maandag, september 02, 2013

Hemelse Zegeningen - Sanat Kumara - Deel 2: De Universele Wet van Intentie - 20.08.2013


 
Hemelse Zegeningen
20 Augustus 2013
 
Sanat Kumara Bespreekt de Wet van Intentie

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Hier in de tweede aflevering van onze serie bij het verkennen van de Universele Wet zullen wij de Wet van Intentie met Sanat Kumara bespreken. De uitlijning van al onze gedachten, acties en de relatie met ons heilige doel is waar de Wet van Intentie helemaal over gaat.
Ik kijk ernaar uit om mijn eigen begrip uit te breiden van wat de macht van onze intentie is, specifiek wanneer wij onszelf dienstverlenend aanbieden. Ik kan me niet voorstellen dat er op dit punt velen zijn die niet hun intentie opzettelijk op een gewenste uitkomst geplaatst hebben, maar door dat te doen mag slechts het tipje van de ijsberg voor ons zijn.
Ik heb uitgekeken naar dit onderwerp om te zien hoe het meeste werk waar wij mensen momenteel bij betrokken zijn onze intenties als een collectief daarbij betrekt. Goedemorgen, Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi. Het is goed hier te zijn. Ik wilde op deze ochtend met onze lezers delen, en ook om jou te bedanken, dat ik met de post, na een waanzinnig weekeinde van onderwijs, het meest prachtige geschenk van een kobalt blauwe, zulk een zeer ongebruikelijk blauw, walvisstaart (amulet) ontving. En het is gewoonweg schitterend. Dus, dank je wel, heel veel dank. Wat een onverwachts geschenk en het is gewoon een verrukking om te hebben. Ik vertel het jullie jongens, iedereen daarbuiten die luistert, dat dit - ik wil het geen sieraad noemen want het is als een heilig object, zoveel energie draagt. Dus, moedig ik jullie sterk aan om een kijkje op Suzi's site te nemen en te zien wat tegen jou spreekt.
SM: Ik ben blij dat je dit aanhaalt want er zijn een aantal verschillende fantastische mensen die feitelijk op zoek gingen om de website te vinden omdat zij ons er op de radio over hadden horen praten, dus ik noem het even snel. Het is www.whaletailsbysuzi.com. Dus, ga eens kijken. Dat is geweldig en dank je, Linda.
LD: Graag gedaan. En wat echt interessant was; ik wil een klein beetje delen over het weekeinde dat ik net gehad heb, welke fenomenaal was. Het was een genezend weekeinde, het dertiende Octaaf La Ho Chi onderwijzend aan een prachtige kleine groep mensen van overal vandaan - we hadden zelfs één gast die helemaal uit Nieuw Zeeland vandaan kwam, een andere vanuit Colorado, California, verschillende delen van Florida - dus het was echt een prachtige groep.
Nu, de geschiedenis van de Raad van Liefde bijeenkomsten is geweest dat wij altijd een speciaal geschenk ontvangen. En dat is waarom wij in Hemelse Zegeningen spreken over de aanzienlijke schare van geschenken die allemaal doorgekomen zijn, het meest door deze uiteenlopende klassen. Dus iedere klas die door de Raad ooit onderwezen is heeft een uniek geschenk gehad.
Wel, het geschenk dit weekeinde was een geschenk van de Goddelijke Moeder van deze activeringsplaatsing van een Tanzanite, welke paars-blauw is, een Tanzanite cabochon - welke de gepolijste maar niet het gefacetteerde juweel is - precies op de haarlijn. Dus als je vanuit jouw derde oog recht omhoog naar jouw haarlijn gaat, is dat het geschenk. En ik heb deze channeling op de Raad van Liefde website gepost omdat het zo een ongelooflijk geschenk is.En het geschenk is, het vermogen om te zien met de ogen en de wijsheid en het hart van de Moeder. Dus om in staat te zijn om naar dingen te kijken, naar elkaar, de planeet, situaties, onszelf, door haar ogen - het was een verbazingwekkend geschenk en wij werkten en speelden ermee gedurende de cursus van het weekeinde. Maar toen ik thuis kwam, en toen deze fantastische walvisstaart daar was, Suzi, dat was welbeschouwd dezelfde kleur, ik dacht toen, oké, dit moet ik aan al onze vrienden vertellen.
Wel, zoals ik al tegen jou zei voordat de show begon, terwijl ik mezelf onderdompel, zoals ik weet dat we dat allemaal doen, in deze nieuwe serie hoewel dit slechts de tweede week is, voel ik me alsof we werkelijk diep in het meer of in de oceaan gedoken zijn en we duiken deze wereld van de Universele Wet binnen welke is…, wel, het is waar de menselijke wet, dat wij graag zouden willen denken, op geformuleerd zal worden. Maar zij zijn allen onderling aan elkaar gerelateerd.
Dit is niet slechts deze ene wet; dit is een andere wet in een andere wet; zij zijn allen aldus geïntegreerd. Het is een tapijtwerk en dus hoewel wij vandaag spreken over de Universele Wet van Intentie, was ik aan het denken hoe het aldus natuurlijk valt en complimenteus is jegens waar wij vorige week over spraken; want de veertien weken, gaan allen in werkelijkheid over balans. En niet slechts de balans binnenin ons, maar de balans, het evenwicht door het Universum heen.
Dit is ongelooflijk dat alle rijken naar ons toekomen en tegen ons zeggen, "Oké, wij willen echt dat jullie begrijpen hoe de dingen werken. Deze zijn de richtlijnen, de waarheden die aan ons gegeven werden door het Goddelijke en wij weten dat jullie gereed zijn niet alleen om hen te bestuderen, maar ook om hen werkelijk te integreren en hen te begrijpen." Het is zo een geschenk.
SM: Het is echt een geschenk. Maar voor een moment teruggaande naar de Goddelijke Moeder, er was een vraag over wanneer wij het er moeilijk mee hebben om van iemand te houden, en de suggestie was om toe te staan, om de Goddelijke Moeder te vragen om door ons heen lief te hebben, om haar energie toe te staan binnen te komen en dat te doen. Dan zet dat het pad uit en wordt het voor ons gemakkelijker om dat in de toekomst te doen.
LD: Dat is zo waar. En het is specifiek waar als we die persoon die ons zo enorm irriteert door haar ogen kunnen zien.
SM: Precies. En ik heb dat feitelijk beoefend en het is een prachtig, goddelijk en wonderbaarlijk iets dat gemakkelijk te doen is. Het is slechts jezelf openstellen en het toestaan, en beschikbaar zijn voor die mogelijkheid.
LD: Het verandert alles.
SM: In een ogenblik. En iets anders waar ik over na wil denken, of aan wil halen, is dat wij mensen de neiging hebben om te denken dat wij ons echt hard moeten concentreren en dat de dingen een lange tijd nemen en focus, focus, focus. Focus is echt belangrijk maar dit geestelijke werk vindt plaats in een ogenblik. Wij denken, meer is beter en soms krijgen we het onmiddellijk en dan kunnen we stoppen en naar het volgende ding toegaan en gewoon vertrouwen dat het gedaan is.
LD: Ja, ik denk dat dit zeer waar is. Er zijn dingen die letterlijk in de tijd van een oogknipper gebeuren. En soms springen wij op en neer en zeggen, "Hoera" en op andere keren geloven we het niet. We denken, "Oh nee, dat is te snel" en het komt terug bij een kwestie van zelfwaarde. Maar wij geven erop af, en geven erop af, totdat het ons gek maakt.
Dus wanneer wij met de Universele Wet van Intentie werken, is het de werkelijke knipper-van-het-oog intentie en de vervulling van die intentie en het is de zeer, zeer lange visie. Jou terug brengend naar wat jouw intentie voor jouw leven is, voor jouw ondersteuning, voor jouw ziel, voor jouw ontvouwing.
En ik weet dat toen Sanat Kumara ons onderwees over creatie, en vele anderen zich erbij aansloten, er dingen zijn dat ik soms zeer terloops denk "Ik vind dat echt leuk…" en dan drijft het gewoon weg als een kleine witte donzige wolk die we loslaten tijdens de meditatie. En ik denk er gewoon niet meer aan. En toch….boem - daar is het.
En dan zijn er natuurlijk dingen waar ik persoonlijk jarenlang aan gewerkt heb. En ik houd de intentie vast en weet gewoon dat het goddelijke timing is, niet alleen in termen van het universum, maar die van Linda Dillon: het zal gebeuren. Dus het is beide.
SM: Jij zet de intentie; het onmiddellijke deel is slechts dat het nu daarbuiten is. De ontvouwing, wel we moeten soms een klein beetje meer geduldig daarover zijn.
LD: En je hebt echt een belangrijk onderdeel aangehaald. Je houdt de intentie vast en plaatst het daarbuiten; één van de dingen welke de Raad van Liefde ons geleerd heeft wanneer wij deze verlangens hebben … omdat wanneer wij naar intentie refereren dan spreken wij werkelijk over het creëren van wat ons hart verlangd … het kan een nieuwe tennisraket of misschien wereldvrede zijn. Maar wij spreken over het vasthouden van de visie van wat ons hart verlangd.
En wat zij ons verteld hebben is dat binnenin ons wezen, binnenin ons hart, binnenin onze feitelijke - specifiek het uitgebreide DNA - onze fysieke DNA, onze spirituele DNA, is dat wij geen verlangen zouden hebben als het niet een onderdeel van ons plan was, van ons doel, en onze ziel missie. Dat is gigantisch.
SM: En dan gaat het over naar vertrouwen. Kunnen we die informatie vertrouwen?
LD: Omdat we soms denken en beginnen te dromen, en Aartsengel Michael, Sanat Kumara, Aartsengel Gabrielle moedigen ons aan om groot te dromen. En dan denken wij, "Wel, misschien zou ik niet moeten vragen om zoiets groots. Misschien weet ik dat het niet echt deel van mijn plan uitmaakt." Maar om het groene licht gegeven te worden en om verteld te worden dat als je dat idee hebt, als je die droom hebt, en het is een droom van jouw hart, niet slechts van jouw ego, dan is het een deel van wie jij bent en is het daarbuiten. Het is al daarbuiten.
SM: Toen ik voor het eerst die informatie hoorde ging ik zo groot als ik het me voor kon stellen en dat is behoorlijk kosmisch en gigantisch. En ik denk dat het resultaat is dat mijn visioenen echt gigantisch groot zijn geworden en collectief en globaal, en durf ik het te zeggen….Universeel. Ik weet dat al het werk dat wij hier doen rimpelingen heeft die naar buiten in/naar de gehele schepping gaan. Wij beseffen gewoon niet de macht die wij hebben en de invloed van wat wij hier en nu aan het doen zijn, of hoe het naar buiten gaat. Wij hebben er gewoon geen idee van.
LD: Wij beseffen niet hoe groot, en hoeveel macht wij hebben, en hoeveel wij bewust, onbewust en onderbewust creëren. Dus wat wij aan het doen zijn maakt deel uit van het zijn van een vijfdimensionaal wezen. Het brengt dat bewustzijn in/naar de hier-en-nu werkelijkheid. En dat is hoe wij Nova Aarde creëren. En dat is het waarom aan ons de gereedschappen gegeven zijn, of de middelen, om te creëren.
SM: Om ons zelfs te vertellen wat er mogelijk is is een echte grote eerste stap. Dus ik ben er zeker van dat dat één van de doelen is van al het channelen van de dingen die er gaan gebeuren voor de mensheid. In termen van ons klem zetten met het denken van "tijd," een concept welke zij niet echt hebben, wij denken dat dit alles een lange tijd neemt. Maar er is ons getoond en ons werd verteld over wat er mogelijk is voor ons en deze zijn de zaden.
Zij zijn de zaden die geplant worden, net zoals de zaden die wij planten wanneer wij hier en daar heen gaan en tegen de mensen in de wereld praten. Zij zijn mogelijk niet onmiddellijk ontvankelijk, maar dat is wat zij samen met ons gedaan hebben. Het is zo boven, zo beneden. Wij zijn aan het doen wat er voor ons gedaan is en het is prachtig en volmaakt.
LD: Dus één van de dingen die we gaan doen, waartoe ik begeleid wordt om te doen met Sanat Kumara/Raj, - en tussen haakjes het is een zeer gouden ochtend - ik moet jullie vertellen toen ik ging zitten om te mediteren, en natuurlijk de energie van Sanat Kumara is een zeer helder, stralend goud. Het is nogal fenomenaal; maar daar binnenin stapt naar voren Aartsengel Gabrielle die ook zeer goud is, alleen is haar goud zeer gelijk aan het Florentijnse, het diepe rijke gebruineerde goud, dus we hebben heel veel. Oh, en Moeder Mary heeft nu ook haar aanwezigheid bekend gemaakt. Dus we hebben veel gezelschap deze ochtend.
Maar één van de dingen die wij zullen doen gedurende het traject van de weken dat wij gezamenlijk hieraan werken is dat wij vele reisjes terug naar de muur zullen maken (meditaties, welke niet opgenomen zijn in deze transcripties) - die gouden kamer van jullie hart - en we gaan dieper graven en worden meer ontvankelijk over wat er daar geschreven is. Dus, omdat wij deze oefening vorige week deden, betekend dat niet dat jullie het zo compleet als mogelijk zullen krijgen (The Full Monty). Dit is iets dat wij waarschijnlijk diverse keren zullen doen gedurende het traject van deze serie. Dus zullen we? 
[meditatie]   ________________________________________

Sanat Kumara/Raj: Gegroet, Ik Ben Sanat Kumara. Welkom aan elk en iedereen van jullie. Ja, ik ben jullie toegenegen vriend Raj, broeder, leraar, en de drager van de Wet van de Ene en van Allen.
Er is geen creatie die betekenisvol is, in de betekenis van het universum of jezelf, zonder intentie. Of je nu kiest om bewust of actief een verbintenis aan te gaan met de Wet van Intentie, of dat je eenvoudig kiest om het te negeren, betekend niet dat het niet in werking is.
En het is belangrijk, mijn lieve harten, dat jullie dit volledig begrijpen. Wanneer ik spreek over de uiteenlopende dertien Universele Wetten welke specifiek relevant zijn met betrekking tot de vooruitgang van de mensheid en jullie ervaring binnenin de twaalf rijken en de twaalf dimensies in deze tijd, kwamen jullie niet naar deze planeet van Gaia toe gedurende een tijd van verschuiving en ascentie om onbewust te zijn. Nogal het tegenovergestelde.
Dus, voorafgaand aan deze tijd zouden jullie tegen mij kunnen zeggen, 'Wel Raj ik was niet bewust," maar dat is nu aan het verdwijnen, nietwaar? Het is tijd voor jullie, voor jullie allemaal in jullie goddelijkheid en jullie heelheid om actief een verbintenis aan te gaan met de Wet in ieder aspect van de wet en dat te doen op manieren die betekenisvol zijn, niet alleen voor het collectief maar ook voor jullie/jou.
Want wanneer je te werk gaat op manieren die voor jou betekenisvol zijn, wanneer jij je voorneemt dat welke de balans van liefde, van liefdadigheid, van mededogen voor jou is, dan natuurlijk heeft het dezelfde reflectie over jullie gehele planeet heen, door de gehele mensheid heen.  
De Wet van Intentie is vriendelijk. Het is genereus, het is delend, het is vreugdevol. Het is zachtaardig, het is gedienstig. Het is nooit egoïstisch of arrogant. Het sluit nooit het welzijn en de ontwikkeling van anderen buiten. Want dat zou niet in uitlijning zijn met de Moeder en met liefde.  
Wanneer ik tegen jullie spreek over intentie, wens ik met jullie op ieder enkelvoudig niveau van intentie te spreken. Jullie gevoelens, ja jullie emotionele lichaam. Hoe jullie intentie binnenin jullie emotionele lichaam, binnenin jullie mentale lichaam vasthouden, projecteren en verankeren; je kunt niet verankeren wat je van plan bent voort te brengen, wat de intentie van jouw leven is, jouw dienstverlening, jouw plezier, jouw vreugde als je tegenstrijdige gedachten vasthoudt.
Dus, de Wet van Intentie betekend dat jouw mentale lichaam en jouw emotionele lichaam in/naar die uitlijning met de Goddelijke gedachte, geest, wil en hart komen. Er moet consistentie/zekerheid, congruentie/overeenkomst en standvastigheid zijn. Ja, Ik ben iemand, als jullie planetaire loges en als opzichter van de Universele Wet, die in absoluten zal spreken. Omdat de Wet IS. Het heeft geen variatie. Je kunt niet zeggen, wel, ik zal hier een klein beetje van accepteren, en ik zal daar een klein beetje van accepteren. Het werkt niet op die manier.
En dat is waar de mensheid aan werkt en dat is wat jullie creëren en veranderen in de werkelijkheid van de menselijke ervaring. De menselijke conditie, de menselijke ervaring, het creërende werk van de mensheid is veel te lang gemanipuleerd en handig geweest en het werd op één punt gericht door het ego in plaats van op één punt gericht door liefde.
En jullie hebben geleerd en jullie hebben ervaren en jullie zijn zielsbedroefd geweest omdat jullie zien dat dat niet werkt. Het begint zelfs niet te werken. Het begint zelfs niet dienstbaar te zijn.
Dus nu spreek ik tegen jullie en ik vraag jullie - aan jullie is de visie gegeven van jullie heilige doel. Is het in uitlijning met de volledigheid van wie je bent? Iedere gedachte, iedere actie, iedere vriendschap, iedere collegiale associatie - hoe gedraag jij je? Hoe zijn jouw relaties? Wat reflecteert jouw actie? Wat reflecteert jouw gedrag? Is het in volledige uitlijning met jouw intenties voor wat je wenst te bereiken, wat je wenst te ervaren, en waar je mee ingestemd hebt om te doen?
Als het niet in die uitlijning is, dan, lief hart, ben je uit balans. Welnu, is dit een reden voor alarm? Nee. Het is een reden voor een eenvoudige correctie. Breng jezelf terug. Natuurlijk zal ik je helpen. Dat is mijn vreugde en dat is mijn doel. En ja, Gabrielle helpt ook. Zij brengt je terug naar de plaats van gecentreerdheid/gerichtheid.
Welnu, laat mij mijn begrip delen. Er zijn velen van jullie die het gecentreerd en gebalanceerd zijn uit de weg gegaan zijn. En jullie hebben het gecentreerd en gebalanceerd zijn en in uitlijning zijn vergeleken met het zijn van saai. Dat je uniek en anders wilt zijn; misschien een klein beetje eigenzinnig - dat is ego.
Hoe je de schoonheid, de opwinding en, ja, de uniekheid van wie je werkelijk bent tot uitdrukking brengt, welke veel grootser is dan wat voor ego gedachte dan ook, is door gecentreerd te zijn, door in de kern van jouw heilige zelf te zijn, van het zijn van de reflectie van wie je werkelijk bent. Niet de één of andere fantasie die week na week, jaar na jaar veranderd.
Er is niets dat meer luisterrijk is, meer groots, dan de expressie van jouw waarheid. Het is veel groter dan wat voor kostuum of baan of persoonlijkheid dan ook die je kunt adopteren. En deze gecentreerdheid begint jou het inzicht te geven om op manieren welke jij wenst te werken en te creëren. Je kunt niet creëren wanneer je niet in balans bent, wanneer je in angst bent, in ongerustheid, kwaadheid, teleurstelling, wanhoop, gebrek, of wanneer je denkt dat je in controle bent. Het is niet mogelijk.
Nu, ik geef jullie een opdracht. En ja, dit zal een regelmatige gebeurtenis worden tijdens deze serie. Want ik neem mijn rol als planetaire logos en leraar van de Universele wet zeer serieus. Ik vraag aan jullie allemaal om gedurende de aankomende week steeds maar weer opnieuw, en opnieuw terug te reflecteren, te luisteren, te horen, te lezen, en jullie begrip uit te breiden van wat jullie intentie is. Wat is de intentie die jullie hadden voorafgaand aan het hier komen en wat is jullie intentie op dit moment in termen van jullie voortgang door ascentie?  
Wat is het dat je van jezelf eist? Wat is het oprechte verzoek dat jouw universele zelf aan jou vraagt? En van hieruit, begin je de uitlijning in jouw acties te voelen, jouw gedragingen, jouw wensen, jouw dromen, jouw creaties. Als je de waarheid van jouw intenties niet kent, net zoals je jouw heilige doel niet kent, hoe ga je dan te werk? Je dwaalt rond in het duister.
Het is niet aan mij om het je te vertellen. Oh, ik zal het in jouw oor tijdens de meditatie fluisteren, maar ik bedoel in deze vorm. Het is niet mijn rol om jou te vertellen wat jouw heilige intentie is, omdat het ook één van de meest vreugdevolle ontdekkingen van jouw leven is. En er zijn vele lagen en facetten hiervan. Dus denk niet dat het slechts één lijn is. Neem die ene lijn en bouw erop voort, mijn lieve engelen van Licht.
Wij zijn hier om te ondersteunen. Wij zijn altijd hier geweest om te ondersteunen, het is tijd, zoals Aartsengel Michael gezegd heeft: We verhogen de inzet. Lief hart, waar wens je om te beginnen?
SM: Heel veel dank, Raj, dat u weer hier bij ons bent. Ik waardeer het onderwerp echt want het voelt aan alsof de verborgen maar tevoorschijn komende macht om te manifesteren, dat de mensen hebben, gaat rondom de intentie welke gekoppeld is aan de verbeelding.
Dus voor mij, speelt het vertrouwen een gigantische rol in deze ontvouwing omdat ik geen solide bewijs heb dat de fervente visioenen van mijn verbeelding effect hebben. Dus wanneer wij de bedoeling hebben ons licht naar iemand of de één of andere situatie te sturen en wij verbeelden het in ons geestesoog, en het blijkt een onderdeel van onze zielovereenkomst te zijn om dergelijke dingen te doen, wat voor andere elementen in de vergelijking brengen onze intenties tot bloei?
Raj: Intentie is het begin van de creatie. En wij hebben over deze formule gesproken en de verzameling va de creatiecodes, maar zullen wij zeggen, ingebed binnenin de intentie is de inspiratie en de verbeelding. Het omvat ook niet eenvoudigweg een idee, maar ook de handelingen/acties, de gedragingen, het hartsverlangen dat overeenstemmend is.
Dus bijvoorbeeld, zoals je zegt, als je de intentie hebt dat je wenst om genezing te sturen en je verbeeld je dat het licht en de liefde met de snelheid van liefde reizen, dan ben je in de uitlijning en breng jij jouw intentie tot uitdrukking. Dus ben je al begonnen om de actie te implementeren. Maar daar binnenin is aldus de implementering van de intentie. Je begint ermee om het tot bloei te brengen.
Jullie hebben heel veel met valse rasters gewerkt. Nu, werken jullie met de Universele Wet. Er zullen groeperingen zijn die ik naar jullie toe zal brengen, dus denk eraan als de "I" Groep - Intentie, ideeën, Verbeeldingskracht (Imagination), Bezieling (Infusion). Zij allen maken deel van de intentie uit. Intentie is jouw beginpunt wanneer je eenmaal de intieme relaties gevestigd hebt met jouw heilige doel.
Dus ja, je houdt de intentie vast. Het is niet iets dat je gedurende tien minuten op een dag doet. Je kunt tien minuten aan het begin van jouw dag nemen om de duidelijkheid van de intentie te verankeren, de intentie voor jouw dag, de intentie voor jouw week, de intentie voor jouw gedrag, de intentie voor wat je kiest om te ontvangen gedurende de dag, hoe je om wenst te gaan met anderen, de inspiratie welke je wenst te ontvangen.
Dus je plaatst de intentie maar je draagt dat met je mee zoals een amulet rondom jouw nek. De gehele dag lang. Elke en iedere dag. En jullie hebben jullie intentie voor dit en voor ieder leven gedurende eonen gedragen. Dus het is al diep binnenin jullie ingebed. Het is eenvoudig een kwestie van het in/naar jouw bewuste werkelijkheid en jouw alledaagse activiteiten te brengen.
Dat is een deel van de reden waarom wij op dit moment over intentie spreken. Het gaat over het in/naar jullie wereld te brengen. En het gereflecteerd te laten worden door de goddelijke kwaliteiten. Want de uitdrukking van intentie, jouw intentie welke een deel is van de goddelijke intentie, is nooit wreed. Het is nooit oneerlijk. Het is nooit onvriendelijk. Beantwoordt dit jouw vraag?
SM: Ja, dat doet het. En als ik slechts één piepklein beetje extra bevestiging kan krijgen hier. Al mijn werk is in de onzichtbare rijken van licht en energie met intentie en verbeelding, dus wil ik slechts bevestigen dat het voldoende is om aanzienlijke positieve veranderingen te laten gebeuren, dat openlijke fysieke actie niet altijd noodzakelijk is.
Raj: Dat is absoluut correct. En ja, je hebt een volgende "I" toegevoegd - onzichtbaar (invisible).
Een grote hoeveelheid van het werk van transformatie dat plaatsvindt op deze planeet wordt niet gezien. Dus is het moeilijk en is het een handeling van vertrouwen, van geloof, wanneer je bijvoorbeeld zegt, "Ik stuur de energie van de intentie naar Robert Mugabe, dat de hartopening en dat de mensen van deze natie vrij zijn om zich uit te kunnen drukken, te gedijen, te groeien, te verschuiven."
En dan zie je dat er een verandering in dit leiderschap is. En je denkt, "Het werkt." Of denk je, "Jee, ik hoop dat ik daar deel van uitmaakte." Wat ik aan jullie vraag is om de zeges van het ongeziene het onzichtbare te vieren. Wanneer je die verschuiving opmerkt, een verandering - en het is vaak subtiel, en soms is het overduidelijk - vier het dan.
Je neemt niet - en ik bedoel jou niet, mijn lieve Suzanne, ik bedoel jullie allemaal - jullie nemen niet voldoende eer voor het werk dat jullie doen. Dus dit maakt deel uit van de moeilijkheid. Je denkt, "Ik werk, ik werk, ik stuur, ik stuur, ik stuur, en waar is mijn bewijs." Maar het bewijs is er.
Dus wanneer je het waarneemt, wanneer je een verandering in houding ziet, iets dergelijks zoals dat de gedragingen of de natie staten meer mededogend, meer open worden, zeg dan tegen jezelf, "Dat deed ik." Neem de eer; vier het - niet op een ego manier, maar op de manier van een goed uitgevoerd werk. Alsjeblieft - wij vragen aan jullie om dit te doen.
SM: Het is zeker een stuk gemakkelijker om te doen wanneer je wel een verandering ziet, maar wanneer de verandering niet duidelijk is, bijvoorbeeld, in een fysieke situatie als iemand lijdt aan een ziekte of de één of andere soort van pijn in het lichaam?
Dus wij doen ons werk, en wij plaatsen onze intenties en wij vragen dat de energie door ons heen komt, en wij zouden zelfs kunnen verkennen welke de ongeziene machten zijn die hieraan bijdragen, en als het niet veranderd, wat doen wij daar dan mee?
Raj: Dat is ook een goede vraag. Want wanneer je de energie stuurt, en het doet er niet toe of het is om een gebroken lichaam te genezen of een gebroken hart of een versplinterde natie, je moet je ook realiseren dat er het vermogen is om het af te wijzen aan de zijde van de ontvanger. Je moet beseffen dat je niet in volledige controle bent.
Jij bent iemand die bijdraagt, niet iemand die controleert. Er is een goddelijk plan van ontvouwing. Dus denk er op deze manier aan: ieder persoon, of het nu een individu in een ziekenhuis is of een individu als de leider van een staat, een individu die van zichzelf geloofd in een hopeloze situatie te verkeren, zij zijn alleen in een situatie waar zij, kunnen we zeggen, in wanhopige behoefte zijn om te ontvangen, maar als hun harten in dat moment zeggen "nee" dan wordt dat geaccepteerd. Het is vrije wil en wij zullen nooit tussenbeide komen daarmee.
Maar laat ons ook uitleggen - omdat je zegt, "wat gebeurd er wanneer je geen resultaten ziet" - hoe het werkt.
Er zijn twee dingen die er gebeuren. Allereerst, is de energie die je uitstuurt, de energie van liefde en genezing, nooit verspilt. Dat is één van de nieuwe regels. Dat maakt deel uit van de Wet van Intentie. Als jouw intentie is om genezende energie te sturen, dan is dat het wat er gebeurd. Het gaat naar anderen (meervoud) toe die voor genezing bidden. Dus zij ontvangen het antwoord op het gebed dat zij gemaakt hebben, op het pleidooi dat zij uitgestuurd hebben.
Het andere dat er gebeurd, en dit is een onderdeel van wat wij ook aan het doen zijn, is dat die energie - denk er aldus aan als de zon - de stralen van de zon gaan nu naar buiten en genezen anderen en de zon staat nog steeds bij de deuropening van die individu waar je het naartoe stuurt. Welnu, als jouw zon en Linda's zon, als mijn zon, als Gabrielle's zon, als Michael's zon, als de zon van de Moeder, als de zon van de genezende teams stralen, wat er uiteindelijk gebeurd is dat de kracht zo sterk is dat het die muur afbreekt en smelt. Dus, denk niet, omdat je niet het onmiddellijke resultaat ziet dat het geen effect heeft. Het heeft effect. 
Het andere ding dat er gebeurd, en dat is waarom wij er zo op gebrand zijn voor jullie om de universele wetten te begrijpen, is dat de snelheid waarop energie reist, de ontvouwing van het plan van de Moeder, de ontvouwing van jullie, de ontvouwing van jullie ascentie, de ontvouwing van liefde, aan het versnellen is.
Dus dingen die in voormalige tijden decennia genomen zouden kunnen hebben, zullen jullie eerder nogal snel zien gaan plaatsvinden. En dingen die gedurende decennia of zelfs honderden aan jaren in voorbereiding waren staan op het punt om zeer snel tot voltooiing of tot bloei te komen.
Dus houd niet op met jouw intentie, denkende, "Wel, ik heb dit gedaan en het heeft niet gewerkt." Begrijp ook de intentie. Jouw intentie is wat je doet. Dus als jouw intentie is om energie te sturen, dan doe je dat. Omdat dat jouw intentie is. Jouw intentie is niet geformuleerd op de uitkomst. De uitkomst is het gevoel in jouw hart van het weten dat je precies gedaan hebt wat je overeengekomen was om te doen. En voor jou, bijvoorbeeld, is jouw intentie en jouw doel om in het onzichtbare rijk te werken.
SM: Dus iedere dag presenteert een nieuwe kans om te ontspannen en om in geloof te vertrouwen.
Raj: Ja. En om te vieren. Dus kijk niet altijd naar de resultaten. Vier ook, "Ik deed vandaag wat ik bedoeld was om te doen, wat ik de bedoeling had om te doen, wat in uitlijning was met mijn heilige zelf en het universum."
SM: Dat is het ontbrekende deel voor mij. Dus ik waardeer het echt dat u dat zegt - om te vieren wat ik doe. Dat is echt een goede boodschap. Dank u wel daarvoor.
Raj: Graag gedaan, lief hart.
SM: Bent u gereed voor enige bellers? Laat ons aldus naar Jillena gaan. Ben je bij ons?
Jillena: Ja, dat ben ik. Ik denk dat mijn vraag echt aankomt op het meer duidelijk krijgen van de aard van intentie. Is de intentie, in principe, werkelijk gefundeerd op zelfwaarde? 
Raj: Er is een element van zelfwaarde bij betrokken. Maar laat ons duidelijk zijn, als jij zegt het gaat gepaard met of is gefundeerd op of afhankelijk van wat dan ook, is het eenvoudig afhankelijk van het weten en het steeds meer bekend worden met jouw heilige doel.
Welnu, één van de elementen van wat je doet bij het elimineren van dit valse raster van deze kankerachtige maatschappij van het menselijke collectief van gebrek of zelfwaarde is het geloof dat ongeacht wat jij ook van plan bent, het niet zal gaan gebeuren. Wel, ik bied jou aan daar rondom heen te werken.
Wanneer je gaat en je lijnt jezelf uit met de heilige Universele Wet van Intentie, en je vraagt dat alles dat je doet, denkt, voelt, geloofd, in uitlijning is met die heilige Wet van Intentie, waarvan jouw intentie deel uitmaakt, en jij jezelf dan dagelijks, ieder uur, aan die uitoefening houdt, zal het deze gevoelens van gebrek elimineren.
Want wat er gebeurd is, jij raakt meer verankerd, meer verstrikt in het weefsel van de waarheid. Want de wetten zijn de waarheden van God. Je kunt niet in de waarheid zijn en een geloofsysteem vasthouden welke niet in uitlijning met de waarheid is; en gebrek aan zelfwaarde is niet in uitlijning met wat voor waarheid dan ook. Het maakt deel uit van het oude.
SM: Dank je wel, Jillena. Zo, wij gaan verder naar gebiedscode 810. Ben je bij ons?
Gebiedscode 810: Ja, dank je wel. Raj heeft al het verveeld en eigenzinnig zijn behandeld. Ik denk dat ik als een jong iemand een stem wil, zoals zoveel mensen. Het zijn van een college student, zoveel mensen willen dronken zijn. Ik weet wel aardig zeker wat mijn intentie is, maar omringd te zijn door mensen die altijd dronken worden … ik denk dat ik enig advies wil.
Raj: De intentie van het dronken zijn, en het doet er niet toe of het alcohol is of drugs of ego, omdat zij allemaal hetzelfde zijn; wel, zij zijn variaties op een thema. Wanneer je overmatig alcohol gebruikt, of drugs, wat je dan doet is dat je probeert te ontsnappen van jouw intentie en jouw heilige doel. Je deprimeert jezelf en je onderdrukt de waarheid van wie je bent.
Dus terwijl er deze egoverklaring is van, "Ik zit in het proces van het mezelf ontdekken, ik sta de artiest toe, de filosoof binnenin om zichzelf te verkennen," in feite is wat je aan het doen bent dat jij jezelf, en dit is waar voor college studenten, senioren, alsook middelbare leeftijd mensen, je plaatst jezelf in een positie waar jij jouw blikveld, jouw verbeelding, jouw inspiratie limiteert, je zet jezelf uit. Je laat jezelf ineen schrompelen.
Dus hoe bereik je een plaatst waar je vindt, waar jij geniet van de ervaring van het college, en niet betrokken raakt in gedragingen die fundamenteel zelfvernietigend zijn? Lief hart, het is een kwestie van het vinden van evenwicht en de middenweg. Ik suggereer niet tegen jou dat je nooit een biertje of een glas wijn zou moeten drinken. Maar het is een kwestie van het vinden van een middenweg.  
En het is een kwestie van het aanroepen van de Wet van Transformatie zodat wanneer je een biertje drinkt dat het je ook geen schadelijk effect geeft. Jij hebt dit nog niet geleerd, dus je bent er nog niet helemaal. Maar je bent bezig om daar te komen.
Wij willen dat je geniet en de ervaring hiervan viert - en wij gebruiken het woord "college", niet onderwijs - omdat op het college er vele factoren zijn. Er is het onderwijs. Er is het studeren. Er is de uitbreiding, nieuwe ideeën, nieuwe ervaringen, nieuwe gevoelens, nieuwe omgevingen, nieuwe vrienden, nieuwe vijanden.
Wat jij aan het leren bent is de microkosmos van hoe je wenst dat jouw leven en jouw creaties voortgezet worden. Dus wil je het voortzetten in een dronken waas waarin jij je zelfs niets herinnert en je niet echt plezier hebt omdat jij je de volgende dag ziek voelt? Of zet je het voort op een manier dat je deelneemt aan het plezier, de vriendschap, de nieuwe ideeën, maar wel dat het op een manier is welke jou dient en daarom ieder persoon op die campus dient. Vind het evenwicht. Ben de leider in plaats van degene die volgt.
SM: Oké, we gaan naar gebiedscode 704, ben je bij ons?
Beller 704: Ja dat ben ik. Goedemorgen. Ik wilde gewoon toevoegen dat ik hier heel veel van geniet. Ik had onlangs een kans die mijn kant opkwam om lezingen online te gaan doen en ik ben daar zeer in tweestrijd over. Ik weet dat het overeenkomt met een intentie welke ik in het verleden aangegeven heb, maar ik ben gewoon nieuwsgierig, en ik neem aan dat ik enig advies nodig ben.
Raj: Als het idee jou geen vreugde brengt, als het jou geen opgetogenheid brengt, als het jou niet dat gevoel geeft van diepe vervulling, lief hart, dan is het eenvoudig geen onderdeel van jouw intentie voor dit deel van jouw reis.
Beller 704: Dat is een heel duidelijk antwoord. Het past voor sommige dingen, maar niet voor andere.
Raj: Ga er niet mee aan het werk totdat het in uitlijning is met wat je echt wilt doen. Het kan een vroegere intentie zijn, het kan een toekomstige intentie zijn voor een deel van jouw reis, maar als de vreugde er niet is, als de opwinding er niet is, als het verlangen er niet is om de ruimte te creëren om dit op een manier te doen die verrijkend is, niet alleen financieel maar voor jouw werkelijke ziel, dan is het geen groen licht.
SM: Prima. Prachtig. We gaan naar gebiedscode 303. Ben je bij ons?
Beller 303: Ja. Hi, dus ik ken mijn doel zeer duidelijk en mijn intentie is ook zeer duidelijk: om met meer cliënten één-op-één te werken. Ik heb enige huidige levensomstandigheden die ook echt verbonden zijn met dat ik deze cliënten manifesteer met het oog op het onderhoud van mezelf, en dus ben ik gewoon nieuwsgierig met betrekking tot of er ook iets anders is dat ik mogelijk kan doen om dit toe te staan te gebeuren zodat het op dit moment uitgelijnd is met mijn zieldoel.
Raj: Ja, dit is een zeer goede vraag. Ik ben blij dat je dit naar voren hebt gebracht. Met intentie zijn er vele takken aan de boom. En er zijn vele bladeren en vele twijgen, dus ik ben zeer dankbaar dat je dit onder de aandacht van iedereen gebracht hebt.
Dus denk aan jouw heilige doel als de stam van de boom, de wortelen van de boom. Jouw primaire intentie is ook in de stam van de boom maar wat jij zegt is dat sommige van jouw takken ook in die uitlijning gebracht moeten worden met jouw grotere en primaire intentie. Welnu, wat ik aan u vraag, wat ik jou begeleid om te doen, wat ik aanbeveel is om met de variëteit aan omstandigheden te werken en wat ik aan jou suggereer is dat er ongeveer vier zijn, die ook in/naar de uitlijning moeten komen.
Dus, ik bedoel bijvoorbeeld, dat ik de volmaakte fysieke situatie, locatie, nest, faciliteit heb, waarin ik mijn diensten aanbied. Ik heb de bedoeling dat behulpzame mensen, medewerkzame mensen, collegiale mensen beschikbaar zijn om me hierbij te ondersteunen. Ik heb de bedoeling dat de stroming van individuen die voordeel zullen hebben van mijn specifieke talenten naar voren zullen stappen. Dus werk aan het afbreken van de niveaus en de takken van de intentie. Zodat je dan naar de boom kunt gaan en je het fruit op kunt rapen en ervan kunt genieten.
SM: Dank je wel voor jouw telefoontje. Gebiedscode 970, ben je bij ons?
Beller 970: Goedemorgen, dit is Judy. Wanneer ik luister naar alle dingen waar wij over spreken, en het heeft zo ongeveer te maken met de voorafgaande beller, de verschillende gebieden bijvoorbeeld: mijn intentie is om naar Joshua Tree te gaan dus kijk ik naar dit geld en zie, "Zo hier zijn een paar belastingen, hier is iets van dit, hier is iets van dat" dus het is mijn intentie om het allemaal te laten werken; het is een naast elkaar plaatsing van de dingen maar zij lijken op dit moment allemaal prioriteiten te zijn.  
Raj: Waar is jouw intentie, lief hart, om de overvloed duidelijk te laten stromen.
Beller 970: Het is op de voorgrond en om de één of andere reden schijnt het de hoed van alle anderen te dragen. Het ziet ernaar uit alsof het een andere positie aan moet nemen.
Raj: Nee. Het is het afbreken van de diverse takken. Aldus is het dat de overvloed daar is om alle rekeningen te betalen, alle verplichtingen, en dat er zoveel overblijft dat iedere droom, iedere wens, vervuld wordt. Dus blijf in de intentie en sta niet toe het gebrek of beperkende kwesties tussenbeide te laten komen.
Beller 970: Ah, werken vanuit het hoger deel. Hoewel de schatkist momenteel echt mager is en de einddatum voor de dingen op begint te doemen.
Raj: Denk er op deze manier aan: en ja, wij gebruiken de analogie van de boom omdat het dienstbaar aan de conversatie schijnt te zijn vandaag. Wanneer de boom dorstig is, en er is gedurende een paar dagen of weken geen regen geweest, plaatst het diens wortelen diep in Gaia en dit is wat ik aan jou voorstel.
Plaats jouw wortelen diep in Gaia en trek het vocht naar boven, de mineralen, de rijkheid die daar voor jou zijn om er een beroep op te doen. De boom vergeet niet dat alles daar is. Anderszins zou het verkommeren en sterven. En, lief hart, wij hebben niet de wens om jou te zien verkommeren en sterven. Niet door belastingontduiking of door de financiële beperkingen of door het niet in staat te zijn om jouw dromen te volgen.
Plaats jouw wortelen omlaag. Veranker stevig, en trek het omhoog. Ga dan naar de top van jouw boom en ontvang vanuit de Grote Centrale Zon en het hart van de Moeder wat je wilt. Ben het van plan, open jezelf en ontvang.
Beller 970: En terwijl wij spreken zie ik brandhout dat van mijn veranda gestolen is, dus dat wens ik niet. Is het iemand anders diens behoefte en gebrek? Ik ben nu zoals, "Hallo hé, kan dit gebeuren?"
Raj: Het is jouw zielovereenkomst om te delen. Je deelt altijd. Dus je hebt hout weggegeven. Nu wat doe jij, jouw hart openen om te ontvangen? Het leven heeft evenwicht, lief hart.
SM: Prima, gebiedscode 828, ben je bij ons?
Beller 828: Ja, heel veel dank. Ik denk dat u de vraag al beantwoord hebt, maar ik vroeg me af, wat doet men wanneer er een vloedgolf van angst over hen heen komt wanneer je de bedoeling hebt, en je probeert om jouw dromen te doen, en het blijft over je heen komen. Hoe gaat iemand daarmee om? Is er een gebed dat iemand kan gebruiken, en ik zie een enorme hoeveelheid aan angst aankomen voordat je de sprong maakt om daarbuiten te komen en jouw ding doet. Klinkt dat logisch?
Raj: En de angst bevriest jou? Dus begrijp het en kijk ernaar. Het ding met angst is dat het de tweeling van kwaadheid is, omdat zeer vaak wanneer je bang bent je ook kwaad wordt dat de dingen niet materialiseerden of manifesteerden. Het ding met angst is dat het jou op je plaats bevriest en het dan ook een beroep doet op diens neef twijfel, welke jouw werkelijke hart in een knoop zal leggen.
Dus als jij jezelf geplaatst hebt en ik zeg dit op geen enkele manier als kritiek, plaats jij jezelf eenvoudig in een plaats waar het zeer moeilijk uit te ontsnappen is. Maar het is niet onmogelijk. En het kan net zo snel als dit gedaan worden.
Ik heb jullie de Wet van Eliminering nog niet geleerd, dus we zullen ons daar niet naar begeven. Maar ik zal Aartsengel Michael aanroepen en je kunt zijn zwaard gebruiken. Denk aan angst als zijnde vastgebonden te zijn, geketend, machteloos gemaakt, vastgebonden aan de spoorwegen, en je ziet de trein aan komen rijden. Of je geloofd dat de trein eraan komt. Omdat doorgaans angst niet over waarheid gaat. Het gaat over illusie en het gaat over het ego. En het ego wil in controle blijven.
En dus wat je doet is dat je het ego toestaat om welig te tieren en om jou ieder excuus te brengen die er onder de regenboog is over wat niet zal werken. Waar je niet tot toe in staat kunt zijn. Wat je niet kunt bereiken. Als je samen met mij hier nu naar kunt kijken, en lachen, zal het de angst verdrijven.
Neem dan het zwaard van Michael, roep Aarstengel Michael op en laat hem alle banden doorsnijden die bindend zijn. Omdat het jou beperkt en het was nooit de bedoeling voor jou (jullie) om beperkt te zijn. Dus, maak jouw intentie, jouw primaire intentie, in uitlijning, de heilige Wet van Intentie aanroepend: de intentie dat alle angst, alle beperking, alle gevoelens van ontoereikendheid nu onmiddellijk geëlimineerd worden.
SM: We gaan naar gebiedscode 860
Caller 860: Hi. Dank je wel voor het aannemen van mijn telefoontje. Ik denk dat ik mijn intentie en mijn doel van dit leven begrijp, en is bied mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel aan het universum , de Moeder aan. Maar ik voel altijd, om alleen maar dit geloof te behouden, dat liefde altijd waarheid is. Alle andere dingen zijn de illusie. Ben ik op het juiste pad, of kunt u mij enig advies geven?
Raj: Maar lief hart, doe eenvoudig wat ik de voorafgaande beller gevraagd heb om te doen en gebruik het zwaard van Michael en snijdt de illusie van angst weg. En als je een zeer praktische discussie over de Universele Wet wilt en waarom de mensen het niet geloven, kijk naar jouw eigen wetten, de wetten van jouw land.
Zij zijn gevormd op de wetten van het Universum. Hebben zij hun betekenis verloren? Zijn zij vervormd? Ja. Maar de originele intentie van de menselijke wet, van eerlijkheid, van gelijkheid, van vrijheid om te creëren, was gebaseerd op de Universele Wet. Dus, kies eenvoudig wat voor wet dan ook en je zult een menselijke wet zien en het is een reflectie. De elementen van de goddelijke wet zitten daarin. Dus, voor ieder mens om te suggereren dat de universele wet niet bestaat is eenvoudigweg een ontkenning en dat is iets waar je niet aan wenst deel te nemen. Wees dapper. Wees openhartig.
SM: We hebben ongeveer een minuut over, heeft u nog iets ter afsluiting te zeggen, en waar gaan we volgende week over praten?
Raj: Wij gaan spreken over de Wet van Binnenin en Buitenom, Boven en Beneden. En wij hebben hierover gesproken en het volgt vanuit intentie. Als je een droom hebt is het in het bestaan. Dus hoe beginnen wij om deze weg aan te roepen, om wat je wenst naar voren te brengen? Blijf doorgaan, mijn lieve harten; lees de kamers van jullie harten, breid jullie intentie uit, jullie Wet van het Doel. En doe een beroep op mij. Ga met mijn liefde, En ga met ongelooflijke vreedzaamheid en vier feest. Vier wat je creëert, wat je doet. En weet dat jij de leiding hebt.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten