiteit, wij zijn geen Engelen, wij zijn geen Geascendeerde Meesters. Hebben wij ons ontwikkeld? Ja. En omdat wij door ons eigen evolutieproces gegaan zijn zou ik tegen jullie kunnen suggereren dat wij zeer nabij/innig met jullie zijn en wij begrijpen - en ik zou zelfs kunnen zeggen leven mee - met jullie evolutie proces.


Jullie, mijn geliefde vrienden van Gaia, doen het schitterend. Of het nu Michael is, of de Moeder, St. Germaine of Maitreya, de boodschap die wij allemaal brengen is - en moet dat zijn - consequent. Wij zijn zeer "omvangrijk", tussen haakjes, over consequentie.
En dus vertellen wij jullie consequent - ja, op de manier van aanmoediging maar ook op de manier van het feit - dat jullie het schitterend doen. Is er nog steeds oorlog en chaos en tumult, verhongering en verkrachting en plunderingen? Ja. Maar de harten van de Mensheid, hetgeen werkelijk de maatstaf is, is aan het veranderen. Het is bezig te veranderen, het ontwikkelt zich, het stijgt collectief en individueel. Jullie omhelzen wat jullie kennen als Goddelijke Kwaliteiten, jullie houden je aan en werken met de Wet.
Het is zeer gemakkelijk - en vertrouw me, wij zijn daar geweest - het is maar al te gemakkelijk om te wijzen naar wat er verkeerd is. Maar het is belangrijker om aandacht te schenken aan en om te bouwen op wat juist is, wat werkt, wat prachtig is, wat de moeite waard is, wat jouw hart vult.
Wij zijn in samenwerking met jullie. Er is een redelijke hoeveelheid aan discussie geweest, zowel hier in Hemelse Zegeningen - waar wij allemaal naar luisteren, tussen haakjes - alsook in Een Uur met een Engel, alsook in "Cosmic Vision News", alsook in jullie nieuwe aanbiedingen en jullie oude aanbiedingen - wij zijn er altijd op afgestemd. Wij hebben met interesse naar jullie discussie geluisterd, met inlevingsvermogen, met opgetogenheid, over het Goddelijke partnerschap en de vereniging. Want dit is waar ik vandaag wilde beginnen, als je het me toestaat Suzanne …
SM: Absoluut.
Ashira: … en het was om te vermelden en om jullie een glimp te geven om ons perspectief te delen, en dat is dat wij in Heilige Vereniging met jullie zijn.
SM: Yay!
Ashira: Ja – Yay! Het partnerschap en de Liefde, bekent en onbekend, ervaren en ernaar hunkerend, de Liefde die wij delen, het partnerschap dat wij delen, wordt door ons gekoesterd en gewaardeerd. Wij bekijken dit niet, onze relatie, als iets dat we ooit eenvoudigweg in de steek zouden kunnen laten - ons geduld te verliezen, ons boeltje op te pakken en te vertrekken - wij zijn hier te lang mee bezig geweest en wij kennen jullie individueel en collectief. Wij kennen jullie maar al te goed. Velen van ons - net zoals velen van jullie die luisteren/lezen - weten dat wij ook in individuele heilige vereniging met jullie zijn.
Maar in de grotere betekenis, het grotere plaatje, een deel van onze missie - maar ook wat wij collectief en individueel gekozen hebben om te doen - ja, als onze missie en doel, als onze dienstverlening aan de Moeder, maar weten jullie, je wordt niet wakker 's ochtends en zegt, 'Hoe ga ik de Moeder dienen?" op een esoterische manier. Het is zeer praktisch, je staat op, je trekt je kleren aan, je drinkt ofwel wat thee, koffie of water met citroen, en dan denk je, "Wat ga ik vandaag doen?"
Het is zeer gelijkaardig met ons. De achtergrond voor ons bestaan en voor onze levens zijn onze projecten, onze relatie met jullie. Het is niet iets waar wij bij het opstaan aan denken - wel, we hoeven sowieso niet echt te slapen, maar dat is een geheel andere discussie die we waarschijnlijk wel eens zullen behandelen - maar wij staan niet op en denken na over, "Hoe ga ik de Moeder vandaag dienen." Maakt het deel van ons bewustzijn uit? Natuurlijk doet het dat. Maar het is een gegeven. Wij zijn bij jullie. Wij zijn bij jullie, wij houden van jullie, en we gaan nergens naartoe. En we zullen wachten en wachten en wachten, en als jullie denken dat jullie gefrustreerd zijn, dan zouden jullie met sommige van mijn Bemanningsleden moet praten!
Wij zullen wachten totdat het tijd voor de volledige ontmaskering is, maar jullie weten dat er zoveel voorvallen zijn van waar jullie aan denken als ontmaskering. En dan zijn daar de zeer van pas komende herinneringen, individuele of media herinneringen van hoe wij het zouden noemen. Maar desondanks dwaal ik af. Waar zou je graag willen beginnen?
SM: Oh mijn hemel. Wel, heel veel dank, en ik wil vanuit mijn hart zeggen, selek-teh-vay - is dat de juiste manier om het te zeggen?
Ashira: Ja!
SM: Ah, prachtig. Wel, ik ben zo blij om in staat te zijn om je persoonlijk te kunnen bedanken voor alles dat jij en de rest van onze Sterrenfamilie gedaan hebben, en doorgaan te doen uit naam van Gaia en de Mensheid.
Ik wenste dat ik je hier en nu zou kunnen knuffelen, en in plaats daarvan bied ik je nochtans mijn oprechte groeten en liefde aan samen met die van het Team, zowel van Inlight Radio als het Gouden Tijdperk Blog. Ik ben zeer opgetogen om deze conversatie te hebben.
En er zijn zoveel dingen waar ik graag aan toe zou willen komen, maar eerst zou ik graag deze dringende zaken uit de weg willen ruimen. Er is nogal wat gaande momenteel waar wij ons bewust van zijn, maar de meest interessante zaken zijn de zaken die voorbij ons begrip lijken te gaan. Het komt bij me naar boven dat je beperkingen mag hebben over wat je aan ons kunt openbaren in deze tijd, maar ik zou graag willen horen wat je kunt zeggen over de vermiste Maleisische Luchtvaartmaatschappij vlucht 370.
Ashira: Het was geen interdimensionale ontsporing, en zij werden niet door ons meegenomen. Wij zouden dat niet doen. Niet op dit punt omdat vanuit ons perspectief zou dat gezien worden als een handeling van oorlog of terrorisme. Wij zouden niet zoveel harten willen breken.
Dus wat er gebeurde was dat er een explosie was en het schip naar beneden ging. Zouden wij het gered kunnen hebben? Er zijn bepaalde dingen waar wij niet toe gepermitteerd zijn om tussenbeide te komen. Maar laat ons ook - welnu, dit is wat wij kunnen zeggen … voor iedereen aan boord van dat schip is gezorgd.
SM: Ah, prima. Ik weet dat er overvloedig veel mensen zullen zijn die van mij willen dat ik naar details ga graven aangaande dat, maar ik vertrouw erop dat je ons gegeven hebt wat je kunt, dus hier laten we het bij.
Ashira: Daar waren mensen aan boord die - nu, wij hebben ook, en wanneer ik zeg wij bedoel ik wij, de InterGalactische wezens, maar ik bedoel ook Aartsengel Michael en verscheidene van jullie Geascendeerde Meesters - die allemaal onze Geascendeerde Meesters zijn, tussen haakjes - is dat geen vraag? Werken wij met dezelfde Geascendeerde Meesters? Ja, dat doen we. Werken wij met een breder spectrum? Ja, dat doen wij.
Maar er waren velen aan boord van dat schip die als een collectief - en dit is iets dat vaak gebeurd - als een Zielgroep daar waren, of je het je nu realiseert of niet, die ingestemd hebben om samen te vertrekken. Welnu, diegenen die niet uit hun gestalte wilden overgaan (niet wilden sterven) werden opgestraald.
SM: Goed. Dank je wel daarvoor. Dus de volgende drukkende huidige gebeurtenis kwestie is de situatie in de Oekraïne - Het heeft ook de aandacht van de wereld gevangen, en natuurlijk is er een enorme grote hoeveelheid aan speculatie ten aanzien van het belang en de waarheid van wat daar werkelijke gaande is. Natuurlijk, mag je ook hierover beperkt zijn wat je daarover kunt zeggen, maar hebben de Russen in de open deur voorzien voor contact tussen de mensen van de Aarde en Buitenaardsen?
Ashira: De Russische mensen hebben historisch en huidig enorme openingen en kansen gegeven om een punt van contact en een punt van opening te zijn tussen de uiteenlopende Vloten en de mensheid.
Jullie spreken nu met mij als de Commandant, wat jullie zouden noemen de Opperbevelhebber. Wij zijn zoveel als wij mogelijk maar kunnen tussenbeide gekomen, niet omdat wij op manieren handelen die contact maken met de Russische mensen maar op manieren om brutaliteit te voorkomen. Wat gaande is met Rusland, de Oekraïne, de Crimea, en we kunnen China niet buiten de mix laten, en wat dat betreft de Verenigde Staten ook niet, wat er gaande is is ego, en het is het strekken van de ego spieren, nationale ego spieren. Er is geen heilige oorzaak hierachter.
Welnu, één van de dingen die wij blijven zeggen en één van de redenen waarom wij niet, zoals jullie het zouden zeggen, geland zijn op het grasveld van het Witte Huis is dat wij geen verbintenis met drama aangaan - er zal genoeg drama zijn! Wij zullen geen verbintenis aangaan met oorlogzuchtig gedrag.
En dus gaan wij niet wat jullie genoemd hebben Disclosure, of de aankomst, of onze aanwezigheid bekend maken anders dan op manieren van bescherming en interventie, wij gaan dat niet doen als een beloning voor oorlog. Dus dit gaat niet over Rusland die de weg voor ons vrijmaakt - wij zijn zeer goed in staat om de weg zelf vrij te maken! Rusland heeft deze kans steeds en steeds maar weer opnieuw aangeboden, en wij zijn nog steeds zeer optimistisch dat zij ons de zaak aanhangig laten maken. Maar de situatie die momenteel gaande is is een opruiming van oude, zeer oude, bijna archetypische gedragingen aan de zijde van de menselijke wezens.
Want zie je, één van de dingen die wij voorzien, en één van de dingen die doorslaggevend waren - en doorslaggevend is - over dat Gaia een volledig lid van de InterGalactische Raad wordt, hetgeen niet opgemaakt is van deze Natiestaat of die Natiestaat, zij zijn Planetair, zij zijn Galactisch. Dus dit gedrag en deze oorlogvoerende getrouwheid voor een Natiestaat is zeer vreemd voor ons.
Dus terwijl wij in ere houden … en aan boord van het schip en door de gehele Vloot heen hebben wij honderden aan waar jullie aan zouden denken culturen, afstammingen, nationaliteiten, planetaire gestalten, biologische systemen, maar het zou nooit bij ons opkomen om de cultuur of de gebruiken, of de manier van communicatie niet in ere te houden. Maar de gehechtheid, in de meest positieve betekenis van het woord, de loyaliteit is aan de Galaxy, aan de Ene, niet aan deze of die machtsstructuur - dat is werkelijk het oudste, meest verouderde paradigma dat er is. Jullie zouden net zo goed over monarchieën kunnen praten!
SM: OK, prima. Kan je ons iets vertellen over het cigaar-gevormde vaartuig dat wij filmden?
Ashira: Dat zijn wij! Dat is één van onze schepen. En als wij zeggen, dat wij tussenbeide komen en wij onze aanwezigheid bekend maken, zijn wij zeer duidelijk geweest dat wij geen geweld toestaan om te escaleren voorbij een bepaald niveau. Nu, wij weten dat de mensheid collectief vele kwesties aan het uitwerken is, vele valse rasters, paradigma's, onjuiste geloofssystemen, vasanas, jullie hebben een miljoen termen voor één ding. Maar dat is goed en dat is prima. Dat is zoals een rebellerende tiener die probeert om diens centrum en diens gevoel van zelf te ontdekken.
Maar wij geven eenvoudig een zeer vriendelijke herinnering dat er een grotere macht is om rekening mee te houden en wij bedoelen het op geen enkele manier, gestalte of vorm van geweld. Wij gebruiken geen geweld. Wat wij ontdekt hebben gedurende duizenden en duizenden aan jaren is dat geweld niet werkt. Het brengt alleen maar geweld voort.
SM: Inderdaad. En ik zal dank je wel vanuit mijn hart en het collectieve hart van de mensheid zeggen als ik mag, voor al het werk dat jullie wederom gedaan hebben - het wordt gewoon enorm gewaardeerd, en er is zoveel dat wij niet weten wat jullie doen. Het is allemaal deze Liefde en wij waarderen dat nochtans echt.
Zou je mij kunnen vertellen of daar een piramide is?
Ashira: Ja, die is er.
SM: Hoe neemt het gestalte aan in de huidige situatie. Of doet het dat?
Ashira: Het is daar gedurende een lange tijd geweest! Er zijn piramides, meer piramides dan jullie weten, over de gehele planeet heen. En dan zijn daar ook wat wij zouden willen noemen generatoren. Generator kristallen, punten van samenkomst. Waar de piramides voor zijn, zij zijn … denk aan hen als punten van coördinatie op het Raster, en zij zijn energie generatoren. Nu, er is een trend die wij onder vele van onze geliefde Lichtwerkers opgemerkt hebben om over vrije energie te spreken. Energie is altijd vrij geweest. Het is alleen een onderdeel van het oude paradigma dat mensen het feitelijk in rekening brengen - en betalen - voor de bronnen van Gaia. Het is tamelijk eigenaardig!
Maar wat deze piramides - mensen neigen aan piramides te denken als heilige plaatsen, en dat zijn ze ook, maar zij zijn geen zeer oude plaatsen - zij zijn niet noodzakelijkerwijs plaatsen van rijkdommen, zij zijn energie generatoren. Dus dat is waar het daarvoor is, en één van de "achtergrond verhalen" zoals jullie het zouden noemen, voor de piramide in de Crimea is eenvoudig dat er een misverstand is dat zij misschien die energie in kunnen tomen en het gebruiken, en het verkopen! Dat is niet het punt.
SM: Goed, wel ik wilde niet naar deze vraag toegaan tot aan later omdat er zoveel andere dingen zijn, maar ik had misschien een visioen op een gegeven moment vorige week dat de piramides zeer gelijk zijn aan Lichtschepen in die zin dat zij samengesteld zijn uit een collectief bewustzijn en zij fundamenteel zichzelf bijeenbrengen. Ik zou graag een volledige uitzending gewijd willen hebben aan dit onderwerp van het oude Egypte. Is dat iets waar jij of jouw collega's misschien in geïnteresseerd zouden kunnen zijn om zich bij ons aan te sluiten voor een uitzending of twee?
Ashira: Ja, wij zouden zeer verheugd zijn om dat te doen. En ik zal je vertellen dat je het juist hebt … maar onvolledig. Kan ik suggereren dat de piramides, denk ook aan hen zoals wij gezegd hebben, dat zij energie generatorpunten op het Raster zijn, en nu spreken we niet slechts over het Raster van Gaia, maar Intergalactisch. Zij … net zoals de kristallen die ingebed werden, en welke Gaia zo toeschietelijk met ons gedeeld heeft … zij zijn energie generatoren, maar onder vele van de piramides van uiteenlopende soorten, inclusief sommige van de oude terpen, zijn er energieplaten en zij zullen een zeer grote rol spelen, niet alleen in toekomstige energie voor de planeet - schone energie voor de planeet - maar ook in de Steden van Licht.
Het is … jullie schudden jullie hoofd bijvoorbeeld onder Giza, en je zegt als daar een enorme grote … hmm, jullie meest nabije referentiepunt zou zijn een nucleaire generator - maar dat is het niet. Onder het zand, hoe werd het niet gedetecteerd? Wel, wij hebben vele manier waarop iets af te schermen, en dat doen we!
SM: Wij hebben enige extra vragen over jullie feitelijk, en ik vraag me af of we dat in deze uitzending zouden moeten doen, of dat we een volledige show kunnen wijden over het leven aan boord van een schip. Hebben jullie biologische families, hoe anders is de Aarde van een echt groot schip, en dingen zoals dat?
Ashira: Ik zou verheugd zijn om hierover te spreken. Het is jouw uitzending, Lief Hart, jij besluit het.
SM: Oh, er is zoveel! Goed, wel als je ermee instemt om terug te komen…
Ashira: Ik zal ermee instemmen om terug te komen.
SM: Dat is prachtig. Oké, dus hier is een goede vraag - de mensen in mijn weliswaar ongewone cirkel en feitelijk daar goed aan voorbij, kijken enthousiast voorwaarts om een persoonlijk contact met onze Galactische familie te hebben. Zelfs het hebben van een conversatie zoals deze is wild opwindend, omdat de anticipatie van de ontmoeting voorbij iedere omschrijving gaat.
Ik voel een gelijksoortig verlangen van jullie jongens en ik snap dat jullie allemaal veel langer gewacht hebben dan wij dat hebben gedaan voor de hereniging, zoals je zei. De technologie en het delen van informatie is allemaal leuk en aardig, maar er is zoveel meer om naar uit te kijken. Dus mijn vraag is, wat is het dat er plaats moet vinden voordat de schepen kunnen landen en wij onze bewuste van aangezicht-tot-aangezicht verbindingen hebben?
Ashira: Je hebt het in zoverre juist dat wij een behoorlijk langere tijd dan jullie gewacht hebben! Maar weet je, het is geen wedstrijd. Het is geen wedstrijd omdat ook onze interdimensionale, transdimensionale ervaring van de tijd ietwat anders dan die van jullie is. Het is niet dat wij jullie 24 uren, zeven dagen, maandelijkse cyclussen van de tijd niet begrijpen - natuurlijk doen we dat - maar onze gewaarwording van de tijd, het verstrijken van de tijd en hoe wij de tijd uitmeten, is ietwat anders.
De technologie die wij naar de Aarde zullen brengen is als ‘hors d'oeuvres’ - het is niet de "voornaamste gebeurtenis"! Waar wij naar uitkijken is de Hereniging. Ik ken de hunkering van jullie harten. Ik ken de hunkering van jullie zielen. En ik ken de hunkering … en ja, in bepaalde situaties het ongeduld van velen van jullie, en zeer zeker die van mijn Vloot. En dat is één van de redenen waarom wij al zoveel Wezens op de grond gehad hebben, die fundamenteel de weg voorbereiden.
Welnu, velen van jullie hebben ervaringen gehad waar jullie een Sterren broeder of zuster of vriend ontmoeten. Maar wat er moet gebeuren, wij vragen niet, noch wachten wij op allen om heiligen te zijn, om volledig in de Goddelijke kwaliteiten te leven. Wij wachten niet op de Ascentie, maar er zijn bepaalde trillingen die compatibel moeten zijn. En het is een Liefdestrilling. Nu, ik bedoel geen romantische liefde, of zelfs gemeenzame liefde. Maar er moet een trilling van Liefde zijn die hoog genoeg is zodat wij elkaar in het midden kunnen ontmoeten.
Wij … het is meer dan slechts dat wij geweld, kwaadaardigheid, hebzucht verafschuwen - wij werken aan jullie controle kwesties - als er één ding is waar wij waarlijk aan werken, aan jullie stijfhoofdige/haatdragende groepen, is het controle. Dus het moet zijn dat er een plaats is waar wij elkaar kunnen ontmoeten - en het is niet louter een interdimensionale ontmoetingsplaats - Gaia is vrij stevig in de Vijfde genesteld, en de meesten van jullie zijn dat, tussen haakjes, ook - jullie zijn je er alleen niet volledig bewust van. 
Maar, ben je ooit naar een vergadering geweest of een feestje of een situatie waar je naar binnen liep en dat de energie zo disharmonisch was, dat je zelfs geen tijd nam om het te identificeren. Het is gewoon dat er een gevaar is, een flitslicht, en je weet, "Het is beter dat ik hier weg ga". Dat is hoe het voor ons is. 
Nu, wij hebben gehad - en ik zou kunnen zeggen dat sommigen van onze meest avontuurlijke troepen er hun verblijfplaats hebben genomen - sommigen heen en terug - maar sommigen permanent. Wel, zij krijgen verlof, dat zij krijgen om terug te komen, maar zij nemen een verblijfplaats op Gaia en zij passen zich niet alleen aan de trilling of de frequentie aan. Dat is vaak waarom, wanneer zij eerst, ah … wel wat jullie "land" zouden noemen … zij komen naar minder bevolkte gebieden omdat de energie dichtheid niet zo dik - zo disharmonisch is.
Maar zij passen zich aan en zij migreren naar de plaatsen van chaos, en wat zij aan het doen zijn uit naam van niet slechts UFOG, maar van vele van de Vloten, is dat zij niet alleen zichzelf aanpassen, maar ook ons. En specifiek de landingsvloten zodat wij in staat zouden zijn om jullie atmosfeer te tolereren - en wij bedoelen niet de kwaliteit van zuurstof, wij bedoelen de emotionele atmosfeer! Ja, het is zeer moeilijk, en dat is waarom wij altijd onze hoofden schudden en ons afvragen wat er zo lang duurt om het te veranderen.
SM: Oh – dat vragen wij ons ook af!
Ashira: Ik weet dat jullie dat doen! Al mijn geliefde Lichtwerkers en Lichthouders zeggen precies hetzelfde. En dat is waarom zovelen van jullie, sommigen wetend, sommigen onwetend, een grote hoeveelheid aan tijd van jullie slapende R&R (rust en recreatie) doorbrengen hierboven op de schepen zodat jullie versterkt worden om door te blijven gaan. Maar dat is wat er vereist is. Wij zeggen niet dat alle Goddelijke Kwaliteiten verankerd moeten zijn - wij zien onszelf niet als substantieel anders - maar één van de dingen die wij geleerd hebben is om deze mindere trillingen, de haat, de ruzie, de bereidheid om te doden, de bereidheid om je buren te laten verhongeren, de bereidheid om in maatschappijen te leven waar iemand alles heeft en een ander persoon slaapt in de straten. Wij hebben geleerd dat dat niet werkt. 
Nu, Aartsengel Michael heeft tegen jullie gezegd - jullie collectief - dat jullie er behoefte aan hebben om een plaats te bereiken waar dit eenvoudigweg niet acceptabel is. Voor ons, weten wij en dat jullie nooit zouden moeten vergeten dat er altijd een residu zal zijn van de oude derde, zodat je niet vergeet. Het is hetzelfde met ons - nee, wij zijn niet in de derde dimensie - wij neigen ernaar te zijn, hmmm … licht in de vijfde maar meer in de zevende en achtste - maar wij herinneren ons hoe gevaarlijk, letterlijk voor onze overleving, het is om je met deze emoties te verbinden, deze kwaliteiten, deze accenten van haat - van doden. Wij kunnen het niet doen. Wij zullen het niet doen.
Dus wij werken van verre, wij proberen om ons aan te passen - wel, wij proberen het niet alleen, wij doen het - en maken onze aanpassingen in jullie frequentie en in die van ons zodat we samen kunnen komen. Eén van de beweegredenen, het "omzeilen" waar wij allemaal mee naar voren kwamen als een resultaat van onze Intergalactische Raad - onze richtlijn was dat wij zouden hebben de - waar jullie naar zouden refereren als "troepen op de grond" zodat jullie aan ons gewend zouden raken. Nu komen jullie ons tegen - laat ons jullie nu vertellen hoe jullie ons zien. Wij hebben ons ervan verzekerd, ongeacht de mensachtige vorm die we geadopteerd hebben, dat wij hebben wat wij zouden willen noemen "sterren in onze ogen" - dat er speldenprikken en sterrenvlagen van licht in onze ogen zijn. Dat we aardig, dat we welwillend zijn - sterk, maar zachtaardig, voorkomend. Je zult niemand van jullie Sterren broeders en zusters ontdekken die vóór jou in de levensmiddelenwinkel aan het duwen zijn! Zij mogen afstand doen van hun plaats en met jou een conversatie beginnen, dus dit is hoe jullie ons kennen, wij zijn vaak - gewoonlijk, feitelijk - lang. Het is gewoon hoe als we zijn. We houden er ook van om in staat te zijn om te zien wat er gaande is.
Welnu, Suzi mijn zuster, ik vertel je dit, jullie allemaal, openhartig en oprecht, misschien meer openhartig dan dat we ooit eerder gedaan hebben, zodat je weet wat er vereist is. Wij hebben steeds weer opnieuw gezegd dat we niet in een situatie komen welke angst op zal roepen. En zoals jullie - wel, sommigen van jullie - weten, is dat precies wat het geweest is dat er misging met de voorgestelde trip voor sommigen van jullie naar de Neptunus, het was dat het ten val gebracht werd onder de dreiging van geweld en we zouden dat nooit toe kunnen staan - wij zullen geen verbintenis met geweld aangaan.
Maar het goede nieuws is, dat jullie er bijna zijn! Er is een handjevol aan mensen, mensen ja, die nog steeds hun kwesties aan het uitwerken zijn. Maar de populatie is moe van oorlog, is moe van chaos, is moe van onrechtvaardigheid, is moe van het wel en niet hebben, en meer belangrijk zien zij nu door de charades heen die de zogenaamde leiders aan het spelen zijn. Dus de populatie is op het overhellende punt en zou ik kunnen zeggen dat wij onze hand op die schaal hebben, en dat wij helpen door voor de populatie eenvoudig te zeggen, "Niet meer".
Zelfs diegenen die strijd-vermoeienissen dragen en in tanken zitten, in machine-geweer nesten, in de grotten, op de vlakten, zij zijn zo moe van hart. Zij zitten daar niet denkende, "Ik kan niet wachten om de trekker over te halen of een granaat te gooien om iemand te doden." Waar zij aan denken is, "Ik wenste dat ik thuis was en mijn pasgeboren kind in mijn handen zou kunnen houden."
SM: Wel moe zijn over de manier dat de dingen zijn en in staat te zijn om vanuit het hart te leven zijn twee volledig verschillende dingen. Ik vraag me af of de Tsunami van Liefde ontworpen is om al deze angsten en twijfels weg te spoelen zodat wij gewoon in onze harten kunnen zijn - wij allemaal.
Ashira: Dat is precies waar de Tsunami voor ontworpen is. Het is een reiniging, en het is de reiniging die de Moeder aan Gaia geeft, aan de mensheid geeft, om het puin weg te spoelen zodat alleen de helderheid van ieder Wezen diens Goddelijkheid over is, en de wetenschap van die Goddelijkheid.
SM: Dus, de invloed van de Tsunami op mensen die al vanuit hun hart leven, zal dat ertoe dienen om ons te helpen om onze volledige herinneringen terug te krijgen, omdat wij zoveel meer efficiënt en krachtig in onze bekwaamheden zouden zijn om de verschuiving voort te helpen?
Ashira: Jullie zijn het nieuwe leiderschap.
SM: Wij willen ermee aan de slag gaan!
Ashira: En jullie gaan ermee aan de slag. Eerst, de vermoeidheid, de uitputting van oorlog/strijd - en wij denken aan oorlog/strijd als aan alle types van onenigheid of confrontaties - moest gebeuren omdat als dat niet aanwezig geweest zou zijn, wat er dan met de Tsunami gebeuren zou, is dat het dan merendeels de mensen zou kortsluiten en dat zij zouden sterven. Zo sterk is die energie.
Dus zij zijn gereed en zou ik kunnen suggereren, wij zijn gereed, jullie zijn gereed en de Moeder is al begonnen om de sluizen open te zetten.
SM: Zo, dat brengt mij ertoe om te vragen wat voor betekenis/belang de komende Equinox heeft en wat wij kunnen verwachten voor de tweede helft van maart?
Ashira: Wonderen!
Suzanne: Yay!
Ashira: Ja. Nu, wonderen voor jullie zijn voor ons alledaags! En ik bedoel dat niet op een neerbuigende manier. Ik bedoel verwacht het onverwachte en verwacht de vervulling van waar jullie op gewacht hebben op vele, vele fronten, politiek, maatschappelijk, financieel, cultureel.
Gebeurt het allemaal op één dag, één van jullie dagen, waar plotseling alles ophoudt? Nee. Maar het gebeurd wel als een domino en het goede nieuws is dat de domino's al begonnen zijn om te vallen. Jullie zijn al in dat katalytische omzettingsproces - en het zal niet gestopt worden. 
Het zou nemen … wel de Moeder zou het altijd kunnen stoppen maar Zij heeft geen intentie om dat te doen. Haar ontwerp waarvan wij ook een deel uitmaken is voor dit om toe te nemen, niet om gestopt te worden. Dus waar jullie naar kijken en jullie neigen er welzeker naar om naar dingen te kijken zoals de Equinox en de tijd van Revitalisering, van Wedergeboorte, van de Lente. Er is niets meer opwindend dan de tijd van de Lente op Gaia!
SM: Daar ben ik het met je eens - het is een wonder.
Ashira: Het is een wonder van regeneratie, van wedergeboorte. Het is de herinnering aan elk en ieder menselijk wezen dat herstel, herontdekking, regeneratie, verjonging de handelswijze van deze planeet is.
SM: Ik weet dat wij al samengewerkt hebben in een vorm van energiewerk, en wij zijn al in partnerschap. Ik heb echter niet veel bevestiging gekregen voorbij dat warme soezerige gevoel van in dienstbaarheid te zijn. Kunnen wij uitkijken naar een meer tastbare en onmiskenbaar partnerschap met jullie? Bedoelende, jullie het collectief, bij het schoonmaken van de planeet?
Ashira: Ja. Welnu, Gaia en wij - de "collectieve wij" zoals jij het uitdrukt - zijn gedurende een lange tijd al onvermoeibaar aan het werk geweest. Nu, één van de belangrijke dingen die we momenteel doen, zoals je weet waar wij over gesproken hebben, wederom, voor de eerste keer in meer dan vijftig jaren, baden wij de planeet in "roze". En dus, niet alleen Gaia zelf, maar de gehele mensheid. Het is onze bijdrage aan de voorbereiding voor de volledigheid van de Tsunami, en het is een zeer zachtaardig roze, maar als je jouw ogen toestaat om een klein beetje uit focus te gaan en je kijkt naar de lucht rondom jou heen, zal je opmerken dat er een nuance van roze aan zit - dat zijn wij en dat maakt deel uit van onze partnerschap, dus ja, wij zijn in bewuste partnerschap. 
Maar laat ons ook iets in de mix gooien. Wij zijn in dienstbaarheid aan jullie. Zo vaak, en vanwege de geschiedenis van het menselijke Collectief en de manier waarop controle en het zogenaamde leiderschap historisch ervaren werd, neigen jullie aan jezelf te denken ook in dienstverlening te zijn… aan een doel, aan de Moeder, aan een leider, aan een land enzovoorts. En dan neigen jullie te denken dat jullie in dienstverlening aan de Meesters zijn, jullie zijn in dienstverlening aan de Aartsengelen, en jullie zijn in dienstverlening aan ons.
Dus laat ons hier zeer duidelijk over zijn: wij zijn net zoveel - en in het begin van onze wisselwerkingen, van aangezicht tot aangezicht, hand in hand, hart naar hart - zijn wij veel meer in dienstbaarheid/dienstverlening aan jullie, en wij zijn daarover in verrukking, wij zijn daar opgetogen over, omdat er overvloedig veel te doen is en wij weten hoe het te doen. Dus jullie hoeven bijvoorbeeld niet te proberen het loodgieterswerk te doen als je een loodgieter in huis hebt! Wel, wij weten hoe veel van het gekwakkel van wat er verkeerd is te fiksen en wat jullie graag zouden willen rechttrekken. Dus ja, wij zullen tastbaar zijn, fysiek van aangezicht tot aangezicht, niet in de droomtijd, niet in bi-locatie om aan boord van een schip te zijn, maar op Gaia, in de vorm. 
SM: Je voelt zeer zeker hoe zovelen van het collectief - alle mensen die ik ken dat zeer graag willen.
Ashira: Kunnen wij zeggen … want wij hebben veel gesproken - en ik dank je om mij toe te staan veel te spreken … over deze frequentie aangelegenheden, over de trillingsaangelegenheden, en wanneer jullie - en jullie allemaal die luisteren/lezen, en verre daaraan voorbij - wanneer je dat verlangen, die opwinding, die hunkering in jullie hart voor ons om bij jullie te zijn vasthouden, laat het de frequentie omhoog gaan, het laat de trillingen omhoog gaan, het geeft ons volledige permissie en het komt overeen met onze trilling, onze hunkering, onze opwinding, onze gereedheid. Dus alsjeblieft - houd niet op!
SM: Ik denk niet dat ik het zou kunnen! Goed…
Ashira: Dat heb je nooit!
SM: Nee … nee. Ik ben zo dankbaar voor deze conversatie en ik kijk echt uit om meer van deze te hebben. Goed, dus ik heb nog één "snelle" vraag en dan zullen we naar een paar bellers gaan als dat goed is. Zou het accuraat zijn te zeggen dat wij de Welvaartspakketten of de Wereldwijde Valuta Reset niet vrijgegeven zullen zien worden totdat de Kliek in feite uitgeschakeld is, en jullie in staat zijn om een status aan te bieden aangaande die situatie?
Ashira: Nee. Welvaartsreset, Overvloedspakketten, alles waar jullie aan denken hetgeen in deze categorieën valt maakt deel uit van de nederlaag van de Kliek. Dus het is niet afhankelijk van de Kliek om volledig - wat jullie de Kliek noemen, wat wij "recalcitranten/stijfkoppen" noemen …[lacht]
SM: Ok [lacht]
Ashira: Het is niet afhankelijk … Dat zou hen veel te veel macht geven - en zij hebben genoeg macht gehad …
SM: Dat zou ik ook zeggen …
Ashira: Dus nee - het is niet van dat afhankelijk. En dat is waarom, mijn vrienden, het al onderweg is. Jullie zullen zeer snel tastbare resultaten zien.
SM: Prima. Goed nieuws - zeer goed nieuws. Dank je wel, dank je wel. Oké, goh dit is gewoon verbazingwekkend en ik kijk er echt naar uit om je weer terug in de show te hebben om over het oude Egypte te praten en het leven op de schepen en al dat soort van dingen. Dus, zullen we dan verder gaan naar een aantal bellers?
Ashira: Ik zou vereerd zijn.
SM: Goed, prachtig, heel veel dank. Oké, dus we gaan naar gebiedscode 724 - ben je bij ons?
Gebiedscode 724: Ja, hallo, goedemorgen. Heel veel dank. Ik waardeer de kans Commandant Ashira. Als ik mag … de punten waarop interventie in staat is om zich voor te doen en niet in staat is om zich voor te doen - ik begrijp dat u geen voorstander bent van wat dan ook om anderen schade toe te brengen, dus dat is begrijpelijk.
Maar om het ontwakingsproces te helpen, iets zoals de verdwijning van het vliegtuig. De mensen zijn - de families wat dat betreft, en andere mensen die erbij betrokken zijn en kwesties en verbindingen met de mensen die aan boord van dat vliegtuig waren hebben - zijn al in de één of andere vorm van angst en zorgen. Maar als het zou gebeuren dat dit vliegtuig tijdelijk in/naar een andere dimensie geplaatst zou zijn en de mensen zijn veilig, en dan zou dat misschien het momentum en het ontwakingsproces helpen aansporen door mensen die vragen, "Hoe kan een vliegtuig zonder wat voor achterblijvende restanten dan ook gewoon volledig verdwijnen, en dan misschien weer op een later tijdstip - lineair - hier op Aarde tevoorschijn komen." En om gewoon hier uw gedachten over te krijgen. Ik waardeer het, en ik dank u en ik houd van u.  
Ashira: En ik houd van jou mijn vriend. En ik houd van de loyaliteit die je hebt laten zien en gedurende vele jaren gedemonstreerd hebt. Nu, zoals ik gezegd heb, was de verdwijning van het Maleisische vliegtuig niet door ons veroorzaakt. Maar jouw vraag is groter dan dat, nietwaar? Het is, zouden wij fundamenteel, interdimensionaal een vliegtuig kunnen verschuiven en het dan toestaan om weer tevoorschijn te komen? Ja, dat zouden wij kunnen doen. Denk aan de angst - vanwege jullie media, vanwege jullie regering - dat dat zou veroorzaken als plotseling er een wetenschap was dat wij jumbo jets op zouden kunnen pakken en hen ergens anders neer zouden kunnen zetten. Dit zou geven … volledige economieën - in plaats van het voeden van de armen - dit zou dan getrechterd worden in/naar militaire technologie - en dat is het laatste ding dat we willen.
Wij willen de ongemakkelijke ontwaking, hetgeen zich voorgedaan heeft. Want zie je, dit is één van de dingen dat er tijdens de Intergalactische Oorlogen gebeurde, het was het verschuiven tussen dimensies, werkelijkheden en waar jullie aan zouden denken als "super-technologie". En in die ontsporing, in die overdracht, werden planeten vernietigd - iedere bewoner op de planeet werd gedood. Dus wij gaan dat niet aanwenden, omdat zelfs op de Aarde zijn er zoveel Sterrenzaden en dapperen die zich vrijwillig aangemeld hebben om dit Ascentieproces te overzien - ja, te overzien. Het zou deze herinneringen en deze bezorgdheden oproepen dat dat niveau van technologie weer geïmplementeerd werd. Wij zullen het niet doen.
Welnu, zullen wij andere dingen doen om de ontwaking te helpen? Ja, dat zullen wij. En dat doen wij. Herinner jij je toen wij een "langs-vliegen" bij de Olympische Spelen in Londen deden?
SM: Oh ja!
Ashira: En niemand herinnert het zich of levert commentaar! Er zijn massale "over-vliegende' gebeurtenissen geweest, en de volgende dag worden zij "verdoezeld" door de machthebbers aan wie de media gehoorzaamt. Dus het is niet dat wij geen bewijs gegeven hebben, het is dat het bewijs begraven en genegeerd wordt. Maar wij gaan niet ophouden - in feite intensiveren wij het.
SM: Uitstekend, oké, goed - dank je wel voor je belletje. We gaan verder met Gebiedscode 949 - ben je bij ons?
Gebiedscode 949: Ja, hi.
Ashira: Welkom …
Gebiedscode 949: Ik wilde zien of u aan mij zou kunnen uitleggen wat er gaande is bij de vulkaan in Mexico Stad - het draagt de naam Popocatepetl. Het is een groep van mannen die zich volledig toewijden om contact met jullie te hebben. Ze kijken zelfs me camera's en gedurende acht tot tien uren constant om te zien of zij jullie kunnen zien boven deze vulkaan in Mexico Stad. Hebben jullie hen opgemerkt? Ik bedoel, zij hebben veel wat zij zouden noemen UFO's via de camera's gezien, maar zij zijn echt geïnteresseerd om inniger contact met jullie jongens te maken. Hoe voelen jullie je hierover?
Ashira: Er zijn veel van dergelijke projecten onderweg, welke deze er slechts één van is, zowel in de Verenigde Staten, in Mexico, in Latijns Amerika, geheel Europa, Australië ook, en dus is het niet - zoals wij zeiden - is het niet dat er nauwelijks fotografisch bewijs van ons is - wel, wat jullie zien zijn natuurlijk de kleinere schepen - maar desalniettemin zijn jullie je zeer bewust van onze schepen, maar de manier waarop wij eerder contact maken - momenteel - in plaats van massaal contact, is van persoon tot persoon tot persoon, omdat wat sommigen van deze wezens die kijken om de schepen te zien en hen te identificeren, hetgeen goed werk is, is dat zij nog steeds uitkijken naar een landing en naar wezens die anders zijn - aliën - om naar voren te komen, en dat is niet de manier waarop wij onszelf gaan presenteren.
SM: OK, dat is prachtig. Goed, dus we hebben vijf minuten over, is er iets dat je ter afsluiting zou willen zeggen?
Ashira: Wat ik graag zou willen zeggen ter afsluiting, is hoeveel wij van de mensen van de Aarde houden. Hebben wij ver gereisd? Onze specifieke Vloot? Ja, dat hebben we, en ik zal jullie vertellen dat 87% van mijn Vloot nog steeds in de buitenste galaxies is. Ik voer het commando op afstand. Maar wij zijn hier naartoe gekomen, er is een historische verbinding tussen ons. Jullie zijn de terugkeer van het Scheppers Ras. Jullie zijn een groep van mensen - van prachtige Zielen - die besloten hebben, omdat jullie ingeboren het belang en de waarde kennen van gemeenschap, van hart vereniging, dat jullie als Eén Zouden Ascenderen. Dat de individuele Ascentie, zo fantastisch en zo vervullend als het is, niets vergeleken is met het gaan als Eén in/naar een nieuw Rijk van Bestaan.
Jullie harten en jullie lichamen zijn niet alleen volhardend en consistent - jullie zijn standvastig. Jullie zeggen - of het nu tegen mij is of tegen mijn vriend Ashtar, of tegen Michael, of tegen de Moeder - jullie hebben één consequentie vraag, en dat is "Wanneer?" Maar jullie geduld, jullie kracht, jullie geloof/vertrouwen - heeft echt nooit geaarzeld. Denk eraan vanuit ons perspectief: ja, wij kijken omlaag en daar is een groep van mensen die "machtspelletjes" spelen en dingen die zeer onacceptabel en vreselijk zijn, maar jullie hebben collectief zuivere harten. Jullie zuiverheid jullie trilling, Gaia's oproep om hulp en jullie oproep om hulp is door het gehele Multiversum heen uit gegaan.  
Duizenden jaren geleden - niet zeventig jaren geleden, niet honderd jaren geleden, zijn wij gedurende een lange, lange tijd in heilige partnerschap geweest - gedurende duizenden en duizenden aan jaren bewandelden wij de Aarde tijdens de tijd van Atlantis - wij waren de beste vrienden. En die tijd - de hernieuwing van die vriendschap van onze verwantschap - is niet tienduizend jaren deswege, is niet zeventig jaren deswege - het is nu. Hier en Nu.
SM: Heel veel dank voor je aanwezigheid. Ik kijk echt uit naar meer en ik ben gewoon - van mijn à propos.
Ashira: Ik breng jullie al onze Liefde en Groeten van de Verenigde Strijdmacht van de Buitenste Galaxies.
SM: Veel liefde aan iedereen.
Ashira: Ga in vreedzaamheid.
SM: Vaarwel.
Ashira: Vaarwel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

2 opmerkingen:

 1. Lieve Cobie, ik heb net de geweldige channeling van Linda met Ashira gelezen en er is me iets opgevallen waarvan ik denk dat je dat wel zult willen weten. Bijna op het einde staat een zin die Ashira uitspreekt als antwoord op een vraag van iemand uit Gebiedscode; 924: Wij willen de harde ontwaking, hetgeen zich heeft afgespeeld. Hier moet echt iets verkeerd zijn overgekomen, want de zin klinkt niet logisch in de context van wat Ashira verder zegt. Volgens mij moet de zin zijn: Wij willen NIET de harde ontwaking, Ik hoop dat je het niet vervelend vind dat ik je dit schrijf, maar niet iedereen heeft dit misschien in de gaten, dus daarom doe ik het.
  En verder is mijn dank voor jouw werk opnieuw heel groot.
  Minie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Engelstalige zin is als volgt - "We want the hard awakening which has been occurring." Dus niet wordt niet gezegd in deze zin, echter ik geloof wel dat ik dit woord "hard" moet gaan veranderen naar "ongemakkelijk". Ik denk dat dit het beter verduidelijkt.
   Dank je wel dat je dit even onder de aandacht bracht, en uiteraard ook dank je wel voor het compliment.....
   In Liefde en Licht,
   Cobie

   Verwijderen