donderdag, januari 04, 2018

De Arcturiaanse Raad - Fijngevoeligheid is Kracht - 4 Januari 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Fijngevoeligheid is Kracht
4  Januari 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie hebben opgemerkt dat de primaire creatie in jullie levens altijd jullie staat van zijn is. Je kunt niet tegelijkertijd spiritueel ontwaakt en onwetend zijn jegens je staat van zijn. Het is net zo belangrijk voor je als alles dat je zou kunnen creëren in het fysieke, en er is een reden waarom dit waar is voor ontwaakte personen. Jullie verschenen een beetje anders bedraad in deze incarnatie. Jullie verschenen met bepaalde gevoeligheden dan dat de meeste mensen hebben en met een neiging om meer te voelen dan dat de meeste mensen doen.   
Wij vertellen jullie dit nu omdat het belangrijk voor jullie is om dat te herkennen wat eens toegeschenen  heeft als iets van een tekortkoming, en dat jullie nu kunnen zien als een positieve karaktertrek. Jullie hebben meer fijngevoeligheid omdat het voor jullie noodzakelijk is om mededogen te voelen en inlevingsvermogen te hebben, maar het is meer dan dat. Je kunt niet creëren wat je wilt om te ervaren zonder te weten hoe die ervaring gaat voelen.

Jullie moeten in staat zijn om jullie weg in jullie creaties te voelen om hen te manifesteren in jullie werkelijkheid. Fijngevoelig te zijn staat jullie toe om dit te doen. Het zorgt er ook voor dat jullie anderen in jullie creaties willen opnemen. Jullie gaan geen villa en kolossale hoeveelheden aan rijkdom voor jullie zelf creëren zonder in overweging te nemen hoe andere mensen leven. Jullie gaan niet de omstandigheden van anderen negeren, en dit is wat ervoor zorgt dat jullie de volmaakte leiders zijn.
Jullie zijn niet hier om alleen maar te veranderen, maar ook om aan anderen te demonstreren hoe het gedaan wordt. Jullie zijn hier om jullie werkelijkheid te creëren en om anderen te onderwijzen hoe die van hen te creëren. Er is niets krachtiger als een gereedschap dan jullie bekwaamheid om te voelen en jullie bekwaamheid om een vibratie te activeren. En natuurlijk, om dat te doen, moet je in staat zijn om te herkennen welke vibratie je vasthoudt. Daarom, omhels je fijngevoeligheid. Het is het meest krachtige gereedschap dat je hebt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten