vrijdag, januari 12, 2018

De Arcturiaanse Raad - Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding - 12 Januari 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Luisteren naar & het Horen en Opmerken van Begeleiding
12  Januari 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie hebben het vermogen om nauwlettender te luisteren dan dat jullie vaak doen. Jullie wensen allemaal om iets van hogere dimensionale wezens te horen dat voor jullie van waarde zal zijn. Jullie willen allemaal horen van jullie gidsen, en sommigen van jullie zouden graag horen van buitenaardsen, feeën, engelen en geascendeerde meesters. Maar jullie luisteren niet nauwlettend genoeg om hun boodschappen te ontvangen.
Jullie willen bewijs. Jullie willen bewijs van dat wat jullie van deze andere wezens krijgen echt is. Velen van jullie streven ernaar iets luid en duidelijk te horen, met een geruststelling dat het niet allemaal in je hoofd zit. Dus zou je een naam of een anders klinkende stem willen horen. Je verwacht dat de ontvangst van wat je krijgt net zo gemakkelijk is als het stellen van de vraag was.
Maar wat als het horen en ontvangen kunstvormen zijn die je moet cultiveren? Ben je bereid om die handelswijze uit te oefenen? Ben je bereid te luisteren zonder de dreiging van teleurstelling? Met andere woorden, ben je in staat te zeggen, “Als ik nu iets krijg, is dat prachtig, maar als het later komt zal dat ook werken?” Heb jij jezelf beperkt op manieren waarop je bereid bent de antwoorden te ontvangen die naar je toekomen.

Begeleiding komt in vele vormen. Soms komt het in synchroniciteit, en wanneer het dat doet, vind je dat leuk, maar op andere keren kan je in vraag stellen of iets gewoon toevallig is of dat het echt voor jou bedoeld is. Die twijfel die binnen komt sluipen is iets dat je los wilt laten. Je wilt je twijfel loslaten en het antwoord dat je krijgt omhelzen.
Ieder klein beetje heeft diens waarde, en wanneer je iets erkent en het waardeert, krijg je meer. Wanneer je iets vraagt en twijfelt, geef jij jezelf meer redenen om te vragen en te twijfelen.
Je gidsen en andere-dimensionale wezens horen is een tweerichtingsverkeer. Zij gaan niet beginnen in je oor te schreeuwen om je aandacht te krijgen. Zij gaan wachten totdat je bereid bent om allereerst iets te voelen, om subtiele nuances op te merken, en overal waar je kijkt te zoeken naar antwoorden, en overal waar je bent ben je in staat iets te horen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten