woensdag, augustus 28, 2013

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara - Deel 1, De Heilige Wet van het Doel


 
Hemelse Zegeningen
13 Augustus 2013
 
Sanat Kumara Bespreekt de Heilige Wet van het Doel

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag lanceren wij onze serie van het verkennen van de Universele Wet, beginnend met de Heilige Wet van het Doel. Sanat Kumara zal zich bij ons aansluiten om ons begeleiding aan te bieden aangaande deze eerste wet welke gedefinieerd wordt als 'De vrijheid om onze heilige zelven te belichamen en om ermee in uitlijning te zijn'. De Universele Wet is een reflectie van de goddelijke gedachte en het bestaan. Of in principe, hoe de dingen werken. Ik stel me zo voor dat wij behoorlijk wat aanpassing te doen hebben met betrekking tot de manier waarop de dingen op Nova Aarde werken als in tegenstelling tot wat waar wij aan gewend zijn geraakt in de lagere dichtheid van de 3D illusie. 
Ik kijk uit naar deze conversatie omdat Sanat Kumara iemand is waar ik slechts een klein beetje bekend mee ben; misschien zal het zijn als het ontmoeten van een oude vriend. Het is fijn om met jou in de uitzending te zijn Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, en goedemorgen allemaal. Wel, ik ben echt opgetogen voor ons om deze serie op te starten. En jij en Ik, Suzi, hebben hier gedurende een tijd over gesproken. En het is een deel, en ik benadruk het woord deel, van het Nieuwe Jij werk waar wij over gesproken hebben.
Wij hebben enig werk gedaan in "Lift Your Spirit" met Stephen Cook, dus dit gaat iets worden van - Ik weet niet, veertien of vijftien weken, dat is wat ze mij vertellen als we door elke van de Universele Wetten heengaan en echt in onszelf dat diepere begrip van de Universele Wet verankeren. En zoals je zei, op diens meest elementaire, de Universele Wet is hoe de dingen werken. En niet slechts op de Aarde, maar door het gehele Universum heen - vandaar, de referentie.
Gisterenavond, zei Steve Beckow tegen mij, "Wel, is de Universele Wet niet eenvoudig Gods idee; Hij krijgt een idee en hij stuurt het uit?" En ik aarzelde en zei toen, "Ja, ik denk het wel." Maar het is meer dan dat.
Het is niet slechts een idee. Het is het raamwerk welke de Bron - Moeder/Vader/ Eén - neergelegd heeft zodat wij kunnen begrijpen hoe de dingen werken; dus het is onze elementaire opererende systeem. En dat is belangrijk - dat we niet alleen leven naar, maar er ook mee uitlijnen in termen van begrijpen hoe te creëren. Dus dat is zo'n beetje het achtergrondverhaal in termen van hoe en waarom wij deze serie van de Universele Wet betreden. Het is niet alleen dat wij goede kleine werkers kunnen zijn, het is aldus dat wij dat grotere raamwerk en dat begrip hebben, dat raster van de wet, welke volledig anders is dan het driedimensionale.
Dus, ik ben opgetogen.
SM: Ik ben ook opgetogen. Tijdens de shows over de goddelijke kwaliteiten, was ik altijd verrast met de nieuwe definitie die binnen zou komen en het was niet precies, zeker niet tegengesteld tot wat ik gewoon was te denken, maar het was een uitgebreide versie van wat ik gewoon was om te denken. En de duur van vijftien weken, gaat ons gedurende een tijdje bezig houden.


LD: Dat denk ik. En ja, dat is precies wat dit ook is. Ik denk dat wij allemaal deze ideeën van de Universele Wet hebben en wij verkromden deze termen, maar ik denk niet, wel…, Ik weet dat er helemaal niet zoveel over de Universele Wet geschreven is. Maar dit is echt het uitgebreide begrip en het diepe bevattingsvermogen, het ziels-bevattingsvermogen, het harts-bevattingsvermogen van wat iedere wet betekent. Welnu, de focus op de volgende aantal weken is voor ons om de dertien Universele Wetten te begrijpen waar de mensheid mee te maken heeft. En nogmaals, de nadruk op deze wetten, welke is wat er beschikbaar voor ons is en ik denk ons rijk van begrip - we zijn nog niet thuis - maar voor ons om te weten en om in staat te zijn om met deze dertien wetten te werken is, omdat wij nu onze trillingen verhogen, zijnde in de vijfde dimensie, het een uitgebreid besef en begrip heeft van wat er mogelijk is, van onze interdimensionaliteit, en van ons vermogen om echt op zoveel manieren naar onze originele vorm terug te keren, welke een scheppersras is. Dus, het is groot.
SM: Het is groot. Het is ongeveer zoals de Tien Geboden voor Nova Aarde.
LD: Gij zult niet. Ik weet het niet, dit soort van geboden zijn…
SM: Ik weet het niet. De geboden zijn een soort van "Gij Zult Niet" ding - het zou moeten zijn "Gij Zult" - Je zult van jezelf houden.
LD: Je zult van jezelf houden en dat is echt het beginpunt over waar wij deze ochtend over gaan praten. De wet van het Doel. Maar ik wil onze luisteraars een echt snel overzicht geven want zoals jij zei, met de dertien zegeningen en deugden, de goddelijke kwaliteiten, waren er enige verrassingen over wat de Raad van Liefde aangewezen heeft als zijnde belangrijk. Het werk dat wij hier nu doen is onder het voogdijschap van de volledige Raad, maar specifiek onder Sanat Kumara, die wij ook Raj noemen, en die deze ochtend kwam en met mij begon te praten, en me aanmoedigde dat dit zeer "Low-Key" (zonder details met onderstrepingen) zal zijn, het zal zacht en vriendelijk genoeg zijn zodat de mensen het in hen kunnen laten drijven. Dus dat is fantastisch. Maar laat mij jullie gewoon dat overzicht geven.
De eerste van de cursus is waar wij vandaag over gaan praten, welke de Wet van het Doel is. De tweede is de Wet van Intentie. De derde is de Wet van Binnen en Buiten, Boven en Beneden. Wij allemaal hebben dat gehoord - "zo boven, zo beneden." En jullie gaan een thema opmerken hier. De Universele Wetten werken consistent met het in balans brengen van ons.
