vrijdag, maart 29, 2013

Sightings/Waarnemingen van Lichtschepen boven Nederland


Sightings/Waarnemingen van Lichtschepen boven Nederland

Door - Cobie de Haan / 29 Maart 2013

Hallo lieve vrienden van Denk Met Je Hart,
Ik ben iemand die al enige jaren 's avonds, en als het onbewolkt is, naar de sterren kijkt. Vaak kreeg ik dan een begroeting van onze Ruimtefamilie, door een paar heldere flitsen of als ik ze daar heel hoog als een klein stipje zag voortglijden dat ze een 'power-up' gaven. (Dan wordt dat kleine stipje ineens een prachtige grote stip) Soms ook gaven ze mij een saluut door uit het 'onzichtbare' lichtschip een licht 'af te schieten' dat verdacht veel op een vallende ster leek, maar toch net even anders was. Je weet gewoon in je hart dat zij het dan zijn. En zo heb ik heel veel van dat soort zaken gezien. Ik bedankte hen dan ook en stuurde zegeningen naar hen toe.
Dit jaar echter, is het zien van lichtschepen drastisch verandert. Ik zie ze nauwelijks meer zo hoog daarboven voorbijglijden, zodat je denkt, is het nu een satelliet of niet. Maar ik stond ook wel eens avonden te kijken en dan zag ik helemaal niets…, en ik stond dan beslist niet kort buiten, of het was een mooie zomeravond en ook dan zag ik niets. Terwijl die zogenaamde satellieten van menselijke makelij toch niet zomaar ineens weg zullen blijven. Dus ik denk niet eens dat wij die satellieten hier beneden kunnen zien, behalve de iets grotere dan… Maar de normale zien wij niet.
Via iemand in Engeland die in zijn omgeving vaak vele lichtschepen ziet en filmt, en nu ook met uitleg hierover via channelings, weet ik dat onze vrienden hun lichtschepen kunnen morfen. Een lichtbal aan de lucht verandert ineens verdacht veel op de knipperende lichten van onze vliegtuigen. Iets waar ik voor het eerst op 14 maart 2013 getuige van was. En ik bekeek het via een verrekijker en het gebeurde om één uur 's nachts. Ik zag een pracht van een oranje/okerkleurige bol boven mijn woonplaats hangen, en terwijl ik dat eens goed door de verrekijker bekeek zag ik hen morfen naar een brede horizontale streep zeg maar, met allemaal knipperende lichten. Ze kwamen toen mijn kant op en ik naar buiten en toen ze over mij heen vlogen was het ook net een vliegtuig… Maar ik wist beter en bedankte hen, zwaaide en zegende hen.
Met andere woorden, onze vrienden vliegen steeds lager in onze atmosfeer, of in ieder geval zien wij hen dat nu in grotere getale doen, want ik heb nu al diverse avonden vele, vele lichtschepen, op dezelfde avond, over zien vliegen. Soms met geluid en soms zonder geluid. Dus ook daar kan je het niet aan afmeten allemaal. Je hart of intuïtie of buikgevoel verteld je wel of zij het zijn of niet. Maar ja, ik heb nu ook al twee keer gehad dat ik dacht dat zij het niet waren, en ik dat ook daadwerkelijk dacht…, en ik kreeg prompt een power-up. Zo van… "Oh ja Cobie meid, dacht jij dat wij een gewoon vliegtuig zijn? In je dromen lieverd."


Maar deze week, op de woensdagavond (27 maart 2013) was het goed raak… Ik stond daar zelfs zo van…"Yes, it's official, we have a parade!" ( ik praat/denk altijd in het Engels tegen hen, ze zijn telepathisch en aan hun reacties daarop te zien, weten ze precies wat ik hier beneden allemaal denk etc. We zijn tenslotte allen Eén.) In ieder geval, ik had die avond ook weer bepaalde gedachten gehad… Dat we de hele heldere lichten altijd richting Leeuwarden of Heerenveen zien, en nooit eens waar ik woon. Of dat ze best wel eens wat lager over mogen komen vliegen. Wat ik ook erg mooi vindt is dat ze er dan zo aan komen glijden/zweven (sereen gewoon) en dat ze dan ineens in een flauwe bocht afbuigen, iets wat je geen enkel vliegtuig hier in de omgeving ziet doen, omdat er geen vliegveld is, en dat spul van ons vliegt hier altijd recht toe recht aan.
Dus ik stond daar weer in mijn tuin te kijken woensdagavond, heel opgetogen want het was aardig druk en ik had er al heel wat begroet en naar hen gezwaaid etc. Ik vind het namelijk heel belangrijk om hen te bedanken en Liefde en Licht te sturen. Zij doen tenslotte ook heel veel voor ons nietwaar? Ik had eentje die ik volgde waarvan ik niet echt zeker wist van of het nu een vliegtuig was of niet…. Ik sta met mijn gezicht naar de woning en ik zie ineens…..vrij laag…grote vooral rode knipperende lichten, wit/gelig, rood en ik geloof ook iets van blauwig… Ik wist meteen dat zij het waren en ik in het Engels "Ohw my, I see you. Thank yo SO much, this is beautiful… Bless you, thank you…" Handen omhoog en zwaaien…. Ik kon zien dat het een boemerang vorm met een scherpe punt was, en precies op die punt deden ze terwijl ik zwaaide een groot helder licht aan… Ik was helemaal blij/overdonderd/opgetogen en noem maar op. Prachtig gewoon! Je weet dan gewoon niet wat je echt nog zeggen moet om hen te bedanken voor zo'n begroeting… De "Thank you's" waren talrijk aanwezig en ook de "Big Warm Hugg!" Ik heb ze helemaal nagekeken… Zulke heldere lichten…, zo laag. Wauw!
Daarna kwam later op de avond er nog eentje aanzetten, ik was toen alweer in huis gegaan, die had dan hier lichtjes knipperen en dan weer daar. Het leek net of hij dan opzij sprong, en dan achteruit of weer vooruit. Die had ik ook nog nooit eerder gezien. En ja, het hele ritueel van dank je wel zeggen etc. rolde weer uit mijn mond vandaan, want het was prachtig om te zien. En nog weer later kwam er ook hier eindelijk eens eentje met een fel helder knipperend licht overvliegen (ze horen je wel hoor!) Deze had de gang er goed in trouwens, hij was zomaar weer weg. Maar het was wel mooi om te zien, en deze had ook geen rechte koers. Wat je af en toe ook ziet is dat ze geen knipperend maar een pulserend licht hebben, soms rood soms gewoon een helder licht.
Dus dit wilde ik nu even met jullie delen, want we zitten allemaal met smart op allemaal ontwikkelingen te wachten en zo, maar ik denk dat deze verandering van het zichzelf aan ons kenbaar maken en in grote getale als 'fake-jets' over te vliegen, dat dit een zeer duidelijk teken is dat de zaken nu goed aan het rollen zijn. Misschien nog niet meteen voor ons te zien, maar dit is duidelijk een heel positief teken in mijn ogen. Daarnaast weten jullie nu ook een beetje waar je op moet/kunt letten als je ook eens buiten staat om te zien of je onze vrienden in het vizier kunt krijgen. Misschien weet je het allemaal wel, maar stond je er nog niet echt bij stil dat die knipperende 'vliegtuig' lichten heel vaak geen vliegtuigen zijn.
Ik wens jullie veel plezier toe als je zo eens 's avonds gaat staan te kijken, en als je hen ziet en je hebt contact, vergeet niet hen te bedanken.
Liefde en Licht,

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je ze ziet Cobie, ik vind het heerlijk om aan ze te denken en te vragen om diverse dingen, ik ben er van overtuigd dat ze er zijn.

  Geniet er fijn van.

  Ik wens je fijne paasdagen toe en hartelijk dank voor al je vertalingen.

  Lieve groeten van Nolly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook Fijne Paasdagen Nolly, en ieder ander natuurlijk ook!

  Liefde en Licht,
  Cobie

  BeantwoordenVerwijderen