De vijfde wet is de Wet van Geven en Ontvangen. De zesde is Gehechtheid en Onthechting. De zevende is Eenwording. Acht is Transmutatie. De negende is Onmiddellijke Transmissie. De tiende is Dispensatie. De elfde is Aantrekking en Afstoting. De twaalfde is Eliminatie, waarvan is zeker ben dat we daar levendige conversaties over zullen gaan hebben; en de dertiende is Voltooiing en Continuïteit.
Dus het is een opwindende lijst. En dit alles komt naar voren vanwege het nieuwe raster van de mensheid. Van het werk dat wij collectief al gedaan hebben, alle energieën en de verhoogde frequenties en trillingen welke wij in/naar onze heilige wezen gedurende de laatste paar jaren geïncorporeerd hebben. Dus is het deel van het Universum en de Moeder die zegt, "Oké, hier is de ontvouwing van het plan en hier zijn de regels van het spel zodat jullie kunnen begrijpen hoe voorwaarts te gaan."
SM: Kijkend naar deze, snel neergekrabbelde notities hier, zijn al deze dingen echt groot, ik wil niet zeggen kwesties, maar grote concepten - het hele idee van onmiddellijke transmissie, dat is een ander concept. Sprak je over telepathische communicatie met dat concept?
LD: Precies. En de Wet van Eliminatie, het begrip dat wij in feite ook het vermogen met bepaalde ingebouwde beschermingen hebben natuurlijk, om te on-creëren, om te elimineren wat geweest is of wat is.
Je kunt opmerken dat een ieder van hen echt spreekt over, of de meesten van hen spreken over de kwestie van balans. En het andere ding dat wij gaan ontdekken, net zoals wij dat deden met de zegeningen en de deugden, is, dat als wij voortgaan je letterlijk een raamwerk, een tapijtwerk zult gaan zien. Dus het is niet, "Ik werk alleen maar met deze ene wet." -  het is werken met een Codex. Het is werken met het volledige lichaam van de wet.
SM: Het is een holistische benadering.
LD: Het is een zeer holistische benadering en terwijl ik me hiervoor vanochtend aan het voorbereiden was, attendeerde de Raad en feitelijke Sanat Kumara/Raj attendeerde mij ook op de zeer diepe verbinding, om het niet nog meer verwarrend te maken, de zeer diepe verbinding tussen de individuele Universele Wetten en de uiteenlopende dimensies waar wij aan werken en waar wij mee werken.
Dus, bijvoorbeeld, wanneer wij met de Wet van het Doel werken, waar wij straks naartoe gaan, diens referentiepunt is alsof je naar een kaart aan het kijken bent als het ware, en het referentiepunt daarvoor zou de eerste dimensie zijn. En de eerste dimensie van de twaalf die er beschikbaar zijn voor het menselijke ras is de dimensie van ideeën en het is waar wij naar toegaan om te begrijpen of wat wij in onszelf trekken omdat wij niet echt waar dan ook naartoe gaan, maar waar wij onszelf situeren om het oorspronkelijke idee te begrijpen van wie wij zijn.
Dus een groot deel van deze Universele Wet is ook dat wij tot het begrip komen van niet alleen het grootsere grote raamwerk van hoe de dingen door het gehele multiversum heen werken, maar ook ons begrip, als de reflectie van die wet, van wie wij zijn in elke van deze situaties. Duidelijk als modder, huh?
SM: Nee, het is een prachtig iets; Ik kijk uit naar de verkenning en de ontvouwing van dit alles. Het is wonderbaarlijk.
LD: Ik ben echt in voor een meditatie. Dus wat ik graag zou willen doen is dit: De Wet van het Doel is het begrijpen van wie jij bent. En dan in uitlijning te leven van jouw doel met het plan en het doel van liefde en daarom de Goddelijke Moeder. En wat ik vind en wat ik zo vaak van onze luisteraars hoor is dat soms het de mensen nog niet echt duidelijk is wat hun doel is. Nu, deze Wet gaat helemaal over het kennen van jouw doel en jouw eigen vermogen om te kiezen en om zelf te bepalen.
Dus wat ik graag zou willen doen is om ons op een reis mee te nemen om deze prachtige serie te beginnen te verkennen en om ons heilige doel te weten te komen. En dan, natuurlijk, ben ik er zeker van, wel ik weet, dat Sanat Kumara heel erg veel te zeggen zal hebben; in feite, is hij echt degene die jullie deze meditatie geeft.
(de meditatie is niet opgenomen in de transcriptie)
Sanat Kumara/Raj: Gegroet, Ik ben Sanat Kumara, en ja, Ik nodig jullie uit, en dring er bij jullie op aan om me Raj te noemen. Welkom mijn geliefde vrienden, mijn familie van de Aarde, van Gaia en ver daaraan voorbij. Welkom, lieve engelen van het Licht, Sterrenzaden, Aardeopzichters, Hybriden, padvinders, Wegwijzers, Portalen, Poortopzichters en Pilaren, jullie zijn alle van deze dingen en zoveel meer. Ik ben verheugd om op deze manier naar voren te treden en om jullie te dienen, ja, om jullie te begeleiden, te onderwijzen, maar ook hoofdzakelijk om jullie eenvoudig te helpen herinneren omdat, lieve harten, al deze informatie, dit diepe fundamentele weten, is gedurende eonen in u verankerd geweest.
Sommigen van jullie zijn nieuwkomers naar Gaia, nieuwkomers naar de Aarde. Maar jullie zijn geen nieuwkomers voor het Universum. En jullie zijn in jullie meesterschap gekomen, niet alleen om de verschuiving en de ascentie van de mensheid te verankeren; maar daarin, en deel van die ascentie, is de naleving van het menselijke collectief aan de hogere wet. Aan de originele wet, aan de enige wet die betekenis heeft en dat is de Wet van het Universum, waar jullie aan zouden denken als het raamwerk van operaties van Moeder/Vader Eén.
Het is niet eenvoudigweg hoe Gaia en diegenen op haar te werk gaan, creëren en Nova Aarde voort brengen, het is ook de manier waarop jullie sterren broeders en zusters en diegenen daar verre aan voorbij te werk gaan. Het zijn de wetten van Saint Germaine, Jezus Sananda, Saint Theresa, Saint Franciscus, de Aartsengelen en natuurlijk ikzelf, allen leven de Universele Wet na. Het is de uitlijning - op één manier voor jullie om eraan te denken - het is de uitlijning met de goddelijke geest, het hart en de wil. Het is jullie weg naar huis.
Ja, de interdimensionale werkelijkheid is sterk op de Aarde in deze tijd. En het wordt iedere enkele dag snel hersteld. Maar waar wij tegen jullie over spreken deze dag is niet eenvoudig wat er zich voordoet en wat het raamwerk voor de Aarde is, voor een ieder van jullie, maar voor iedereen.
Dat is voor jullie belangrijk om te begrijpen. Ik ben vandaag gestuurd om het niet met een algemeen overzicht aan jullie uit te leggen maar in specifiek detail hoe de dingen werken. En het is mijn vreugde, mijn gouden vreugde, om in staat te zijn dit te doen. Te weten dat jullie harten en mijn hart, jullie lichamen, niet alleen slechts gereed zijn om dit begrip te horen en te incorporeren maar dat jullie het eisen.
Jullie hebben het oude derde losgelaten, jullie hebben deze wetten losgelaten, formeel of informeel, want wat zijn de dictaten van de maatschappij en valse rasters behalve wetten die terrein verkregen hebben en illusies zijn. Als jij je dat allemaal realiseert, moet je begrijpen dat het niet alleen maar vruchtbaar is, het is ook noodzakelijk om de werkelijkheid te begrijpen van hoe de dingen opereren, hoe de dingen werken.
Oorspronkelijk, was de menselijke wet een reflectie van gerechtigheid, van goddelijke gerechtigheid - wat niets meer is dan eerlijkheid, balans. Zij waren bedoeld om eenvoudig een codificatie te zijn in de menselijke rijkdom, ja rijkdom, van het begrip hoe te werk te gaan. Om een reflectie te zijn van precies dat wat Suzanne gezegd heeft: gij zult. Houd van jouw buren als van jezelf. Deze zijn de wetten van Liefde. Wel, dat raakte een beetje gedecimeerd op de planeet.
Nu, wij suggereren niet dat jullie naar buiten gaan en iedere menselijk wet beschikbaar breken. Dat zou geen wijze raadgeving zijn. Maar een ieder van jullie heeft ook het punt bereikt dat je weet en begrijpt dat jullie je hechten aan een hoger niveau, een schoner niveau, van liefde, van ethiek, van integriteit, en van gedrag. Maar dit is niet eenvoudig om het gedrag liefdevol te houden. Het is ook om jullie te helpen begrijpen en om te beginnen te creëren. En dat is waarom wij vandaag begonnen zijn met deze magnifieke serie, al zeg ik het zelf.
Wij willen jullie de Wet van het Doel uitleggen. Alles door het gehele Universum heen heeft een doel. En je kunt het afbreken en je kunt het onder een microscoop leggen maar ieder atoom, ieder subatomisch deeltje, alles heeft een doel. En dat is iets, dat tot een grote omvang niet door jullie, mijn geliefde Lichtwerkers, maar door de algemene populatie, dat is iets dat vergeten werd. Dus is het mijn werk en dat van jullie om hen eraan te herinneren. De Wet van het doel omvat, omhelst, belichaamd zelfbepaling en keuze.
Welnu, daar binnenin, wanneer je in uitlijning bent met het plan van de Moeder, is er echt niet veel keuze. Natuurlijk zijn er variaties. Hoe deze wet werkt? En begrijp wat ik zeg, dat de Wet van het Heilige Doel hetzelfde voor de atomen is die een tafel samenstellen, een planeet, de haren op jullie hoofd of het gebrek daaraan, jullie bloed, jullie huid, jullie hart, jullie geest, en jullie volledige wezen. Dus jij bent een geïntegreerd persoon, een mens, die vele van deze weefsels en deeltjes heeft die samenkomen in het goddelijke doel om jou te dienen, om jou te ondersteunen bij de vervulling van wie jij bent, van wat jouw belofte is, van wat jouw hartsverlangen is, en wat jij verkiest om te doen.
Welnu, hoe gaat dit in z'n werk? En ik wil een zeer praktische leraar zijn. Weet je, deze lering die ik met jullie deel werd op mijn planeet Venus geïncorporeerd gedurende een zeer lange tijd. Maar in het begin hadden wij dezelfde worstelingen, wij hadden dezelfde vragen, wij hadden dezelfde verzoeken en twijfels. Maar maak je hier geen zorgen over. Laat het zorgen maken aan ons over vandaag en sta eenvoudig dit weten toe om binnenin u te stromen. En om niet alleen binnenin jouw hart verankert te zijn maar ook binnenin jouw werkelijke beenderen.
Nu, ik wil dat praktische voorbeeld gebruiken waar ik naar refereerde. Het weten van jouw uitlijning met jouw heilige doel is zoals een rood licht of een groen licht. Jullie zeggen vaak, "Ik voel alsof ik in de stroming ben wanneer ik probeer te creëren waar ik aan denk, wat ik voel, hoe ik de dingen nastreef. Het is eenvoudig duidelijk zeilen." Wanneer het duidelijk zeilen is, dan is dat omdat je in uitlijning bent met jouw heilige doel.
Welnu, ik heb een clausule hierop geplaatst. Het betekend dat het duidelijk zeilen is omdat jullie afstand gedaan hebben van angst en twijfel en ongerustheid, kwaadheid, beperking; maar dat is een geheel andere discussie. Maar ik moet het er voor jullie hieraan toevoegen om het bredere begrip te krijgen.
Wanneer het een rood licht is, wanneer je voelt dat je tegen het getijde aanduwt, tegen de golven, dat niets goed schijnt te gaan, dat is omdat, negen keren van de negen keren, het niet in uitlijning is met jou heilige doel, met jouw hart. Geliefde engel, je neemt een linkse afslag wanneer je de rechtse afslag had moeten nemen.
Dit is geen monumentale vergissing of een misdaad. Je gaat eenvoudig terug, hergroepeert en slaat rechtsaf. Het hoeft nooit een hoog drama te zijn. Al deze vertragingen zijn eenvoudig jij, jezelf, jouw hogere zelf, jouw universele zelf, jouw vreemdeling, jouw gidsen, die jou vertellen dat dit niet is wat je wilt doen.
En het kan zo eenvoudig zijn als dat ik naar de winkel wil gaan en dit koop. En het werkt niet en het werkt niet en je gaat iets van twintig keer naar de winkel en je vergeet altijd om dat artikel te kopen. Het kan zo eenvoudig zijn als het denken dat je verliefd wilt worden op een bepaald persoon en ongeacht hoe vaak je hen ziet, ongeacht hoe vaak jullie uitgaan, ongeacht hoe vaak jullie op avontuur gaan, die vonk is er niet.
Het kan zo eenvoudig zijn als jouw gedachtepatronen. "Ik ben dik, ik ben lelijk, ik ben onaangenaam, ik ben onbemind, ik ben echt helemaal niets waard." Dit is verschrikkelijk. En nooit, nooit zou dat in uitlijning kunnen zijn met jouw heilige doel.
Iedere wet, iedere Universele Wet, specifiek de Wet van het doel erbij betrekkend, werd geboren vanuit Liefde. Gewoon en eenvoudig. Er is geen enkele wet die niet van Liefde is.
En daarom is iedere gedachte, iedere handeling, iedere mening die je gehad hebt welke minder is dan, niet in overeenstemming met de Universele Wet en niet in overeenstemming met de Wet van het Doel.
Dat is waarom het zo belangrijk is, mijn lieve vrienden, te weten, om tot het begrip te komen en om vreugdevol te zijn in de wetenschap van jullie heilige doel. En het is uniek en specifiek voor jou. Jij bent de ontvouwing van het plan van de Moeder voor Gaia. Net zoals de bomen dat zijn, de bergen, het gras en de oceanen. Het is een harmonieuze creatie en vervulling.
Maar het is moeilijk voor jullie om door te gaan en jullie hebben dat aldus dapper en moedig en met een enorme kracht gedaan. Maar het is moeilijk als je in het duister rondzwemt, nietwaar? Dus kom; kom bij me zitten in die heilige kamer van jouw hart en laat dit weten van jouw heilige doel in uitlijning zijn met de wet van het heilige doel, laat het naar voren komen en verheug jezelf omdat dat jouw doel is. Het is om Liefde te zijn, om Vreugde te zijn, om van één te zijn.
Ik ben hier bij jullie. En ik ben hier om jullie vragen te beantwoorden.
SM: Welkom, Raj. Dank u wel dat u zich deze ochtend bij ons aansluit en deze informatie deelt. Ik waardeer het om in staat te zijn met u te spreken. Met het Doel de vrijheid te zijn om in/naar wie wij werkelijk zijn te stappen, zou u alstublieft willen spreken over het gehele punt van het Aarde experiment? Is het voor de ervaring geweest van het duiken in de dichtheid en ervoor te zorgen dat wij ons ontwikkelen? Door het onze weg terug te vinden om uiteindelijk tevoorschijn te komen vanuit de lagere dimensionale illusie? Wanneer wij dat doen, denk ik dat er een feest van epische proporties zal zijn.
Raj: Dat zal er zeer zeker zijn, net zoals er één lang geleden op Venus was, welke ook een planeet van Liefde is zoals jullie weten, en wij creëren een universum van Liefde, een multiversum van Liefde. Welnu, het heilige doel van Gaia was nooit dichtheid. Begrijp wat ik zeg. Want dit is waar wij gaan uitbreiden en enige ouderwetse ideeën eruit gaan gooien.
De derde dimensie was eenvoudig zodat jullie engelen en sterrenwezens, naar de Aarde toe konden komen en een fysieke ervaring konden hebben. Of het nu gedurende 30 seconden was of drieduizend jaren. Het was eenvoudig bedoeld in het plan van de Moeder om een planeet van spel voor haar engelen te zijn. Nu, toen de mensen een vorm aannamen, en wij spreken over een vooruitgang gedurende miljoenen aan jaren, de dichtheid werd gigantisch in plaats van in vreugde te zijn, en wij spreken nochtans slechts over de dichtheid van de fysicaliteit.
Nu, is dit een vergissing in het plan van de Moeder? Nee. Dus laat ons snel vooruit gaan. De mensen waren creatie aan het oefenen. Dus wanneer wij tegen jullie over creatie spreken, is dit niets nieuws. Jullie hebben hebzucht gecreëerd, controle, gebrek, beperking, haat, oorlog, schaarste, al deze dingen zijn creaties.
Welnu, zijn zij van Liefde? Nee. Daarom, kunnen zij niet goed onderhouden worden. Wanneer je iets creëert, wanneer je de moleculen collecteert en zij zijn niet in overeenstemming met niet alleen jullie heilige doel maar ook niet met het doel van de Moeder welke zij toewees aan haar grotere plan, als het niet in uitlijning is zal het niet goed onderhouden kunnen worden. En wanneer wij spreken van de Wet van de Eliminatie zullen wij daar verder op ingaan.
Nu zelfs sneller vooruitgaand. Kwamen jullie naar de Aarde in/naar deze dichtheid en jullie meesterschap in dit leven - en tussen haakjes een ieder van jullie heeft vele levens gehad - jullie begonnen niet eenvoudig jullie meesterschap in de laatste honderd jaren aan te nemen. Jullie hebben hier gedurende een behoorlijk tijd aan gewerkt. Als het niet op de Aarde was, dan wel ergens anders.
Jullie zijn gekomen om de dichtheid uit te bannen, aldus om niet verstrikt te raken in het moeras - de modder - van die dichtheid; niet om te gaan liggen en in een zinkgat gezogen te worden. Nee. Jullie kwamen om de dichtheid op te heffen, en om de Moeder en Gaia bij de restauratie van Haar plan te ondersteunen. En in de restauratie van dat plan is het plan van jullie/jou. Dit is een hoofdstuk van jullie/jouw bestaan. En toegegeven het is een zeer opwindend hoofdstuk, een hoofdstuk dat avontuur en ascentie en creatie en de terugkeer naar de Ene bevat. Maar het is slechts een hoofdstuk.
Dus, jullie zeggen, "Nou dan, waarom ervaren wij, waarom voel ik me aldus omlaag getrokken door de dichtheid." Wel, lief hart, als je het niet ervaart, hoe verbreek je het dan? En dat is waarom zovelen van de Lichtwerkers, Lichthouders, Liefdedragers de dichtheid ervaren. Als je tegen mij zegt, "SK, hoe kan het dat sommigen volledig onwetend zijn voor niet alleen de dichtheid, voor de zwaarte van zulke valse rasters en paradigma's, de vasanas, hoe kunnen zij dat niet weten? Waarom streven zij niet naar vrijheid?" Omdat zij niet wakker zijn. Omdat de dichtheid als een mantel is die zij omhelsd hebben. En zij koesteren die. Maakt het dat werkelijkheid? Nee.
Hoe is dat voor een explosief begin mijn vriendin?
SM: Oh, ik denk dat het formidabel is. Heel veel dank.
Ik vroeg me af of U zou kunnen spreken over wat u eerder in Een Uur Met een Engel zei, over de rest van het Universum dat op de Aarde wacht om Haar ascentieproces te voltooien zodat zij ook hun sprong kunnen maken naar wat hun volgend niveau ook is, en waarom de Aarde?
Raj: Omdat het Haar heilige doel is. Als je teruggaat naar het oorspronkelijke doel, naar het heilige doel van Gaia, toen de Moeder in haar oneindige schepping zei, "Ik zou graag een plaats voor mijn Engelen willen hebben waar ze kunnen spelen," Gaia die, tot aan die tijd, in de vorm en de energie en de volledigheid van het zijn van een Aartsengel was, zei, "Moeder ik zal het doen. Het zou een plezier voor mij zijn; Ik zal deze fysieke werkelijkheidsvorm aannemen. Ik zal niet vergeten wie ik ben, maar ik zal hier een tijdje mee spelen en ik zal zelfs meer een verscheidenheid aan schoonheid hebben - luister naar wat Ik zeg - zelfs meer en een grotere schoonheid dan een Aartsengel." En dus gaf de Moeder haar, bezielde haar, met Haar idee; met de energieën om deze planeet van ultieme schoonheid voort te brengen.
Maar het maakte nooit deel van het plan uit dat Gaia eenvoudigweg eeuwig zou zijn, dat zij altijd in deze vorm zou zijn of dat de mensen hier onbepaald zouden zijn, voor altijd. Het was bedoeld om evolutie te zijn, zielsevolutie. En toen de dichtheid op de planeet zwaarder werd, groeiden de aanpassingen jegens het plan van de Moeder en de intensiteit van Haar energie aan Gaia, aan de Aarde, aan de Mensheid om te ascenderen, om terug te komen de cirkel rond naar waar zij bedoeld waren om te zijn.
Dat is waarom wij zeggen dat het niet eenvoudigweg een ascentie in/naar de vijfdimensionale werkelijkheid is. Het is om door te gaan en het is de vrijheid in de vorm om in staat te zijn de verschillende werkelijkheden en dimensies te ervaren.
Welnu, wanneer dat verankerd is, is het patroon, het opnieuw vormen van het patroon, het raster, het model gelegd. En deze planeten die hun eigen hordes hadden zullen dan het patroon nemen, de energetische imprint van Gaia, en in staat zijn om dat en de energetische imprint van de mensheid te gebruiken en in staat zijn om dat met hun eigen populaties te gebruiken zodat zij terug kunnen stijgen naar de plaats van Liefde. Terug naar een plaats van groter bewustzijn.
En ik wens daarover te spreken omdat liefde de vorm van bewustzijn is; het is volledig bewustzijn. En verwar bewustzijn en hartbewustzijn en liefdebewustzijn niet met intelligentie. Er zijn planeten die fenomenaal geavanceerd en hoogst intelligent zijn, maar zij hebben niet de verankering van dat raster van Liefde geperfectioneerd. En dat is het heilige doel van Gaia en allen op Haar. Het is de schoonheid van Liefde. En ja, zij wachten in de coulissen.
SM: Ik moet zeggen dat het horen over hoe het niet in het oorspronkelijke plan voor de Aarde was om zo misbruikt te worden en het hard te verduren te krijgen, brengt verdriet en droefheid voor mij naar boven. Ik weet dat dit soort gevoelens niet dienend zijn, maar er is duidelijk ook een zeer groot voordeel om de dichtheid te ervaren waar wij onszelf uit vandaan trekken.
Raj: En onderschat het verdriet hebben niet. Wens ik voor wie van jullie dan ook om in droefenis te leven? Absoluut niet. Maar om iemands droefheid van het hart te erkennen is om het toe te staan weg te gaan. Het is om het toe te staan genezen te worden. En er is een grote hoeveelheid aan smart en droefenis, een droefheid op jullie planeet en zeker onder de mensheid geweest.
Je kunt geen getuige zijn van de gruweldaden jegens Gaia en de gruweldaden van oorlog, hongersnood, de gemeenheid, de wreedheid jegens elkaar; je kunt daar geen getuige van zijn en in je hart zijn en niet de smart en droefheid voelen. Maar de sleutel is om dat los te laten. Om jezelf op te tillen in/naar de Liefde, om niet in zedelijke slechtheid of beschuldiging of schuldgevoel te erkennen, maar om niet roekeloos te zijn en te zeggen, "Wel, ik zal net doen alsof dat niet bestaat of dat dat niet gebeurd is." Nee, dit draagt bij aan het begrip en het draagt bij aan de collectieve wil om te verschuiven. Om niet in die plaats van verwoesting te zijn.
SM: Dank u wel hiervoor. Ik voel me behoorlijk solide aangaande het energiewerk dat ik gedaan heb, maar de laatste tijd is het een soort van blank gevoel, als een stil intermezzo dat naar iets toe leidt dat nog niet in/naar het bestaan gesproken werd. Misschien in het verleden dat ik gedacht zou hebben dat elke van onze individuele overeenkomsten om voorwaarts te gaan gemaakt zouden zijn geweest. Maar is dit het punt waar onze overeenkomsten dichtbij komen om naar tevredenheid afgehandeld te zijn en dat wij nieuwe gaan maken?  
Raj: Ja en nee. Maar laat ons eerst naar het ja toegaan omdat dat is wat jullie allemaal moeten horen. Ja, jullie overeenkomsten staan op het punt een haarbreedte verwijdert te zijn van de vervulling.
Welnu, verandert dit de kern van wie jullie zijn? Jullie originele idee? En jullie heilige doel? Nee. Omdat dat heilige doel in een meervoudigheid aan definities de essentie is van wie jullie gekozen hebben te zijn. Zelfs als je een bal van zuivere energie bent, jouw essentie is fenomenaal prachtig maar ook gedefinieerd. Het is jullie uniekheid.
Dus laat ons dit voorbeeld gebruiken: jullie staan op het punt om jullie missie hier te voltooien. En ja, sommigen van jullie zullen beslissen om te blijven, niet slechts voor honderden maar voor duizenden aan jaren. Jullie willen de wedergeboorte van Gaia zien, de steden van licht, jullie willen de Liefde in iedere vorm tot bloei zien komen.
Maar zeg dat er een aantal van jullie zijn die zullen zeggen, "Nee, ik vertrek; ik ga die bal van energie zijn en ik ga spiraalsgewijs door de gehele diepe ruimte heen zwaaiend naar de Moeder, wetende dat het nog niet helemaal tijd is om naar huis te gaan en ik ga een andere vorm aannemen. Misschien ga ik een Andromedaan zijn. Misschien ga ik een komeet zijn. Misschien ga ik een planeet zijn. Misschien ga ik een dolfijn op Sirius zijn, of een walvis." Dus ja, de optie voor nieuwe onderhandelingen, zullen wij zeggen - zonder jullie vorm in termen van sterven te verlaten - is precies daar.
Beantwoord dit jouw vraag?
SM: Ja, dat doet het. Ik persoonlijk kijk uit naar het vormveranderen (shapeshifting) en doen wat het ook is dat goed voor mij in het moment aanvoelt.
Raj: Weet je, dit maakte deel uit van de vreugde dat jullie in jullie oorspronkelijke vorm, engelachtig of anderszins, dat je in/naar de Aarde zou kunnen komen en een menselijke vorm uit zou kunnen proberen - man, vrouw, zuigeling, volwassene, een ouderling. Er zijn sommigen van jullie die vreugdevol een volledige bergketen werden, een druppel water in de oceaan, of de volledige oceaan.
Dus jullie hebben deze opties gehad en de bekwaamheid om in en uit te flitsen, erin en eruit te springen, en deze vormen uit te proberen op dezelfde manier als dat kinderen een verkleedspel spelen. Dat was de bedoeling. Dus jullie zijn precies op schema, lief hart.
SM: Wow. Dank u wel, ik kijk daar zo naar uit. Dus, bellers maak je gereed. Bent u gereed, Raj?
Raj: Ik ben gereed. Ik heb hierop gewacht.
SM: Area code 248, Jillena je bent in de uitzending.
Jillena: Hallo Raj, en Suzi en Linda. Ben ik gereed? Ik kijk hiernaar en wordt meer bewust dan dat ik geweest ben.
Echter, heb ik geen duidelijk begrip van de creatiecodes en de Universele Wet, en de dertien deugden en zegeningen, hoewel ik misschien meer dan de meesten een voorsprong heb. Maar ik besef dat door in/naar een dieper begrip te komen van deze dingen, de dingen duidelijker zullen worden.
En waar ik nogal klem zit momenteel is met het kijken naar de oude 3D en te weten dat er nog steeds naar gerefereerd wordt als zijnde een hologram en dat wij nu verankerd zijn in een hogere dimensie, zullen we zeggen. Kijkend naar hoe dit samenkomt. En wat ik probeer te zeggen is, ik kijk niet zozeer naar mezelf als een persoon en wat mijn doel is, ik kijk slechts naar het hoe al deze belangrijke componenten te balanceren. Ik zou graag aan het werk willen zijn in het meer creatieve, de creatie procedure, maar ik ervaar ook het oude 3D en het aan weerszijden tussen dit alles in te zijn. Zou u misschien een klein beetje meer duidelijkheid kunnen plaatsen op dit?
Raj: Ja, jij bent aan weerszijden tussen de dimensies omdat je helpt met de voltooiing, zullen wij zeggen, van de oude derde. Welnu, laat ons terug naar de basis principes gaan.
Op Aarde te zijn betekend dat je de beschikbaarheid binnenin het rijk van de menselijke ervaring hebt van twaalf dimensies, inclusief de derde. Nu, gedurende deze tijd van illusie en gedurende deze tijd van verandering hebben velen zichzelf gescheiden van de derde dimensie en zeiden, "Ik wil daar nooit weer naartoe gaan," maar uiteraard refereren zij naar de valse derde, naar de valse illusies die opgroeiden in de derde dimensie.
De derde dimensie, als het opgeruimd is, is waar jullie niet alleen vrije keuze kunnen ervaren maar ook de fysicaliteit. En in de fysicaliteit de ervaring te hebben van alle uiteenlopende dimensies. Dus er is een trekken/duwen hier en, lief hart, je bent niet alleen in dit. Dit is niet uniek tot jouw situatie en het is precies wat er ook in het verleden ervaren werd.
Dus het deel van jou dat zegt, "Ik wil niet in de oude derde zijn. Ik weet dat het bezig is te vervagen. Ik weet dat het niet echt is. Oh en tussen haakjes ik ga daar naar het werk want dat is waar het werk is maar ik haat het." Dat is waarom Aartsengel Michael aldus duidelijk met jullie allemaal geweest is aangaande dat deel van jullie ascentieproces om er vrede mee te maken, niet alleen met de oude derde maar ook om ertoe te komen om wat jullie zouden willen noemen en ernaar zouden willen refereren als het nieuwe schoongemaakte derde te omhelzen.
Wanneer jij je ogen sluit en je denkt aan schoonheid en dit is specifiek voor jou waar, lieve Jillena, zie je niet de feeën op de bloemblaadjes rusten? Deze wonderbaarlijke sprankelingen van Licht vrij vliegend? Zie je niet en voel en ruik je niet het naaldbos en de dampigheid van de Aarde nabij de beek? De rijkheid van de grond in de lente? De zoetheid van het gegiechel van een baby? Van hun eerste stapjes en hun eerste woorden?
Deze zijn van de derde dimensie. Je wenst niet om deze vreugdes uit te roeien. Zij zijn een geschenk rechtstreeks vanuit het hart van de Moeder. Dus sta je de oude derde toe; jij bent een systemenkraker en ik zeg dat als zijnde zelf een kraker en jullie zijn allemaal in deze boot samen met mij. Jullie breken de systemen en de illusies van de oude derde af, maar jullie elimineren niet de ervaring van de pracht van Gaia welke de schone driedimensionale ervaring is.
En vanuit die plaats, in het lichaam, dan opereer je werkelijk verankerd in de vijfde maar heb je nog steeds een fysieke ervaring van het in staat zijn om de magie te omhelzen, de alchemie van de vierde, de pracht ergens anders, de creativiteit van de achtste, het meesterschap van de elfde, dus denk niet dat je niet op schema zit. Is het veel om te incorporeren? Ja. En dat is waarom ik Linda en Suzanne gevraagd heb om bij te dragen, te doneren, zich te verplichten aan deze vier maanden met mij.
Welnu, ze zullen plezier hebben, en als je begint om deze gedachten toe te passen, zal je zien dat de hemel en daar verre aan voorbij niet de limiet zijn. De sleutel hier is dat als je voorwaarts gaat, als je aan jezelf twijfelt en zegt, "Oh, ik ben nog niet in mijn meesterschap."dan corrigeer ik jou en zeg, "Ja, dat ben je wel. Accepteer het." - en de sleutel is om van jezelf te houden.
SM: Oké, aldus gaan wij over naar een andere beller. Area code 510, ben je bij ons?
Beller 510: Dank je wel. Goedemorgen, Raj. Alstublieft scan mijn wezen volledig, lees mijn hart en geest. Ik zou echt graag beter de Wet van het Doel willen begrijpen in mijn relatie tot, niet Ik, maar de Christus in mij.
Iedereen waar ik mee spreekt zegt dat het niet mogelijk is, maar mijn verlangen is om mijn leven en wezen volledig over te geven aan het Goddelijke Plan; dat het mijn vrije wil is dat ik alleen kan doen of zijn niets anders dan in de volmaakte uitlijning te zijn.
Spirit kan vrijelijk met mij werken dus wat het ook is dat er gedaan moet worden om het grote werk te bereiken, ofwel ik erom vraag of ik bewust gedirigeerd wordt of niet, dat ik kan gaan zitten en iedere ochtend kan converseren met mijn gidsen en werkelijk bewust co-creëer  met spirit met wat wij hier creëren. Maar iedereen zegt dat dit niet passend is en dat het niet mogelijk is, en ga zo maar door. Ik vind het moeilijk om het in woorden uiteen te zetten maar als u kunt spreken over of dit juist of mogelijk is dan zou ik zeer dankbaar zijn.
Raj: Het is niet alleen mogelijk, lief hart, het is het plan. Het is niet eenvoudig jouw individuele heilige plan dat je in uitlijning bent met de goddelijkheid en met jouw goddelijkheid. Het is waar ascentie over gaat. En vergis je er niet over, sommigen van jullie voelen de verankering in de hogere dimensie van de vijfde duidelijker dan anderen. Maar dat is hetzelfde als te zeggen dat sommige mensen een beter reukvermogen hebben dan anderen. Het betekend niet dat de meerderheid van jullie geen neuzen hebben.
Het doel, het collectief doel van de mensheid, en daar binnenin het collectieve doel van de mensheid in dit tijdsgewricht van waar jullie aan denken als "tijd" is ascentie, en wat is ascentie? Het is het verhuizing in/naar hartbewustzijn. Het is de restauratie van Liefde. Het is de uitlijning met het heilige doel, en wat is dat? Het is hoe wij beginnen. Het is de uitlijning van jouw hart, jouw geest, jouw wil met het hart en de geest en de wil van Moeder/Vader Eén.
De Universele Wet is niet complex. Het gaat over die uitlijning. Het verteld ons eenvoudig hoe te zijn, dus wij zouden jou nooit willen aanmoedigen om afwijzend jegens mensen te zijn maar wij zouden jou sterk aan willen moedigen om afwijzend te zijn jegens onjuiste ideeën.
Beller 510: Ik begrijp het idee van de uitlijning maar in praktische termen, betekend dat dat ik een volledige conversatie kan hebben, zoals deze, op een regelmatige basis als je dat wilt, en waarom is dat nu zo moeilijk? Het schijnt onmogelijk te zijn zonder Linda's ondersteuning.
Raj: Dit is de situatie van overgave. En het toestaan tevoorschijn te komen. En dus is het ook een kwestie van het toestaan tevoorschijn te komen niet alleen vanuit jouw onderbewuste en onbewuste maar ook in/naar jouw bewuste. Je denkt alleen maar dat dit niet kan gebeuren. Het kan dat zeer zeker wel en je ontvangt boodschappen, inzichten, richting, begeleiding, en zo nu en dan een zeer sterke duw, de gehele tijd.
Nee, ik dring er niet bij jou op aan om geduld uit te oefenen. Ik dring er bij jou op aan om te gaan zitten en deze aanwezigheden toe te staan zich aan jouw bekend te maken. Het is niet onmogelijk, het is niet slechts wat jij wenst, maar het is ook iets dat wij wensen. Wij ontmoeten je in het midden.
Beller 510: Dank u wel. Wel, ik vroeg me gewoon af of ik voor iedereen zou kunnen spreken, dit idee van overgave, want ik probeer het echt heel erg hard, ik denk dat iedereen dat wel doet, en de vraag van probeer en geef je over, die paradox; misschien zou u gewoon een klein beetje meer over de overgave kunnen spreken en hoe het aanvoelt.
Raj: Overgave is het volledig openen van jouw hart. Welnu, zeer vaak neigt het menselijke wezen ernaar….., en specifiek omdat de referenties gebruikt werden in termen van oorlog en onenigheid, overgave neigt ernaar om gelinkt te zijn aan de nederlaag/mislukking en in feite is overgave een overwinning.
Welnu, aan wie of wat geef jij je over. Jij geeft je vooral over aan jouw geliefde heilige zelf, aan jouw heilige doel. Dus geef je over. Ik zal je een beeld geven: het is liggende op de vloer of op jouw bed met de armen en benen ietwat gespreid en je zegt, "Ik geef het op. Ik geef me over." Nu, jullie hebben allemaal, een ieder van jullie, momenten gehad waarop jullie je op deze manier voelden. Maar waar het aan gehecht geweest is is dit gevoel van verslagenheid; Ik kan niet meer verder gaan.
Probeer dit in termen van het je eenvoudig overgeven op de manier dat je dat zou doen in een ongelooflijke liefdesrelatie, van het soort dat je ofwel hebt of waar je over droomt. En die je in dit werkelijke moment creëert, tussen haakjes. Lig op jouw bed, en zeg, "Ik geef me over en ik zal horen en ik zal toestaan." Probeer zelfs niet eens het automatische schrift of het verbale channelen. Geef je over en laat de stemmen komen, of de begrippen welke tegen jouw hart spreken komen.
Welnu, er zijn een paar van jullie in deze tijd van overgang die er akkoord mee gegaan zijn om niet in staat te zijn deze conversaties te hebben. En zij zijn zeldzaam. Wij spreken over een handjevol mensen op de planeet.
Nu, waarom zou je dat willen doen? De eerste reden is aldus dat je in jouw lichaam blijft; dat zodra als jij herenigd bent met onze energieën dat je naar huis zou vliegen. En de overeenkomst is dat je in jouw lichaam wilt blijven totdat het werk geklaard is. Dit is zeldzaam.
De tweede reden is dat je krachtig geduld onderwijst en het wonder van het geloof, dat je geloof hebt ondanks het hebben van een conversatie. Maar ik zeg tegen jou, lieve luisteraar, jij bent niet één van deze mensen. Dus ga op jouw bed en geef je over en laat het komen. Ik zal jouw begeleider zijn.
Beller 510: Dank u wel.
Raj: Graag gedaan. En Jezus Sananda zal daar ook zijn.
SM: We hebben tijd voor nog één beller. Area code 303, ben je bij ons?
Beller 303: Dank je wel. Wel, ik heb een praktische vraag. Ik ga een beetje heen en weer tussen de vijfde en de derde. Kan ik uw advies krijgen aangaande hoe in de vijfde te zijn, ons doel volgend en het werk van onze ziel doende en ondertussen voor onszelf op een driedimensionale manier zorgend?
Raj: Dit is een praktische vraag, maar ook een zeer belangrijke vraag, dus dank je wel.
Allereerst, plant jij jouw voeten stevig in Gaia, diep ingebed in het hart van Gaia aldus iedere dag een minimum van één keer per dag omdat je op deze reis met Gaia bent. Je gaat naar beneden, je laat je koord uit jouw wortelchakra vandaan vallen, je ziet jezelf omlaag gaan door haar lagen rechtstreeks naar het hart van Gaia. Je geeft haar jouw koord, je geeft haar jouw hart, en je blijft stevig in Gaia verankerd. Dat is hoe je volledig in de vijfde verankerd blijft.
Dan, wat het is dat je doet, en ik zou er bij elk en iedereen van jullie op aan willen dringen om niet jouw gehele dag werkend in de oude derde door te brengen, omdat het uitputtend is. Het geeft je geen ongelooflijke vreugde. Het geeft je geen ongelooflijke vrijheid. Dus, doe je werk daar maar speel ook in het hernieuwde derde en dat betekend, naar buiten gaan en genieten van de schoonheid, de konijnen, de herten, de honden, de katten, het gras, de aarde, de natuur, de lucht.
Reis interdimensionaal omdat jouw heilige doel niet eenvoudig verbonden is aan het opruimen van de derde. Jullie zijn niet eenvoudig gekomen om de opruimingsploeg te zijn. Zijn jullie de opruimingsploeg? Ja. Maar jullie krijgen ook vrije tijd. Dus je verzorgd de noodzakelijkheden, wetende dat je meer dan genoeg creëert, ruimschoots wat je voor jezelf nodig bent, voor jouw familie, voor jouw geliefden, en voor jouw gemeenschap. Maar veranker daar niet. Kijk ernaar dat je voorover leunt en in/naar de derde reikt maar je verblijft daar niet. Jij leeft daar niet. Omdat je niet in de mist kunt leven.
SM: Dank je wel, Zo, Area code 704 ben je bij ons?
Beller 704: Hallo. Ik denk dat ik ietwat ben zoals jullie laatste beller. Ik vertrouwde gewoon op het hoog houden van mijn energie en niet in/naar de 3D gezogen te worden, omdat ik een plan heb over hoe uit mijn huidige 3D situatie te geraken. Het hangt van mij af om niet in het ego klem te raken dus ik denk dat ik daar graag enig advies over wil.
Raj: Je hebt een goed punt naar voren gebracht. Dat is het ego. De sleutel om niet in het ego klem te komen zitten is om er simpelweg van te houden, houd ervan, en dan houd er zelfs meer van. Wij zijn er niet op uit om het ego te vernietigen. Maar wij zijn hier om te ondersteunen bij het in het balans brengen van het ego.
Ego is dat deel van jezelf, een verrukkelijk deel van de persoonlijkheid, dat neigt nodig te hebben, specifiek tijdens deze tijd van overgang, een enorme hoeveelheid van geruststelling. En wanneer je het ego geruststelt, wanneer jij jouw mentale en emotionele lichaam geruststelt over dat zij niet uitgezet zullen worden, dan staan zij jouw toe om in de hogere trilling te opereren. Dus vertel het, spreek ertegen, stel het gerust, houd ervan, waardeer het en dan zet het terzijde.
Beller 704: Dat klinkt logisch. Dank u wel.
SM: Raj, Ik denk dat we volgende week de Intentie gaan doen, Heeft u een minuut voor een afsluitend commentaar?
Raj: Ik zou graag gedurende deze week voor jullie willen dat jullie over jullie heilige doel nadenken en dan zullen wij voorwaarts reizen over hoe de Wet van de Intentie vertaald wordt, de wetenschap en de omhelzing van dat heilige doel in/naar het begin van de schepping, welke intentie is. Het is in uitlijning met alles. Maar het is in uitlijning met wat jullie willen, met wat jullie verlangen en wat jullie kiezen om na te streven. Ik kan niet wachten.
SM: Ik kijk daar ook naar uit. Heel veel dank om u bij ons aan te sluiten deze ochtend.
Raj: Je bent zo welkom, allen van mijn geliefden. Vaarwel. 

Vertaling: Cobie de Haan: http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten